משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי, כבר תקופה די ארוכה שלא שיחקתי בשום דבר, והתחלתי להתגעגע לתחביב הזה שהזנחתי. די מיציתי את משחקי הפעולה הצבאיים כמו Call Of Duty וBattlefield, ומתחשק לי לנסות משחקי פעולה יותר אורבניים, מהסגנון של GTA. פשע מאורגן, משטרה, מכות, דקירות וכו'... אשמח להמלצות מהסוג הנ''ל משנת 2008 עד היום תודה!
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, אני מחפש שמות של משחקי פעולה בסגנון GTA, מאפיה, מקס פיין וכן משחקי פעולה צבאיים בסגנון call of duty בעיקר משנת 2006 עד אמצע 2007 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקים שמתעמקים בצליפה בסגנון סנייפר אליט ... משחקים טובים אבל לא כמו המשחק צליפה האחרון שיצא אני אפילו לא זוכר תשם שלו...תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש משחקי קלפים,פוקר,טקסס הולדם.וגם משחקי קזינו. עם יש משחק טוב למחשב אפשר המלצות בבקשה? ואם יש משחק כזה שהוא נגיד סטייל Play65 שמשחקים ששבש על כסף לא אמיתי/אמיתי...כזה רק של פוקר. בבקשה תעזרו לי. בתודה דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי רשת עם עוד כמה חברים , חיפשנו משחקים שניתן לשחק אחד נגד השני... סימולציות מטוסים... ניסינו את combat flight simulator 3 של מייקרוסופט... אבל זה לא בשבילנו... הוא קצת מסובך , ומעבר לכך , הוא איטי מידי... פשוט איטי... ריאליסטי יותר מידי שכבר אין כיף... קשה לשלוט על המטוס וזה מוריד את כל ההנאה. בכל מקרה, אם מישהו מכיר סימולטור כזה... לא חייב להיות מהשנה האחרונה.. הגרפיקה פחות מעניינת אותנו.. (כמובן שלא יהיה מלפני 6-7 שנים כן?) ושתומך ברשת... מוזמן לכתוב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לשחק משחק אסטרטגיה ברשת בחיבור IP אם מישהו רוצה או KINGDOMS או AGE OF EMPIRE 2 [גירסה ראשונה] שישלח לICQ הודעה 165480348 מאיר [ או עוז]
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מי שרוצה לשחק משחקי רשת בחיבור IP משחקים כמו- EMPIRE EARTH AGE OF EMPIRE 2 TA-KINGDOMS שיכתוב לי !!!!
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי ראוטר אלחוטי ועכשיו יש לי 3 מחשבים עם אינטרנט. אני מחפש משחקים טובים שאפשר לשחק בהם בשלושת המחשבים. כרגע אני משחק ב- SOLDAT, GTA2, Generals, NFSU2. המחשב הכי גרוע מביניהם הוא פנטיום 4 1.6GHZ 384MB RAM radeon 9550 אז שיהיו משחקים לא כבדים. תודה לכל המגיבים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המשחקים האלה כבר מתחילים קצת לשעמם. אז איזה משחק שדומה לאחד מהם את מכירים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון ואני וחבר שלי חיפשנו משחקים.. ולא כל מצאנו משהו.. אז אני םחות או יותר מחפש משחק רשת לשחק עם חברים.. עדיפות לא משחקי אסטרטגיה.. עיניין הגרפיקה ממש לא חשוב.. אשמח אם תעזרו לי.. כי אנחנו סובלים משיעמום טוטאלי.. בתודה מראש, דור.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנתיים חזבתי על unreal tournament הראשון. בעיקרון זה אמור להיות לשני שחקנים וגם קצת יותר זה יהיה בסדר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש משחק תפקידים כמו Diablo II- משחק עם הרבה אקשן, בלי חשיבה בכלל, בלי דיאלוגים בין הדמויות, בלי עלילה (אני לא צריך עלילה טובה במשחק, אני צריך משחק טוב). הנה דוגמאות למשחקים שהיה לי איתם נסיון: dungeon siege 1&2- משחק נחמד אבל משעמם יחסית לדיאבלו, הרבה פחות אקשן. newerwinter nights 1&2- הראשון עוד יחסית בסדר, אבל השני- וואו איזה שימעום! הרבה דיבורים בין הדמויות במשחק, ואין שום דרך להגיד לדמויות שלא מעניין אותי בגרוש הסיפורים שלהם, שיפסיקו לדבר ויתנו קצת אקשן. בנוסף הקרבות ב-nwn2 הם כלכך משעממים- מסמנים עם העכבר על האויב ומתחיל קרב- כאשר רק מכה אחת מתוך 4 פוגעת, ואני צופה מהצד עד שהקרב המשעמם יסתיים. Titan quest- משחק נחמד אבל לקראת האמצע והסוף די הש…
-
- 53 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כדוגמת קרייסיס ביושוק AC GOW ובבקשה שלא להזכיר אסטרטגיה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש משחקים טובים ומעניים שיעבדו על כרטיס מסך מובנה. משהו כמו מרוצים , כדורגל, יריות. תודה לעזורים.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2007 בשעה 09:26:28 מישהו מוכן לענות לי?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון ממש יבש ואין משחקים טובים, או שאני פשוט לא מכיר? (הצבא שוחק)... רציתי המלצות למשחקים באותו סגנון כמו המשחקים הבאים (אבל גם טובים לא סתם משחקים בסגנון): משחקי יריות כמו: call of duty MW, crysis, half life, wanted. משחקי אסטרטגיה: Commnand and conquer: red alert 3, tiberium wars, generals משחקים כמו GTA IV, God father 2. תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם אתה משחקים משחקי ספורט ניראה לי שהרוב פה משחקים פעולה אבל עדין מי שכן ואולי מכיר משהו שאני מחפש שיעזור בבקשה .. השאלה האם יש street ball או and 1 למשחב [כמובן אם אתה יודעים מה זה and 1 או street ball ] ? והאם יש מצב שמשחקו החדש של ea sports big בשם street:homecourt יצא למחשב ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
מחפש משחקים בסגנון -Max Payne - הסגנון של הסוכן היחיד
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אחרי תקופה קשה של 7 חודשים, נגמלתי סוף סוף מ-WOW :nutty:, ועכשיו אני מחפש משחק שיעסיק אותי למשך שעה או שעתיים, כשאני בבית ואין לי מה לעשות. הזא'נר של המשחקים ממש לא חשוב, אני פשוט מחפש משחקים חינמיים (לא פרוייקט קטן, משהו בסגנון גודל כמו AA וכו') שמעבירים את הזמן בכיף, ויש בהם קהילה גדולה של שחקנים. לבנתיים, אני מוריד את שני המשחקים שבכותרת (לפי מה שקראתי, AA נשמע די כיף), ומתכנן להוריד עוד כמה משחקים במקביל. אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחק דו מימדי, שבו אתה בוחר רכב מסויים, נכנס למפה ולפי תורות כל אחד מהקבוצה יורה על הרכב של הקבוצה השנייה עד שאחת מהקבוצות מחוסלת ולא נשארים לה שחקנים (היה שלל של רכבים, ממשהו שהיריות שלו היו בומרנג, השני סתם טילים, שלישי כדורים ירוקים וכו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש משחקים בסגנון Devil May Cry 3 למחשב, תודה.
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מי שלא יודע על מה אני מדבר אז הינה כמה לינקים: CarThief DopeWars בקיצור, אלא משחקים חסרי כל גראפיקה ורק ממשק טקסטואלי, אבל ממכרים מאוד, במיוחד CarThief.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משחקי חלל בסגנון Freelancer ו - Starlancer, לצערי אין הרבה משחקים בקטגורייה הזאת. ניסיתי את x2: the threat אבל המשחק בנוי יותר על המסחר ופחות על הלוחמה. למישהו יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המשחקים האלו מדהימים..מישהו מודע לגבי עוד משחקים בסגנון??
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-