משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
במילה אחת: אכזבה! פורסמו הזוכים בתחום "Special Achievement" ויש 22 קטגוריות. אף זכיה של The Witcher , אפילו לא מועמדות. איך S.T.A.L.K.E.R. נכנס לקטגוריה של "Most Surprisingly Good Game" וThe Witcher אפילו לא מועמד? מחר יפורסמו הזוכים בDubious Honors למחרת הזוכים בGenre Awards לאחר מכן (אחד בכל יום) הפלטפורמות, משחק השנה, בחירת הגולשים.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שמתי לב שיש משתמשים שמקוטלגים כמומחים למשחקים..עם כל הכבוד מה הופך אותם למומחים ? אני גם רוצה להיות
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה לכנס למשחק הוא ניתק ויוצא שאני מפעיל אותו לא על כל המסך עובד חלק בלי בעיות מחקתי ותקנתי מחדש לא עוזר. איך אני פותר את בעיה?? כי על מחשב שני בוא עובד בלי בעיות שגם המחשב חלש יותר ממחשב הראשון
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ולא מצליח - בקטע של איפה שאני בוחר איפה להתקין אותו הוא אומר לי ש"התיקיה לא יכולה להכיל את ההתקנה על כל תקיה וכל מקום הוא עושה לי את זה. מה אני עושה?? אני מת לשחק את זה כבר.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: amd athlon 3000 OC@2200 MHZ 7600GT @ 640GPU @ 770MEMORY 1.5GB ram 400MHZ creative Audigy 2ZS 250 GB MAXTOR אני משחק בהגדרות הכי גבוהות ל-XP חוץ משיידר על מדיום, רזולוציה 800-600, עובד חלק לחלוטין לא משנה איזה סצנה. (חלק בשביל המחשב שלי זה 25=40FPS יציב) כמו שאתם מבינים אני לא גיימר כבר ומשחק לפעמים, ככה שFSP בשמיים זה לא מה שמפריע לי. אחרי חצי שעה של משחק, מתחילים להיות תקיעות לא נורמליות. הFSP יורד ל-2~3, ועולה חזרה. מידי כמה שניות יש תקיעה של 5 שניות או יותר. מפריע ביותר . רק מתי שאני יוצא מהמשחק ומפעיל מחדש את המחשב הבעייה נפתרת לעוד חצי שעה של משחק. אם אני רק יוצא מהמשחק בלי להפעיל מחדש, הבעייה נפתרת ל10 דקות בערך. אני משחק כשכל הדברים סגורים, כולל הexpl…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
בקרוב. אני ממליץ להכנס לאתר, ללחוץ על המעוין השני משמאל (See It) -> וידאו ולהוריד אתCG Game Play Trailer ולהנות. יש כמובן גם סרטונים המדגימים את המשחק עצמו ביתר ספציפיות. לדעתי זה הולך להיות משחק מצוין, המון אקשן, עליליה מצויינת ומהלכים מגניבים ביותר. אני רק מקווה שזה יצא לפני הגיוס שלי :-X
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אהלן. לכל מי שכבר התקין את המשחק PES4 והשמות והקבוצות לא מעודכנים, קבלו קישור לפטצ'ים... בנוסף, אני מחפש יריבים לשחק ברשת. עוד לא בדקתי איך המשחק רץ ברשת. מבחינתי, אפשר גם להקים ליגה אם יהיו מספיק מעוניינים. בכל מקרה, מי שבא לו יכול להשאיר לי פה הודעה או לשלוח לי הודעה לICQ או למייל. תכנסו ל http://search.filefront.com ותקישו בשורת החיפוש PES4 והנה כתובת של תוכנה קטנה ונחמדה שכל מי שרוצה לשחק אונליין מתחבר אליה ויכול להזמין כל אחד אחר שמחובר לשחק איתו. הצעה שלי - אל תהיו הCLIENT אלא ה-HOST... יש DELAY בתגובות אם אתה לא HOST... http://pes4online.acsv.net
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הוא נקנה שבוע שעבר, וכבר הספקתי לסיים אותו. הוא ממש קצר. אז עכשיו - סתם בשביל הכיף, אני רוצה לנסות צ'יטים. אז כמובן שצריך לפתוח את חלון הקונסול (~), אבל אני לא מצליח. באתרים ברשת אומרים שצריך להתחיל את המשחק עם -Developer, ואין לי מושג למה הם מתכוונים. אנא עזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
דרייברים מעודכנים ומשחק מקורי. כשאני נכנס למשחק אז המחשב קופא לגמרי בתפריט ואני אפילו לא יכול להזיז את העכבר או לצאת עם הTASK MANAGER. איך לעזאזל פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני ב-UMP ברמה 27(כשיש לפחות 31 רמות לנשק ועוד כמה דברים שלא פתחתי) וקיבלתי צ'לנג' שהגעתי למקסימום שלו ... :s05: מישהו יודע איך זה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הבעיה היא שמשחקים כמו Oblivion וGTA SA לא עבדו טוב אצלי גם בXP וגם בVISTA.. ממש כמו חוק שמשחקים כאלה בחיים לא יעבדו על המחשב שלי לא משנה מה אני אעשה. הבעיה בGTA היא תקיעות וFPS נמוך. הבעיה בOblivion היא שתמיד יש FPS נמוך לא משנה מה אעשה... יש בעיה בSTALKER שתמיד שאני מפעיל תHDR וגם תרמה הבינונית יש תקיעות וFPS נמוך.(גם עם הגדרות נמוכות)? המערכת שלי בלחצן "מפרט מחשב". מותקן אצלי בויסטה DirectX SDK של חודש פבואר. דרייבר של ATI 7 ומעלה. אין לי בעיה של חום והרבה משחקים עובדים לי מצויין - F.E.A.R PREY COD2 BROTHERS IN ARMS
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום, הורדתי את המשחק America's Army: Special Forces, Q-Course בהורדה חוקית מנענע תוכנות ולא ווארז יש פה למי שמעוניין: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 ועכשיו אני ממש לא יודע איך משחקים ומה צריך לעשות, אני יודע שצריך לעשות קודם משימות בשביל לשחק ברשת והכל אבל אני לא יודע איך נכנסים למשחק ברשת, ולאיפה צריך להיכנס בשביל לבצע את המשימות קודם לכן ובכלל איפה משנים מקשים ומה צריך לעשות בכל משימה שדורשים ממך כדי שתוכל לשחק ברשת. בבקשה תנו איזה מדריך או הסברים למשחק לא חייב תמונות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה, טוב אין צורך להציג את עצמי, כולכם מכירים אותי.. כולכם יודעים שאני ממקימי הקהילה, ומישהו שבאמת רוצה לתרום ולהרים את קהילת הקוד בארץ. אני לא פורש, אני פשוט ממש מדלל בפעילות שלי, כי מה לעשות כך החיים כיום. אני מתחבר בכל יום לטימספיק ושמח לעזור לכולכם ואוהב את כולכם. אבל יצא ככה שבכלל הייתי אמור להתגייס כבר ב22.7, ודחו לי את הגיוס ל18.11, ככה שעכשיו אני במרתון להספיק, להרוויח כסף, להתאמן, לצאת, לחגוג, ועוד . והטימספיק והקהילה איכשהו נדחקים לצד. אבל בכל זאת הקהילה תמיד חשובה לי וגם בזמן שאני לא מחובר אני חושב על כל מיני דברים שקשורים לקהילה, וכולם יודעים שתמיד אפשר לפנות אליי ולדבר איתי גם אם אני AFK, תשאירו הודעה אני חוזר לכולם. (אם זה עניין חשוב ולא סתם דבר טי…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ושוב SQUARE ENIX איכזבו אותנו. במקום להוציא REMAKE אמיתי עם גראפיקת HD, הם הוציאו מחדש את אותו המשחק עם שיפורים מינורים. ואם בכל זאת אתם מעוניינים להינות מהקלאסיקה בגרסה משופרת, אל דאגה המעריצים דואגים לכם. חבילת שידרוג מוזיקה, הכוללת את המוזיקה האוריגינלית מהPLAYSTATION, גרסאות תזמורת חיה, גרסאות משופרות של FANS, ורימיקסים. http://forums.qhimm.com/index.php?topic=12787.0 מומלץ לבחור בהתקנה את פרופיל היוצר(הטראקים החביבים עליו). לא לשכוח לסמן את הגירסה המתאימה(1997 או 2012). ולוודא שהקבצים אכן הותקנו במקום הנכון(תמיד אפשר להעביר אותם ידנית). אתם רוצים עוד? גם את הגראפיקה אפשר לשפר. שיפור קל ללא בלגאן(שומר את גירסת 2012 כמו שהיא): http://enbdev.com/descript…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
^^^ כותרת. -יש לומר שכבר חרשתי אתרים רבים למציאת התוכנה- תודה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
והאם אפשר באיזה שהיא דרך לשחק אותו במחשב?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק ואני רוצה להמליץ עליו בזמן האחרון יוצאים הרבה מאוד משחקים יפים ו"כבדים" (לא מבחנה גראפית) אבל המשחק הזה קטן חמוד וכיפי ונראה טוב מאוד! נכון, גם אני התחלתי לשחק ביגלל שהמשחק מבוסס על מנוע אנריל 3 אבל המשחק עצמו נורא נחמד אז עזבו לשניה את Medieval 2 ואת Double Agent ותנו למשחק צ'אנס
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מהם עשרת המשחקים שנחשבים להכי חזקים ובעלת גרפיקה הטובה ביותר שיש היום??? חבר שלי קנה כרטיס 8800 והוא רוצה לראות את הביצועים במשחקים כבדים ביותר? אני יודע שיש את אוליביון .. מה עוד? יש גם איזה תוכנה שמראה את האפקטים של דיירקט 10? למשהו יש קישור?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לברר מהם הפורטים של המשחק הזה? בשביל שאני אוכל לשחק ברשת... פשוט אני נתקל באנשים שיש להם גם, ואי אפשר לשחק... מישהו יודע אולי?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
Half life2 doom3 max payne4 diablo3)only in 2006 halo 2 commandos3 אני אישית חושב שHF2 כי אני ראיתי את הטרילייר שלו וזה פשוט משחק מושקה אחושרמוטה! אבל אני יותר אוהב את Commandos3 !!! אבל אני אומר שHF2 יהיה יותר שובר קופות מCommandos3
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי משחק מחשב ישן (חוקי) שהתקנתי במחשב שלי... מכיוון שהוא ישן הוא מתאים לדרישות המערכת. אני התחלתי לשחק בו, ואני רואה את הסרטון פתיח בצורה נורמלית לגמרי אבל כשהMENU אמור לעלות, אני חוזר לשולחן העבודה והמשחק נכבה ניסיתי לפרמט את המחשב, להתקין מחדש ועדיין זה לא עובד לי.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
זה אולי יהיה ה CROSS-OVER של השנה או אולי רק טריילר מיוחד ליום השקר (ראשון באפריל) שהיה אתמול: http://www.gametrailers.com/player/32438.html שלחתי לכם גם את עמוד הפתיחה המזוייף של GAMESPOT לרגל יום השקר. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להפעיל את שני המישחקים האלה על Vista , מישהו ניסה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-