משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
amd barton 2500@3200 512mb ddr400 radeon 9600 np מחפש משחק שיעבוד במפרט הזה, שיהיה מהנה ולא ימאס אחרי 2 דקות מרוצי רחוב יתקבלו בברכה, shooter הרבה פחות בברכה
-
היי, קניתי את המחשב הזה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9700 LED מארזים Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin) עכשיו אני מחפש משחק חזק שאני אוכל לחנוך איתו את המחשב החדש (הכוונה למשחק עם דרישות גבוהות ואיכות כמה שיותר מטורפת) (אני מאמין שהכ…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש משחק שאני יכול להטייס מסוק צפע (קוברה) יש לכם שמות של משחקים? האם אפשר?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אחותי רוצה משחק כל שהוא לגיל שלה.... יש לכם המלצות למשחק לילדים קטנים??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק שיעבוד על לפטופ שיש לי בבסיס פנטיום 3 1.13 512 זיכרון 32 מסך מחפש משחק שאפשר להתחבר 2 שחקנים ומעלה או אפילו כמה שחקנים על אותו מחשב (כמו וורמס) יש הצעות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון נמאס לי מכל המשחקים ואני מת למשחק "QUEST" לרשת. משחק שבו אני וחברים שלי נפתח דמות ויש עלילה... (מצרך מאוד נדיר בימינו :-\ ). יש הצעות? תודה רבה, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אין לי מה לשחק במחשב ! ואני צריך איזה משחק אני אוהב יריות כמו FAR CRY , בטלפילד, MAX PAYNE , ועוד. אז תביאו לי הצעות למשחקים שאתם חושבים שיפים ושמתאימים לי לסגנון. בתודה GABIG12
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
משהו בסגנון Lego Starwars שהיה ממש נחמד לשחק שניים. תודה רבה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. בינתיים מצאתי את train your brain with Dr. Kawashima. מישהו מכיר עוד דברים דומים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי 6870 לאחרונה וסיימתי בשבועות האחרונים את הלהיטים הבאים Battlefield: Bad Company 2 Call Of Duty: Modern Warfare 2 Call Of Duty: Black ops ושיחקתי גם ב NFS HOT PERSUIT החדש. יש עוד משחקים בסגנון שהם להיט מבחינה גרפית ושווים כל רגע ?
-
- 92 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
מחפש משחק מבוסס מלחמה עם כוחות על טבעיים... למחשב, משהו בסגנון דרגון בול אני מניח..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלי בדיוטי פרי ואני רוצה לקנות משחק חדש- אין להם DARK MESSIAH אז איזה משחק שווה לקנות?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן, מדובר במשחק PC מלפני בערך 10 שנים או יותר (כששחקתי אותו זה היה על פנטיום 2 233 מה"צ, נראה לי). אני רק זוכר שזה שני רובוטים עצומים (מתוך מבחר של כמה רובוטים) שהיא מכים נמרצות אחד את השני.. אפשר או "אחד על אחד" או נגד המחשב. הרבה תודה לנוסטלגים שבנינו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נהיגה\הפצצה בטנקים במלחמה. משהו כמו "סימולטור לטנקים". יש למישהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש משחק מטוסים ארקדי כמו WINGS OF WAR לאבא שלי - לא קשה אבל עם גרפיקה טובה אקשן והמון כיף . כמה שיותר חדש מקווה לקבל את עזרתכם דרך אגב יש לו 6600 GT ו 1 גיגה זיכרון על AMD 939
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק טיסה חדש ושיהיה משהו בסגנון "כוכב כחול". שיהיה מציאותי עם פיזיקה טובה ועם מטוסים חדישים כמו F-16 וראפטור... אז איזה משחק אתם ממליצים???? ומה אתם אומרים על המשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/sim/falcon4alliedforce/index.html ??
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז ככה... אני מחפש משחק מירוצים חינמי כמובן של מולטיפלייר. (כמה שיותר איכות ומישחקיות ככה יותר טוב) מישהו במקרה מכיר משחק אחד?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי PS3 לא מזמן ואני מחפש משחק מירוצים טוב משהו בסגנון Need For Speed. אני פשוט לא מכיר את כל המשחקים החדשים בסגנון אשמח להצעות של משחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לשחק ביבשה ולבחור בין ג'יפ נחמד למכונית שנראית כמו עגלה \ סירה. ואפשר לשחק בים ולבחור ב-2 סוגי סירות ממונעות. המשחק נראה ישן מלפני שנת 2000.. אפשר לנסוע במסלול של המירוץ אבל אפשר לתעות בדרך ולנסוע על אדמה ואף לנסוע לעבר השקיעה בים... מישהו זוכר תמשחק? עריכה: הסתדרתי קוראים לו [h=2]BIG RED RACING[/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק / סימולטור למרוצי מכוניות עם רמת ריאליסטיות גבוהה גם מבחינה פיסיקלית וגם גרפית . יש לי GTR2 והוא ממש טוב .השאלה אם יש משהו טוב יותר? גם אופנועים ממש מתקבלים בברכה. [רק לא NFS]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
נדמה לי שהיה פעם פורט לא רע ל STREET FIGHT 2 EX 3D גרפית כמעט קרוב לטקן 3... אין כאלה משחקים ל PC? רק לקונסולות מגיע להנות מכאלה משחקים?(חברה רק אל תתחילו להתבכיין אם "אז למה לא קנית קונסולה")
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט אתם יכולים לראות בצד, סלרון (מה שאומר שהקאץ שלי מסריח - 128K) כרטיס מסך GeForce4 MX440 (מה שאומר שכולו מסריח חח) בתחלס המחשב עובד פסדר, סוחב אנדרגראונד... המליצו לי על צבי הנינגה אבל ממה שראיתי בטלויזיה (TECH-TV) נראה לי יותר מידי.... מגה-סוני זאת אומרת שאתה הורג מישהו ישר קופץ לך בונוס כזה וכל מיני שטויות שלא קשורים למכות אבל אהבתי את הסגנון של הנשקים של צבי הנינגה, החרבות הקטנים והמקלות האלה.... יש משהו כזה נורמלי וכיף לשחק? לא מהסינים שמסתובבים עם חרבות 4 מטר, ולא מהמושפעים שרצים עם רובה ויורים בכל מה שזז..
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם-לפני כ 3 שנים בערך שיחקתי במשחק כזה שעוברים בהיסטוריה מ 1881 לשנים אחרות...זה היה משחק כזה פעולה מגוף 3 אם אני לא טועה.והיה שלב די בהתחלה שהייתי בתוך יער כזה...אני חושב שהמשחק התחיל באות W. יש למישהו מושג מה השם של המשחק? תודההה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-