עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ben060,

משהו כמו בסגנון של COD 4 , היה איזשהו שלב שבהיינו במסוק ופיצצנו יעדים בקרקע. יש משחק שמבוסס כולו סביב המטוס?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. היה משחק.. שאתה כאילו שולט על כנופייה ושטיות כאלה.. אסטרטגיה כזה.. שולח אותם לריב פה וזה.. יש משימות היה במשחק הרבה באגים.. אבל אני פשוט חייב ת'שם של המשחק הוא עולה לי ראש ואני משתגע שאני לא זוכר. אם מישהו זוכר?.. אני מאמין שהוא יצא על לפני 3 שנים מקס מקס.

3. Started by sagi_10,

אהלן אחים שלי.. צחפש משחק ששיחקתי פעם...המטרה היתה לקנו סמים ואז ללכת למקומות אחרים ולמכור ביוקר... מכירים? יודעים איך קוראים לשמחק? תעזרו לי!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, יש משחק כזה של כדורגל אבל שלא משחקים ממש כדורגל אלא מנהלים את הקבוצה, קונים ומוכרים שחקנים וכו' שכחתי איך קוראים לו. מישהו יכול להזכיר לי? דרך אגב יש כמה גרסאות למשחק הזה? (1, 2 וכו')? מה הכי עדכני?

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה של פאזלים אבל לא כאלה של ילדים עם 4 חלקים אלה כאלה שנותנת לך לבחור איזה כמה מאות חלקים וכו' בקיצור "למתקדמים" ושיש לה מאגר תמונות גדול ובחינם אם מישהו מכיר תוכנה\משחק כזה אני מאוד אודה לו

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. משהו שמלווה במפות, תיכנון ועבודת חי"ר ריאלית...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ...והכוונה היא לא בהכרח לFPS אפילו. בשנים האחרונות יש די והותר משחקים המתמקדים בWW2 מכל זוית אפשרית - FPS (מספיק להזכיר את MEDAL OF HONOR וCOD על גרסאותיהם), אסטרטגיה (COH), טיסה (יותר מדי... גם סימולטורים וגם ארקיידים כמו BLAZING ANGELS) ואני בטוח שפספסתי כמה. לעומת זאת לא נתקלתי במשחקים המתמקדים בWW1, מבלי להחשיב משחקי אסטרטגיה המכסים את כל ההסטוריה האנושית בערך ולכן גם את התקופה הזו. מישהו מכיר משחקים מהשנים האחרונות המתרחשים בתקופה הזו? כרגע לא משנה לי אפילו איזה ז'אנר. האם יש דבר כזה בנמצא, או שאני צריך לחכות שסדרת TOTAL WAR תגיע למאה ה20?

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by אבי11,

אני מחפש משחק, כנראה מאד ישן, שכן בחנויות הוא כבר לא קיים, שנקרא Dog sheep &wolf רשמח מאד אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג/ לרכוש את המשחק במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by אבי11,

אני מחפש את המשחק שנקרא sheep dog and wolf. אשמח אם מישהו יכול לתת לי מידע היכן ניתן לרכוש אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by redti,

אהלן.. לפני הרבה זמן פורסם פה משחק חינמי באינטרנט .. משחק מירוצים מציאותי עם גרפיקה חמודה שיש באוטו קלאצ' הילוכים והכל עובד אמיתי שוקל איזה 150 מגה ככה אולי פחות.. זה לא דמו משחק מלא שנועד לשחק רק אונליין אני מחפש אותו להוריד שוב.. יש לו אתר מיוחד משלו

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. Started by OptiSTR,

המשחק הוא משחק פעולה בעולם של פנטזיה. יש 2 קבוצות, בני אדם וחיות. לכל קבוצה יש מספר סוגים שונים של לוחמים בנוסף לכל קבוצה יש בנאים, ומה שנקרא COMMANDER שצופה על המשחק מלמעלה. המשחק מתמקד בכיבוש RESOURCES, ובנייה של מבנים שנותנים חפצים שונים שכל אחד יכול לרכוש, כמו כלי נשק ומגנים, כאשר כל אחד מקבל כסף כאשר הוא הורג מישהו מהקבוצה השניה, או לחילופין יש גם יצורים שלא שייכים לאף אחד וניתן לצוד אותם בשביל EXP וכסף. במצב LATE GAME ניתן להשתמש בכסף בכדי לקנות ייצורים "מיוחדים", אחד מהם שזכור לי היה ה DEVOURER, ייצור ענקי שהיה "בולע" עם הזרוע שלו שחקנים. מישהו זוכר\מכיר\יודע על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oorlevi,

אני רואה שלא יהיה MU ישראל שוב פעם אז האם יש משחק חינמי דומה ואפילו טוב יותר ואם יש לו קהילה ישראלית עוד יותר טוב! תנו המלצות ממשחקים ששיחקתם/משחקים וכמובן שיפעלו לי על המחשב (מפרט בצד). תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by roylu,

מחפש משחק טוב גרפיקה יפה

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by Yossarian22,

שלום רב אני והאחים שלי אוהבים מאוד לשחק ברשת הביתית במשחקים cnc generals וzero hour אנחנו משחקים בשלושה-ארבעה מחשבים בכל מיני קונפיגורציות.. הבעיה שהמשחקים האלה כבר מתחילים להמאס.. מישהו מכיר משחק בסגנון (אסטרטגיה אבל בסגנון של צבא לא פנטזיה וזה) שנוכל לשחק? הצעות יתקבלו בברכה! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Vidati,

שיחקתי בFALLOUT 3 וVEGAS ומאוד אהבתי אותם, DRAGON AGE אהבתי אבל לא סיימתי, BORDERLANDS אם אפשר לקרוא לו תפקידים, MASS EFFECT 1 -2 זה גם יותר פעולה מאשר תפקידים, בכל מקרה יש לכם משחק טוב להציע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by The Dom,

למשחק אני זוכר שקראו COSMO או משהו בסגנון.(הוא תורגם גם לעברית אני חושב) זה היה משחק הרפתקאה שאתה משחק בתור גיבור אדום (חייזר אדום כזה) שאתה צריך לעבור שלבים ולהילחם במפלצות. אני זוכר למשל שהיו מפלצות שעשויות מאור וכדי לחסל אותם צריכים להדליק את האור (הם חיים רק בחושך) ואותו דבר על מפלצות החושך. הייתה שם מפלצת של כלב מכני. אני זוכר 2 נשקים מהמשחק- מן מקל קסם כזה ורובה אור. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by dbsh,

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תביאו לי את המשחק Disney's Aladdin: Nasira's Revenge עובד 100% תודה אז מה אם זה warez אז יהיו פה משחקים בלי להעליב את האחראי תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  18. Started by djhenrya,

אני מחפש משהו כמו DIABLO או TITAN QUEST - או אפילו יותר לכיוון ACTION כמו FABLE או ENCLAVE - אבל אני מחפש משחק שיהיה פתוח - ותמיד תוכל לחפש לך מפלצות להרוג וזה תמיד יהיה אתגר ! (כמו מה שקורה, נגיד, אחרי שמסיימים את FREELANCER - או כמו במשחקים פתוחים) כנראה תחת ז'אנר ACTION RPG אולי יש משחק ACTION פתוח ?

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by dans41,

שלום אני וחברים מחפשים משחקי CO OP טובים לשחק בהם על המחשב יש המלצות? עם יש משחקים ליותר משניים בco op והם היו טובים אז תביאו גם. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש משחקי אסטרטגיה ו FPS שירוצו על המחשב הנייד שלי ברזולוציה 800X600 לפחות. Centrino 1.7GHZ, video card 855GME, 1GB RAM. תודה

21. היי חבר'ה, התפנה לי עכשיו קצת זמן פנוי ואני מחפש משחקי FPS שיצאו בשנה האחרונה בסגנון COD4 כלומר משחקים "ראליסטים" מבחינת עולם אמיתי ולא שיקפצו עלי כל מיני יצורים שאני יגיד WTF? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אני מחפש משחקים שיש להם מולטיפלייר כמו בsof2-deathmatch טהור בלי כל מיני אובג'קטיבס וחארטות..רק חדש..משום מה בזמן האחרון אין בכלל משחקי fps שיש להם deathmatch טהור כיפי ונוראמלי (אני לא מדבר על prey,זה שונה לגמרי יש את המצב שהנשמה יוצאת וזה לא לעניין חח....) קיצר אני מחפש משחק fps עם deathmatch מהיר וטוב כמו בsof2 הישן והטוב...תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. קניתי עכשיו ממיר שמאפשר לי לחבר את השלטים של הפלייסטיישן שלי למחשב עם USB. אני יכול לשחק גם בשני שחקנים (יש לי שני שלטים). אני עכשיו מחפש משחקים שאני אוכל לשחק עם השלטים האלו למישהו יש המלצות? אני משער שבעיקר יתאימו לי משחקי פלטפורמה ומכות, אבל אני פתוח לכל סוג הצעה שהיא. כרגע אני משחק רק בפרו אבולושן סוקר. לא יצא שום אמיוליטור לפלייסטיישן 2 עדיין נכון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by -LosNir-,

היי אני מחפש משחקי Adventure Quests מצחיקים כאלו, בסגנון של The Neverhood. יש הצעות למישהו?

25. Started by 3pac,

אני מתכוון למשחקים כמו Mass Effect , The Witcher, KOTOR וdeus ex יש משחקים טובים בסגנון הזה ? ראיתי כמה סירטונים מguild wars אבל זה עולה כסך כל חודש לא ?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים