עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי ראיתי שאפילו שיש לי כרטיס מסך עוצמתי 7950OC יש לפעמים קטעים במשחק שיש ירידה של כ35 FPS כאשר רוב הזמן הFPS עומד על 60,אפילו שאני מוריד הגדרות למדיום יש ירידה, האם זה ביגלל המעבד שלי Q9500 ? או שמשהו לא בסדר עם כרטיס המסך שלי, מבקש את עזרתכם . רוני

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש עדיין אנשים בכלל שמשחקים ברשת באחד המשחקים בסדרה? (המשחקים בסדרה שלא צריך סידיקי בשביל לשחק ברשת).... ואם מישו מכיר משחקי רשת חינמיים בסגנון אני אשמח לדעת

3. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by Thant,

http://www.playneverwinter.com/ כנראה יצא ב Q4 2011

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by RDS,

אוקי, אז קניתי את המשחק לפני כמה זמן, וכל כמה דקות (2-3) המשחק קורס... הורדתי את העידכון החדש ביותר... המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק בלי בעיה, והוא אכן מפעיל אותו על ההגדרות הגבוהות ביותר במהירות, אך המשחק קורס מדי פעם... יכול להיות שזה קשור לכך שהמשחק תמיד קורס כאשר אני מנסה ליצור שחקן? תודה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by אביעד,

מי שיוגע מתי היה ת'משחק gta 4 !! מי שיודע שירשום לי !!!! תודה !

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by udist,

זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  8. התקנתי , עדכנתי , לא עובד (משום מה לא הופתעתי : ) קראתי מלא דיונים על הבעיה הזאת אבל לא מצאתי שום פיתרון שעובד...

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by alex28,

שלום חברים אני מנסה לכנס למשחק הוא ניתק ויוצא שאני מפעיל אותו לא על כל המסך עובד חלק בלי בעיות מחקתי ותקנתי מחדש לא עוזר. איך אני פותר את בעיה?? כי על מחשב שני בוא עובד בלי בעיות שגם המחשב חלש יותר ממחשב הראשון

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. כנאמר בכותרת, אני מחפש משחקי אסטרטגיה שיעבדו על המחשב שלי (מפרט בחתימה). שלא יהיו ישנים מדי ושלא יתפסו הרבה מקום (מהמפרט אפשר להבין שאין לי מקום). תודה!

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  11. הנה הסבר מהEVENT LOG Activation context generation failed for "D:\Games\bioshock12\Builds\Release\Bioshock.exe". Dependent Assembly Microsoft.VC80.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50727.762" could not be found. Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis. מה עושים.? ניסיתי להתקין את המשחק מחדש גם בD וגם ב C .. לא עזר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by comablack,

אני נכנס אליה אבל לא מצליח להכנס

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

הורדתי את הPATCH 1.00_1.07_1.08 וכשאני מנסה להתקין אותו הוא רושם לי אתזה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לשחק נגד חבר במשחק טופ ספין.... המשחק מפנה אותי להשתמש ב GameSpy Arcade יצרתי חשבון חדש, הכל טוב ויפה... עכשיו, איך אני משחק נגד משתמש אחר?... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. שתי גרסאות Playstation 4 חדשות ומשופרות יגיעו אל השוק בקרוב מאוד: בואו לקבל את כל הפרטים עליהן לכתבה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by (G),

חצי יום הכתבה יושבת ב-YNET ואין ת'רד בנושא, אנשים אתם ישנים 8) משחק הפעולה הישראלי ששוחרר בתחילת השנה, ניתן כעת להורדה בחינם. יתבסס בעתיד על פרסומות. ירון דותן, מנכ"ל חברת Invasion Interactive, מסר לנו היום כי גרסה מספר 1.2 של Rising Eagle יצאה לרשת, ובאמתחתה מספר שינויים ושיפורים למשחק. השינוי הבולט ביותר הוא הפיכתו של המשחק לחינמי לגמרי, במקום מחיר של 20$ כפי שהיה עד כה. לדברי דותן, ההכנסות מהמשחק יתבססו בעתיד על פרסומות בתוך עולם המשחק, ושהם עושים מאמצים רבים על מנת שהפרסום לא יפריע לחוויית המשחק. לגבי עתידו של Rising Eagle אמר לנו דותן: "בכוונתנו להוסיף למשחק נשקים חדשים ומפות חדשות, ביניהן גם כמה שלבים שתוכננו במיוחד עבור הקהל הישראלי". הוא לא הסכים לומר למה הכוונה, …

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by noambaum,

יש לי כבר הרבה זמן את וייס סיטי ותמיד שיחקתי בו בהנאה עם GF4 TI4200 והכול הלך מצויין עד ששדרגתי לכרטיס FX5600 ומאז הגרפיקה נמרחת לי בצורה שאי אפשר לשחק רציתי רק להוסיף שכל המחשב שלי מעודכן מכל בחינה של תוכנה כגון xp-sp1 דריברים לכרטיס וכו וכו אשמח לקבל פיתרון או מענה בתודה נועם

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  18. גם משחק התפקידים התלת מימדי הראשון של BioWare יזכה למקצה עדכונים וליטושים מחברת Beamdog לכתבה

19. Started by simonsix,

הקונספט באמת מענין,התוצאה הויזואלית פחות. http://www.gametrailers.com/player/29967.html

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by Guyn,

היי חבר'ה, לפני משהו כמו 3 שנים שיחקתי במשחק של כמה שחקנים על מסך אחד, כל אחד משחק דמות קטנה שנראית כמו תולעת (אם אני זוכר נכון) אתה בוחר לפני השלב נשקים כמו להביור, רובה, פצצות ויש גם מלכודות (booby traps). השלבים עצמם במסכים של אדמה שניתן לחפור בה ע"י פיצוצים... המשחק מתרחש במקביל, כלומר ללא תורות והמטרה כמובן לחסל את המתחרה השני. לגבי הגרפיקה היא ממש מיושנת הייתי אומר משהו בסגנון lemmings או worms הראשונים... למישהו יש רעיון מה השם?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  21. http://www.gamershell.com/download_19042.shtml דיווחים בבקשה! עריכה: גם אפשר לשחק מי שאין לו...

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. כי לא הצלחתי ההוראות נורא מסובכות...

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. כן כן משחק הנוסטולגיה. אני צריך את סדר יציאת המשחקים של הסדרה. לא צריך שנה.. מראשון לאחרון. ושאלה, אם אני מתקין את המשחק שיצא שלישי, זה אומר שיש בוא את הראשון והשני? תודה.

24. Started by __MIKO__,

איבדתי את המנואל של המשחק... יש לי בקר משחק כמו של PS והשאלה היא איך מקנפגים את המקשים ומה כל מקש עושה בדיוק כי לא הצלחתי להבין. כנ"ל לגבי המקלדת. אשמח לקבל עזרה לגבי תפקיד כל מקש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by Moooshe,

*ספוילר אפשרי* ב- slaughterhouse צילמתי כבר את המעבורת שמורידה ארגזים ואת ה- domz sarcophagus... עכשיו אני בדרך החוצה והשותף שלי מקשקש לי על ה- Third observation point... שכחתי לצלם משהו. חזרתי ושיחקתי בכל הקטע האחרון שוב, ולא מצאתי שום דבר... על המפה אני רואה שאני די קרוב לשם, אבל לא מוצא את הכניסה... האם אני צריך לחזור לפוד שלי ולשוט קצת או שאני אמור להגיע לשם רגלית?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.