עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משחק מכוניות צעצוע כאלה שעושים מרוציב באינטרנט מול אנשים אחרים מה השם שלו? תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by the kon,

שלום אני מנסה להתקין שני דמואים האחד זה הניו יורק טייקון והשני זה החדש ה-TIME משהו אבל כל פעם שאני מפעיל מופיעה לי התמונה שהוספתי ואני עושה מה שכתוב ועדין לא עובד מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  3. אז השאלה שלי זה אם זה רק אצלי ככה או שככה זה המשחק ? ואני לא מדבר על קירטועים ואיטיות הוא פשוט הולך לאט

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום, מאז היום בבוקר יש לי בעיה במשחק: כאשר אני מנסה להפעילו, הוא מראה את הסרט של ההתחלה ואז במסך הטעינה, הוא נתקע באותה נקודה אחרי שהגיע לבערך שליש מהבר. אתמול לא היה לי את זה... עשיתי איחוי דיסק, סרקתי וירוס - הכל נקי, ניקיתי ספייוור + אדוור וכל הזבל הזה - המחשב נקי! מותקן הפאטץ' החדש ביותר - 1,04 ומה שהכי מוזר, אתמול הכל פעל! אנא, אם יש לכם רעיון בבקשה עזרו לי! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני זוכר התחלתי לשחק במשחב בגיל 7 בערך והמשחקים הראשונים שלי היו SONIC,DOOM,MEGAMAN.. מDOOM 2 בכלל התלבתי כמו משוגע נריא שגם הצלחתי לעבור אותו

• 119 תגובות
    • 11.8k צפיות
  8. האם עומד לצאת בזמן הקרוב סימולטור של מטוסים?? ואיזה גויסטיק כדאי לקנות??

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by tnt studios,

הכותרת אומרת הכל: אני רוצה לקנות את אחד הNeed for Speed ואני מיטלבת בין MOST WANTED לUNDERGROUND... אז מנסיון אישי: מה אתם מעדיפים? מה יותר "מעניין? אם יותר מכוניות? גרפיקה יותר טובה ומשוכללת.... תספרו תודה בהקדם

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by elad the master,

הורדתי את המשחק דרך האתר הבא: http://web1.39186.vs.webtropia.com/main/index.php?site=files# ואז כשאני מנסה לפתוח את שני החלקים ביחד עם הוינראר( part 1 ו- part2) זה נותן לי ההודעה הזאת מהוינראר.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by rezorax,

http://img55.imageshack.us/img55/1770/15mw.jpg נתקעתי בשלב הזה כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!! :-\ מה עושים אחרי שאתה מקבל את הדבר הזה ששולט בחרקים ;D

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by doreiny,

עברתי ל css מaa בכל אופן המשחק אחלה אבל השרתים קצת מרגיזים תקועים במפה אחת ולא משתנים אני מחפש שרתים שמחליפים מפות כל הזמן ושיהיו משעשעים הייתי במפה לפני כמה ימים שהיה בה סאונד והיה ממש כיף אם מישהו יכול להמליץ על סרברים משעשעים וטובים אני ישמח..:] תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by shay1,

היתקנתי את המישחק pop3 ועדין לא עובד ורושם לי את ההודעה הזאת מישהו יכול לעזור לי ?!? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  14. מה הם המשחקים שאני יכול לשחק בהם עם ג'ויסטיק רוטט ושהרטט יהיה פעיל ? כי במשחק need for speed most wanted הג'ויסטיק לא רוטט :'( , וכאשר אני נכנס להגדרות שלו כלומר ל game controllers הרטט יהיה פעיל בצורה מושלמת . תודה לכם על הקריאה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by nore0,

מהיכן אוכל להוריד מפות ל-Single ??

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by dbx22,

כשאני מנסה להתחבר לשרתים הוא כותב לי This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 ) מה אני עושה כדי לעדכן את הפרוטוקול שלי מ5 ל7?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  17. תשימו פה קישורים לאתרים עם תמונות של UNREAL 2007.... ידוע באיזה DX הוא יתמוך?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם אח שלי קנה את המשחק ! רציתי לדעת כמה זמן הוא יכול לשחק חינם, לפני שהוא יצתרך להתחיל לשלם ?

19. יש משהו יותר טוב מneed for speed underground 2 ? איך המשחק Need For Speed MOST WANTED? אני מעדיף משחק מהיר שיש כמה שיותר בלאגן על הכביש, פעלולים ותאונות מאשר משהו מציאותי איטי ומשעמם מידי

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  20. BF2-Warzone.com פתחו שרת חדש של ראנק אייפי: 212.199.163.204:16569

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by deso,

מישהו פה מכיר את המשחק Alien Hominid- PS2? איזה משחק מצוין סיימתי אותו ביום שני אבל כבר נמאס לי ממנו אני טוב מדי במשחק

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי בעיה עם ה need for speed, אני משחק בו ואז פתאום בלי שום הודעה הוא זורק אותי מהמשחק החוצה ל windows ולפעמים הוא נותן מסך כחול שלא כתוב בו כלום וסתם המחשב תקוע ונותן רק לעשות reset מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? נ.ב יש לי מחשב AMD 3000+ 64 BIT זיכרון 1GB וכרטיס מסך radeon 9800 pro

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by yotamos,

אני משחק משחק שנקרא mu online משחק די מגניב ואני רוצה להקים גם אחד כזה ופשוט רציתי לדעת באיזה אתר אני יכו למצוא הוראות מקווה שתצליחו יותם

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by tomersbar,

חבר שלי רוצה לקנות PS2 בגרסה הקטנה והחדשה. לאחר חיפוש קצר בזאפ, הוא ראה כי אפשר לקנות את הקונסולה בכ- 1000 שקל. החנויות שבהם הוא שוקל לקנות הם Sollan ו- enjoystick. 1. האם אפשר להשיג את הקונסולה במחיר יותר טוב בארץ? 2. מה דעתכם על החנויות הנ"ל,האם הם אמינות? אולי אתם יכולים להמליץ על חנויות אחרות... תודה :s05:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני משחק ופתאום עולה לי השגיאה הזאת

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים