משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
הורדתי באימיול משחק בפורמט בין וגם את הפורמט קיו שלו... איך אני אמור לצרוב אותם שיהיה לי דיסק לגיבוי?? יש לי את תוכנת נרו הכי חדש (גרסה 6.0.3 נדמה לי) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי איזה משחקים חדשים וטובים יש עכשיו שכדאי לקנות?אני בעיקר אוהב ז'אנר משחקי פעולה.... זה אומר:CRYSIS החדש עברתי,BIA יש לי וזה אחלה משחק מה עוד כדאי לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
למה אחרי שאני קונה אוטו ובית ובא להתחרות במרוץ הראשון המשחק פשוט לא ממשיך(המשחק לא תקוע פשוט אי אפשר ללחוץ START להתחלת המרוץ)? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני תמיד רואה את הדמות של באטמן בצד שמאל האם יש אפשרות לשנות את זה שהוא יהיה במרכז ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שאלה קריטית יש משימה להיות בניו יורק וצריך להביא לבחור בשם Shaw איזה כמה דברים שהוא רוצה באיזו שהו מקום בעיר יש מחסום אנרגיה כזה בצבע ירוק והם אומרים שכדי לעבור אותו צריך שה"סורק" יאמין שהשחקנים שלי "אחד משלהם" איזה רובוטים כאלו חרשתי את כל המפה עברתי יצאתי ואני לא יודע איך עושים את זה... ועוד שאלה(פחות קריטית) בתעלות של ניו יורק יש "מתקן ביות" כתום שמוחבא מאחורי מאוורר וצריך לנתק לו את הזרם יש גנרטור כזה שהגעתי אליו ואומרים לי שכדי לנתק צריך למשוך ממנו אנרגיה איך אני עושה את זה ..?? ניסתי להפעיל את האקסמנים שלי.. ולא הולך מה עושים
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
התקנתי את המשחק שבגירסת PROPER-ViTALiTY שמתי את הפאץ החדש 1.01 שמתי קראק של PROPER-ViTALiTY שאני נכנס למשחק לסינגל פלייר במשימה הראשנה זה נתקע ויש קראש, יענו DONT SEND מחקתי והתקנתי את הAGIEA הזה לא עוזר מה לעשות?להוריד את הRAZOR?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
התקנתי את באטלפילד 2 שחשוב לדעת שיש לי באטלפילד 2 מקורי, כשאני רוצה להיכנס לסרבר אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת, מישהו יודע למה זה אומר לי את זה, כי כבר שנה וחצי שיחקתי על זה ולא היה לי את ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי VISTA ן W7 ובשתיהם יש לי בעיה שאן לי AF במשחקים יש לי כרטיס מסך 4670HD ועוד משהוא שאני מנסה להפעיל את FC2 ו CRYSIS על D10 המשחק יוצא וב FC2 הוא מחליף צבעם עד שהוא יוצא (רק הVISTA ) וב W7 הוא בכלל לא נכנס לD10 (בCRYSIS בFC2 הוא בסדר) וכיצור אך מסדרים\מה הבעיה? ואני לא יודע אם זה קשור אבל בכניסה לFC2 הוא אמר שצריך SP1 תודה לעוזרים ושבועה טוב
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני משחק כרגע בskrimish במפה RIVER TOWN. ואני לא מבין איך אני משיג IRON, באזור שיש IRON אני לא יכול לבנות.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני תקוע על הגג של הבית חולים בשלב ששומרים על סאם כשיש את המסוק הזה שיורה בי כל הזמן. איך לאזעזל אני מפיל אותו? ניסיתי לרות בו את כל מה שיש לי (כולל את המא"ג שמצאתי). מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישהו רוצה שם משתמש של סורס הלף לייף 2 בסטים ? 60-+ מי שרוצה שיגיד.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תגידו זה רק אצלי? תמיד שאני נכנס אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא זה כבר התחיל לעצבן אותי...(וכן סימנתי את הכניסה האוטומטית) כל פעם אותו סיפור....זה התחיל מאז שהיו התקפות האקרים על הבאטל לוג וכאלה...
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם פאץ 1.5 לBF2 בדרך? http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=0&threadID=169916 כבר הכינו רשימה מה צריך לתקן: http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=61132 אם הדברים האלה יתוקנו המשחק יהיה דיי מושלם 8)
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת דיי ישנה. מעבד 2000 מגה הרץ , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 6800 gt. היום התקנתי guitar hero 3 וFPS דיי נמוך. המשחק עצמו עובד דיי בסדר אבל טיפה מקורטע. כמובן שהורדתי את הגרפקיה. סרקתי את הרשת וראיתי שיש פאץ 1.3 שהוא אופטימזיה למשחק למחשבי mac והוא אמור לשפר ביצועיים במחשבים ישנים. האם יש את זה גם למערכות xp? עכשיו הורדתי את הפאץ 1.1 התקנתי אותו, וגם כרגע אני מוריד פאץ 1.3 למערכת חלונות ועכשיו אני מתקין. ידוע לכם על משהו? האם הפאצים שהתקנתי אמורים לשפר גם הם? אשמח להצעות לשיפור ה FPS במשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעידן שלנו רובינו לא קונים את המשחקים שלנו (גם אני) אבל אספתי קצת כסף ואני רוצה לקנות משחק פעולה גוף ראשון או שלישי... אני לא ממש אוהב את כל התפקידים למינהם.. אז אל תציאו WOW וכאלה... מרוצים לא ניראה לי שיש והסטרטגיה אני לא ממש מתחבר, מה שנשאר זה פעולה... מה שחשוב לי זה המולטי בעיקר... אז חשבתי COD 4 אבל שיחקתי בו גם ברשת (לא חוקי) ובהתחלה אהבתי אבל אחרי שמסיימים את הרמות כבר לא כיף... אז אולי CRYSIS זה משחק ממש טוב שאני משחק בו עד היום בסינגל ובזמנו מאוד אהבתי את המולטיבטא. אז מה אתם אומרים על CRYSIS? ואל תגידו לי שיש שרתים פרוצים, כי אני קונה משחק לא רק בגלל המולטי אלה גם בשביל לעודד את המפתחים, כמובן שזה טיפה בים אבל לפחות אני יוצא בסדר בעיניין, אח…
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק איזה 5 דקות אז זה יוצא מהמשחק ואמר שיש תקלה - שלזיכרון לא הייתה אפשרות להיות READ . ועוד משהו - הפינגים שלי בשמיים (500 בשרתים ישראלים) המחשב זה פנטיום 3 866 FX5200 256 זיכרון
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחפש נואשות את המשחק Space jam אם אתם יודעים איך להשיג אותו אני אשמח לשמוע.....
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הנה הלינק! http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/index.html?tag=mp_2to9 התאריך הוא הראשון לספטמבר כפי שפורסם בגיימספוט. למרות שלפי הראיון שהם ערכו עם Gabe Newell (מנכל Valve) גייב אמר שהם מתכננים להוציא אותו במהלך חודש אוגוסט. אלה הם חדשות נהדרות ואני מקווה שהם לא ידחו את המשחק.... שוב.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה, אני מנסה לארגן חברים לשחק בMP של COD2 אם מישהו מעוניין הוא יכול ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, או לחילופין במסנג'ר - roman_15@walla.co.il. כמו כן, תורידו מראש את התוכנה hamachi. הערה - אין צורך במשחק המקורי. הערה למנהלים - לא הוזכר פה שום וארז פרט לארגון משחק מולטי, אל תנעלו, תודה. שיהיה ערב טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ממתי המנהג הזה החל? לאחרונה אני נתקל במקרים רבים של חברות אשר מפיצות משחקים בעלי תכונות של שוברי קופות (Halo, Call of Duty) אשר נותנות עדיפות על פירסום של הכנסות ממכירות משחקים על פני מספר העותקים שנמכרו, על מנת להציג את ההצלחה שלהם (מנהג שמקורו בתעשיית הקולנוע). לדוגמא: לאחר ש-Black Ops 2 יצא, אקטיויזן פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 השעות הראשונות להשקתו (חצי מיליארד דולר), כאשר מספר העותקים שנמכרו, נותר בלתי ידוע (לינק) (ניתן לקרא גם בערך בויקיפדיה האנגלית, שבינתיים רק סכום ההכנסות ממכירות משחקים מופיע שם, ללא מספר עותקים שנמכרו). באופן דומה, לאחר ש-Halo 4 הושק, מיקרוסופט פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 שעות הראשונות לשחרורו וכן את הכנסות סוף השבוע שלו, ונכון ל…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום כדי לשלוט בשמי בטלפילד כמו שצריך רכשתי לוגיטק אקסטרים 3די פרו שאני מחבר אותו הוא משפיע לרעה על העכבר במשחק רגלי למרות שהגדרתי את הגויסטיק רק למקשי טיסה מישהו נתקל בבעיה או יודע על פיתרון??? יתכן התנגשות usb? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קנתי half-life 2 שבה ביחד עם counter strike source ביחד שאני מתחיל בהתקנה הוא מעביר את הדיסק הראשון בסדר אבל שהמחשב מסיים את הדיסק הראשון הוא מבקש את הדיסק השני ואז איך שאני מכניס את הדיסק השני הסידירום נעלם מהמחשב ..... בבקשה מי שיודע מה לעשות או מכיר את התופעה בבקשה שיעזור לי .....
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-