עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Born2Kill,

התקנתי את באטלפילד 2 שחשוב לדעת שיש לי באטלפילד 2 מקורי, כשאני רוצה להיכנס לסרבר אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת, מישהו יודע למה זה אומר לי את זה, כי כבר שנה וחצי שיחקתי על זה ולא היה לי את ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

Emperor: Rise of The Middle Kingdom מה אתם חושבים על המישחק? נמקו.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by R.Z,

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש, פנטיום 4, 1.7GHZ עם 512RAM וכרטיס מסך מובנה של אינטל (82845G, אם זה עוזר). ניסיתי להתקין את טומב-ריידר 4 עליו, אבל למרות שאני מאמין שהוא עונה לדרישות (ועלה על המחשב הקודם שהיה לי שהיה ישן וחלש משמעותית) הוא לא עובד. מערכת ההפעלה היא XP (גרסה בייתית) באנגלית, ולאחר ההתקנה כמפעילים את המשחק - או את ה-setup, מיד מופיעה הודעת שגיאה לדיווח על תקלות "tomb4.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." החתימה של השגיאה: AppName: tomb4.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: tomb4.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008d843 יש למישהו רעיון מה התקלה, ומה אפשר לעשות כדי לזכות לראות את לארה קרופט מפזזת על המסך?…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  4. אני בשלב כזה שאתה מתחיל אותו ואתה לא יכול לדרוך על האדמה בגלל שהיא חמה מאוד,ואחרי זה יש לך קטע קצת מעצבן עם,הכוח הזה של ההליקופטר! אחרי זה יש קטע עם 2 מפלצות שאסור להתקרב אליהם כי אומרים שהם בלתי מנוצחים... אני חושב שהשלב נקרא משהו עם deserts . נ.ב אני בסה"כ משחק במשחק 6 שעות בערך.. ונראה לי שלא נשאר לי הרבה כדי לסיים אותו!! המשחק ה-2 היה הרבה הרבה יותר ארוך מאשר זה! חבל שהם עשו אותו כ"כ קצר...

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. כבר חודש לא יוצא כלום ויש חופש אז חזרתי לשחק בפאר קריי וסיימתי אותו שוב ורציתי לשחק בו ברשת אבל צריך סידיקיי אז חיפשתי איזה פירצה או משו ומצאתי כמה אבל עדיין צריך סידיקיי למשחק קיצר כל מי שהצליח להפעיל פאר קריי ברשת והמשחק שלו לא חוקי כלומר עכל מי שאין לו סידיקיי מקורי שיגיד לי איך הצליח או שתמליצו לי על משחק רשת אחר בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. Started by Shoshinga,

שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by TomQuE,

GG

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  8. Started by shefi,

bf2 1.21 יצא אין בו שינויים http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=757655#post757655 :-\

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by OC,

מאיפה אפשר להוריד דום 3 אלפה חוץ מקזה

10. Started by Shmoolik,

התקנתי , אבל הוא מסרב להעלות את המשחק. כשאני מעלה את המשחק הוא פשוט נתקע לי על התמונה הזאת שהוא מראה לפני שהוא מעלה את המשחק. אז הסתכלתי ב README , ובאמת היה כתוב שיש בעיה עם המשחק הזה עם R8500 ב XP , ואמרו שאם אני יעדכן לדרייברים הכי חדשים הכל יפתר. אני כבר עידכנתי דרייברים עוד לפני שבוע , אבל כנראה שזה לא ממש עוזר.. *ניסיתי גם לעשות RESET DEAFULTS , וגם על SAFE MODE , לא ממש עזר. אני משתמש ב XP PRO. אפשר לראות מפרט בצד. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3575524,00.html כתבה נחמדה, הלוואי ויהיה עתיד לתעשיית המשחקים הישראלית...

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. היום סוף סוף הצלחתי לסיים אותו. הישג רציני? אפשר לחזור לחיים עכשיו...

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

when Black & White 2 will be out?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. התקנתי את המשחק ושומעים את הסאונד בקטעים מהסרט אך במשחק עצמו אין סאונד בכלל, מישהו נתקל בזה? כל ההגדרות של הסאונד תקינות, ניסיתי על עוד מחשב שלי שיש בו כרטיס קול דומה אך גם בו לא שומעים סאונד, יכול להיות שהמשחק לא מסתדר עם SOUND BLASTER LIVE? אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת. מישהו יש לו ניסיון עם זה? עדכון: מצאתי את הבעיה - הבאג הוא במשחק: צריך להוריד בלוח הבקרה את האצת החומרה להאצה בסיסית ואז יש סאונד במשחק. כנראה זה באג של המשחק עם SBLIVE לסוגיו.

15. אני לא רקוצה להוריד את זה.. הוא מתקע לי תמיד בסוף ניסיתי עוד קישורים ועדיין מאיה אני יכול להזמין דיסק חינם? כמו UBUNTU(שמביאים את זה חינם בדואר) כי באתר של AA ראיתי ORFER FREE CD קישור אחד נפל ואחד עולה כסף בבקשה תעזו לי תדוה מראש

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by myDGB blws,

http://www.esl.eu/il/team/7871286/ password:123456 שתפו לכולם אני רוצה 100 +

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/ps2/action/okami/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs טוב סימתי את Okami משחק שניראה כמו האח המסומם של סידרת זלדה - בכל מקרה היו לי 2 תלונות על המשחק 1-המון טקסט בלי דיבוב בכלל גם לא דיבוב רק בחלקים חשובים כמו שיש בגרנדיה 1 לדוגמה בכלל בטקסט יש קול כמו במשחקי פלטפורמות לN64 שזה מעצבן ביותר 2-חלק מהבוסים מופעים יותר מידי פעמים לדוגמה באחד מהם נילחמים 3 פעמים בעלילה הראשית ובלי שינוים מורגשים וזה לא שאין מספיק בוסים יש מספיק רק האריכו תמשחק שבכל מיקרה מספיק ארוך באופן מלאכותי חוץ מזה לא כול כך אהבתי תגרפיקה אבל היא מיוחדת ותורמת הרבה לסגנון המשחק הליבה של המשחק מאוד דומה למשחקי זלדה וזה כאילו עשו משחק זלדה אל…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. יצא עידכון 1.2 למישחק Battlefield 2 אשר יתקן כמה באגים במישחק ויתן אפשרות ליטעון את הנשק בזמן ריצה מהירה ועוד... להורדה ופרטים נוספים כנסו לאתר המישחק : http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/home.jsp מקווה שעזרתי...בתודה המפציץ A החמקן !!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

זה משחק אסטרטגיה, יחסית ישן, אני מעריך שהוא מסביבות שנת 98, אולי 97. מדובר במשחק שבני אדם נלחמים בחייזרים, החייזרים נראים כמו חייזרים, אתם יודעים...עם העיניים הענקיות והכל...לא מדובר במשחק "מלחמת העולמות" אלא במשחק אחר, אבל את השם שלו שחכתי :-( מודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by ilaysk,

אחרי כמה דקות של משחק כל היחדות שלי פשוט... נהרגות בלי שום סיבה פשוט מתים ויש גים אובר מה לעשות ???

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  21. התקנתי , עדכנתי , לא עובד (משום מה לא הופתעתי : ) קראתי מלא דיונים על הבעיה הזאת אבל לא מצאתי שום פיתרון שעובד...

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by liav12,

הגעתי לשלב השני ששוטרים פורצים לבית וזורקים רימוני עשן..אני מגיע לדלת שהיא אומרת לי שאני צריך מפתח אבל אין לי מושג איפה המפתח נמצא...יש מושג?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג. לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. שוחרר שלשום והוא ממש טוב. העלילה-לך קוראים ג'אמיל ( ) ואתה מנסה לצאת מכותלי בית הסוהר . יש לך גם צוות שמת כל כמה דקות ,חוץ מאחד שלא מספיק לתת תחמושת. http://uoz.multiplayer.it/ra/index.php?content=download תהנו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  25. Started by yossi21,

איך קוראים למשחק חשיבה הזה שצריך לשים קופסאות במקום? הוא די ישן. והאם Mortal Kombat החדש, יגיע אי פעם למחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.