עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Kenny,

היי אנשים, אני וכמה חברים שלי, כולנו שחקנים ותיקים במשחקים מהסגנון הזה (CS beta 6 שם התחלנו ;o ) מחפשים משחק כלשהו לשחק. כולנו כבר סטודנטים ועובדים ככה שאין לנו הרבה זמן (אחת הסיבות שהחלטתי לפרוש מ WOW אחרי 5 שנים). בכל מקרה, אנחנו רוצים משחק Shooter לשחק במצב מולטיפלייר בלבד (סינגל זה נחמד אבל המולטיפלייר הוא העיקר) עד לא מזמן שחקנו ב MW2, אבל מחפשים משהו חדש. הכיוון היה מן הסתם Black ops - אבל בקריאה מהירה הבנתי שהמשחק דיי מאכזב.. לפי המשתמשים כאן בפורום. לכן, יש המלצה אחרת? Battle field 2 ? יש לו כבר קצת זמן בשוק... אם בחודשים הקרובים אמור לצאת משחק המשך.. אולי כדאי לחכות. Black ops - למרות כל הבעיות? אולי יצא פא'ץ שיתקן אותם? בכל מקרה, לכל המלצה שתתנו, היתי רוצה לד…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. רצוי אחד ששוקל פחות מחצי גיגה ;D WarRock הסירו את התמיכה בא"י, אז זו לא אופציה. תודה

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  3. אני מחפש משחק בו אני יכול לבנות עיר/ממלכה ולנהל אותה, כמו כן לתקוף ולכבוש ערים אחרות. אין הגבלה של תקופה זה יכול להיות מודרני אם כי לא C&C וSIMCITY ויכול להיות מתקפות ימי הביניים עם יוונים/רומאים וכו' כמו כן לא אכפת לי אם מדובר במשחק שיצא אתמול או לפני שנתיים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by KingYes,

אני רוצה המלצה למשחק (טוב), בסגנון SC2 ואמפייר ארצ'.. למחשב. אני הייתי רוצה אפילו משהו כמו RA2, אבל בגלל כל התמונות של הבחורות שמה, אני מוותר על RA3. מה כן אפשר להמליץ? האם שאר ה-C&C צנועים בלי בחורות? ואם כן, יש דרך להעיף אותם מהמשחק? ומה עוד אני מפספס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by PuLsE,

אני מחפש המלצה למשחק אסטרטגיה, עכשיו מה שחשוב לי, זה בעיקר משחקיות רשת נוחה, וגרפיקה ממוצעת-טובה.. אבל לא משהו כבד.. ואם זה יהיה בסיגנון עתידי כזה או לפחות לא בסיגנון של ימי הבניים יהיה עוד יותר נחמד בתודה, PuLsE.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by PC-Freak,

הייתי רוצה המלצה למשחק שמזכיר EMPIREEARTH למי שמכיר. אם ההמלצה הייתי רוצה לדעת כבר על הדרך איפה אפשר לרכוש את המשחק וכמה הוא עולה . פירוט על המשחק יתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by PrefaceAlumni,

אהלן! סיימתי את CRYSIS WARHEAD ואני מחפש המלצה למשחק(עדיף FPS)... שיחקתי כבר בCOD4,TUROK,MASS EFFECT, ASSASSINS CREED,UT4. אפילו שיהיה משחק קליל כזה, לא חייב משהו מפוצץ. תודה רבה!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by The Winter King,

סיימתי אותו לא מזמן - אולי המשחק הכי טוב ששיחקתי... יש למישהו המלצה למשחק בסגנון דומה? (כלומר 1st/3rd person shooter אם אני לא טועה בהגדרות המקצועיות...)

9. לסופי השבוע אחרי ששיחקתי בcall of duty ' battelfield ועוד כמה נוספים הייתי רוצה להתנסות במשחק יריות ברשת. אני לא מבין את הקונספט עד הסוף.... האם אני צריך לקנות משחק מקורי כמו call of duty או שיש מחקים online שאפשר לשלם על השירות בלי לקנות את המשחק עצמו. אשמח להסבר קצר והמלצה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Spiritus,

משהו שיהיה סבבה לשחק מול בני המשפחה. לא מסובך כמו גרסאות הפיפא האחרונות תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by Krazy-Hawk,

שלום, רציתי שתמליצו לי על משחקי פעולה-יריות בסגנון של FAR CRY\SOLDIER OF FORTUNE

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מחפש משחק שיהיה בסיגנון של הנסיך הפרסי. אז אם מיחשהוא יכול להמליץ לי על משחק כזה, לא ישן מידי. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Amital,

היי, אני מפש משחק, לא משנה הז'אנר שהוא נחשב בגדר "חובה". פעם אחרונה ששיחקתי במשחק כלשהו היה לפני 5-6 שנים ובא לי איזה משחק לאחרונה. אהבתי את GTA 4, MAFIA 2 ומשחקי לחימה כמו SNIPER ELITE, COD, BF

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by LIOR42,

מחפש המלצה למשחק שחמט טוב !

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by maverick,

מחפש המלצה למשחק שש בש טוב (וחינמי כמובן) שאפשר לשחק מול מחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

פשוט שיהיה דומה לFABLE בכמה שיותר דברים אבל עדיין לא ממש איכפת לי שיהיה אפילו יריות בבקשה בלי תגובות של...FABLE2 צריך לצאת ב 2008...תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למשחקי 4X4 נחמדים משהו בסגנון של SCREAMER שהיה פעם ו 1NSANE שהיו ממש נחמדים יש רעיונות מישהו מכיר משהו שיצא לאחרונה ואפשר להריץ על VISTA?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם GTX 1080 Ti ומסך Acer Predator XB32

19. מי זוכר את משחקי סיזר 3? אחר כך היה פרעה וקלאופטרה... יש למישהו המלצה למשחקים חדשים יותר באותו סגנון של בניית עיר עתיקה וניהול מסחר? תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  20. אני מחפש המלצות למשחקי רשת שלא דורשים מחשבים חזקים, ושכיף לשחק בהם עם הרבה אנשים אם יש משחקי רשת עם גרסאות דמו ניתנות להורדה או משחקים חינם זה יהיה מצויין משחק כזה שאני משחק בו עכשיו הוא quake 3. תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by דובי770,

היי שלום לכם! אני מחפש משחקים בסגנון DECSENT ו FREELANCER בשבילי ובשביל אמא שלי (גיימרים בנשמה ) (קצת היסטוריה: המשחקים הנ"ל הם מסוף המאה הקודמת ותחילת הנוכחית {בזמנו היינו צריכים לקנות את הכרטיס הטוב ביותר דאז VOODOO 3 , ובשביל DECSENT 3 החלפנו את כל המחשב בשבילו }) תודה מראש וכל המלצה תתקבל בברכה, דובי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום לפני כמה שנים שיחקתי במשחק James bond Nightfire, אחלה משחק. מאז לא התעדכנתי בנוגע לסדרה. האם יצאו עוד משחקים מהסדרה?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אז ככה הרבה זמן שלא שיחקתי במחשב.. למען האמת מאז Soldier of Furtune הראשון ושאר המשחקים הישנים מאוד שיכלו לרוץ בפנטיום 3 שהיה לי. עכשיו שדרגתי את המערכת שלי והייתי רוצה המלצות למשחקים בז'אנר פעולה ואסטרטגיה. אסטרטגיה- שלא יהיה מסובך יותר מידי כמו Rome: Total War.. בנוגע לפעולה, גמרתי עכשיו את COD2 (מה זה קצר מידי..לא? בטח זה מיועד יותר למולטיפלייר) והייתי רוצה המלצות בסגנון משחקי המלחמה כמו COD, המשחקים המאוד ריאליסטיים.. אבל תנסו להמנע ממשחקי מלחמת העולם השניה אלא אם כן זה משחק ממש טוב. לגבי גראפיקה, יש לי פנטיום D 805 כפול ליבה 2.66, ג'יגה זיכרון DDR2 וכרטיס מסך GeForce3 Ti200 64MB.. אני יודע שהכרטיס מסך לא פותח הרבה אפשריות של הרבה משחקים, אבל אם הוא הריץ את COD2 חלק …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DAVIDKI19,

כדי לשחק עם אחי.... משחקי ספורט פעולה אולי משהו מעניין עוד יש ועוד שאלה אפשר איכשהו לחבר 2 מקלדות כדי שנוכל לשחק שתינו במקלדות....???

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. Started by amit1242,

שלום,קניתי היום את הגיימפאד האלחוטי של הXBOX360 למחשב ואני מחפש המלצות למשקים לשחק איתו..משהו שיותר מתאים לו מאשר לעכבר ומקלדת. אם אפשר מהשנים האחרונות.... עכשיו אלה כל ההמשחקים שיש לי: call of duty 4 crysis bioshock portal half life 2 tf2 doom 3 prey prince of persia 1,2,3 splinter cell 1,2,3 hitman 2 devil may cry 3 civ4 cnc3: tw world in conflict oblivion dark mesiah magic and might need for speed underground 2 enter the matrix marc of chaos איזה משחקים מפה יהיה לי עדיף לשחק עם הגיימפאד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים