עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Culandur,

א. אני בפרק השני ואני מחפש את ה druid groove והמנהיג שלו awill אני הולך מזרחה ואני לא מוצא אותו ב. איך אני יכול להכנס ל Luskan?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by Ben in Black,

מישהו יכול להביא לי קראק למשחק הזה אני מחפש קראקים ושום קראק לא עובד כולם מעלים לי הודעת שגיאה שלח | אל תשלח סיים מסימה זה מרגיז

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by yosef208,

מחפש אימולטור לc&c 95 שקיבלתי את כול הסידרה המלאה יש לי אקס פי

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248738,00.html

5. Started by dids22,

לפני שהתקנתי את העדכון המשחק עבד לי אחלה אבל עכשיו אחרי העידכון הוא לא עולה בכלל כשאני נכנס אליו לא נפתח חלון או משהו של המשחק אבל ב מנהל המשימות כתוב שfear כן עובד והוא משתמש ב 90 מהמעבד יש לכם מושג מה הבעיה? אני הייתי צריך להתקין לפני זה את העדכון 1.01? תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by redti,

יש לי שאלה H&D2 למי שיש אותו ושיחק גם CALL OF DUTY מה דעתכם איזה מביניהם יותר טוב לדעתי COD יותר יפה מבחינת עריכת השלבים והסאונד שלו הוא הכי טוב שקיים! מהי דעתכם?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. Started by landes98,

מחפש עוד שני אנשים שרוצים לקנות מי שרוצה צריך לשלוח הודעה לאמייל שלי yshaiy98@gmail.com עם הפרטים הבאים: (כדי לדעת שהם רציניים) שם פרטי פייסבוק איימיל ופלאפון התשלום יהיה דרך Paypal כל אחד צריך לשלם 66 שקל שזה במקום 90 אם הייתם קונים יחיד....

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by תינוק22,

שלום ,מישהו זוכר את השם של המשחק הזה ? Uploaded with ImageShack.us תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by Selinko,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם הסיידוונדר של מייקרוסופט באן ביי איי 2003....משום מה הסטיק נעלם ממש כשמתחילים לשחק או אפילו לפני זה...הפא'ץ של המשחק אמור לפתור את הבעיה אך כשאני מנסה להוריד אותו לא ממש רואים תהליך של הורדת קובץ אלא אחרי זמן מה הוא פשוט כותב לי פא'ץ אינסטולד...וזה לא עזר לפתרון הבעיה ככה ש....לא יודע יש לך מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הוום אדישן ואם עוד מישהו נתקל בבעיה יהיה נחמד מצידו לעזור לי תודה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. שלום אני עומד לקנות מחשב למשחקים, אולם אחד הדילמות שלי זה המעבד, כיוון שע"פ הידוע לי השוק כן הולך בכיוון של שימוש במספר ליבות אני רציתי לברר איזה מהמשחקים הבאים כן משתמש במרובעי ליבה: רד אלרט 3 GTA 4 NFS UNDERCOVER ואם משיהו במקרה יודע אם SC2 יתמוך במרובע ליבות. המחשב הולך לשרת אותי הרבה שנים ואיני מתכוון לבצע שידרוגים בלוח אם או במעבד לפחות אני לא רוצה, השאלה שלי אם עדיף לשים על PHENHOM9550X4 כ760 ש"ח, או לשים על ATHLON X2 5200 מחצית מהסכום הזה. חשוב לציין שכנראה אני לא אבצע OC.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by r.g.comuters,

חברס חייב עזרה ??? ??? : אני מחפש משחק שנקרא קראש משהו כזה ?. האם יש חייה כזואת ? אנא עיזרו לי בבקשה תודה רומן

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. רציתי לדעת כמה עולה כבל מאריך לג'ויסטיק של פליסטיישן ואיפה אפשר לקנות אותו בהכי זול? נ.ב. זה כבל מאריך לפליסטיישן 1.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. בקרוב. אני ממליץ להכנס לאתר, ללחוץ על המעוין השני משמאל (See It) -> וידאו ולהוריד אתCG Game Play Trailer ולהנות. יש כמובן גם סרטונים המדגימים את המשחק עצמו ביתר ספציפיות. לדעתי זה הולך להיות משחק מצוין, המון אקשן, עליליה מצויינת ומהלכים מגניבים ביותר. אני רק מקווה שזה יצא לפני הגיוס שלי :-X

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by aviv00,

שלום ניסתי להפעיל CS על WINDOWS SERVER 2008 והוא מראה לי שגיאה אגב QUAKE 3 עובד לי מצויין ניסתי לשנות את התיאמות ל WINDOWS XP אבל ללא שום תועלת למישהו יש רעיון מה השגיאה הזאת אומרת? מזה נותן פקודה לרשום לעצמו באותו מקום בזיכרון ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. Chapter 11 - Anticitizen One אם תוכלו בבקשה לתת לי SAVE מהשלב הזה (ההתחלה שלו ככה), אני מאד אודה לכם!! פשוט נהרס לי ההארדיסק עם המשחק...אין לי כוח להתחיל אותו מההתחלה. תודה! bennyv@gmail.com

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Bartleby,

לא מצליח לעשות את הקטע הזה עם ה-ini. מישהו יכול להעלות את הקובץ ini כשהפקודה של הצ'יטים כבר מעוכדנת ופועלת בו?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  17. אני בשלב כזה שאתה מתחיל אותו ואתה לא יכול לדרוך על האדמה בגלל שהיא חמה מאוד,ואחרי זה יש לך קטע קצת מעצבן עם,הכוח הזה של ההליקופטר! אחרי זה יש קטע עם 2 מפלצות שאסור להתקרב אליהם כי אומרים שהם בלתי מנוצחים... אני חושב שהשלב נקרא משהו עם deserts . נ.ב אני בסה"כ משחק במשחק 6 שעות בערך.. ונראה לי שלא נשאר לי הרבה כדי לסיים אותו!! המשחק ה-2 היה הרבה הרבה יותר ארוך מאשר זה! חבל שהם עשו אותו כ"כ קצר...

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by User_Name,

כשאני משתמש בצ'יטים, מופיעים חלקים צהובים על הרצפה והקירות במשחק, שאני דורך על זה, זה דוחף אותי לצד, מה לעשות? :'( תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by giler472,

שלום קניתי לפני כמה ימים את המשחק bf2c התחלתי לשחק במולטי שלו ואחרי 10 דקות קרס לי המחשב הופיע לי מסך כחול וקרס המחשב יש פיתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. אני מכווה שזה המקום הנכון וכי אני לא מספים לכם את הפורום אבל כל אחד שיש לו ערוץ ביוטיוב או שמכיר ערוץ כזה מוזמן לרשום בדיון פה אני מחפש כבר הרבה זמן ביוטיוב אחר ערוץ כמו NoobTubeReviews ו ThereisaCanal2 שכבר לא מעלים סיקורים, גיימפלי והצגות תאטרליות של משחקי מחשב. סיקורים: אני מתכוון לסיקורי משׂחקים שעובדים עליהם עדיין ועומדים לצאת לשוק. גיימפליי: אני מתכוון לגיימפלי כמו הסקוואד מחוייב של BF4 ומשחקים דומים, אבל בשום פנים ואופן לא מיינקראפט. הצגות תאטרליות של משחקי מחשב: כמו Max Payne 3 ו- Battlefield 3 , Watch Dog בערוץ הנובים אפשר גם ערוץ שמסביר על חומרה כמו איך לאפות כרטיס מסך או איך לחבר לו קירור מים או איך לחבר קירור מים לכל המחשב בעיברית.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by rasta22,

שלום אנשים קניתי מחשב חדש עם core 2 duo וכרטיס מסך 7600gt אז ככה : איך אני יכול לדעת מבחינת גרפיקה למה הכרטיס מסוגל .( בינתיים אני משחק fear gta and far cry ועוד שאלה בקשר לGTA מה בכלל צריך לעשות שם לא הבנתי איפה אני מקבל משימות הסתובבתי עד שנהרגתי ואז יצאתי מהבית חולים ומשם אני לא יודע לאן ללכת או מה לעשות תעזרו בבקשה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by Jeka90,

איך אני שם את המשחקים על ההגדרות הכי הכי גבוהות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. Started by Tommy,

אני בקטע ש JAGGER VALANCE אומר לי להשיג פצצה כדי לפוצץ את המקום שממולא גז...התחלתי ללכת חזרה הסתבכתי מעלית בלאגנים בקיצור אני לא יודע מה לעשות ...תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/ps2/action/okami/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs טוב סימתי את Okami משחק שניראה כמו האח המסומם של סידרת זלדה - בכל מקרה היו לי 2 תלונות על המשחק 1-המון טקסט בלי דיבוב בכלל גם לא דיבוב רק בחלקים חשובים כמו שיש בגרנדיה 1 לדוגמה בכלל בטקסט יש קול כמו במשחקי פלטפורמות לN64 שזה מעצבן ביותר 2-חלק מהבוסים מופעים יותר מידי פעמים לדוגמה באחד מהם נילחמים 3 פעמים בעלילה הראשית ובלי שינוים מורגשים וזה לא שאין מספיק בוסים יש מספיק רק האריכו תמשחק שבכל מיקרה מספיק ארוך באופן מלאכותי חוץ מזה לא כול כך אהבתי תגרפיקה אבל היא מיוחדת ותורמת הרבה לסגנון המשחק הליבה של המשחק מאוד דומה למשחקי זלדה וזה כאילו עשו משחק זלדה אל…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by stone cold,

טוב הרבה לא מכירים תסידרת מישחקים הזות אז ככה Kingdom Hearts זה סידרת משחקים משותפת לסקווראיניקס(החברה שפיתחה את פינל פנטזי ועוד הרבה משחקים אחרים) ולדיסני הסידרה היא בסגנון RPG ונכון להיום מחולקת ל3 משחקים הראשון מתחיל תסיפור ויצא לPS2 אחרי זה עשו משחק מעבר לGBA ואז הוציאו את 2 לPS2 שממשיך תעלילה מישרשרת הזיכרונות (המשחק לGBA ) ככה שזה 1-Kingdom Hearts1 2-שרשרת הזכרונות 3-Kingdom Hearts II בכל מיקרה מאוד אהבתי את הראשון היה לו סיפור פשוט ונחמד\גיוון \גרפיקה ומוזיקה יפה וסירטי CG מאוד יפים ביכלל היתה אווירה מצוינת תמשחק של הGBA ניסיתי לא אהבתי ועזבתי די בהתחלה אבל לא לקלקל תסיפור קראתי תעלילה שלו קצת אחרי שהתחלתי את 2 עכשיו אחרי שאהבתי תראשון הי…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.