משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר הרבה זמן את המשחק וורמס 3D רציתי לשאול אם אתה יודעים מאיפה להשיג את המשחק חוץ מהדיסק בתודה מראש רון :lamer: :lamer: :lamer:
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה על הכוונת בקאונטר סטרייק יש כל מיני גדלים לכוונת, small, high, auto size... רציתי לדעת מה ההיתרון והחיסרון בכל אחד מהגדלים? תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו יכול בטובו לנסות למצוא לי Walkthrough בעברית לHalf Life 2 (אם יש כזה דבר) ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם יש פה thread על משחק רשת ב generals ואנשים נתנו לינקים לריפלי. איך אני צופה בזה? הורדתי את קובץ ה .rep אבל איך אני פותח אותו? האם אני צריך לשים אותו בסיפריה מסוימת ולצפות בו דרך המשחק? אם כן איזו ספריה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי לפני יומיים התחלתי לשחק בהיטמן בלוד מאני ואני לא יודע מה לעשות במשימה a new life . אני יושב על המשימה כבר 3שעות ואין לי מושג מה לעשות!! חח בבקשה יש מישהוו שיודע ?? תודה! :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
GTA4 יצא למחשב ב 18.11.2008 הוא יכלול גם תצורת משחק נוספת של מולטיפלייר. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=6236
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הם לא במסמכים שלי אני צריך לפרמט את המחשב מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אהלן, הסיפור שלי הוא פחות או יותר קלישאה...מכור ל CS שפרש עקב המעבר ל 1.6 החלטתי לנסות לחזור...או לפחות להתנסות עם הגירסא הזאתי, אבל הסתבכתי לגמרי... יש כל כך הרבה גירסאות שאפילו אין לי כח לחשוב על זה... אז הורדתי רק את מה שצריך קובץ SteamInstall_CS.exe בגודל 379 מגה, ניסיתי להירשם עם ה CD-Key הטוב והפרוץ שלי (אל תכעסו עלי הא??)וכמובן שלא הלך... אז השלמתי עם העובדה שאצטרך לקנות את המשחק...אבל פה הסתבכתי עוד יותר... מה לקנות? יש שמועות ש Valve עדכנו את הסטים שיעבוד רק עם קודים של 2004 ומעלה או משו שכזה...האם זה נכון? האם CD-Key של ההאלף-לייף הטוב והישן (הכוונה לגירסה הזאתי) יעבוד? אם כן איפה בארץ עדיין מוכרים את המשחק הישן הזה? ואם לא, אז מה כן לקנות??? אני מעוניין לשחק ב …
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שתי חבילות משחקים יוכלו לספק לכם קרוב לאינספור שעות התמכרות והנאה עם המיטב מסדרות Civilization ו-Arma, והכל במחירים נמוכים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם סוף שבוע נעים. אני צריך למלא את המחשב הבא במשחקים שהם לאו דוקא חדשים אבל שהיו טובים וירוצו חלק. P4 3Gh GF5700 1G Mem אני הצלחתי להיזכר לדוגמא בניד פור ספיד של אותה תקופה hot presuit וגם בנסיך הפרסי 3D. עשו טובה תרשמו לי בבקשה את כל המשחקים היפים ביותר שיעבדו חלק על המחשב הזה.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רוב המשחקים הטובים הם בעצם פורטים (לא כ'כ טובים) מהקונסולות, יש למישהו רשימה של משחקית שפותחו ספציפית לPC (ואולי גם לקונסולות בנפרד) ואינם פורטים?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
איבדתי את המנואל של המשחק... יש לי בקר משחק כמו של PS והשאלה היא איך מקנפגים את המקשים ומה כל מקש עושה בדיוק כי לא הצלחתי להבין. כנ"ל לגבי המקלדת. אשמח לקבל עזרה לגבי תפקיד כל מקש.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/46694942032235ae.jpg הנה תמונה ... ומה זה AGEIA? זה הדרייבר הכי חדש 7.4 שיש לי ...
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש עדיין אנשים בכלל שמשחקים ברשת באחד המשחקים בסדרה? (המשחקים בסדרה שלא צריך סידיקי בשביל לשחק ברשת).... ואם מישו מכיר משחקי רשת חינמיים בסגנון אני אשמח לדעת
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
זה משחק אסטרטגיה, יחסית ישן, אני מעריך שהוא מסביבות שנת 98, אולי 97. מדובר במשחק שבני אדם נלחמים בחייזרים, החייזרים נראים כמו חייזרים, אתם יודעים...עם העיניים הענקיות והכל...לא מדובר במשחק "מלחמת העולמות" אלא במשחק אחר, אבל את השם שלו שחכתי :-( מודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי איזה משחקים חדשים וטובים יש עכשיו שכדאי לקנות?אני בעיקר אוהב ז'אנר משחקי פעולה.... זה אומר:CRYSIS החדש עברתי,BIA יש לי וזה אחלה משחק מה עוד כדאי לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248738,00.html
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הורדתי באימיול את המשחק brain.bin ניסיתי להפעיל אותו באמצעות cue maker ו daemon tool אך ללא הצלחה- המשחק מותקן על המחשב אבל כשאני מנסה להעלות אותו מופיעה הודעת שגיאה שהדיסק לא תקין.... יש למישהו קראק למשחק או רעיון אחר להפעיל אותו? יש לי קצת ניסיון עם הפעלת קבצי iso אז לא נראה לי שטעיתי בהפעלה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
כשאני מתחיל משחק חדש כל המסך מתבלגן. יש מן רעידות כאלה והתמונה מתבלגנת וכל פעם כשאני מנסה להזיז את העכבר או משהו כזה המסך מתבלגן יותר. יש לי ג'יפורס 2 מחשב פנטיום 4 1400 זיכרון ראם 256rdram. יש לי את כל העדכונים. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
PUBLISHER: THQ DEVELOPER:Volition, Inc. GENRE(S): Third-Person Shooter PLAYERS: 12 RELEASE DATE:March 1, 2009 הסידרה היתה לא רעה בכלל , בעיקר המשחק הראשון אך סבלה מכמה בעיות בעבר כמו אורך חיים קצר ולינאריות בכותר החדש חברת וולישן מבטיחה סביבת עולם פתוחה שתציב אותנו 50 שנה אחרי הכותר הראשון בסידרה מירי בגוף ראשון המשחק יעבור למצב של גוף שלישי וכל זאת יקח אותנו לחלל-מאדים לשיפוטכם Multiplayer Beta Jetpack Gameplay Fly the unfriendly skies and toss some explosive justice on the opposing team. http://www.gametrailers.com/player/37891.html Team Anarchy Multiplayer Beta Gameplay When V Jack Thomson is in your sights, don't let him get away. http://www.gametrailers.com/playe…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אצלי המשחק תקוע על Success! בהתחברות. הבעיה התחילה לפני מספר ימים, הפסיקה ואתמול הופיע שוב. אני יומיים לא מצליח להתחבר.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP ושאני נכנס ל SETTINGS של PRO EVOLUTION SOCCER 2008 הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 . הרזולוציה של המסך היא 1680X1050 והכרטיס מסך שברשותי הוא HD2900 PRO עם הדרייבר הכי מעודכן שיש. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הסירטון הכי אחרון שלי, תודה לכל מי שעזר בצילומים. תוכנות: Sony Vegas Pro 11.0 Adobe Photoshop CS3 Fraps 3.4.7 ZD Soft Vidoe Recoreder 4.1 שירים: August Burns Red - Carol of the bells Afroman - Because I got high צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הורדתי את הPATCH 1.00_1.07_1.08 וכשאני מנסה להתקין אותו הוא רושם לי אתזה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-