משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
קניתי גייםפאד כפול ומחפש משחקים שאפשר לשחק אחד נגד השני או באותו זמן ולא פסילה פסילה...... סוג המשחקים: הכל. תודה רבה מראש! אני ממש מעריך את זה! אתם אנשים טובים! כבוד!
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רוצה לדעת איזה משחקים מהחדשים שיצאו בזמן האחרון מחשב שלי יכול להריץ שיהיה לי להעביר איתם את הזמן עד שיצא הgta v תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי נייד של DELL עם כרטיס מסך X1400 עכשיו סיימתי far cry שחקתי בו על 1280X800 על medium , המשחק ממש יפה רציתי לשאול איזה עוד משחקים דומים יש ושירוצו על הנייד שלי בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
יש המלצות טובות? אם אפשר בלי אלימות, עדיף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב בעיקר שיהיו צנועים כי זה תיכון דתי... מחשבים לא חזקים בכלל קאנטר סטרייק עובד אבל נראה לי שזה די גבולי... יש הצעות? [בערך 6-7 מחשבים]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שאוכל לנצל מחשב מאוד חזק, כלומר רזולציה של 1900 על 1200, כרטיסי מסך חזקים (כמו 280GTX או 4870 במערך CF) וכו'. מחפש משחקים או אסטרטגיה, או קואסטים, או פעולה (FPS או אחרים). לא משחקי ספורט ולא סימולטורים (אפשרי מרוצי מכוניות) איזה משחקים יש לכם להציע לי שממש "יפילו אותי מן הכסא" גם מבחינת גרפיקה וגם מבחינת סאונד, ורצוי גם עלילה מרתקת ומעניינת ומשחקיות ככה שאהנה לשחק בהם שעות על גבי שעות ? תודה מראש!!
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מפרט: CELERON: 2.66@2.93 GEFORCE 6200 עבר OC קטן 128MB 512MB RAM זהו בסהך מה שחשוב נ.ב אני אוהב משחקים בגוף ראשון כגון COD או DOOM
-
- 10 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב פנטיות 3, 345זיכרון כרטיס מסך ג'יפורס2 400mx . עכשיו אני מחפש משחקים לשחק בו,אפשר בבקשה שמות? אני מקבל כל קטגוריה של משחק חוץ מגרסאות של פיפא ונבא,הירוס 3,קואיק וארקפט.כל משחק אחר תמליצו בבקשה.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם יש איזה משחק טוב שאתם ממליצים ל 2 אנשים ? אנחנו מחפשים משחק בסגנון DIABLO האם באובלביון אפשר לשחק 2 אנשים? או האם קיים משחק ברמה של אובליביון ל 2 אנשים? \
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש ברשותי 4 גיימפד, ואני משחק איתם פרו 6 , צבי הנינג'ה, אקס מן, ורציתי לדעת לגבי עוד משחקים שניתן לשחק בהם עם שני שחקנים ומעלה משחקים מכל הסוגים..
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אפשר גם מישחקים קטנים וגם עדיף זה יכול להיות מרוצים יריות וכל אקשן אחר
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ו EMPIRE EARTH? אני מחפש את הגרסאות האחרונות של סוג המשחקים הזה שהיה מאוד פופולרי פעם. אני מחפש למטרה כדי לשחק נגד חבר באינטרנט. מישהו יודע מה המשחקים הכי חדשים מהסוג הזה שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך האינטרנט? אפשר גם לקבל המלצות על הישנים (אם הם עובדים כמו שצריך)
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היום שיחקתי ב-FretsOnFire ואני חייב לציין שזה משחק ממכר, מעביר את הזמן כמו שצריך וכמובן דורש מיומנות מסויימת שצריך לצבור. אחרי שהתמכרתי למשחק הזה, אני מחפש עוד משחקים טובים באותו סגנון, לא חובה עם גיטרה, אבל רצוי שהשירים יהיו כמה שיותר עדכניים ומוכרים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב, כל כיפור אנחנו נפגשים אצל חבר עם כל המחשבים.... אנחנו 5-6 אנשים, מחפשים כל משחק מומלץ לרשת.. Generals / age of empires 3 / unreal כבר יש לנו.. מחפשים המלצות לעוד משחקים טובים... זה יכול להיות shooter או אסטרטגיה... אחד נגד השני, או ביחד.. לא משנה. לא חייב להיות משחק מהתקופה האחרונה.. מעבר לזה, יש לנו גם PS3 עם 4 שלטים... כרגע יש לנו את האבקות \ UFS \ PRO ומורטל קומבט... המלצות לעוד משחקים? משהו נוסף, הבנתי שיש מוד שניתן לשחק את אחד ממשחקי ה GTA ביחד... היתי רוצה לקבל עוד מידע על זה אם מישהו יודע... על איזה מה GTA מדובר? זה עובד גם ברשת או רק באינטרנט? איך בדיוק עושים את זה? תודה ולילה טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי משחק לPS2 בשם FlatOut2. זה משחק מרוצים, בין היתר, אבל בעיקר לרסק מכוניות (AKA להיכנס אחד בשני). מישהו מכיר משחקים כאלה למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעניןי במיתולוגיה היוונית (כל הקטע של האלים והסיפורים עליהם ועל צאציהם) חיפשתי משחקים על הנושא וכל מה שמצאתי זה אייג' אוב אמפייר שאני משחק בו עכשיו קצת אבל לא ממש נהנה בגלל שזה משחק אסטרטגיה ואנלא אוהב את הסוג הזה. מצאתי משחק שנשמע טוב והוא פעולה שקוראים לו גוד אוב וור ולפי מה שהבנתי הוא גם על מיתולוגיה יוונית אבל הוא לפלייסטשן אז גם אותו אני שולל. אתם מכירים משחקים על מיתולוגיות יווניות (כל סוג (אפילו אסטרטגיה) - העיקר שאני אכיר את כל המשחקים שכעת אני לא) תודה
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש תחושה שרוב המשחקים בשוק עושים "העתק-הדבק" כשזה מגיע לסביבות שבהם מתרחש המשחק, האווירה והעלילה. אני מחפש משחקים שנותנים ערך מוסף מבחינת "אווירה" וכמובן העלילה. כמה דוגמאות למשחקים שבהם סביבת המשחק והאווירה שהוא משרה ייחודית: 1. סדרת ביושוק. 2. ALAN WAKE. 3. DEAD SPACE. 4. מקס פיין 1+2 (השלישי פספס בגדול בקטע הזה ולכן לא התלהבתי ממנו). 5. SLEEPING DOGS - הסביבה של המזרח הרחוק שוברת את השגרה. אשמח להמלצות על משחקים נוספים (לא משנה הז'אנר) שהסביבה והאווירה בהם מושקעות כמו במשחקים הנ"ל. כרגע אני משחק בBRUTAL LEGEND - משחקיות על הפנים אבל אווירה מצויינת.
-
- 64 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
מחפש משחקים עם גרפיקה טובה ועדיף יריות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היה לי פעם מחשב XT עתיק וכמובן מלא דיסקטים גדולים של 5.25 אינץ'... את המחשב הזה נתתי אחרי שקניתי פנטיום 100 (הייתי טיפש וקטן) וגם את הדיסקטים עם המשחקים... זמן עבר, התגעגעתי למחשב ולמשחקים, והשגתי לי XT אחר, אבל את המשחקים לא. אני צריך עזרה במציאת 3 משחקים בעיקר: 1. SpyHunter 2. Transformers 3. לא יודע ת'שם ממש, זה מן איש כזה שצריך להתחמק מקופים והוא קופץ על תנינים ובורח מכדורים שהקופים זורקים וכו'... המשחקים האלה ממש ממש ממש ישנים ככה שאין עליהם חוקים של זכויות יוצרים יותר ולכן זה לא נחשב לווארז. כמו כן הייתי רוצה את המשחקים בגרסה הרגילה ולא כאימולטור על מנת שאני יוכל להריץ אותם על ה XT השני... תודה רבה מראש למוצאים ולעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמא שלי התחילה לשחק קצת במחשב, ב-Luxor 2 ליתר דיוק - היא משחקת הרבה במשחקים דומים בטלפון הסלולרי שלה. בגלל זה אני מחפש עוד משחקים בסגנון, כאלה שלא דורשים יותר מדי כפתורים ורצוי אפילו לשחק רק עם העכבר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לא משהו שצריך להתכונן ולהשקיע בשביל כל משחק, אלא משהו שפותחים משחקים 5 דקות וזהו... אני יודע שפותחים כזה כל שנה בערך, אבל אני רוצה לדעת אם יצאו משחקים נורמאליים או שהיה משהו שפיספסתי יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מרוץ מכוניות מכות מחקים כמו מריו וכל משחק אחר קטן שיעביר את הזמן
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש משחק קלפים שקוראים לו Spider ( עכביש ) של מייקרוסופט. זה משחק בסגנון סוליטייר, מי שיודע מאיפה להוריד שיגיד לי בקשה. למשחק יש גרסא גם בעברית וגם באנגלית, אם אתה יודעים מאיפה להוריד את העברית אז תגידו לי למרות שגם האנגלית זה בסדר. בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-