עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם מישהו יודע איך בודקים איזה ציפ יש לי בקונסולה ?PS2 יש לי משחקים שלא עולים לי אולי בגלל שזה שייך לציפ אחר ?? איך אני בודק ? והאם יש אפשרות אחרת להפוך את הדיסק לסוג הציפ שיש לי או להמיר אותו בכידי שיקרא את תוכן הדיסק תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by dani3333,

התקנתי את המשחק והוא פועל והכל אבל יש לו באגים ענקיים לפעמים האקדח נעלם ולא רואים טוב את האוייבים שלך אני לא יודע למה זה קורה כי יש לי מחשב טוב מאוד דווקא אם מישהו יודע את הבעיה ויכול לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. היי ראיתי שאפילו שיש לי כרטיס מסך עוצמתי 7950OC יש לפעמים קטעים במשחק שיש ירידה של כ35 FPS כאשר רוב הזמן הFPS עומד על 60,אפילו שאני מוריד הגדרות למדיום יש ירידה, האם זה ביגלל המעבד שלי Q9500 ? או שמשהו לא בסדר עם כרטיס המסך שלי, מבקש את עזרתכם . רוני

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. אדם שהחליט לשלם 1,300 דולר על מנת לקבל הזדמנות לשחק במשחק האינדי המלהיב לפני כולם מספק דיווחים פחות ורודים מהצפוי לכתבה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  5. שלום לכולם, יש משחק אסטרטגיה שהקיצור שלו הוא KAM , רציתי לדעת מה שמו המלא של המשחק :-* {חיפשתי כבר בגוגל} בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-interplay-%d7%91%d7%a9%d7%a7/

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  7. Started by guy_pr,

שלום חבר שלי קנה גואסטיק והוא רוצה משחק טוב כדי לשחק איתו אני רוצה שתמליצו לי אל משחק טוב של מטוסים . גיא אורן.

8. Started by angelsole,

לאבנר או למיכאל לאחד המנהלים פה , בבקשה למחוק את שתיי הנושאים הרשמה שפתחתי נוצרה אי הבנה , תודה רבה . מחר נפתח אשכול מסודר עם סטייםאיידי והכל. תודה שוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519031.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518734.0

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. Started by udist,

זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

היי... איך אני מתקין NOS ב אוטו אם אפשר ההסבר המלא או לפחות לינק למקום שמסביר איך לעשות את זה. תןדה L.A

11. Started by OC,

אפשר הסבר מזה המישחק הזה? 8)

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by IlanF,

היום קיבלתי את הOB ואחרי נסיונות התקנה ועדכון (בעיקר עדכון) אני מוכן לשחק יש מישהו שמשחק ויכול להראות לי באיזה סרבר איך בדיוק הולך המשחק? וסתם לדעת מי בכלל משחק בזה...

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  13. מסך 22 ....אבל בהגדרות אני רואה רק רזולוציות למסכי 4\3 האם ניתן להגדיר ידנית רזולוציה אחרת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אני משחק כרגע בskrimish במפה RIVER TOWN. ואני לא מבין איך אני משיג IRON, באזור שיש IRON אני לא יכול לבנות.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  15. האמת אני יודע מה עושים הבעיה היא שאני לא זוכר את ה secret answer ובלי זה אני לא יכול להתקדם לשום מקום יש משהו שיכול לעקוף את זה? חג שמח.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by mr hankey,

אני עובד ברשת וכשאני מנסה ליצור משחק ip הוא לא מצליח להתחבר אני יודע שצריכים להגדיר את הפורטים בראוטר אבל אני לא יודע אותם אם משהו יודע את הפורטים שיעזור זה דחוף...

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by שמעון לוי,

זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אלה השגיאות שאני מקבל: חייב לציין שהטמפרטורות מצויינות בזמן המשחק - 40 מעלות ללוח אם, 34 למעבד, 60 לכרטיס מסך. * הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים שיש. * אין מה לעדכן באתר של מייקרוסופט.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by doreiny,

עברתי ל css מaa בכל אופן המשחק אחלה אבל השרתים קצת מרגיזים תקועים במפה אחת ולא משתנים אני מחפש שרתים שמחליפים מפות כל הזמן ושיהיו משעשעים הייתי במפה לפני כמה ימים שהיה בה סאונד והיה ממש כיף אם מישהו יכול להמליץ על סרברים משעשעים וטובים אני ישמח..:] תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  19. חוו דעתכם אני סיימתי את MOHAA רציתי לדעת אם גרסת ההרחבה שווה משהו

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. חודש לפני ש-Star Wars Battlefront 2 בגלגולו המודרני מושק - גם המשחק המקורי מ-2005 שחולק איתו את השם זוכה לחיים חדשים עם תמיכה במצבי משחק מקוונים דרך Steam ודרך GOG לכתבה

21. Started by dor18,

המשחק קורס אחרי איזה שעה בשגיאה של COH.EXE למישהו יש מושג מה הבעיה ? המפרט זה 8800 GTX Q6600 VISTA עריכה: אוקי הוספתי תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  22. well, שחקי הdeathmatch לפחות, מישהו יודע לאן נעלם השרת הנהדר הזה (מקווה שזכרתי את השם נכון)? אם לא, יש שרת ספציפי שאתם נהנים לשחק בו? (ובלי מוד הקפיצות בבקשה) כרגע אני משחק רק בשרת של BILL G., וממש מעצבן לשחק שם, לי לפחות.

23. Started by DS,

אז ככה: בעוד חודש ו10 ימים אני קונה PS2 ליומולדת שלי ורציתי לשאול משהו: יש לי טלביזיה בחדר 21". הטלביזיה נקנתה לפני שנה וחצי-שנתיים וקצת גג. הדגם של המכשיר הוא אירופאי אבל יש מצב שגם אמריקאי. 1. האם שני הדגמים יעבדו בטלוויזיה בצבע?(שמעתי שזה עובד בשחור לבן). 2. האם היא מולטיסיסטם או מולטיזון או איך שלא קוראים לזה?

• 14 תגובות
    • 794 צפיות
  24. שלום כולם, אני רוצה לדעת איזה משחקים חדשים ויפים יש שאתם ממליצים עליהם... תודה. (אם אפשר אז גם כמה משחקים שיהיו הרבה מעבר למה שיש לי במחשב - GB זיכרון DDR 400, 6600GT, P4 2.8MHZ). בכל מקרה, תרשמו משחקים יפים שיצאו בזמן האחרון. תודה לכולם!.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים