משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי כבר את המשחקים TDU,GTR2,LFS,GRID,DIRT. איזה עוד משחקים מומלצים להגה G25? קראתי קצת על הRACE07 הזה, הוא טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני נכנס לאוטו אבל אני לא יכול לצאת
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק (call of duty world at war) ושאני נכנס ל solo ובוחר רמה ומתחיל זה לא עושה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן רציתי לשחק BF2 כרגיל כמו כל יום אז התחשק לי לשחק BF2 אני נכנס הוא פותח לי אותו ופתאום נסגר לפני שמתחיל הסרטון אפילו. אכשהו הגעתי לאימייל שלי וקיבלתי מכתב כזה יש קשר בינהם נראה לי שזה בגללם יכול להיות? Hey fellas(and some girls?) Anyway, its Snow8oard101. I have been talking to Heli0s and decided to move over to artificialaiming.net I don't know what you have heard in the past, but I currently use the hacks and they kick ass. I often get scores of 50-0 with the PUNKBUSTER SCREENSHOT PROOF AIMBOT and bounding boxes. The detection rate is 0, meaning it has NEVER been detected. For example, he has had his CSS hack out for over a year. As you all see …
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שאלה קריטית יש משימה להיות בניו יורק וצריך להביא לבחור בשם Shaw איזה כמה דברים שהוא רוצה באיזו שהו מקום בעיר יש מחסום אנרגיה כזה בצבע ירוק והם אומרים שכדי לעבור אותו צריך שה"סורק" יאמין שהשחקנים שלי "אחד משלהם" איזה רובוטים כאלו חרשתי את כל המפה עברתי יצאתי ואני לא יודע איך עושים את זה... ועוד שאלה(פחות קריטית) בתעלות של ניו יורק יש "מתקן ביות" כתום שמוחבא מאחורי מאוורר וצריך לנתק לו את הזרם יש גנרטור כזה שהגעתי אליו ואומרים לי שכדי לנתק צריך למשוך ממנו אנרגיה איך אני עושה את זה ..?? ניסתי להפעיל את האקסמנים שלי.. ולא הולך מה עושים
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה לכנס למשחק הוא ניתק ויוצא שאני מפעיל אותו לא על כל המסך עובד חלק בלי בעיות מחקתי ותקנתי מחדש לא עוזר. איך אני פותר את בעיה?? כי על מחשב שני בוא עובד בלי בעיות שגם המחשב חלש יותר ממחשב הראשון
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
תעיפו מבט בתמונה ותנסו לעזור לי.. אני לא מצליח להתקין את המשחק תודה!!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
תראו אני מכניס את הדיסק מפעיל את ההתקנה ואני מכניס את הסריאל עושה נקסט ואז מאשר את ההצהרות האלה ואז הוא יוצא מההתקנה ויש חלון קטן שהוא כותב אין דיירקטס 9c במחשב שלך...ויש לי בדוק אפילו התקנתי מהדיסק שקיבלתי איתו בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אם אפשר לשלוח לאימייל avinoam@gmail.com תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
סתם שמתי לב בהרבה משחקים אם אני רוצה סתם להשתמש באיזה קוד שצריך לעלות את הקונסול בשביל זה,אז כשאני מעלה את הקונסול אני רואה שיש פה ושם errors שהמשחק לא מוצא כל מיני קבצים,או טקסטורות,ואני שם לב שזה בהמון משחקים ככה...למה זה? יש מצב שבמשחקים ש"קונים" חסרים קבצים וטקסטורות ובמשחקים מקוריים מהחנות יש את הכול?,כי זה מוזר הריי,זה סך הכול Image של המשחק שאמור להכיל הכול לא? נ.ב. לא מתכוון לדבר על שום נושא שקשור להורדות לא חוקיות,זאת שאלה כללית לגביי משחקים פרוצים שלא קשורה להורדות שלהם...
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, אנחנו, קבוצת READY4ACTION נרשמנו ללאן מחר. בהתחלה היה לנו רוסט ואז שינינו אותו. עוד לא אישרתם את השינוי אני פשוט לא מוצא את הנושא הקודם שפתחנו. בקיצור הרוסטר למחר הוא: Fury, n1ne, Angelfire, medabot, brutality שלא יהיו פאדיחות או משהו. תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התקנתי והכל אני בא להפעיל עולה ההודעה הזאת אחר כך זאת מעבד: AMD SEMPRON 2800 לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP זיכרון: 1536 MB RAM דרייברים: 84.21
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שאני בשלב של נוד אני ממשיך קצת עם החיילים , ופתאום זה נתקע לי ומוציא את ההודעה הבאה (לינק מצורף) מה לעשות? נ.ב אני מדבר על c&c הישן(95) ו לא החדש. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על דאוס אקס 3? אומרים שהוא עומד לצאת בקרוב אבל אני לא מוצא עליו כמעט כלום למי שיש בבקשה שיתרום
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי winxp3 עם תוכנה שמפעילה בו dx10 השאלה אם אני מתקין את crysis איך אני עושה שהוא יעבוד בdx10 ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום , מישהו פה מכיר איזשהו אתר שמוכר בארץ או שולח לארץ את המטריקס אונלין ?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן חברים! אולי תזכרו אותי מסרטונים וכל מיני דיונים נחמדים שפתחתי בעבר. היום אני שמח להודיע ש"יום פתוח" מקבל תאריך יציאה (22.6)! מקווה שתהנו מהטריילר, וכמובן אם אהבתם - שימו אותו בווישליסט!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הכותר החדש והמבטיח מבית מיקרוסופט ידרוש מערכת מודרנית עם חומרה בלתי מבוטלת על מנת לפעול אחרי שסיימנו לשמוח מעצם העובדה שהוא מגיע למחשבים האישיים כנגד כל הסיכויים וההצהרות המוקדמות – הגיע הזמןלבדוק איזו מערכת תידרש בכדי להפעיל את המשחק Quantum Break, וגם להנות ממנו. דרישות המינימום של הכותר כולל כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 760 של NVIDIA או מדגם Radeon R7 260X של AMD, מעבד מרובע ליבות מדגם Core i5-4460 של אינטל או משושה ליבות מדגם FX-6300 של AMD, מערכת חלונות 10 בלבד בגירסת 64 ביט וזכרון RAM של 8GB או יותר. במילים אחרות, אם המחשב שלכם נבנה לפני יותר משלוש שנים – כנראה שהוא לא יתאים לכותר הזה, גם אם היה משוכלל ומתקדם מאוד בזמנו. הדרישות המומלצות עבור הכותר קופצ…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הבעיה היא שהמשחק הולך ל VIRTUAL MEMORY במקום ל RAM שבדקתי באצע משחק הוא לקח 330MB של RAM ו- 900MB של VIRTUAL MEMORY זה גרם לי ללאגים מסריחים. יש איזה טוויק לסדר את זה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות MODCHIP לפלייסטיישן אודה לכם מאוד אם תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכם.. במפרט הנוכחי המשחק לפעמים מאוד מקרטע.. לא ראיתי דברים כל כך חזקים שצריך כח עיבוד כבד, אז למה הוא איטי?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, צירפתי קובץ עם הודעת השגיאה שמתקבלת ברגע שאני מנסה להעלות את המשחק, מישהו יודע מדוע זה קורה? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא משנה מה ניסיתי כל דבר, הורדתי פאצ'ים, חיפשתי דברים ואני פשוט לא מצליח להתחבר.. כל פעם שאני מנסה זה כותב לי שאין לי את הגרסה הנכונה.. נ.ב אולי אחרי שאני מוריד את הפאצ'ים אני צריך לצרף אותם איכשהו למשחק? כי הורדתי וזהו (חשבתי שזה צורף למשחק אבל מסתבר שלא..) מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צ'ויסטיק אבל אמרו לי שאין בשבילו הרבה משחקים של טיסה וכו עם יש אז תביאו. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-