משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום התחלתי לבנות את המפה DUST של CS ב תוכנת מפות של Serious sam. איך אני מכניס תמונה מתוך מהמחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/25251.html
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בערך... אין לו גרפיקה ממש יפה אבל הוא רץ בסדר והמחשב שלי עובר את כל הדרישות המומלצות שלהם שמה.... ובכל זאת הוא טוען מלא זמן!!! QUICK LOAD לוקח איזה כמעט דקה ולעיתים יותר.... אין לי מושג למה הוא טוען כלכך הרבה אבל זה לא ככה בתוך המשחק רק עד שהוא טוען את השמירה... זה ממש הורס את כל המשחק..... חוץ מזה הוא בסדר... (ראיתי משחקים עם גרפיקה יפה פי כמה וטוענים בשניה)... BUENA VISTA [החברה שעשתה את המשחק] צריכים ללמוד עוד קצת לפני שהם מוציאים משחק כזה ועל זה הם עוד רוצים שאנשים ישלמו 300 שקל [קצת בהגזמה אבל משהו כזה] טוב שצרבתי את זה על דיסק רב פעמי ולא על רגיל (לקחתי מחבר שלי) בקיצור אני הייתי נותן לו מ1 עד 10: 4 ... בעיקר בגלל שאין כמעט שום דבר שמכפה [COVER אני לא…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק על הגרפיקה כי יפה\גבוהה מה אני צריך לסמן או object scarring ---ON\OFF post prossecing---------on\off מה לעשות OFF ומה ON בשביל הגרפיקה כי טובה?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו יכול לעלות את הקובץ : C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS\CLK500\GEOMETRY.BIN בבקשה אני חייב את זה!!! ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה, טוב אין צורך להציג את עצמי, כולכם מכירים אותי.. כולכם יודעים שאני ממקימי הקהילה, ומישהו שבאמת רוצה לתרום ולהרים את קהילת הקוד בארץ. אני לא פורש, אני פשוט ממש מדלל בפעילות שלי, כי מה לעשות כך החיים כיום. אני מתחבר בכל יום לטימספיק ושמח לעזור לכולכם ואוהב את כולכם. אבל יצא ככה שבכלל הייתי אמור להתגייס כבר ב22.7, ודחו לי את הגיוס ל18.11, ככה שעכשיו אני במרתון להספיק, להרוויח כסף, להתאמן, לצאת, לחגוג, ועוד . והטימספיק והקהילה איכשהו נדחקים לצד. אבל בכל זאת הקהילה תמיד חשובה לי וגם בזמן שאני לא מחובר אני חושב על כל מיני דברים שקשורים לקהילה, וכולם יודעים שתמיד אפשר לפנות אליי ולדבר איתי גם אם אני AFK, תשאירו הודעה אני חוזר לכולם. (אם זה עניין חשוב ולא סתם דבר טי…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המפתח שפותח את הדלתות של הפיראטים? את הספינה הנסתרת ואת החדר הזה בבית שמלא פיראטים?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איך מפעילים את זה? מה המשמעות של ENTER? מדובר על סוניפלייסטישן Grand Theft Auto: Liberty City Stories Cheat: Infinite Ammo Enter CIRCLE, SQUARE, L1, L1, TRIANGLE.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה360 האם טוב או רע? מה עם ה PS3 שווה את המחיר או לא? ואם מישהו רוצה להוסיף תמונה שלו משחק או משהו או יותר טוב סרטון אשמח לראות.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המישחק PAINKILLER עם חבילת ההרחבה שלו BATTLE OUT OF HELL??? בהרבה חנויות מישחקים לא ניתן להשיג את המישחק הזה.
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בשלב השני אני לא יודע איך משחררים את הבחורה שקשורה על הריצפה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי כרטיס - G.F 6800GT ואיתו קיבלתי את המישחק הנ"ל. בקיצור עברתי את שלב האימונים ואנני יודע כיצד להמשיך. שאלתי היא, האם שלב האימונים בא כמקדים למישחק כמו בספלינטר סל. או זה שלב מקדים למישחק רשת. אשמח לקבל תגובות מכל אלה שיש להם נסיון במישחק המדובר
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפקודות האלה עושים admin_denymap admin_listpawn admin_movespawn admin_reload admin_startvote admin_teamplay admin_userorigin ויש עוד פקודה הכי חשובה שאני לא יודע אותה מתי שאני כותב פקודה אז כתוב מי האדמין אז אמרו לי שיש פקודה שמתי שאני כותב פקודה אז לא כתוב מי עשה אותה ואני רוצה לדעת מה הפקודה הזאת השמח אם יגידו לי מה הפקודות האלה ומה הם עושות
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
למכירה 11 משחקים ב-650 שקל והם: *צונזר* - נא לגשת לטרייד-זון מי שמעוניין שישלח אימייל ל- habernir@walla.co.il וחברה לא נפלתי על הראש פשוט אני טס לחו'ל והכל מקורי עם קופסא ועם חוברות ואני חוזר זה לא עבודה בעיניים !!!כל המשחקים מקוריים עם אריזתם המקורית ואני מהקריות
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מי בבקשה יכול לעזור לי אני צריך את הקוד של המשחק Return To Castle Wolfenstein
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
האם ידוע לכם על אתר כלשהו שבו רואים את כל הסרברים/שחקנים אונליין? אם לדוגמא אני רוצה לדעת כמה אנשים משחקים הרגע BC2 באנטרנט אני אוכל לגלות איכשהו? אני יודע שבסטים יש אפשרות לראות גיימרים אונליין אבל זה כולל את אלה שמשחקים סינגל ולאו דווקא אונליין, אבל שאלה יותר חשובה - כשרשום בסטים מספר שחקנים במשחק זה אומר גלובאלי או רק דרך סטים? לדו' אם אני משחק BC2 דרך סטים זה רק בשרתים של סטים בלבד או גלובלי? אשמח לתגובות בעניין
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בפרק השלישי במשימה הרביעית שצריך להגן על הליצן הזה. אני מגיע לשלב שכבר הרגתי את כולם ונכנסתי למוסך, הליצן עולה על המכונית ו... זהו, מה לעשות עכשיו? תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
fifa manager 07 requires at least 768MB of free swap file space. מזה אומר מה אני צריך למחוק? מאיפה? תודה..
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי בוקסינג למחשב, אך לא מצאתי :\ אז מי שמכיר, הגיבו פה תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למשחק,והוא כותב לי: Failed to load the launcher DLL: The Specified Module could not be found מחקתי ועשיתי הכול מהתחלה כבר פעמים בערך... מה לעשות?תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
התקנתי את באטלפילד 2 שחשוב לדעת שיש לי באטלפילד 2 מקורי, כשאני רוצה להיכנס לסרבר אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת, מישהו יודע למה זה אומר לי את זה, כי כבר שנה וחצי שיחקתי על זה ולא היה לי את ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כנאמר בכותרת, אני מחפש משחקי אסטרטגיה שיעבדו על המחשב שלי (מפרט בחתימה). שלא יהיו ישנים מדי ושלא יתפסו הרבה מקום (מהמפרט אפשר להבין שאין לי מקום). תודה!
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תראו אני בשלב הראשון ... אחרי ששובים אותי אני בתוךתא כזה ואני צריך לצרוק משהו דרך השער לפי מה שהבנתי ... מה אני צריך לעשות? מה לזרוק? לאן ? ואיך ? עם איזה מקשים ? ניסיתי לזרוק את האבנים האלה אבל אני לא יודע אם איזה מקש..אני מרים עם E אבל שאני לוחץ עוד פעם זה רק מניח אותם ...הוא לא זורק לאורך... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בשלב שנקרא relic כמדומני. המשימה שיש לי היא secure the extraction point so the vtol can land למיטב הבנתי הקטע הזה הוא בעייתי כיוון שצריך לגרום לארבעה קוראינים בחליפות ננוסוט לצאת ממחבואם ולהרוג אותם על מנת שה- vtol ינחת. לא משנה מה אני עושה אין שום סימן לקוריאנים. גם לאחר הסתכלות ב- youtube על כל ההמלצות איך לגרום להם לצאת ממחבואם - שום דבר לא עוזר. ניראה לי שזה באג במישחק. (התקנתי את כל הפאצ'ים שצריך) מחפש cheat שמאפשר לי לעבור לשלב הבא אך לא ניראה לי שקיים. האם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו לאחר הקטע הבעייתי הזה?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-