משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, התחום הזה במשחקים מרתק אותי למדי ואחרי קרייסיס החלטתי שאני רוצה להמשיך הלאה למשחקים נוספים בסגנון. אני מחפש משחקים שעוסקים בחוצונים (חייזרים), עב"מים ועדיף עם עלילה מעניינת וכד', וזה יהיה נחמד אם הוא יהיה עם גראפיקה שהיא לא מתחת לסבירה. (אבל לא חייב) יש המלצות תואמות? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו הייתי בעיקר בענייני משחקי אסטרטגיה אז אני לא בקיא במשחקי פעולה מגוף ראשון. חבר נתן את ה-HL2 והוא היה פשוט מדהים, בעיקר בזכות הפיזיקה הריאליסטית שבו ואופן המשחק. סיימתי אותו ואת אפיזוד 1 הממשיך. אני לא מוצא משהו דומה - את STALKER לא אהבתי, על BF2 אני לא מת מהתרגשות... יש לכם איזושהי המלצה למשחק בסגנון HL?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שהוא שווה אבל אם הייתם יכולים תנו לו ציון מ-1 עד 10 ואיזה זאנ'ר זה מלחמה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אלהן, יש לי פה ושם זמן פנוי שאין לי מה לעשות בו ואני חובב משחקי RGP. אני מחפש אחד בסגנון Dungeon Siege שהיה משחק נהדר, משו כזה שצריך להרוג מפלצות (נראה לי קוראים לזה hack&slash) אבל לא רק להרוג אלה גם לאסוף חפצים (ואלי גם QUESTים יהיה נחמד), כמובן שיהיה STORY כל שהוא מאחורי כל זה. הכי חשוב שהמשחק לא יהיה מפוצץ מבחינת גרפיקה כי יש לי מחשב ישן (מפרט מלא בצד ימין), ככה שירוץ על גיגה זכרון כרטיס מסך של GEFORCE סדרה 6600 עם 256MB זכרון ומעבד P4 3.0GHZ. זהו אני חושב, תודה רבה לכולם מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאוד אהבתי את Dragon age וגירסאותיו, כמו כן The Elder Scrolls V וכמובן The Witcher 1&2. אם יש למישהו המלצות נוספות, אני אשמח מאוד. מפרט המחשב שלי קצת ישן, לכן משחקים כבדים מאוד לא יעבדו טוב, למשל Crysis 3.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא בדיוק סימולטור אלא יותר פעולה ויריות. כמו xwing שהיה פעם. מה המשחק הכי חדש שיש בז'אנר הזה?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כמו ET \ AA האם אתם מכירים כמה? גם שמעתי שיש משחק בשם UT שהוא בחינם או משהו כזה, יש למישהו מידע? תודה :-*
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכולם, אני פרמטתי את המחשב ואני מחפש משחקים בקטגוריות FPS,אקשן,פעולה (משחקים אקשן/פעולה בגוף שלישי או יחיד)... המפרט שלי בצד.. אני רוצה שמשחקים ירוצו מצויין על 60FPS בערך...(אני מעדיף שירוצו על 60FPS עם רזולוציה 1680*1050) ושהמשחקים לא יהיו מאוד ישנים.. הינה דוגמאות למשחקים שאני אוהב ואני רוצה שיהיו דומים לאלו: COD4,FarCry,Max Payne 2... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אנשים. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי PSP. מכיוון שאינני מכיר משחקי PSP חשבתי לבקש המלצות בפורום למשחקים שנחשבים מישחקי MUST כגון GTA. יש המלצות? הבהרה - אני ממש ממש לא אוהב משחקי ספורט או מירוצים.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שיחקתי ב: toy soldiers Defense Grid: The Awakening Orcs Must Die cursed treasure prison planet Anomaly: Warzone Earth Unstoppable Gorg לא אוהב לשחק ברשת ומעדיף משחקי סולו יש עוד המלצות? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה כמו command and conquer 3, suprame commander [למרות שSC היה מאכזב] אבל אם אפשר לא משחקים בסגנון מלחמת העולם השניה. תודה [=
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אני מחפש משחקים חדשים של אקשן \יריות\צבא....(לא אסטרטגיה.. משחק כמו Black Hawk Down אבל משהו חדש...משהו של 3 דיסקים ככה... אני לא אוהב משחקים של מלחמת העולם הראשונה \ השנייה.. אני רוצה משהו כמוו בלאק הווק דאון.. בבקשה תעזרו לי למצוא ותביאו לי שם..
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למשחקי הרפתקאה או קוסטים ישנים, כי אין על המשחקים הישנים והמושקעים בכיוון של תפקידים הרפתקאה קווסט וכאלה, שיהיה משחק עמוק וכיפי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע על משחקים שדומים למשחק MAX PAYNE? אני מת על המשחק הזה ואני אוהב את הקטע של הסלומושין האבתי את זה מאוד. וגם יש משחק אני לא יודע איך קוראים לו אבל זה איזה מין אדם שנלחם נגד מלא שוטרים ולפי מה שהבנתי אוסף את הרוחות שלהם כדי להתחזק. משהו בסגנון... ויש איזה משחק עם בלש סיני כזה אשמח לשם של המשחק HOLD משהו. חייב לציין חובה משחקים איכותיים.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התחדשתי בהגה G27 ואני מחפש משחקים כדי לגוון קצת מה שיש לי כרגע: Grid Dirt 3 Shift 2 : Unleashed F1 2011 אני מחפש משחקים עם מגוון רחב של מכוניות בסגנון של SHIFT 2 נגיד, שאני יכול לעשות QUICK RACE, לבחור אוטו, ולעשות שיפורים מההכי קטנים להכי גדולים, אבל כל משחק אחר גם יתאים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות למשחקי פלטפורמה, סטייל Wonder Boy של ה-286 הישן והזכור לטוב. משחקים כמו Mario, אבל עם גרפיקה מעולה ואקשן טוב, כמובן ל-PC בלבד. אשמח על כל הצעה תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי,אני מחפש המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון ,כעיקרון אני מאוד אהבתי את אנריל כששיחקתי בו באינטרנט. המליצו לי על איזה משחק בשם * Ops מה המילה השניה? בכול מקרה,מחפש המלצות באופן כללי למשחקי פעולה מגוף ראשון ולמשחק מכוניות. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ל PC בלבד שירוצו על P3 800 עם R9100 לא לינקים לא הורדות אלא רק המלצות שלא יהפוך לת'רד ווארז! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקר פעולה או אסטרטגיה RTS בסגנון CNC כרגע יש לי: Command & Conquer Generals Zero Hour :ylsuper: Doom 3 Painkiller Max Payne 2 Hitman Contracts Prince of Persia The Sands of Time Perimeter Tony Hawk's Underground 2 FAR CRY תודה!
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אין לי מה לשחק ואני מחפש המלצות לשמחקים בכול סגנון חוץ מאסתרטגיה FARCRY .HITMAN ,COD4 , CRYSIS ,NFS PRO STREET,AC , HALO כל המשחקים האלה שיחקתי , רציתי לקנות HALO2 אבל אין לי ויסטא אז אני לא יכול לשחק . אז אני פונה אליכם שתביאו לי המלצות למשחקים אבל לא ישנים משחקים שיצאו עד לפני שנתיים. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
החופש חרשתי על הרבה משחקים אז בקיצור בבקשה תביאו לי המלצות למשחקים שיש ואולי לא ייצא לי לשחק בהם לא אכפת לי מאיזה סוג העיקר שיהיה כיף לשחק בו ושתיהיה גרפיקה טובה
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-