משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איך קראו למשחק. אני אנסה לתת תיאור כמה שיותר מדויק כי בכל זאת, הייתי ילד קטן אז וזה היה לפני הרבה זמן: זה מתחיל כשאתה אינדיאני ואתה שט בסירה בנהר, וכשאתה עוצר בצידי הנהר אז אתה עוצר בין שבטים אינדיאנים ואתה הורג כל מני אנשים. ויש קטע שאתה נלחם במישהו והוא זורק עליך רימונים(חחחחח איזה תיאורים דפוקים..), ויש עוד קטעים שנמצאים במערה ואז בשביל להמשיך למין אזור מושלג צריך להכניס סיסמה (הגנה של תחילת שנות ה- 90 :) ואותו דבר גם במערה שמובילה לחדר עם אוצר... אני מחפש את המשחק הזה כבר הרבה מאוד זמן וחשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא אותו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי פעם (למחשב) את אחת הגרסאות הממש משוגעות שהכל שם זז מהר בצורה מטורפת והמשחק בנוי על קומבואים של עשרות מכות. מישהו זוכר איך קוראים לגרסה הזאת(בין אם זה למחשב או למשהו אחר). תודה לעונים, כסף לעניים.
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ערב טוב, היה לי פעם משחק שבו אני הייתי שולט על תולעת (בד"כ אדומה או ירוקה- אבל יכולתי לשנות תצבע של התולעת), משחק שמזכיר את וורמס אבל בלי תורות. הייתי יכול לשחק נגד המחשב או נגד חבר למשל שיושב לידך ומשחקים ביחד. (המסך היה מתפצל ל-2) בתחילת כל משחק כל אחד היה בוחר את הנשקים שלו (בערך כל אחד בוחר 5 נשקים) היה גם חוט כזה כמו HOOK בקאונטר סטרייק שהיית יכול להיתלות איתו. משחק דו מימדי.. אני מאוד אשמח אם מישהו ידע איך קוראים לו. גדי.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
NVIDIA GeForce 9300M GS core 2 duo T6570 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
חוץ מ test drive וסידרת nfs אני לא מכיר עוד משחק של מרוץ מכוניות אז יש למישהו משחק מרוץ מכוניות עם גרפיקה יפה ושיהיה משחק מוצלח ויפה למי שיש שירשום את השם של המשחק
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז חיברתי מחשב חביב לטלוויזיה סוף סוף, ואני מחפש משחקים מתאימים. אחרי שחרשתי על Heroes 5 על מסך ענק (בציפיה להגעה של Heroes 6), השלב הבא זה מרוצי מכוניות. אני לא מחפש איזה מרוץ ריאליסטי, אלא בעיקר משחק להעביר איתו את הזמן או לשחק עם חברים. המשחק האחרון שאהבתי בסגנון היה לפני 5 שנים (+) והוא היה NFS: Underground הראשון. יש המלצות למשחקים בסגנון - הרבה מהירות והרבה אקשן? אגב, אני אשמח גם להמלצות לגיימפדים מתאימים למחשב. שווה לקנות בארץ או להזמין מחו"ל? שווה לקנות אלחוטיים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטוח יש איזה NEED FOR SPEED .....או משו בסיגנון... אשמח לתגובות
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1. במחשב הישן היה לי דיסק עם חסות של מודן והיו בו מלא משחקים (דיאבלו 2, פיפא 97, דיוק ועוד) קיצר היה שם משחק של אדם קדמון, משחק בגוף שלישי, אני רק זוכר שלב ביער והוא היה זורק אבנים על האויבים והיו שערי טלפורטים.. מישהו מכיר? 2. יש לי CS 1.6 ופתאום משהו נדפק במשחק, שאני לוחץ על ישר ועל צד כלשהו הוא זז לאט ולא מהר כמו תמיד.. יש לכם מושג איך לסדר את זה? (אין לי כוח להתקין מחדש)
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי (: אני מחפש משחק RPG שיצא בין השנים 2000-2006 בו משחקים כחייזר אדום. צריך לעבור שלבים ולהילחם באוייבים כמו יצורי אור ויצורי חושך שנראו כמו האנשי קו מהדמויות בword 2003 (שכדי לנצח אותם צריך לכבות או להדליק את האור בהתאמה). איכשהו נתקע לי השם גיזמו או קוסמו אבל שום דבר מזה לא מתאים לתיאור. זה היה משחק שהתאים יותר לילדים. זה בערך כל מה שאני זוכר ממנו. הרבה תודות לעונה הישר!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בסגנון theme hospital משחק כזה שאתה מנהל איזה משהו ... תחנת חלל , בית , בית חולים , בית משוגעים לא איכפת לי אבל משהו שכייף הכי כייף זה theme hospital אבל משום מה הוא לא רוצה לעבוד לי ( :'( :'( :'( יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אנא בלי להסתלבט . אני מחפש משחק מחשב של סנוקר או פול (עם עדיפות לפול) הכי חדש והכי איכותי שיש. לא אכפת לי הגודל שלו היחידי שמצאתי שנראה ברמה הינו "פול שארק 2" משנת 2004 . יש משהו קצת יותר ...חדיש (למרות שתאחלס כמה כבר אפשר לחדש בנושא הזה). אשמח אם תענו לי תודה מראש !!!!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה לי אותו פעם זה נפתח בחלון קטן ואתה כאילו מוכר סמים ואתה יכול לעבור מעיר לער ובכול מקום אתה מוכר וקונה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שיחקתי ב-Portal 1,2 ב-Perspective וב-Limbo ומאוד נהנתי. מכירים עוד משחקים בסגנון?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפש משחק פוקר שאני יכול לשחק מול המחשב כאילו OFFLINE , כעיקרון אני משחק בEverest Poker אפילו שהוא משחק פוקר ממש טוב וכייפי אבל אין לו אפשרות של אופ ליין. אז אם יש לך משחק פוקר שאפשר לשחק אופ ליין אני אשמח לקבל תודה, טימור.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש משחק פורמולה לשחק בו אבל אני לא מוצא 2007... הפסיקו לפתח אותם? ראיתי רק 2002 והגרפיקא שם נוראה האם המשחק לפחות אמיתי בפיזיקה? ואם יש אחרים, אז אני מוכן לשמוע תודה!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי יש משחק נדמה לי קוראים לו תות אנך אמון הוא נראה מיצרי כזה הוא ממש דומה לזומה ואני לא מוצא אותו (הוא פלאש) תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק מכוניות שהייתי משחק פעם קראו למשחק NITO משהו כזה ואני לא זוכר את האתר כדי לשחק בוא... מישהו יכול לעזור :-\
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משחק כמו AAO לא כמו U2003 או באטל פילד 1942 למי שלא הבין אני מחפש משחק פעולה שמצריך חשיבה אסטרטגית, עם אפשרות מולטי פלייר. תודה
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות משחק פעולה למולטי, שיחקתי בCOD6 סינגל, שהיה מש טוב אבל איך הוא בתור מולטי? האם בעיית הדדיקייטד סרברס מפריעה מאוד? אני רוצה משחק שאני יכול לשחק הרבה זמן, אני גם חושב על באטלפיילד החדש שהבנתי שהמולטי שלו ממש טוב.. ומהעם CRYSIS? המולטי שלו שווה?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי ,אני מחפש משחק צבא חדש, מעדיף שהמשחק יהיה בזמן ההווה, שיש הרבה אויבים אבל שלא צריך יותר מדי מאמץ בשביל להרוג כל אדם אחד, לא משהוא מסובך מדי שבו אתה לוקח פיקוד על פלוגה וצריך כל צעד לומר להם מה לעשות ( כמו ב-SWAT ), אלא פשוט ללכת ולהרוג את חיילי האויב. אני רוצה משחק שאם אתה מת אז נכשלתה במשימה ( לא כמו BATTLEFIELD, יש לי כבר את המשחק ), בשלבים שבהם יש מפות גדולות שצריך להיתקדם ולהרוג. המשחק צריך להיות דומה למשחק הישן BLACK HAWK DOWN, או משהוא כמו COD רק בזמן ההווה. כמובן אני רוצה שלמשחק תהיה גרפיקה טובה מאוד תודה רבה וחג שמח
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק צוללות אבל שאפשר לשחק בו ברשת... מצאתי את זה http://classics.gamerival.com/gameplayview/navy-battles.html?fromint=1&randint=354 הוא נחמד מאוד אבל אין לו אפשרות למשחק באינטרנט... מישהו מכיר אולי? תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
המשחק לפי מה שאני זוכר מתחיל בטירה שבאים לגור שם זוג... קטעים שאני זוכר: האישה נשכבת על המיטה וידיים יוצאים מהמיטה ותופסים אותה... היא רואה כל מיני דברים במראה... היא רואה מישהו\X תלוי ופתאום הוא פותח עיניים... קווסט מפחיד וקטלני אני זוכר שאהבתי אותו הכי הרבה... כמובן שזה קווסט של "הצבע ולחץ" ואם יש עוד המלצות למשחקים כאלה מפחידים אבל רק בסגנון של "הצבע ולחץ" תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהייתי ממש ממש קטן הייתי חורש על סיימון 1 ו2 ואני לא אשכח איזה כיף היה לי לשחק במשחקים האלו מישהו מכיר קווסטים,לא בהכרח חדשים ועדיף לא תלת מימדיים,שיש להם סגנון משחק ו'אווירה' כמו של סיימון? (קווסט פנטזיה,חשוב שיהיה בדיוני) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-