עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן קניתי מחשב חדש ואני מחפש משחק חזק שאני יהנה מהמחשב כמו שצריך.... המפרט הוא: atx thermaltake armor liquid cooling system intel core 2 qx6700 quad 8mb cache 2gb corsair 800 mhrz asus striker extreme enermax liberty 620w primary hd raptor-x 40gb system secondary hd wd 250gb nvidia g-force 8800 gtx אני בנתיים משחק ב-prey ו-ghost recon שהייתי משחק איתם במחשב הישן אני מחפש משהו רוצח...!!!!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by hardgore1,

הי, אשמח להמלצות, שיהיה כולל: -שרת ענק עם מפה - יקום ענק, עדיפות לשלנו (כוכבים ומרחק בינהם, חוקי פיזיקה). -רב משתתפים (עדיפות לשילוב בין pc לקונסולות). -שיהיו הרבה אפשרויות, כמו משימות, תחרויות, קרבות ועוד.. נגיד כמו gta אבל בין כוכבי : ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by QuAKeR_996,

במשחק היו שתי חלליות עם שני שחקנים, ואפשר היה לשלוט בחללית קדימה ימינה ושמאלה. בחלק מהשלבים היה במרכז כוכב שהיה מפעיל כוח משיכה. בעיקרון זה היה שחקן נגד שחקן. החללית הראשונה היתה בצורת ירח כזאת. השניה הייתה דומה רק הפוך. קשה לי להסביר את החלק הזה זה משחק ממש ממש ישן. גבר מי שמזהה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש משחק שהיה לי פעם ממזמן שזה מין משחק חלליות ישן כזה שרואים בו הכל מלמעלה (משחק דו ממדי) ויש לך מין חללית-מטוס שכזה שאתה צריך איתה להרוג ולפוצץ את כל האוייבים שבאים מכל מיני כיוונים ובסוף כל שלב גם היה בוס שצריך לפוצץ גם היתה אפשרות לאסוף נשקים תוך כדי, ואם הייתי נכנס למצב ללא מוצא אז היה אפשר ללחוץ על Space ולפוצץ במכה אחת כל מה שמסביב...מישהו מזהה? בקיצור הייתי מעביר שעות עם המשחק הזה אבל שכחתי איך קראו לו...מישהו יכול לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by TimoTy,

אין יותר מה להגיד פשוט תמליצו!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Bingo,

אני מחפש משחק טוב עם גרפיקה טובה מטוסים סימולטור או כל סוג אחר יהיה סבבה... למישו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by DS,

אני מחפש משחק טייקון למטוסים. אני חושב גם על Rollercoaster 3 אבל אני לא אוהב לונה פארקים. אני מחפש אבל לא מוצא. בקיצור המלצות לטייקונים חוץ מרולר קוסטר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by JAMOOS GADOL,

אתם יכולים להביא לי בבקשה שמות של משחקי טניס רצוי חדשים עם גרפיקה טובה ומשחק פשוט ומהנה? נ.ב יש לי את virtua tennis וסיימתי אותו כבר..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. צהרים טובים חברים אני מחפש משחק טנקים ישראלים עם גרפיקה מדהימה אילו שמות של משחקים כאלה אתם יכולים להציע לי?

10. Started by RS4,

יש לי כבר תNFSC שסיימתי וכרגע אני משחק רק ב-PES6 שהוא אחד השמחקים החזקים לפי דעתי... יש עוד איזה משחק מעניין שיצא לאחרונה ולא שמעתי עליו? אם כן אפשר לקבל חוות דעת בבקשה... תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  11. מחפש איזה משחק טוב.... אחד המשחקים ששיחקתי (וגמרתי ) הוא COD2 ככה שאני מחפש משחק יעמוד בסטנדרתים של ^^^ מה שכן אני עם 52FX אז משחקים לא עם גפיקה כבדה מידי (גריפקה ברמה של COD) ואל תציעו לי HL2

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. כפי שאומרת הכותרת : מחפש משחק יריות (בסגנון Doom-י) המאפשר משחק מרובה משתתפים (2, לא חובה מעבר) במסך מפוצל. המשחק מיועד למחשב AMD X4 עם HD5850. ואם יש המלצה היכן לרכוש (Online או בחנות ספציפית) - דיינו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. עדיף און ליין... אם יש לכם המלצות אז בבקשה..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה נזכרתי היום במשחק ישן שקצת מזכיר את WORMS אבל ממש ישן זה לשני שחקנים וזה בתוך אדמה או משהו כזה תודה

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by Shizel,

המשחק הוא מעיון FIGHT GAME כזה בסיגנון FIGTH FORCE לPS1 שאתה אולך ומתקדם בשלם דרך הריגת יריבים במכות במשחק מתחילים אם איזה דמות שעוברת דרך שער בין גלקטי או משהו כזה ואתה מגיעה למדבר עם אנשי לטאות וצריך להרוג אותם תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש משחק ישן RPG שבו עשית קווסטים וגייסת אנשים לחבורה שלך אני לא זוכר עוד אבל אשמח לקבל כמה שמות (עם תמונה זה יהייה מצויין) ואולי יתמזל מזלי תודה מראש

17. Started by psyco,

שלום לכולם, אני מנסה כבר זמן מה למצוא משחק ישן שאהבתי לשחק פעם. מדובר על משחק בו השחקן מגלם בקר אוויר מרחבי, שבו ניתן לבחור בין שדות התעופה הגדולים בעולם. מדובר במשחק דו מימדי, צבעוני, שרואים מסך רדר עגול עם מספר שדות תעופה, ומטוסים קטנים עם המידע עליהם צמוד להם בקטן, ועד כמה שאני זוכר זה לא שקל הרבה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למרות ההסבר הלא מובן שלי... תודה מראש, יוסי.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by Sango,

שלום רב, אני כבר איזה שעתיים מחפש משחק שהיתי משחק בו לפני המון זמן... המשחק מאוד דומה ל Disasteroids אבל היתה שם אפשרות לשחק עד 4 שחקנים וזה היה מאוד כיך לשחק בזה אם מישהו. היה אפשר לירות בחללית של שחקן אחר ואז הוא מתחיל לנוע מהר ומאבד שליטה ואם נתקע באסטרויד - מתפוצץ .

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בכיתה "ב בפנטיום 3 שלי . המשחק הוא משחק מכות ואני זוכר משם כמה שחקנים , היה אחד אם חליפה ואם קסדה ויש לו שתי חרבות גדולות , עוד שחקן הייתה לו מין חליפה אדומה וסכין קומנדו , והאחרון שאני זוכר זה היה אחד בלי חולצה ויש לו שרשראות על הידיים . מקווה שתבינו על מה אני מדבר . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by IME3,

http://www.fortunecity.com/underworld/fifa/168/marsmaniacs.htm זה היה משחק מעולה אני זוכר שרק שיחקתי את הדמו הרכב היה מרחף מעל למסלול וההתנהגות והפיזיקה היו מעולים המסלולים היו עם עליות וירידות חדות וסיבובים חדים כל הקפה קיבלת בונוס והרכב היה נוסע יותר ויותר מהר והייתה במאבק עם עצמך לסיים סיבוב לפני שהזמן אוזל היה משחק ממכר ניסיתי למצוא אותו מספר פעמים בעבר אף פעם לא הצלחתי

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. Started by julbo,

מחפש הורדה של משחק ישן בשם Screamer 4X4 חיפוש בגוגל ובאתרי הורדות העלה רק דמו וגם זה לא יורד . מישהוא יכול לעזור לי בבקשה??? :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  22. משחק ישן שהיה פעם בפורום GAMEXTRA (פורום ישן שהיה שמה ליטל פייטר וזה מי שמכיר) במשחק היתה רחפת,טנק,וגיפ וניראה לי עוד משו ,הייתה אפשרות לשחק ברשת, היה אפשר לבחור לכל כלי רחב נשקים והיה אפשר לשנות להם תה צבעים , היה אפשר לבנות מפות.. וזהו זה בעיקרון מה שאני זוכר .. והמשחק עבד בחלון ולא FULLSCREEN תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nim901,

אממ אני לא ידוע את השם שלו אבל אני רק יודע שאתה משחק את :coolman: מישהו זוכר את המשחק? האם אפשרי להוריד אותו ? :s05:

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  24. שלום לכולם ! אני מחפש משחק חביב ונפלא ולא זוכר את שמו, מדובר על משחק דמוי פאקמן שצריך לאכול מין" X" כאלה ולהיזהר לא להיפגע מכדורים שנופלים עליו, הוא בורח ממיספריים שאם הם נוגעים בו הוא מתפוצץ, יש מספר שלבים נדמה לי 120 שלבים גודלו של המשחק הוא פחות ממגה (נדמה לי). אני מודה לכם על העזרה בשאיפה למצוא את משחק חצי מחשבה המצוין הזה .

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  25. היי לפני כמה שנים היה משחק שדומה למשחק ALPHA PRIME שבו רובוטים השתגעו והתחילו להשתלט על כוכב מסוים אם אני לא טועה המשחק היה מבוסס על מנוע של MONOLITH או LITHTECH משחק FPS

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים