עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eranmor,

המשחק הזה פשוט מסרב לעבוד חלק ולא משנה מה! ניסיתי להפעיל אותו ב800*600 ב16BIT והוא בכלל לא זז..... 1FPS :'( יש לי ראדון 9500 עם אוברקלוק CATALYST 3.7 דרייברים הכי מעודכנים של הלוח אם וכו'... 4300 ב3DMARK03.... מה יכול לגרום לזה?? נ.ב. חשבתי שאולי הדיסקים שלי דפוקים אז לקחתי דיסקים מחבר (הכל מקורי) וגם עם הדיסקים שלו זה דפוק

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  2. אני משחק לי ככה בכיף בשרת שהוא רנקד כעבור 5 שעות משחק ניכנסתי לתפריט של הדרגות שלי ליראות לאן היתקדמתי וזה התוצאה מישו יודע מה בדיוק ניסגר איתם איפה התוצאה האמיתית שלי??? עבדתי עליהה כל כך קשה :'( לא פייר!!!! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  3. אחרי שאני משחק איזה 5 דקות אז זה יוצא מהמשחק ואמר שיש תקלה - שלזיכרון לא הייתה אפשרות להיות READ . ועוד משהו - הפינגים שלי בשמיים (500 בשרתים ישראלים) המחשב זה פנטיום 3 866 FX5200 256 זיכרון

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by Ben in Black,

מישהו יכול להביא לי קראק למשחק הזה אני מחפש קראקים ושום קראק לא עובד כולם מעלים לי הודעת שגיאה שלח | אל תשלח סיים מסימה זה מרגיז

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  5. הנה הלינק! http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/index.html?tag=mp_2to9 התאריך הוא הראשון לספטמבר כפי שפורסם בגיימספוט. למרות שלפי הראיון שהם ערכו עם Gabe Newell (מנכל Valve) גייב אמר שהם מתכננים להוציא אותו במהלך חודש אוגוסט. אלה הם חדשות נהדרות ואני מקווה שהם לא ידחו את המשחק.... שוב.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by Bug2000,

אהלן, "קניתי" בטעות COD באיטלקית. לצערי, אני לא דובר איטלקית. האם יש איזה LANGUAGE PACK למשחק שישנה את השפה לאנגלית ?! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  7. לא הבנתי כלום איך אני מקבל את הקופון אם מישהו קיבל אותו והבין איך מקבלים אותו אני ישמח אם הוא יגיד לי בתודה עמית

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by RONG23,

שלום כדי לשלוט בשמי בטלפילד כמו שצריך רכשתי לוגיטק אקסטרים 3די פרו שאני מחבר אותו הוא משפיע לרעה על העכבר במשחק רגלי למרות שהגדרתי את הגויסטיק רק למקשי טיסה מישהו נתקל בבעיה או יודע על פיתרון??? יתכן התנגשות usb? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by guy_pr,

שלום חבר שלי קנה גואסטיק והוא רוצה משחק טוב כדי לשחק איתו אני רוצה שתמליצו לי אל משחק טוב של מטוסים . גיא אורן.

10. Started by אביעד,

מי שיוגע מתי היה ת'משחק gta 4 !! מי שיודע שירשום לי !!!! תודה !

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by *Roe.S,

שלום, חוץ מ F.E.A.R הגירסא הראשונה ישנים עוד משחקים... אני צריך שתגידו לי מזה כל משחק ומה יצא אחרי מה... אז יש את F.E.A.R "הרגיל"- הראשון והמקורי combat - משחק הרשת של fear ומה אלה: ??? Extraction Point Perseus Mandate ויש עוד?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by iakovl,

הכל בכותרת

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. שוחרר שלשום והוא ממש טוב. העלילה-לך קוראים ג'אמיל ( ) ואתה מנסה לצאת מכותלי בית הסוהר . יש לך גם צוות שמת כל כמה דקות ,חוץ מאחד שלא מספיק לתת תחמושת. http://uoz.multiplayer.it/ra/index.php?content=download תהנו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  14. Started by musari,

הורדתי את הבטא זה לא ווארז לפני שכולם קופצים עליי מגיימר//2 ויש שם תקישור http://www.fileplanet.com/betacenter/fear/signup הזה לקבלת הסיריאל ואני לא מוצא שם...ההוכחה שזה לא ווארז (מצורף תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  15. Started by bogdant,

שלום יש לי E6300 1GRAM 667 GEFORCE 7600GS 256 והדמו עובד לאט בעיקר כשה יש הרבה אשן וערפל בדמו אין הרבה הגדרות יש רק STANDART ו NEW TECHNOLOGY אז ניסיתי את שתי הם וזה אותו דבר מה הביעיה ??? או שאני פשוט דורש יותר מדי מהמערכת שלי ??

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה במשחק מהרגע ששמתי טלאי ליגה ישראלית המשחק כול הזמן יוצא לי ואומר "נתקל בבעיה ועליו להסגר" מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

Emperor: Rise of The Middle Kingdom מה אתם חושבים על המישחק? נמקו.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by ex_,

הנ"ל (SimonSix)מהדיון הקודם שננעל. ילדים נודניקים ומתלהבי הורדות זה לא המקום בשבילכם. חלאס, תכבדו את החוקים פה.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by yoyo_shir,

הורדתי את הגרסה הזאת , ולא הצלחתי להתקין אז רציתי לשאול עם למישו יש את אותה גרסה והאם הוא הצליח להתקין - או שבעצם הגרסה פגומה? אני מבקשת שלא תננעלו - ס"כ שאלתי על גרסה - ולא נתתי פה הורדה או משו תודה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  20. אשמח שמישהו ישלח לי KEY/משתמש למשחק. אני מת לשחק, אתם לא יודעים כמה!! תודה למי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by idos100,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש. hd 4850 e8400 4 gb ram. עכשיו יש לי בעיה בכמה משחקים מסוימים שהייתי מצפה מהמחשב שלי להריץ על מקסימום (מסך 22"הרזולציה של המשחקים 1680 כפול 1050). המשחקים שהיה לי בהם בעיות הם crysis שהצלחתי להריץ רק על med-high וfar cry 2 שהצלחתי משהו כמו high עכשיו אני לא מבין למה זה ככה כי המחשב שלי אמור להריץ את הדברים האלו בקלות אם מישהו יודע למה זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by dor18,

המשחק קורס אחרי איזה שעה בשגיאה של COH.EXE למישהו יש מושג מה הבעיה ? המפרט זה 8800 GTX Q6600 VISTA עריכה: אוקי הוספתי תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  23. שלום יש לי בעיה במשחק. יש עיר מסוימת שאני כובש אוטומטית (בלי קרב, הטלתי מצור כמה תורות) וכשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הכיבוש המשחק פשוט קורס לדסקטופ. אין לי מושג למה זה כי זה לא קורה באף עיר (כבשתי עיר נפרדת ובחרתי באחת מהאפשרויות וזה היה בסדר. אני לא יכול להמשיך במשחק וחייב לבחור אפשרות). המשחק מקורי, כך שזה לא בעיה. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. מחפש משחקים בסגנון COUNTER STRIKE ו-TACTICAL OPS יש המלצות? וגם משחקי טובים ירייה בגוף ראשון

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by lmlm,

האם פאץ 1.5 לBF2 בדרך? http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=0&threadID=169916 כבר הכינו רשימה מה צריך לתקן: http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=61132 אם הדברים האלה יתוקנו המשחק יהיה דיי מושלם 8)

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים