עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kinggil,

שלום, אני מחפש להוריד את המשחק Bumpy. לא משנה בסוף מצאתי את המשחק, אבל הוא לא פועל על XP, זה רושם לי לבחור EVGA או VGA , לחצתי VGA ואחרכך נפתח עוד חלון.... HELP! תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by r_mindel,

של המשחק Quake 3 Arena מישהו מכיר אתר וארז עם לינק טוב של המשחק??? רועי

3. Started by מגדל,

מחפש לינק טוב לניד פור ספיד קרבון יש למישהו....(לא מהאמיול או מהביטורנט)....הורדה ישירה בחלקים....(או חלק אחד אם יש).... תודה...

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  4. ראיתי שיש דמו ל-D&D ON יצרתי חשבון אבל אני לא מוצא קישור להורדה בחינם (לא של FileNet( ואשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by ZXY1,

שלום אני חדש פה בפורום אז תתחשבו בי כמו בנהג חדש [נהג חדש] אני מחפש אתרים אם דמואים או משחקים מלאים רוב האתרים שאני נכנס אליהם ממה שהמחשב נותן רוב הלינקים של הדמואים לא עובדים מי יכול להמליץ על אתר שיש בו את רוב הדמואים של המשחקים החדשים והלינקים עובדים תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by aldema,

אני מחפש לקנות CD-KEY מקורי של BF 2 במחיר נמוך,אפשר שיהיה כלול המשחק עצמו ואפשר (עדיף..) גם בלי.. maldema@gmail.com

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by mute,

אני מחפש את הHL2 איפה הכי זול שאני יכול למצוא? (חנות, אשמח גם אולי אם יש איזה אתר יד שניה..חיפשתי בהומלס לא מצאתי משהו עדכני) והאם יש פה מישהו שמוכר יד שניה? (אשמח אם תפנו לפרטי) (אני רוצה את כל החבילת, הקופסה, חוברות ההוראות והכל) מקורי בלבד!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by -R-E-L-,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות MODCHIP לפלייסטיישן אודה לכם מאוד אם תעזרו.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. Started by silky,

אני לא מוכן לשלם 150-300 שקל עבור המשחק מחנות. מה שכן אני מוכן לשלם סכום הוגן למישהו שרכש את המשחק ולא משתמש באינטרנט. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by Tranquility,

OK אז החלטתי להיכנס לעסק מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות את המשחק במחיר סביר ? (חול זה גם אופציה ... כל עוד עושים משלוחים)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בדקתי בסטים ובD2D, אבל לא ראיתי שם את המשחק. איזה עוד אתרים דומים יש?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by subwoffer13,

מישהו מכיר איזה אתר טוב שאני יכול להשיג דיל זול יותר מ-49.99 יורו ? גם אם נגיד האריזה נפתחה או משהו . אבל העיקר שיהיה פרימיום ועם הדיסק עצמו . באיביי לא מצאתי משהו מעניין . ( הרוב CDKEYS)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by MatanFrenkel,

עד שCOD MW2 יוצא בא לי איזה משחק להעביר את הזמן , במיוחד החופש שמשעמם עד הערב.. חשבתי לעשות PRE PURCHASE לL4D2 אבל לא רציתי להתחרט אחרי זה... אני אוהב יריות בסגנון CS COD וL4D , תציעו כל מה שנראה לכם שווה השקעה של כסף.. אגב אני יכול לקנות בסטים אם זה חשוב..

15. Started by אבי11,

אני מחפש את המדריך של המשחק Legand of Zelda the minish cap

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא מדריך ל world builder של cnc 3? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by masterb,

מישהו מכיר משהו טוב חברים ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. נתקלתי בשני מודים, אחד שאתר הבית שלא לא קיים יותר ונראה שאי אפשר להשיג, והשני שהצלחתי להוריד, אבל הוא לא עובד לי. השני הוא Resolution Expander 5.1. כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל שגיאת the memory could not be written מישהו מכיר עוד איזשהו מוד שעושה פעולה דומה, או יודע איך לגרום לResolution Expander לעבוד?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by totah,

תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by N N C,

לא מזמן קיבלתי את האינטרנט המהיר והתחלתי לשחק באינטרנט אתמול נזכרתי שיש לי משחק עלום שם שנקרא קוויק שלוש שאף פעם לא יכולתי לשחק בו באינטרנט או להוריד לו מודים כי זה לקח יותר מדיי זמן. ובכן עכשיו שסוף סוף יש לי אינטרנט מהיר ורציתי להתחיל להוריד מודים למשחק לא ידעתי מה להוריד כי יש כלכך הרבה, לכן אני מבקש ממכם עצה לגביי מודים טובים למשחק. דרך אגב אני רוצה להמליץ לכם גם על מוד שנקרא bid for power שזה בעצם מוד שהופך את המשחק למעין משחק בסטייל אנימה (לא בגרפיקה) ומחליף את הנשקים בכל מיניי קסמים שונים ומשונים, בקיצור מומלץ ביותר... עריכה: מפני שלא יכולתי לשנות את גודל התמונה הסרתי את אחת התמונות... אתה המוד תוכלו למצוא באתר הזה: www.bidforpower.com

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by INFERNO,

CS יש לי כבר DMC יש לי DM יש לי משהו אחר יש לכם?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by alexrta,

כן כן אני יודע שהמשחק ישן.. אבל אני משועמם עד כדאי יעוש אז החלטתי להתקין היום GTA3 עכשיו אני מחפש מודים בעיקר מודים שישנו לי תמכוניות שמעתי שיש מוד הופך את המכוניות במשחק למכוניות 'כמו במציאות' חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :< אז אני ממש רוצה ת'מוד הזה ועוד מודים שאתם ממליצים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

נימאס לי מהמראה הרגיל והמשעמם של המשחק ואני רוצה איזה מוד נחמד או כמה מודים שישנו את הכל... לא מודים קטנים של מכוניות אלה משהו גדול שישנה מכוניות,עוד מפות,אזורים,ויהיה יותר מהנה תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by itai_1813,

היי אנשים. אז ככה, לאחר שעות רבות של משחק במולטיפלייר של הדמו של BF : Bad Company (ועדיין לא נמאס) בא לי על משחק רשת למחשב (מלא כמובן). אני מחפש משחק FPS, שיהיה מהנה, שיעביר את הזמן ושיהיו בו מספיק משתמשים (אשמח לקבל גם המלצות על משחקי גוף שלישי העונים לדרישות הנ"ל). עכשיו בא החלק שקצת מגביל את האופציות - אני צריך שהוא יהיה חינמי, רק עכשיו קניתי 360 ו-LCD, אין לי כסף למשחקים . אז... למישהו יש רעיונות? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים