עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GW,

שלום! לכל מי שאוהב ג'נרלז ורוצה לשחק בליגה ו/או סתם עם החברים הרשומים מוזמן: www.generalsleague.tipo.co.il

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by b-or,

מישהו שיחק? איך הגרפיקה והמשחקיות? תודה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by T-Flash,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=93763 > חבל > נראה לי שזה יפגע בחברה לייצור משחקים נוספים :'( לא נראה לכם שכם העניין עם "קפה חם" הוא שטותי? מה כבר קרה? למה המכירות של המשחק צנחו בגלל זה? כולה דמויות "מצויירות" עושות סקס...

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. שמעו אחים שלי אני יודע איך לצרוב משחקים לאקס בוקס צרבתי מלא אבל יש לי בעיה אחת יש לי הלו 2 לאקס בוקס והוא לא נכנס בדיסק של 4.7 הוא יותר מידי גדול ודיסקים של 8 ג'יגה זה משוכפל בשתי הצדדים אז זה לא טוב אז מי שיכול לעזור לי שיעזורר בבבקשההה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by M.G.,

מישהו יכול להמליץ לי על משחק אסטרטגיה טוב שיצא לאחרונה? משהו בסגנון Warcraft 3, או Age of Empires 3?

6. Started by sina,

תצביעו לפי גראפיקה ותכנים כאלה לא לפי דברים אחרים כמו מה שהייתם רוצים שיהיה לכם!!!

• 7 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by M.G.,

שמעתי שבקרוב מאוד אמור לצאת המשחק Heroes 5. מישהו יודע מתי? ואם למישהו יש לינקים לתמונות מהמשחק, בבקשה תשלחו.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by Xardas,

הגעתי לענק ההוא שצריך לדקור לו ת'עניים ויש שם קטע של תזמון, אז אני מנסה כל פעם.. בהתחלה יש כזה קטע של הילוך איטי... אני לוחץ..טוב נתפסתי עליו... אחרי זה אני לא מצליח... ואני לא מבין מתי צריך ללחוץ... תעזרו לי בבקשה! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  9. Started by taimor,

טוב אני מת לשחק במשחק SSX ON TOUR ואין לי PS2 =\ וחבל. בכל מיקרה שמעתי שיש אימולטורים לPS2, יש למישהו מושג על אימולטור טוב? + מדריך =] וזה לא מעניין אותי אם זה יהיה אפילו על גרפיקה של 2 FPS רק שיעבוד. תודה רבה מראש לעזורים =]

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by shloosh,

קניתי מחשב חדש.... המפרט בחתימה. 8000 שקל כמעט ואני ממש מאוכזב.! יש הרבה בעיות ובעיקר מעיין תקיעות כאלה במשחקים. לא משנה באיזה גראפיקה אני עושה תמיד יש התקעיות האלה. קוויק4 טס בכל מצב ובכל גראפיקה אבל עדיין יש את התקיעות זה ממש לא יכול להיות עם 2GB זיכרון וכזה כרטיס מסך. הבנתי שיש בעיה עם מעבדי dual core ומשחקים! הורדתי את כל התיקונים של amd ושל MS שאמורים לפתור את הבעיה. ניסיתי לתקן באמצעות affinity לבחור רק במעבד אחד וגם זה לא עזר. פירטמתי כבר פעמיים והתקנתי את כל הדרייברים,העידכונים והביוס הכי חדש ללוח שלי! טמפ' בסדר גמור. התוצאות של 3dmark ושאר בנ'צים מעולות. וכלום לא עוזר!!!! האם למישהו היה את הבעיה ואיך הוא טיפל בה?? מה עלי לעשות? זה ממש עלה לי על העצבים...אולי הבעי…

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אני משחק במשחק GETTING UP ואחרי שהתחלתי משימה אחת כתוב לי LOADING... וככה זה רבע שעה. זה מעצבן! זה כותב טוען ולא עושה כלום. יש תמונה זזה של הLoading אבל לא קורה כלום אגב עכשיו נתקעתי בשלב השני איך אני מגיע לסימטה?(אם מישהו קנה את זה חוץ ממני)

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by evy,

חבר'ה,אני צריך שתעזרו לי למצוא את המיקום של השמירה במשחק...כדי שאוכל להחליף אותה באחרת,כי נמחקו לי השמירות.. ולפני שאתם מתחילים להשתגע,אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי...וגם בדיון של המשחק התייאשתי מרוב דפים... אז בבקשה..

