עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Knopix,

ושירוצו על HD4400 לא חייב משחקים חדשיים...אפשר מכל ז'אנר... תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by orila,

שלום חברים אני מחפש כבר לא מעט זמן משחקים שדומים מבחינת משחקיות בעיקר לסדרה של fallout , בעיקר כמו לשני האחרונים בסדרה fallout 3 &fallout NV , הכוונה למשחקי FPS עם ערך של שיפור הדמות תוך כדי המשחק , אם יש לכם איזה רעיון אני אשמח להצעות תודה רבה ושיהיה אחלה יום

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום אני מחפש משחקים שהשליטה בהם עם העכבר ומעט מקלדת. מה שהסתדר לי לשחק זה בעיקר דיאבלו ודומיו - torchlight, grim dawn, titan quest . אם יש משחקים דומים, כולל משחקי פעולה שהשליטה בדמות היא דומה? תודה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  4. Started by gal_il50,

אני מחפש מישהו שיש לו משחקים טובים ומעוניין לצרוב ולמכור אותם.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  5. היי אנשים אני טס לחול לתקופה ויש מצב יהיה משעמם לפעמים אז מחפש משחקים עם גרפיקה סבירה ועלילה כיפית שירוצו על הכרטיס מסך הזה כל סיגנון יתקבל CORE2DUO 4GB RAM

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. שלום, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו 2658 G550 מעבד t6600 זיכרון 3 גיגה כרטיס nvidia g210m win 7 ואני מחפש משחקים (גם ישנים) טובים שירוצו על המחשב הנ"ל בצורה בואו נאמר יותר מסבירה.. אגב אסטרטרגיה לא בא בחשבון תודה רבה, איתי שרוני.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי מחשב נייד מחפש משחקים שיעבדו עם הכרטיס כרטיס מסך: ATI Radeon® Xpress 200M

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. יש לי פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה וגיגה זיכרון ואני מחפש משחקים מלאים טובים ורציניים של יריות ( וכו... ) מגוף שלישי. כן כן אני יודע שיהיו פה כאלה שיגידו לי תשחק בפקמן או משהו כזה אבל העינין הוא כזה, אני רוצה תחילה לנסות לשחק ( מזמן לא שיחקתי ) ואם אני יהנה אז אולי זה יהיה מספיק בשבילי כדי לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב שגם משחקים חדשים יעלו בו, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dvir_k,

אהלן, אני מחפש משחקים שיתאימו למחשב שלי מכיוון שאני לא מתמצא כל כך במשחקים ובייחוד בדרישות ההפעלה שלהם. אני מחפש בעיקר משחקי יריות. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד 3.0 של אינטל גי פורס FX 5200 512 זיכרון ראם תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי קניתי gamepad חדש (logitech cordless rumblepad 2). אני מחפש משחקים (חדשים ככל הניתן) שכיף לשחק אותם עם ה gamepad. אשמח לעזרה תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום קניתי זוג שלטים (גיימפאד) שמתחברים בעזרת USB למחשב. עכשיו אני מחפש משחקים שאפשר לשחק בעזרת השלטים האלה... (כמו בשיר "דרוש חתן, שמלה כבר יש") קיצר, המחשב שלי יכול להריץ כל משחק שיש. אני מחפש משחקים לשני שחקנים שניתן לשחק עם השלטים. יש לי את: need for speed, vitua tennis 2009, Super Street Fighter. אבל חוץ מהטניס אי אפשר לשחק משחק אחר בזוגות עם השלטים. אני מקווה שהסברתי את עצמי היטב. מצפה לתשובות יום טוב !

• 9 תגובות
    • 9.7k צפיות
  12. Started by HFDO5,

בהמשך שהיה לכתבה באתר הבאתי עוד מסך SAMSUNG 172T זמני למחשב שלי ועכשיו הם מחוברים 2 כאלה למחשב שלי אני מחפש משחקים שתומכים בתצוגה ל 2 המסכים מישהו מכיר כאלה משחקים או אתר עם רשימת משחקים כזאת? ואם כבר על אותו נושא.. תמונות בגודל של DUAL SCREEN מצאתי אחת בנתיים שזה הרקע שלי מחפש דברים יפים להפעיל עם זה יש לי RADEON9800 PRO לא נראה לי שיהיו בעיות בלהפעיל משהו תענו בזמן הקרוב כי המסך השני יילך מפה בקרוב.. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. אני מחפש משחק חדש במיוחד משחקים בסגנון Battlefield ... או גוף ראשון רציתי לדעת עוד משחקים שתומכים Directx 10. דרך אגב כרטיס המסך שלי :8600 GT Nvidia Geforce תודה רבה זאביק

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני הולך לעשות קניית משחקים, מישהו יכול להמליץ על משחקים עם עלילה טובה. גרפיקה טובה מאוד (שתנצל את המפפרט בצד על 1280*1024) ולא מגוף ראשון. תודה

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  15. נואש למצוא משחקי תפקידים בסגנון של דיאבלו divine divinty וכאלה.... אם יש כאלה חינם ברשת זה + תודה!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by captaincaveman,

מחפש בנרות............ STAR CONTROL 2...... אולי מישהו מכיר אתר של משחקים עתיקים שיש בו אותו? אני חושב שהוא בן יותר מ-10.....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מי שכיום בערך בן 20+, זוכר בוודאי את המשחק NEED FOR SPEED II SE. הוא יצא אחרי NFSII הרגיל והיה SPECIAL EDITION שבו נוסף מסלול חדש והכל עבר לתמיכה ב 3DFX ! מצאתי את הדמו (6 מגה מצחיקים חח) אבל אני לא מוצא בשום רשת שיתוף את המשחק(מוצא אבל אין מקורות) ולא יכול לקנות אותו מן הסתם . . . 1997, דאא. מישהו יעזור לסבא למצוא את המשחק האבוד שלו ? מצאתי VODOO 5 5500 משומש ואני רוצה לשחק איתו את ה NFSII SE. מישהו יודע איפה אפשר להשיג או יש לו? תודה מראש וככה זה נראה ב 1997 על פנטיום 166, 32 RAM ו כרטיס ה VOODOO הראשון שנכנס לעולם התלת מימד של המשחקים. זו תחילת האבולוציה. תראו את האבק, הטיפות של הגשם, הגרפיקה הכללית שהייתה בגדר הגרפיקה של UNREAL 3 דאז ב1997 על כרטיס VOODOO 3DFX

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום מישהו במקרה זוכר משחק ישן שהיה מרוצי מכוניות כאלה של חיות עם דוב פנדה וכאלה, שהיית יורה עם הרכב של כל מיני בעלי חיים ועושה מלכודות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש את המשחקים של נייד פור ספיד אם מישהו מוכר אשמח לקנות חשוב לציין שאני מחפש רק את המשחקים האורגינלים תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

אני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלי בשום מקום אני מתגייס ב 18 במאי ואני ממש ממש רוצה לשחק ב battle.net לפני הגיוס. מצאתי את הדיסק של ההרחבה. אבל דרוש לי cdkey של המקורי. אז אם למישהו יש cdkey מקורי שהוא מוכן להביא אני מאד אודה לו. יש לי cdkey של counterstrike ושל never winter nights ל"החלפות".

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by taurus007,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי חשק לשחק קצת בסימולטור בחלל , משהו כמו wing commander/star lancer/freelancer מכירים משחקים כאלה שיעבדו על ווינדוז 7 ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by LIgor86,

שלום אני מחפש משחק סימולטור טוב (מטוסים) אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה (אשמח אם יהיה לינק מצורף)

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by toska,

מחפש סימולטור טיסה על מטוסי קרב וגם מטוסים מסחריים כגון בויינג ואיירבאס. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום. אני צריך המלצה לסימולטור טיסה שיפעל באופן סביר על המפרט הבא : Duron 900 Spitfire AOpen AK33 MOBO 256MB SDRAM WD 80GB 8MB Riva TNT2 M64 Creative Vibra128 Windows XP Pro תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, עברו הרבה שנים מאז ששיחקתי בסימולטור מטוסי קרב... איזה משחק אתם ממליצים שהוא נחשב להכי מתקדם לימים האלה?

• 14 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים