משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מחפש אתר שרושם איזה מפרט צריך כדי להריץ את המשחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מחפש אתרים להחלפת מכוניות לGTA סאן אנדראס
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל לינקים לאתרים עם אינדקס גדול של משחקי פלאש כמו MiniClip MouseBreaker ואשמח גם אם תמליצו לי על משחקים מתוכם שאפשר לשחק בהם עם שני שחקנים (ויותר) או פשוט משחקים שאהבתם. תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום,אני צריך אתרים שיעזרו לי להבין איזה משחקים דורשים תשלום חודשי, איזה דורשים הכנסת דיסק לכונן בזמן משחק, איזה משחקים הוחרמו בישראל... האתר שיש בו את כל המשחקים זה מוביגיימס אבל יש בו פרטים? ושמעתי שיש משחקים שאפשר לשחק בהם רק בסרברים של ישראל ולא בינלאומי..זה נכון? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה האם למשיהו יש אתר של שמירות אם כן שלח לי בבקשה עוד דבר מי ידע לפעל קודים ב.... Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate אני לא יכול לעבור שלב 1 במשימות אם משיהו ידע להפעל שיגיד לי אך עושים את זה תודה על עזרה שלכם!!!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי אני יודע שיש אתרים שמאפשרים קנייה של משחקים רק שבמקום לקבל דיסק אתה מקבל אפשרות להוריד את המשחק. אילו אתרים כאלו קיימים? תודה
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני נורא מתגעגע לימי הRED ALERT ו AGE OF EMPIRES! האם קיימים היום משחקים כאלה? תודה לעוזרים
-
- 46 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המשחק Max Payne 2 : The Fall of Max Payne. בדקתי בכל חנות אפשרית, Bug, Freak ועוד חנויות מוזרות אחרות (מושי ) גם ב-Yad2 וב-Zap ולא מצאתי אף חנות שמחזיקה את המשחק. אם אתם מכירים חנות שמחזיקה את המשחק - בבקשה תעזרו לי ותפרסמו את שמה כאן. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם למישהו יש (לא, זה לא ווארז) ואם אתם חושבים שזה כן ווארז, אז תמצאו לי מקום שמוכר. אני משתגע.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אם אני לא טועה המשחק הוכרז כ"אבוד"(כלומר זה חוקי להוריד אותו בחינם). הורדתי אותו מהאתר של HOME OF THE UNDERDOGS,הרצתי אותו,והכל הלך מצוין,אבל אז גליתי שהוא לא מראה את הסרטים. אין לי מושג אם הסרטים נמצאים בתוך המשחק,או שזה קובץ נפרד שאמור להיות על הדיסק,אבל בכל מקרה אני לא מצליח לראות אותם. מי שיכול לעזור, בבקשה :-\. נ.ב האתר חוקי לגמרי,ולכן מותר להוריד ממנו. נ.נ.ב אני ממליץ בחום על המשחק הזה,למרות היותו RPG מכות עם עלילה לינארית וגרפיקה ישנה משנת 96 ,זה משחק ענק, עם עלילה לינארית מצוינת.שיחקתי בו בדמו בלי הסרטים ואני באמת ממליץ עליו. נ.נ.נ.ב אתם משחקים ערפד.(סתם חשבתי שאולי זה יעניין אנשים)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה היה משחק שהיה המון במכונות של השקלים (היו זמנים..) זה משחק מכות, שיכלו לבחור שלושה בחורים!, אחד עם תלבושת אדומה, אחד עם צהובה והשלישי עם כחולה! אין לי מושג איך קוראים למשחק הזה, אבל זה כל מה שאני זוכר ממנו...חיפשתי בנרות את השם שלו בכל מיני אתרים, ועדיין לא מצאתי אותו. כמובן שזה משחק בסגנון סטריט אוף רייג', ועם בוסים!... אני אפילו זוכר בוס אחד שהיה מגיע עם בול עץ, והיה כל הזמן מרביץ איתו בסיבובים... איזה זכרונות, יש למישהו אותו?!..מישהו מכיר?פליז!! :s05: :-\ :'(
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק כמו בעבר הרחוק... משחק CO OP עם מישהו שיישב לידי ושנינו נשחק על אותה מקלדת. לא מדבר על משחקים כמו מורטל קומבט, וגם לא על משחקי מירוצים למיניהם. כל משחק ששנינו משתפים פעולה והולכים יחד במסך. יש לי עדיפות למשחקים מהשנים האחרונות. תודה רבה על כל עזרה
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי טריינר שהורדתי ממגה גיימס אבל עדכנתי את המשחק שלי ל1.35 בגלל מלא באגים וקריסות שהיו לי והטריינר לא פועל עם הגרסא הזאת... אני חייב קודים למשחק. תודה לעוזרים... *נ.ב. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים FPS בסגנון GRAW או COD?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר תקופת החגים יפתח אתר שאליו זקוקים למנהלי תוכן באתר בעלי ידע בגיימינג ובאביזרי גיימינג, מחשבים וכל הנוגע לעיניים. האתר פונה לקהל הגיימרים ובעתיד תיפתח חנות אינטרנטית ובה ימכרו משחקי מחשב, אקס בוקס, סוני פלייסטיישן, אביזרי גיימינג, מחשבים המיועדים לגיימרים ועוד.. אין כל הגבלת גיל או מקום מגורים להנהלת האתר. הידע, הנסיון ואהבת הגיימינג הם החשובים לנו. לכל המעוניינים יש ליצור קשר דרך סקייפ, פייסבוק, אימייל או בפורומים בהם פורסמה ההודעה. אתר דוגמה - CDK
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רמה 18.5 W/R הבילד שלי הוא HAMMER מקסימלי ו 8 של החיה,אשמח להצטרף ל קבוצה רצינית שמוכנה לעזור לי וגם להיעזר לי. כמו כן הדרישה היחידה שלי זה שקבוצה תהיה מעל גיל 17. לפרטים נוספים צרו קשר ב אי סי קיו 227651622
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה יש לי ניד פור ספיד אנדגרונד 1 על דיסק צרוב וכשאני מתחיל את ההתקנה הוא מבקש ממני את הסיסמה של הדיסק (בדיסק מקורי יש על האריזה)
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מעוניין במשחק דמו נחמד לא משנה הסיגנון רצוי first person shooter שיהיה Multiplayer שיהיה אפשר לשחק אם חברים . שלא יהיה כבד שירוץ טוב על radeon 9250 מעפן תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מת לשחק כבר במשחק הזה ! אז למרות שקשה לי להאין שיש דבר כזה, אם מישהו יוכל לומר לי מאיפה אני יכול להוריד או שאולי יש איזה גרסאת אלפא\בטא. הכל יתקבל . תודה מראש לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי פיפה והביאו לי patch שאני יוכל לשחק 1 על 1 ב "LAN" אולי יש patch למשחק הזה גם?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מחפש מדריף/מדריכה (בתשלום) למודינג או machinima על גבי Sims2, HL 2 או UT. meir.shahar.at.gmail.com
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אהלן, קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש ואני מחפש איזה משחק טוב (רצוי חדש) בסגנון פעולה (First Person Shooter)\ אסטרטגיה בכדי לאתגר קצת את ה Radeon 9800p החדש. כל המלצה תתקבל בברכה, חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה ל MMORPG (עדיפות לחינמי) שיכול לרוץ על 4500HD של אינטל, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אסטרטגיה או משהו לא כל כך משנה הזאנר רק לשרוף זמן(לפני גיוס מרץ..) אחד שיוכל לעבוד על המחשב שלי..מפרט למטה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש משחק עם עלילה מוקשעת כמו the witcher או mass effect 2 ושיהיה לו גרפיקה יפה (מאוד חשוב). הבנתי שיוצא מתישהוא the witcher 2 שמאוד אהבתי את הראשון, הוא וoblivion היו ממש נהדרים בשבילי. למישהו יש משהו עלילתי (אפשר גם יריות), גרפיקה טובה ומושקעת אבל לא אימה?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-