משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני "מתנקה" מ-WOW ואני מחפש משחק אחר להעביר את הזמן .. אזז אם אפשר המלצות למשחקי RPG הרפתקאות או אסטרטגיה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
נואשות מחפש משחקי RPG חנמיים.. משחקים שאפשר להוריד בחינם לא חובה שיהיו משחקי רשת
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
-
התחלתי לשחק ב EARTH 2140 ממש נחמד, משם עברתי לסטארקראפט לדורותיו (נדמה לי כל הגירסאות), יוריס רייבנצ', ג'נרלס, ושם נעצרתי בערך. אני לא אוהב את האסטרטגיות המוגזמות שיש היום שרואים הכל בענק, ולא סובל סגנונות קוואסט למינהם. מה אתם ממליצים? לא חייב שזה יהיה חדש-חדש, אבל גם לא משהו מלפני יותר משנה-שנה וחצי גג.
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כנאמר בכותרת, אני מחפש משחקי אסטרטגיה שיעבדו על המחשב שלי (מפרט בחתימה). שלא יהיו ישנים מדי ושלא יתפסו הרבה מקום (מהמפרט אפשר להבין שאין לי מקום). תודה!
-
- 13 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אסטרטגיה - סגנון של world in conflict, Company of Heroes, Red Alert פאזלים - סגנון של machinarium, braid תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה משחקים טובים יש בסגנון..סיימתי כבר את טוני הוק 4 לפני איזה 4 שנים נראה לי חח ולפניו את שלוש,סיימתי את דייב מיארה היישן גם..מאז לא מצאתי משחקים בסגנון..חוץ מטוני הוק אנדרגראונד לפלייסטיישן ששיחקתי בו ממש מעט...עכשיו אני אמור לקבל את הטוני הוק אמריקאן ווסטלנד או איך שלא קוראים לו חח... בכל אופן..איזה עוד משחקים יש וכמה הם עולים.? תודה רבה..!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בסיגנון של היטמן/ספלינטר סל. שצריכים להפעיל מינימום כוח אש בשלב ולהגיע למטרה מסוימת.
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש מישחקי חלליות כמו FreeLancer,ניסיתי את NEXUS [ההרחבה ולא אהבתי]. תמליצו לי פה על מישחקיפ, או פשוט תיזרקו שמות ואני אבדוק! תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני מחפש משחק אשר משלב בתוכו עלילה טובה עם יקום שאפשר לטוס מכוכב לכוכב ומלחמות בחלל ועל כוכבים שונים... יש חייה כזאות? משהו שירתק את השחקן למסך? כמו ANDROMEDA (הסידרה) רק במשחק... שיהיו גזעים שונים.. מישהו שמע על דבר כזה? תודה.
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמו המסור, אמנסיה ( לא חייב להיות אימה ). משחקים כאלה שצריך להפעיל חשיבה, לגלות דברים, לחקור, לחפש, דברים כאלה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש משחקים חדשים בסגנון קומנדוס דספראדו ורובין הוד האחרון....יש למישהו רעיון? איתן
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מקווה שהוונתם את הכותרת אתם יכולים לענות אני משועמם
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, אני יודע שקיימים 2 משחקים דומים לכדורגל וכדורסל שהם בעצם באותו סגנון. זה משחק של כביכול ילדים בשכונה, ובעצם מרכיבים קבוצה מהשחקנים בשכונה. המשחק משוחק במגרש קט רגל או סל בשכונה. חובבני כזה וממש מגניב. אז, לא זוכר איך קוראים לזה. מישהו מכיר את שם המשחקים?
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקי מחשב (פעולה, מרוצים, סימולטורים) אם דרישות מערכת לא מההכי גבוהות. אשמח אם יצורף לינק להורדה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי לאחיין שלי Sonic rider והוא ממש התלהב, אני מחפש עוד משחקים ל PC באותו סגנון - מהירים שלא מצריכים יותר מדי חשיבה (arcade מהסוג הפשוט והטוב).
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקים מחשב לאח שלי הקטן הוא בן 10 אני צריך משחקים בלי אלימות ובלי סקס תודה לכל העוזרים בקשר לדרישות מערכת זה לא בעיה
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך את המשחקים הכי פשוטים שיש שיראו נחמד והעיקר שיהיו כיפיים תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש משחקי מלחמה שאפשר לטוס/לנהוג ברכב בחופשיות בלי שום קשר למטרה העיקרית (כמו :BF2,GTA SA וכו,) עדיף שהמשחקים יהיו ברשת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי ב-NFS:CA וסיימתי אותו, התקנתי NFS:U,U2,MW והתחלתי לשחק בהם (ממש לאט), התקנתי GTR 2 (קצת משעמם), התקנתי Race Demo (קצת משעמם), התקנתי Ford Street Racing (קצת מעפן), התקנתי Cobra 11 - Nitro (יותר מדי לא מציאותי, משעמם כבר), שיחקתי גם ב-NFS:PU,HP2 (לא רלוונטי כבר). בקיצור, אני מחפש משחק מכוניות כיפי עם מכוניות טובות, רצוי שתהיה לי אפשרות לעשות כל מיני שטויות כמו דריפטים ארוכים, רצוי מאוד שהאוטו יתפרק, רצוי מאוד שתהיה אפשרות להוריד מכוניות חדשות מהאינטרנט שאנשים הכינו (Racer, יותר מדי באגים), רצוי מאוד מאוד שיהיו מכוניות פשוטות (אימפרזה, איוו, דייהו, הונדה, פיג'ו וכו') ולא רק מכוניות על משעממות (מקלרן, למבורגיני וכו'). תפתיעו אותי!
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מחפש משחקי סמולציה טיסה כדוגמת כוכב כחול שעולה רק על WIN98 או USAF הישן והטוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים טובים לא שיחקתי במשחקים ולא התעדכנתי. אני אשמח אם תעדכנו אותי במשחקי הפעולה הכי טובים כרגע.. תודה
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, כבר תקופה די ארוכה שלא שיחקתי בשום דבר, והתחלתי להתגעגע לתחביב הזה שהזנחתי. די מיציתי את משחקי הפעולה הצבאיים כמו Call Of Duty וBattlefield, ומתחשק לי לנסות משחקי פעולה יותר אורבניים, מהסגנון של GTA. פשע מאורגן, משטרה, מכות, דקירות וכו'... אשמח להמלצות מהסוג הנ''ל משנת 2008 עד היום תודה!
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-