משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במשחק הזה. התקנתי אותו עכשיו ואני רואה את פני השטח ממש גרוע אתם יודעים בפיקסלים כאלה, כאילו עשו את זה ברזולוציה ממש נמוכה. הלכתי לתפריט ושיניתי את הכל שיתאים לגר]יקה הכי טובה ובאמת הכל עבד והאוטו נרארה כמו שצריך חוץ מהמסלום עצמו. יש שם מקום לשנות Anti Aliasing או משהו כזה שברגע שאני משנה אותו המסך פתאום הופך לשחור. יכול להיות שזו ההגדרה שמשנה את ותתקן את זה אבל למה המסך הופך לי לשחור?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די ישן אבל בזמנו היה הכי חזק. ניסיתי להתקין משחק ששחיקתי בו בעבר. Command and Conquer Generals המשחק משום מה לא עולה לי. ויש לי מערכת הפעלה ווינ7,ובעבר היה לי XP. האם זה קשור? המפרט של המחשב שלי הוא: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts וכל פעם שאני מתקין את המשחק עולה לי הודעת שגיאה. חשוב לציין שאצל חבר שלי המשחק עולה רגיל. אז אין בעיה בהתקנה או משהו. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני ממתין למחשב חדש , דיי חזק...ורציתי לדעת האם כל המשחקים הטובים באמת הם של גוף ראשון? משום מה אחרי שני משחק (או אפילו מסתכל על מישהו אחר משחק, אני מתחיל לקבל כאב ראש/סחרחורת, קרה לכם פעם?) אני יותר מסתדר עם משחקים מגוף שלישי ואחרים, יש המלצות למשהו חזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שמועה חדשה ועסיסית במיוחד חוזה עסקת ענק שתוכל לאפשר ליצרנית ה-Xbox One להציע יותר כותרים בלעדיים איכותיים לרוכשים הפוטנציאליים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לברר מהם הפורטים של המשחק הזה? בשביל שאני אוכל לשחק ברשת... פשוט אני נתקל באנשים שיש להם גם, ואי אפשר לשחק... מישהו יודע אולי?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
קהילת Battlefield עוברת IP אנחנו נאלצים להחליף כתובת Ip לנוחיותכם בשביל להגדיל מספר האנשים שיכולים להיכנס לטים ספיק כל החדרים נשמרו וכל התיאור שבתוכם אך הסיסמאות לא של חדרי הקלאנים לא נשמרו ואתם צריכים לעבור תהליך הרשמה זריז לטים ספיק כתובת האייפי שלנו היא 212.199.164.135 מצטערים על אי הנעימות הנהלת הפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ESL - Electronic Sports League זה בעצם אתר למשחקי מחשב תחרותיים הכי גדול בעולם שכולל בתוכו המון לאדרים טורנירים קאפים וליגות. אני יהיה ספציפי וידבר על המשחק שאנחנו מתמקדים Call of Duty: Black Ops II. טוב אז אני ישתף אותכם בטורנירים ב ESL שאתם יכולים להשתתף. GO4BO2: טורניר חמש על חמש שמתקיים כל יום ראשון בארבע בצהריים זה מתנהל כמו ODC כל המשחקים מתנהלים באותו יום, את המשחק על המקום השלישי ואת משחק הגמר הקבוצות יכולות לשנות את התאריך של המשחק ולשחק אותו ביום אחר בגלל שזה לא מעקב את הטורניר. 5on5 A-Series: לאדר חמש על חמש שמחולק לשני לאדרים לאדר עליון ולאדר תחתון, הלאדר עובד בשיטת Matchmaking שבעצם אתם נרשמים לשעה מסוימת לשחק בה לפי השעות שיש לבחירה ואתה מקבלים קבו…
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
גם מודעות עצמית זה חשוב: צפו בקדימון המצחיק והנהדר ל-Skyrim: Very Special Edition לכתבה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מעפן (במפרט),עכשיו לפי מה ששמעתי בדמו אפשר לשחק עם ps 2.0 אבל במלא אי אפשר זה נכון?,ואם כן יש אולי איזה פאטץ' או משהו שמאפשר לשחק איכשהוא עם כרטיס שתומך רק בpixe shader 2.0? אגב אותה שאלה לגבי medal of honor airborne
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 10 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? לרגל חגיגת הפרק העשירי התכנסנו כולנו לראשונה בעונה השנייה בבית של יוגי. היה ממש כיף, נהנינו מאוד וההקלטה עפה לנו בלי להרגיש. על הדרך יצא לנו פרק מגניב, יש לנו סיפורי מורשת קרב מהמילואים של לוני, המלצות על משחקי אייפון (רוצח שכיר, דוקים, אבו נפחא) המון חדשות חמות (שדרוג לאקסבוקס, PSN REWARDS בוטל, קונסולת ה3DS, רשימת המשחקים הנמכרים ביותר בXBLA ועוד..) עוד הפתעות שאנחנו שמחים להביא לכם: לראשונה, יוצאת גרסת וידאו לפודקאסט שלנו ו מערכת הפורומים חוזרת לאתר הפאנבויז. אנחנו מאוד מתרגשים ושמ…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
PIRANHA BYTES,מפתחת משחקי GOTHIC האהובים (למרות השלישי הבעייתי) מביעה לנו את ההמשך למותג החדש שלה RISEN ששוחרר לפני שנה וחצי. מדובר ב - RPG לפי מיטב מסורת משחקי גוטיק עם אווירה ייחודית ומשחקיות חופשית שלא מחזיקה לשחקן את היד אלא נותנת לו לחקור חופשי את עולם המשחק. RISEN קיבל שבחים כשיצא שהיה חף ממרבית הבעיות הטכניות שהיו מנת חלקם של משחקי גוטיק ואף שיפר משמעותית את מערכת הקרבות שהיתה בעייתית גם כן בסדרה (והופשתה לרמה רדודה במיוחד במשחק השלישי). עיקר התלונות עליו היו גודלו הקטן של העולם לעומת משחקי גוטיק (מלבד הראשון אולי שהיה באותו גודל בערך) והעלילה הלא מספיק אפית. את כל זה PIRANHA BYTES מבטיחים לשפר במשחק ההמשך שצפוי להתרחש על פני מספר איים (כנראה שלושה) במקום האחד …
-
- 59 תגובות
- 11k צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את הCareer ויש לי 100% יש איזו שהיא דרך להרוויח כסף? אפשר לעשות את המסלולים שכבר עשיתי ולקבל 700$ זה לא מספיק!! בשביל לקנות משהו אני צריך לעשות בערך שלושים כאלה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ממ לחבר שלי יש בעיה בדום 3, והוא ממש משתגע: "בזמן המשחק יש הרבה נקודות לבנות כאלה שמפוזרות... לפעמים בקושי מבחינים בהן ולפעמים הן בלתי נסבלות.... רוב הזמן הן ממש מפריעות.... לפעמים הן גם משנות צבע אם נגיד יש שינוי צבע פתאומי ברקע.... יש לי רדאון 9800 פרו של ג'יגהבייט, וחוץ מהבעיה הזאת המשחק פועל מצויין... מה אני אמור לעשות?! ניסיתי לעדכן דרייברים ודירקט אקס... לא עבד... והבעיה הזאת קורה רק בדום 3." מישהו נתקל בבעיה הזאת? הצעות לפתרון הבעיה יתקבלו בברכה. אם הדיון צריך להיות בתמיכה טכנית או בתצוגה וגרפיקה, תסלחו לי ותעבירו.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רק שני משחקים מותקנים במחשב: the suffering ו madden nfl 2004 ופתאום שניהם לא עובדים אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ההפעלה (mainapp.exe לדו) נתקל בבעיה ועליו להיסגר מה זה יכול להיות, לא התקנתי כלום ואין לי חיבור לאינטרנט במחשב הזה מה זה יכול להיות? יש לי השערה של וירוס אבל אנטי וירוס מעודכן לא גילה כלום
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני בכעוד מס ימים מקבל את ה8800GTS שלי...ואני כבר הורד....אאא... השגתי את המשחקים: Made Man, BF2,splinter cell ,prey, BF2142, war on teror, ועוד כמה חמודים...אז בקיצר אני רוצה להוסיף אסטרתגיה לרשימה...ואם יש עוד משחקים שאתם ממליצים פשוט תרשמו!! וכמה שיותר יותר טוב!! **אה ובלי שום משחקי תפקידים או בסגנון עתיק כמו DARK MESIH או might an magic וכל מה שיש אני פשוט לא אוהד של משחקים כאלה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.shacknews.com/article/81503/thief-like-the-dark-mod-now-standalone http://www.moddb.com/mods/the-dark-mod/news/the-dark-mod-20-standalone http://www.thedarkmod.com/ מדובר באחד המודים המושקעים ביותר ומשחק התגנבות מגוף ראשון מצויין בפני עצמו, אתמול המוד שוחרר בגרסה חדשה שאין דורשת התקנה של Doom III.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
דווקא נורא אהבתי את הסרטונים ממנו :-\ http://www.gamespot.com/news/6198367.html?tag=latestheadlines;title;1 סרטונים מהמשחק: http://media.xbox360.ign.com/media/142/14223964/vids_1.html
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כל משחקי Halo עוברים שידרוג והתאמה שיאפשרו להם להגיע בגירסתם האולטימטיבית אל עולם ה-PC - ונראה כי כעת יש לנו את תאריך היעד לפרק שיפתח את החגיגה הזו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק מ 98' אני יודע אבל מישהוא יודע אולי מאיפה אפשר לקנות ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה מאז הפאטץ האחרון כל הזמן יש לי קפיצות נוראיות בפינג גם אם אני מקבל בהתחלה 70. כשזה חוצה את ה-200 המשחק כמעט נתקע מישהו נתקל במקרה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא טרופיקו 1 ולא מצליח, מישהו יכול להגיד לי מאיפה אפשר להשיג?(בין אם להוריד או בין אם לקנות)...
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-