משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
בכללי.... הייתי רוצה לדעת אם אתם מרוצים או נהנים או בכללי חורשים על WOW WORLD OF WARCRAFT למה כי אני די נהנתי... גם אין לי כל כך מחשב טוב וכל ההגדרות שלי הם מינימליות.. אז אני יודע שאני מפספס ממש הרבה מין המשחק... אבל באמת! אני חושב שהוא משחק טוב מאוד והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים והייתי רוצה לדעת אם אתם בעד PRIVTE SERVERS לWOW כי ראיתי שיצאו כמה ונמאס לי מהסרבר המקורי.... (לאגים.,הרבה אנשים והכסף כמובן) אז מה אתם אומרים?
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחד קוראים Call of Duty: Modern Warfare זה לא כמו כל הסדרות הקודמות בעבר אלה מתרחש בעתיד והשני עוד לא פירסמו את השם אבל הוא מתבסס על הפלישה לנורמדי.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
-
-
כן המשחק הזה שהיה לדוס...מלפני עשור או יותר.. לא את כל ה"שיפורים" שרק הרסו אני רוצה את הקלאסי...שיש שני חצאי עיגולים וצינור (כן ככה טנקים נראו פעם) יש מצב משיהו יודע מאיפה מורידים? ואיזה פאץ לאקס פי?
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק נרשמתי ומתי שאני נכנס לסרבר זה ישר יוצא לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בקיצור אחיים שלי אני חייב שם מישתמש לCounter-Strike 1.6 קנבו לי ואולי מישהו שפרש יכול להביא לי את המישתמש שלו אני לא יכול בלי המישחק אני מישתגע תעזרו ליייי :'( אם מישהו יכול להביא לי אני יודע לו מאוד ICQ:310966276
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במישחק הזה http://www.gamespot.com/pc/strategy/starwarsrts/index.html אני בינתים באימון וזה מאוד נחמד אני יתן עוד פרטים שיהיה לי יותר זמן לשחק במישחק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
התמונות נראות מענינות מישהו ניסה את הדמו? http://www.gamespot.com/pc/action/ubersoldier/downloads.html
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי האף לייף 2 והCD KEY שלו לא טוב מה אני יכול לעשות???
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
סיימתי דום 3 היום ולא הבנתי תעלילה כל כך אז מי שיש לו תמשחק והבין שיסביר לי בבקשה אה וראיתי שיש חבילת הרחבה אז למי שיש שיסביר לי גם את העלילה שלה כי אני לא אולך ליקנות אותה תודה
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חבר שלי שלח לי משחק ;D......אתם כבר יודעים למה אני מתכוון .... ובתקייה שקיבלתי של המשחק יש מלא קבצי RAR שאיתם אני אמור להתקין אותו איך אני מתקין אותו איתם, האם אני צרייך לפתוח אותם לתקייה או לפעיל עם איזו תכונה בבקשה עזרו לי !!!!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
המפרט בצד המשחק אמור לרוץ אצלי טוב לא? ההגדרות שאני משחק 1024X768 לא כולל פילטרים... מה יכול להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה זה הגירסה הזאת ? או שזה Skin ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק באון ליין וזה אומר לי שאני צריך לפתוח את ה-PUNKBUSTER מה זה אומר???
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Dawn Of War והתקנתי אותו, וכשבאתי לשחק ברשת הוא רושם לי שהוא מתקין את הפאטץ', ובסוף ההתקנה (שהייתה איזה חמש דקות בלי להגזים) הוא רושם לי שהפאטץ' לא טוב, כאילו מקולקל או משהו.... ניסתי לאתחל ולהתקין שוב ולא הלך.... מישהו יודע למה זה לעזאזל?? אהה, וחשוב לציין- המשחק מקורי תודה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
patch 1.21 for BF2 יום שישי הזה מרץ 10 http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=748834#post748834
-
איזה משחק פיייי... היום התקנתי אותו...פיי איזה כיף לשחק נגד מישהו במשחק הזה.. קיצר... ממליץ גם לכם לחזור אליו!! אחלה משחק שבעולם!!!
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו משחק בCrashDay? כי לא ממש הבנתי את המטרה במשחק...
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב חברה נעלמה לי האופציה להתשתמש ב רזולוציות 800X600 1024X768 שאני בדר"כ משחק עליהם מה אני אמור לעשות ? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי פרץ של נוסטלגיה ואני מרבה לשחק במשחקי אסטרטגיה משנות ה90, רציתי לדעת אם AoE הראשון ניתן להורדה חוקית או לא. מכיוון שמדובר במשחק ישן למדי (1997 אם אני לא טועה) ישנו סיכוי סביר לדמי שניתן להוריד אותו, לא? נ.ב. במקרה שהוא לא זמין להורדה לשלוח הודעה פרטית שמנחה אותי לאתרים שבהם ניתן "לקנות" את המשחק, תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה דעתכם על המשחק הזה שהולך לצאת בעוד כשבועיים .. ? שווה הורדה .. נראה דווקא סבבה .. הנשק נראה חבל על הזמן בסרטונים .. אבל מצד שני זה נראה מאוד עתידי..
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-