משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הפאטצ' והתקנתי אבל זה לא שינה ולא הוסיף כלום אפילו בתחילת המשחק רשום שזה גרסא 1.1.משהו התקנתי בלי שום בעיה מיוחדת אבל זה כאילו לא עשה שום דבר, מה אני עושה??
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא מצליח להחליף דברים ב inventory,לחצתי על TAB ולא מצליח לשנות
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בהתקנה של פיפוש 1- הפרק של הספינה.. אני זוכר לפני 5 שנים ההתקנה הצליחה ואני שיחקתי עד הסוף.. אבל עכשיו ניסיתי שוב וזה רושם: System Requires _SETUP.DLL and ISRES.DLL (Located in SETUP.LIB) מה אני אעשה!? חסרים קבצים???? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה אנשים פה מהפורום משחקים במשחק הזה באון ליין??
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקנתי FINAL FANTASY 7 אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי והוא מתחיל להשתגע אני נכנס והא נתקע ומראה את העכבר או עוזה שזה שגיאה ויש סגור ואחרי מלא פעמים זה רק עובד נורמלי מה אני אמור לעשות?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
לא כל כך הבנתי את העלילה של Getting Up משהו יכול להסביר לי בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך להגדיר כדי לשחק Red Alert 2 (יש לי את המישחק המקורי ) ניסיתי כל מיני דברים אבל כלום לא עובד
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את המשחק ב-1280x1024 עם כל ה-features מופעלים (AA, High Quality וכו') והמשחק טיפה איטי (הוא רושם לי 60fps). אם אני יורד ל-1024x768 המשחק טס. האם הבעיה במסך או בכרטיס או בדרייברים? או שבהגדרות האלו המחשב שלי לא יסחוב כמו שצריך האם הוספת זיכרון תשפר את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
-
פירמטתי את המחשב,הסורס נשאר. בהתחלה היה לי "התוכנית חייבת להיסגר" ולדווח או לא. הורדית את הדיירקטX הכי חדש ,עדכנתי דרייברים של הFX. עכשיו הוא מגיע לפתיח של המשחק,ואז המסך יוצא וקופץ ואני מקבל תהודעה הזאת- http://img162.imageshack.us/img162/2522/css6jr.png http://img162.imageshack.us/img162/2522/css6jr.png תודה מראש. *****אחרי שעשיתי את כל העדיכונים למחשב,והתקנתי תכרטיס קול ששכחתי :ם**** לנעול !
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חיפוש בפורום מצאתי טיפ אך למרות זאת לא הצלחתי. זאת המשימה שאני מטיס מטוס לעבר הים וצריך לעבור דרך החישוק האדום במטוס שבא לעברי.לא מצליח לעבור אותה כבר יותר מ 3 ימים. אשמח אם תוכלו לעבור לי אותה. אני מצרף את השמירה שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין איך או למה פשוט נכנסתי היום לשחק בפעם הראשונה ואז משום מה לקח לו די הרבה זמן עד שהוא הטעין את המסך הראשי (לא נכנסתי לסרבר אלא נכנסתי למשחק) ואז לחצתי עם העכבר איפשהו עוד מתי שהוא הטעין ואז זה נכנס כזה ואז ראיתי שיש עידכונים על הפא'ץ החדש ולחצתי על OPEN וזה נכמנס לאתר וראיתי ואז נכסנסתי שוב למשחק ואז אני נכנס לBFHQ ואני את הSTATS שלי הכל טוב ואז נכנסתי לשחק ואז אני רואה שהנשק השני של הMEDIC לא פתוח (והיה לו אותו פתוח) ואז אני רואה בצד כזה בזמן המשחק שהרמה שלי היא טוראי (איך שאתה מתחיל) ואז יצאתי מהסרבר לבדוק את הBFHQ ואין לי שם כלום כאילו ריקנו אותי ! ואז ננכסתי לאתרים של הSTATS וזה לא מראה לי שם כלום(כאילו אין לי בכלל SCORE) קיצר אז מה הולך פה??? :bash:
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני לא מבין איך אני משחק... אני לא מצליח לאמן חיילים, לא מצליח לבנות כרכרות וכו'... הוא רושם לי No population room ... אני לא מבין מה זה...בניתי כל דבר שיש שם... ומה הקטע שאני עובד מהמפה שלי לעיר? מה אני עושה בעיר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לעשות RIP לסרטים של GOD OF WAR, אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לראות את כל הסרטים ברצף אז בטוח אפשר איכשהו לעשות RIP לזה. או אולי מישהו פה מצא RIP של מישהו אחר ורוצה לתת קישור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כנראה תחת שם אחר , ורק בפיתוח של monolith , אבל אני מאמין שהם בהחלט לא יאכזבו . לקוח מכאן : http://www.totalvideogames.com/news/F.E.A.R_Sequel_Confirmed_9359_5525_0.htm
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שמעתי שיצא פאטץ' תיקון למשחק Need For Speed: Most Wanted. קודם כל, מאיפה אפשר להוריד את הפאטץ', ומה הוא בדיוק מתקן?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמתי לב שבמשחק כאשר יורים ישר אז לא שומעים SFX בכלל. כאשר אחד מצוות שלך יורה ואתה מסתכל לכיוון אחר הכל תקין. מישה נתקל בבעיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם יש תמיכה במעבדי ליבה כפולה גם בגרסה זו ?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק AIRPORT TYCOON 3 ואני במשימה הראשונה והגעתי לזה שאני צריך לבנות טרמינל ואני בונה אבל הוא אומר לי שזה לא מספיק גדול ושאני רוצה לבנות אחד יותר גדול אוזל לי הכסף וניתקעתי שם ואני לא יודע מה לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
נראה לי שקוראים למשחק טאלון איקס. אבל אני לא בטוח. האם יש משחק כזה טאלון איקס??
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
כנראה מחשבים שישנים משנה שנה וחצי לא יכלו להריץ אותו הנה הדרישות UT2007 System Requirements Minimum Requirements CPU: 2.8Ghz RAM: 512MB Graphics: Geforce 6 series ( נראה לי שה-6200 לא נכלל ) Recommended System CPU: 3-4Ghz RAM: 1024MB Graphics: NVIDIA 6800GT/Ultra or 7800GT/GTX SLI UT2007 Technical features and requirements * Dual-core CPU: Multi-threading is supported and should provide much better performance * 64-bit version to be available with better textures * Renderers: SM3.0, 2.0, possible DX8 renderer * HDR supported * Physics: Novodex Physics Engine * AGEIA PhysX PPU supported מה שמעניין שהמעבד הפיסיקלי של AGIEA נתמך למרות שאי אפשר להשי…
-
- 62 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי התקנתי ושיחקתי במשחק משהו כמו שבוע ומאז לא נגעתי בו אך הכל נשאר כשהיה כולל ההתקנה והשמירות. היום רציתי לחזור לשחק אך נתקלתי בבעייה: כשאני לוחץ על מקש כיוון כלשהו, המשחק מתנהג כאילו המקש נשאר לחוץ גם הרבה אחרי שעזבתי אותו... העכבר מתפקד בסדר וזז גם כשהמקש כביכול עדין לחוץ. ניסיתי להוריד הגדרות למינימום (למרות שבהגדרות שכבר היו שיחקתי בעבר כפי שציינתי) אבל הבעייה ממשיכה. מיותר לציין שאני עובד עם דרייברים מעודכנים. הקטע הוא, שקרה לי בדיוק אותו דבר בFEAR - רק ששם הבעייה נפתרה ברגע שאישרתי את FEAR בZONE ALARM.. עם NFS הוא לא ביקש ממני אך ליתר ביטחון אישרתי אותו ידנית וגם סגרתי את ZONE ALARM לגמרי ושום דבר לא עוזר. המערכת שלי: AMD athlon64 3200 1 GB RAM 6…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-