משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחק FPS בסגנון call of duty 1\2 וקאנטר סטרייק.... יריות גוף ראשון בקיצור....ושיש לו single player חמוד כמו בcall of duty תודה לעוזרים =]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו בסגנון של WOW מפרט של המחשב Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Prescott 512ram Video Adapter ATI Radeon 9550 / X1050 Series וגם משחק RTS כן מחשב גרוטאה אני יודע
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא הבין MMORPG אומר: Massive Multiplayer Online Role Playing Game עדיף איזה משחק בתקופה עתיקה... אתם יודעים חרבות קשתות קסמים וכו... אממ... קיצר משהו שיכול בקלות להעביר איזה שעה שעתיים ביום... וחשוב להזכיר שיהיה חינם... עם משכורת צבאית אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי...
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תודה לעזורים! (אין לי כסף לשלם להם כל חודש וגם לא כרטיס אשראי בין-לאומי)
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למי שנולד בשנות ה 80 בטוח זוכר את המשחק הזה... מדובר ב NBA שהיה פרוש על המסך בצורה שהיו רואים רק חצי מגרש בכל פעם, וכדי לראות את החצי השני היה צריך שהכדור יעבור ליריבה. היה בדו מימד אם אני לא טועה וראו את זה מהצד כמו השידורים הרגילים של היום (לא בטוח אם היתה אופציה לשינוי המראה) כמו כן היה גם משחק של תחרות הטבעות מאותם זמנים...אני זוכר שזה היה להיט ולקבל סכום כולל של 45 היה הכי גבוה שמישהו אי פעם הצליח להגיע אצלי במשפחה, הייתה בי גאווה בזמנו ;D למישהו יש מושג על מה אני מדבר?!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא משחק Pinball טוב ? לא חייב משהו חדש , העיקר שיהיה טוב לא מדבר על משחקים שצריך לקנות אפילו דמואים , או משחקים קטנים.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הרבה זמן אני רוצה לנסות לשחק באיזה משחק rpg, הז'אנר הזה נראה לי מעניין והבנתי שיש הרבה משחקים שאפשר להעביר איתם המון זמן בכייף יש רק בעיה אחת, הבנתי שברוב המשחקים הפופלארים שפונים לקהל ה"כבד" ו"המכור" יש המון סוגי דמויות, המון אפשרויות לפיתוח דמויות, וכו' וזה ממש מבלבל אותי ואני מאבד את הידיים והרגליים, ניסיתי את הדמו של the witcher והוא היה ממש כבד עליי אין לי בעיה להריץ כל משחק, המחשב שלי די חזק יחסית יש לכם המלצות למשחקי rpg למתחילים?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חשוב שמערכת הקרבות שם תהיה בתורות, כמו ב Fallout tactics ולא בזמן אמת! ועדיף שהעלילה תהיה בזמנים מודרניים או בעתיד. רק לא עלילת טולקין עם פיות וגמדים...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם קיים אבל אני מחפש משחק RPG שלא אצטרך לראות בחורות חצי ערומות כל הזמן אני חושב שאפשר להנות ממשחק טוב גם בלי זה, ובשבילי זה רק מוריד מההנאה של המשחק כי אני מקפיד עקרונית לא להסתכל על בנות בצורה הזו (חוץ מאשר אשתי כמובן)
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משחק בסגנון Age Of Empires / Rise Of Nations / Red Alert (RTS בגדול) שניתן לשחק ברשת או להוריד חינם. אפילו משהו שמפותח בקוד פתוח. למישהו יש המלצות? לינקים? כל המלצה תתקבל. בכלל יהיה נחמד אם יהיה שרשור של משחקים חינמיים / און ליין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע איך בידיוק קוראים לסוג המשחקים האלה... אבל לפני הרבה שנים שיחקתי בWC3 והיה שם מוד משחק שאתה ועוד כמה חברה צריכים להגן על טירה בעזרת בניית שמירה לאורך הדרך שבה הולכים הרעים ובכך לעצור אותם יש איזה משחק טוב למחשב שלא עולה כסף בסיגנון הזה? משהו סינגל פלייר? או שיש גם איזה מולטי נחמד?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ככתוב בכותרת אני מחפש משחק כזה כמו בימיים הטובים שאתה בונה משאבים, חומה, טירה, מגן עליה עם פרשים אשר סובבים אותה, כמו משחק ה age of empires רציתי לשאול אבל אם יצא משחק טוב בסגנון הזה בזמן האחרון? יצאו גם כמה משחקים של LOTR בסגנון שגם לא היו רעים. תודה
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנון וחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים.. תודה
-
מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון UFO Aftermath
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אפשר להגיד שאני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון ש ea games עושים. כגון גנרלס רד אלרט וכ"ו .שבונים בתים כסף חיילים ונלחמים .אל תציעו לי משחקים של ea games כי אני מכיר את כולם ואני מת שיוציאו עוד משחק. c&c 3 בדרך .מישהו הציע לי משחק act of war .משחק לא רע בכלל אבל לא מתקרב למשחקים של ea games . אז למי שיש משהו טוב להציע לי .משחק שבונים ומביאים כסף וכ"ו בסיגנון ש ea games עושים שיכתוב לי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה טוב? משהו בסיגנון RISE OF NATIONS הראשון משחק מודרני כזה ולא סוסים וכו בבקשה לא להציע גנרלס
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
TBS מודרני (היו טנקים, מטוסים, ונראה לי שגם ספינות) יצא בסביבות 1994-95 המשחק עצמו היה 2D למעט הקרבות שהוצגו בסרטוני 3D מוכר למישהו?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי אבא מוזר - הוא אוהב לשחק במחשב. הוא משחק רק משחקי אסטרטגיה, ועכשיו שהוא סיים את WarCraft III הוא רוצה משחק חדש. אז אני צריך המלצות למשחקי אסטרטגיה, עדיף אם עלילה מינימלית (אבא שלי לא אוהב את הסרטים, כל פעם שמתחיל סרט הוא ישר לוחץ Esc), וממשק פשוט ולא חדשני
-
- 54 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק לחבר.. משחק אסטרטגיה לא פנטזיה ולא חללי פשוט צבאי בסגנון RED ALERT ... משהו טוב שהוא יהנה ממנו ויפסיק לשגע אותי...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משהו לא בסגנון של red alert אלא משהו יותר טקטי שמצריך טיפה יותר מאמץ שכלי. משהו שיגרום לי לחשב צעדים, לחשבות על טקטיקות. בין אם זה משחק תורות או זמן אמת. מה שחשוב זה לאמץ קצת ת'שכל.. אופציה לרשת זה טוב. הטרויאן מאמץ את השכל יותר מred alert כמה שזה משחק דפדפן הוא הרבה יותר קולע למה שאני מחפש מאשר משחק בסגנון של red alert.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משחק אקשן הרפתקאות (לא סגור על הז'אנר, זה היה מזמן), שאני זוכר שהיה 3D, והדמות המרכזית, שהיה מין חייל, לבש חליפה זהובה/צהובה או שריון זהוב/צהוב. המשחק היה מחולק לשלבים, ובכל שלב היית מקבל נשק אחר ונלחם באויב אחר (אני לא סגור אם הנשקים נשארו או לא). זכורים לי כמה דוגמאות: בזירה עם שור, או נגד שבט (קניבלים?) עם חנית (זכור ביותר הקטע הזה). יכול להיות שהיה איזשהו אלמנט של נסיעה בזמן, אבל לא בטוח. באריזה הופיעה הדמות (חייל, מה שזה לא יהיה), כשהיא על מקום גבוהה (יכול להיות צוק). הדמות היא אנושית, והפרט הכי חשוב הוא החליפה הזהובה. אין לי יותר מידי פרטים כי זה היה מזמן, ומה גם שראיתי את זה אצל חבר, כשהיינו בערך בני 6-7 (היום בן כמעט 18). אשמח לכל גרגי…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש משחק ביליארד אבל אני לא זוכר את שמו אני זוכר שאפשר היה לשחך בו ברשת בינם, ושהפיזיקה שלו היתה מציאותית והיו בו הרבה סוגי משחקים. יותר מזה אני לא זוכר. אם מישהו יודע על מה אני מדבר אז בבקשה שיגיד לי, ואם לא אשמח אם תיעצו לי על איזשהו משחק ביליארד טוב שאפשר לשחק בו ברשת.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לילה טוב. אני מחפש משחק לאחיין שלי בנושא ספארטה. הוא שיחק ב-PS2 במשחק spartan: total warrior והוא נורא אהב את המשחק, אם מישהו יכול לעזור לי לחפש משחק בסגנון אני אשמח. נא להמליץ על משחק ל-PC או ל-PS2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-