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  13. מחפש לקנות אותו תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by nore0,

השאלה למטה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by ZorD,

שלום לכולם. כוונתי היא למשחקי רשת ביתית, כלומר אני מתכוון לשחק בהם עם אחי וחברים, יש לי שלושה מחשבים בבית לכן חשבתי לנצל קצת את המצב בזמני הפנוי CS - Quake 3 - Star Wars - Battle Field - Black Hawk down ועוד כמה דומים מחוץ לתחום, פשוט נמאס כבר... לא ממש משנה איזה סוג משחק רשת זה יהיה - 3d shooter, strategy, RPG, Else... העיקר שיהיו מעניינים וכיפיים! ישנה עדיפות למשחקים חינמיים, אך גם משחקים לא חינמיים אשר הדמו שלהם גם כן מספק יתקבלו בברכה. אשמח לקבל את המלצותיכם למשחקי הרשת האהובים עליכם. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by VanHalen,

אני יודע שזה משחק ממש ממש ארוך ובלי סוף משימות, אבל אולי מישהו זוכר. כאשר מגיעים לעיר המדברית בשם ald-ruhn הדמות בשם Aengoth The Jeweler (שהוא זה שמחלק את המשימות בעיר לגילדת הגנבים) נותנת לי משימה. הדמות אומרת לי שאין כרגע אף אחד בגילדת הקוסמים ושאני יגנוב משם פריט שנראה: devil tanto קיבינימט. אני לא מוצא שום דבר כזה .אגב, יש שם ארון שצריך בשבילו pick lock 100 ושני תיבות עם pick lock 75 אני ממש לא רואה את עצמי מגיע למספרים האסטרונומים האלה. יש למישהו עצות הסברים או פתרונות???

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yanivsk,

הוא יצא בעולם לפני איזה ארבע חודשים אבל לא ראיתי אותו בחנויות?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by yotam360,

המשחקים האלה כבר מתחילים קצת לשעמם. אז איזה משחק שדומה לאחד מהם את מכירים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jacko_il,

לכל אוהבי ה FPS מבינינו - הורדתי לפני כמה שעות את המשחק חינם של AMERICAS ARMY ואני פשוט לא מבין - מה זה החרא הזה!!?? מה זה המשחק המסכן הזה ?? לא מעניין בשיט ! לעומת BF2 שאני אישית מסוגל לשחק בו ימים רצוף - במשחק הזה לא התחשק לי לשחק יותר מחצי שעה.. כל הגרפיקה שלו נראית כמו MEDAL OF HONOR מלפני 4 שנים אולי משופר קצת..כל הרעיון של כל האימונים האלה לפני שבכלל אפשר לשחק - מייגע. שלא נדבר על זה שעד עכשיו אני לא מבין איך מזהים שם מי הם הרעים ומי הטובים..(אם מישהו יודע בבקשה לשתף פה..) בכל מקרה - סתם אכזבה - אפילו שהוא חינם. בבקשה - אשמח לתגובות עליו - טובות ורעות.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ועל מה הוא בדיוק ?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by EliranB,

אני משחק בו ברשת הוא מראה 80FPS +- אבל הוא מראה כאילו יש לי לאגים והפינג נמוך ... (35 +-) למה ??

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  22. יצא עידכון 1.2 למישחק Battlefield 2 אשר יתקן כמה באגים במישחק ויתן אפשרות ליטעון את הנשק בזמן ריצה מהירה ועוד... להורדה ופרטים נוספים כנסו לאתר המישחק : http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/home.jsp מקווה שעזרתי...בתודה המפציץ A החמקן !!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. Started by gman_il,

שלום חברים. אני לא יודע אם זה המקום , אבל כבר ממש נואש. כמעט כל משחק שמותקן אצלי על המחשב , נתקע בשלב כזה או אחר , עושה רושם שזאת בעיית סאונד. הנה המפרט שלי , אשמח לקבל כל הצעה או פתרון... AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ DFI nF4 Leadtek Winfast PX7800 GT Extreme 256MB Samsung 1GB DDR 400Mhz אם יש צורך בפירוט נוסף אנא עדכנו אותי. תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. רציתי לדעת האם אפשר ליצור כמה חשבונות על CD-KEY אחד של BF2... כי יש לי את המחשק המקורי ושחכתי את השם משתמש והסיסמאה הראשוניים שיצרתי אז יצרתי חדש ולא היה לי שום בעיה או משהו (רק משהו עם האינטרנט אבל לא משהו שקשור לCD-KEY) חיפשתי בEA ולא ממש מצאתי תשובה :s05:

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. Started by gigi,

שלום התקנתי את המשחק Need for Speed Most Wanted ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו אז זה אומר לי להכניס את הדיסק הנכון והכנסית את הדיסק ה-1 מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לעשות? איזה דיסק להכניס?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים