עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני קלטתי הרבה כאן לפי החתימות ) RANKED קדימה להזדהות ומהר !!! ניק ...איזה שרת אתם משחקים ...בני כמה ...וטיפים איך לעזזל מתחמקים ממישהו שטס לכם על הזנב ולא עוזב !!! לא עוזב !!!!!!!! או קיי נרגעתי . קדימה להזדהות !

• 526 תגובות
    • 38.1k צפיות
  2. Started by Hellcat,

מה שלומכם? הכל בסדר? מצויין אז רציתי לדעת כמה חברה פה עדין משחקים בWOW ואולי ככה נדע אחד על השני. אולי אנחנו משחקים על אותו השרת? אני: Shadowrun 46 Night Elf Warrior Server: Khadgar Mining 285 / Blacksmithing (Armorsmith) 267 ועובד על Undead ?? Priest Same server עוד פרטים עליו ברגע שהוא היה מוכן לחשיפה. אז ספרו קצת על עצמכם...

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by uzana2004,

אני מחפש אתר שבו יש את כל הPATCH של WOW. אני מדבר על הפאצ'ים הישנים או לחלופין את הפאצ' של 1.8.2 (עכשיו יש לי 1.8.0). אל תגידו לי למה אני לא מעדכן להכי חדש דרך העדכונים האוטמטיים...מי שיכול לעזור שיעזור.... תודה רבה... עריכה: גם 1.6.1 יהיה טוב...תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by bluemail,

היגעתי ל 75 בחייטות ואיני יכול לעלות לשלב הבא איפה אני יכול לקבל לרחוש את האפשרות לעלות לשלב הבא ???

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by Shadowman,

ראיתי שזה יצא המשחק שווה משהוא? אחרי COD2 נראה לי זה סבבה לא?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Battlefield man,

מתי יוצא battlefield 2 :euro force

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. CELERON 700MHZ 256MB SDRAM RADEON 9250 128MB בלי שטויות פשוט תענו לי

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by bykeking,

לא יודע למה, אבל הרשימה של הסרברים באיזור המזרח התיכון שהיתה לי הצתמצמה מ-135 ל-75... מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. אפשר להשיג דמו שלו?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  10. אין לי מושג מה הבעיה אני ניכנס למשחק והוא יוצא ממנו

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  11. היי יש משחק נדמה לי קוראים לו תות אנך אמון הוא נראה מיצרי כזה הוא ממש דומה לזומה ואני לא מוצא אותו (הוא פלאש) תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by Scorpion17,

www.mu4u.myvnc.com מי שעדיין רוצה להמשיך לשק MU שיכנס לסרבר הזה הוא טוב.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by satlan1,

שלום מצאתי איזה משחק מחשב שקניתי לפני כמה שנים.. קוראים לו M.A.X. 2 - Mechanised Assault And Exploration אחרי ההתקנה קיבלתי הודעה שהמשחק לא עובד בווינדוס XP. רציתי לדעת אם יש איזהשהי דרך להפעיל את המשחק בכל זאת... תודה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  14. מישהו? ??? תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by Idanp,

פשוט מדהים הבנאדם סיים את פאר קריי בשעה. http://speeddemosarchive.com/FarCry.html http://speeddemosarchive.com/demo.pl?FarCry_10702

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יש לי fx5200 עם 128 זיכרון (כרטיס חדש ליפני שבוע ) אני מנסה להפעיל את המשחק וההקול עובד טוב ורצוף אבל במסך אני רואה כמו שיש שלג בטלויזיה רק בצבעים למה זה לא עובד לי???? :s05:

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by kinggil,

שלום רב! ראיתי את המשחק SETTLERS IV משהו פצצה, בקיצור ראיתי היום בקניון את המשחק באופיס דיפו ב 216 שח ובבאג ב 170, היום בדקתי באינטרנט ומה ראיתי בארקדיה מוכרים את המשחק ב 49 שח' בלבד הינא: http://www.arcadia.co.il/search.asp?qsearch=settlers&qmanufact= 1.כדאי להזמין? 2. משהו פה לא מסריח? 3. האם כדאי לתת להם מספר כרטיס אשראי? (כי אני גר ממש רחוק משם) תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by J.allmighty,

בעיקרון אנחנו רוצים להתחיל ולהריץ את הענינים, משחק היכרות כולל מקרופונים. ובנוסף: אנחנו צריכים להרגן אתר להמשך הדרך. לידר שיקח אותנו בידיו החמות . (רצוי אחד שהיה כבר בעבר ושיודע מה לעשות) שרת בהמשך הדרך. מי שמוכן להשקיע קצת בקלאן החדש הזה , מבורך. רעיונות מעשים ופיתרונות יתקבלו בברכה. יש לציין ששום דבר לא נעשה בכסף אלא מרצון טוב ובכייף.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי!, כשעלה הערוץ, הוא היה חסר תועלת, היו בו תכנים מלפני שלוש שנים ששודרו כבר בטקטיוי, וגם לזה לא יכלו ממש לקרוא תכנים מאחר ואלו היו שלושה פרקים של אותה סידרה בריפיט. לקראת השקת האקסבוקס השתפר הערוץ והציג תכנים חדשים, סדרות ישראליות והפך מציון 0 לבסדר מינוס. לאחר שהייתה הידיעה בויגיימס על חילופי גבר בערוץ ,בידיוק כשחשבתי שלערוץ אין לאן להדרדר, הוא הדרדר עוד יותר והיום חזר להיות חסר תועלת בעליל. אין סיבה לזפזפ אליו, הוא אפילו יותר גרוע ממה שהיה בתחילת דרכו. השאלה היא מה עובר על יס?? אם עושים ערוץ, עושים אותו כמו שצריך או שלא עושים בכלל, הערוץ כמו שהוא היום מהווה עלבון קשה לכל בנאדם שאפילו שיחק רק פקמן כל חייו. התוכן היחידי המרגש שהיה להם בערוץ הזה הייתה השקת האקסבוקס, ומכל…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Battlefield man,

מתי יצא crysis ? זה נכון שהגרפיקה שם תהיה לא מהעולם הזה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום! יש לי את המשחק Doom 3 ואת חבילת ההרחבה Resurrection of EViL. השאלה שלי היא, האם הסיפור המקורי של DOOM 3 ישתנה לאחר התקנת חבילת ההרחבה? או שההרחבה היא רק המשך לסיפור? כי קודם כל אני רוצה לשחק במקורי, ואז בהרחבה, כדי לא להפסיד את הסיפור של המקורי. אלא אם זה פשוט תוסף להמשחק העלילה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  22. שלום חברים אני טיפה בבעיה: אני פותח שרת DEDICATED זה נותן לי IP רק של LAN .. ואי אפשר להתחבר מ INTERNET .. וכן עשיתי SV_LAN 0 מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by daphne_n,

שלום אני לא יודעת אם מותר לדסקס כאן על משחקים לא חוקיים כביכול אבל אני אעלה את השאלה אולי תוכלו לעזור לי בכל מקרה .. הורדתי לאחרונה את המשחק קינג קונג לפי הסרט ועשיתי כפי שההוראות אמרו לי עם הפאטצ' והכל וכשאני צורבת את זה דרך האלכוהול זה מפסיק לצרוב לי ב73 אחוז כל הזמן... הוספתי קובצ תמונה שמתאר את המצב בבקשה עזרה מהר!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  24. משחק פשוט מדהים!!! מומלץ מאוד!! כבדדדדדדדדדד אבל איזה גראפיקההה אצלי רץ נחמד על הכל הכי גבוה עם 2 ג'יגה זיכרון 7800gt x2 3800 אז תבינו לבד...

• 82 תגובות
    • 9.4k צפיות
  25. http://www.gamespot.com/news/6145786.html

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים