עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IlanF,

למה לעזעזל הפקודה הזאת לא עובדת לי? מה אני רושם לא נכון? bind q mm_player_add_adrenaline 100 זה מחזיר לי את זה: bind <key> [command] הפקודה עצמה עובדת, אבל הבינד לא עובד בשיט

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by DrizziTx,

אז ככה, הרבה זמן שאני שומע על Hamachi ובהיותי סקרן החלטתי לבדוק אותה עם כמה חברים. העלנו Hamachi התחברנו לאותה רשת והעלנו את המשחק , אבהמה לא רואים אחד את השני, אז נזכרתי ששמתי Patch ואכן הסתבר שהם לא שמו ... אחרי כשעה, הורידו את ה-Patch, התקינו אותו (לאחר סיבוכים מסויימים) ו... עדיין לא רואים אחד את השני, הם השניים רואים אחד את השני ואילו אני לא רואה אותם בשום אופן, לא משנה מה, בהתחלה לא ראיתי פינגים מהם, אז הורדנו את ה-Firewall ויש פינגים אבל עדיין אין משחק.... אז מה למעשה אני שואל: 1. מישהו כאן נתקל באותה בעיה? ואם כן האם מכיר פיתרון? 2. ייתכן שהגירסה שלהם שונה משלי למרות שה-Patch עבד להם? (אחרי שינויי רג'יסטרי שכן המשחק לא היה קיים להם במערכת בצורה הנכונה) 3. טיפים כ…

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by mj23,

היי קניתי פיפא אורגינל 2011 ואני רוצה לעשות ריסט ל STATS שלי באונלין להתחיל מחדש כביוכל ואין אפשרות במשחק לעשות ריסט הוא מבקש לפתוח חשבון חדש של EA רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות ריסט ואם כן אז איך עושים?!

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by דמיאל,

http://gamershell.com/screenpop.php?id=161858 http://gamershell.com/screenpop.php?id=161857 http://gamershell.com/screenpop.php?id=161856 מה זה MOD או משהו? :-X

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  5. אני מתקין ופתאום קופצת ההודעה הזאת שצירפתי בתמונה הורדתי ממייקרוסופט את הDIRECT 9C של ינואר 07 יש לי XP 64 BIT אגב ולא עובד, עשיתי ריסט לא עובד... אני תקוע [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by yossi21,

איך קוראים למשחק חשיבה הזה שצריך לשים קופסאות במקום? הוא די ישן. והאם Mortal Kombat החדש, יגיע אי פעם למחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by Kalen,

סתם משהו נחמד שניתקלתי בו. יכול להיות שזה כבר פורסם, אבל לא מצאתי. - WoW ברזולוציה של 3840 על 1024. בגדול, מדובר בחיבור 3 מסכים ביחס של 4x3 , (כ"א ברזולוציה של 1280x1024. כנראה מדובר במסכי 19) ליצירת מסך אחד ברזולוציה של 3840 על 1024, באופן כזה שגם WOW רואה אותו כמסך אחד. מדובר במכשיר של Matrox בשם TripleHead2Go digital edition, (ישנו גם DualHead2Go) שאליו מחובר הכרטיס מסך, והוא מבצע את פיצול התמונה ל 3 מסכים המחוברים אליו. ובמילים אחרות. אין כל צורך שהמשחק יתמוך בזה. אלא רק שהכרטיס מסך (בתצורת SLI) יהיה מסוגל לספק את הרזולוציה הנדרשת, ב FPS סביר. כמובן, ניתן להשתמש במסכים גדולים יותר, שיספקו רזולוציה גבוהה יותר, כל עוד יש מספיק כוח מהכ.מסך. ראו בסרטון עד כמה הוא ר…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by SilentBob,

ההמשך ללהיט הפעולה-התגנבות משנת 2012 מתקרב אל ההשקה שלו, ומפנק אותנו בסרטון משחקיות ראשון שמותיר אחריו רושם חיובי מאוד זה לקח שנה שלמה, אך זה סוף סוף כאן – סרטון המשחקיות הרשמי הראשון עבור משחק הפעולה משולב ההתנגבות Dishonored 2, אשר ימשיך את עלילותיו של מתנקש העל המיסטי קורבו ושל בת הברית החדשה שלו. הסרטון החדש, שאורכו שתיים וחצי דקות, לא מציג יותר מדי קטעי משחקיות ממשיים – אך כן מעניק לנו את ההצצה הטובה ביותר עד עכשיו על העולם הסוריאליסטי, המסוגנן והמרתק של המותג, שחוזר כאן במלוא יופיו ובמלוא היקפו. להמשך: https://hwzone.co.il/להתנקש-בסגנון-חופשי-המשחקיות-של-dishonored-2-נחש/

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  9. יש לי בעיה ממש מוזרה.. נניח שיש במשחק 14 מפות .. עכשיו יש 7 מפות שתמיד עובדות לי טוב , ו7 מפות שתמיד עובדות לי ממש לא טוב .. לדוגמא : FAVLA , RUNTOWN SUB BASE המפה עם המסוק באמצע ועוד כמה.. עכשיו מה שמוזר מאוד זה שאין קשר לגרפיקה כי לא משנה מה ההגדות המפות האלה תמיד עובדות לא טוב .. , הכוונה פועלות לאט וקטוע כזה.. עכשיו אין קשר לפינג , כי זה קורה ככה תמיד באותן המפות ויתר המפות תמיד עובדות חלק על דירשות הגריפקה הכי גבוהות.. מה יכולה להיות הסיבה המוזרה הזאת שגורמת לבעיה הזאת ?? אולי למחוק את המפות ולהתקין אותן שוב ? ואיך עושים את זה ? תודה מקווה לעזרה.. מפרט מחשב : מעבד Q 9550 כרטיס מסך : HD 4870 ראם : 4 גיגה. ולא חושב שזה בעיה בFPS כי פעם המשחק היה עובד לי טוב ו…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by HuGeMouTh,

כרגע אין שום מידע בנושא אבל CDPR הודיעו שב GAMESCOM הם ידברו עוד על ה MOD TOOLS. תוספת נחמדה מאוד שתעלה את ערך המשחק, צעד מצויין של המפתחת, במיוחד אחרי ההצלחה של ה MOD TOOLS ב SKYRIM. חבל שהם לא הולכים להשתמש במערכת של STEAM שמאוד נוחה למודים אבל אולי הם יוציאו משהו דומה בכל מקרה זה חדשות טובות

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

לא מדבר אלי באופן אישי אבל בטח שהרוב פה ישמח לראות: http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode2/index.html

12. Started by (G),

חצי יום הכתבה יושבת ב-YNET ואין ת'רד בנושא, אנשים אתם ישנים 8) משחק הפעולה הישראלי ששוחרר בתחילת השנה, ניתן כעת להורדה בחינם. יתבסס בעתיד על פרסומות. ירון דותן, מנכ"ל חברת Invasion Interactive, מסר לנו היום כי גרסה מספר 1.2 של Rising Eagle יצאה לרשת, ובאמתחתה מספר שינויים ושיפורים למשחק. השינוי הבולט ביותר הוא הפיכתו של המשחק לחינמי לגמרי, במקום מחיר של 20$ כפי שהיה עד כה. לדברי דותן, ההכנסות מהמשחק יתבססו בעתיד על פרסומות בתוך עולם המשחק, ושהם עושים מאמצים רבים על מנת שהפרסום לא יפריע לחוויית המשחק. לגבי עתידו של Rising Eagle אמר לנו דותן: "בכוונתנו להוסיף למשחק נשקים חדשים ומפות חדשות, ביניהן גם כמה שלבים שתוכננו במיוחד עבור הקהל הישראלי". הוא לא הסכים לומר למה הכוונה, …

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by Shay17,

המשחק יוצא לווינדוס מה יכולה להיות הבעיה ? Game Running -------------------------------------------------------- Reset check for input! Loading collada for 'maps/level01_cells.dae' took: 406 ms ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't find particle system file 'particle_imp_generic_hard.ps' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create SoundEntity 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med.snt' WARNING: Couldn't preload sound 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med' WARNING: Geometry for joint…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  14. Started by taltarablus,

הילחמו נגד זומבים, תגנבו את האוצר מהפירמידות ותעזרו לעכביש ללכת - במשחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-41/

15. אני מכווה שזה המקום הנכון וכי אני לא מספים לכם את הפורום אבל כל אחד שיש לו ערוץ ביוטיוב או שמכיר ערוץ כזה מוזמן לרשום בדיון פה אני מחפש כבר הרבה זמן ביוטיוב אחר ערוץ כמו NoobTubeReviews ו ThereisaCanal2 שכבר לא מעלים סיקורים, גיימפלי והצגות תאטרליות של משחקי מחשב. סיקורים: אני מתכוון לסיקורי משׂחקים שעובדים עליהם עדיין ועומדים לצאת לשוק. גיימפליי: אני מתכוון לגיימפלי כמו הסקוואד מחוייב של BF4 ומשחקים דומים, אבל בשום פנים ואופן לא מיינקראפט. הצגות תאטרליות של משחקי מחשב: כמו Max Payne 3 ו- Battlefield 3 , Watch Dog בערוץ הנובים אפשר גם ערוץ שמסביר על חומרה כמו איך לאפות כרטיס מסך או איך לחבר לו קירור מים או איך לחבר קירור מים לכל המחשב בעיברית.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by nore0,

בשלב הזה לא הבנתי מה לעשות איך אני הורג את המפלצת הענקית כל פעם אני הורג את כל הרוחות ואז אני מקבל את הראייה המיוחדת

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. קניתי את HL2 ואני התחלתי להתמכר למשחק ברשת.... מה שכן קשה לי עם המקלדת...האם כדאי לקנות ג'וסטיק ואם כן איזה? האם אפשרי ביכלל לוותר על העכבר במשחק הזה? יש למישהו כאן CS או HL2 והוא משתמש בג'ויסטיק ?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by Jeka90,

איך אני שם את המשחקים על ההגדרות הכי הכי גבוהות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  19. איך מפעילים את זה? מה המשמעות של ENTER? מדובר על סוניפלייסטישן Grand Theft Auto: Liberty City Stories Cheat: Infinite Ammo Enter CIRCLE, SQUARE, L1, L1, TRIANGLE.

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by Cryptonite,

שלום,יש לי כמה שאלות לשאול לגבי משחקי מחשב: 1.אתם חושבים שבקרוב(זמן של חגים) יירדו המחירים של משחקי המחשב(ובכללי בעתיד)? 2.יש משחקים עם הרחבות(בעיקר EA),אז יש גם סרברים שונים לכל הרחבה? 3.משחקים עם Activation וSecuROM יכולים לפגוע במחשב? 4.יש המון משחקי רשת לקנות ואני לא יודע איזה כדאי(COD4 CRYSIS BATTLEFIELD2) וגם יש משחקים ישנים כמו COD3 שאנשים מעדיפים אז איך אני אדע מה אני אוהב הכי הרבה כי דמואים לא ממש עוזרים?? 5.כרטיס מסך של RADEON X800 256MB יכול להריץ משחקים מודרניים באיכות גבוהה? בקשר לשאלה הראשונה,אני אתן לכם דוגמא: משתלם עכשיו לקנות באטלפילד 2 או אורנג' בוקס ב100 שקל או עדיף לחכות כמה חודשים? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

טוב אחרי ששחקתי איזה שעה ב RED ALERT החדש קבלתי עצבים על הגרפיקה המזעזעת וחזרתי לשחק בcommand & Conquer3 אני מחפש GLOBALCONQESTים להוריד יש כזה דבר? או עוד מפות חדשות? אני צריך את עזרתכם בנושא

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  22. דיין לא בזבזתם את כל המזומנים שלכם? הנה כמה הצעות משחקים משתלמות שכדאי לכם לשמוע עליהן מבצעי האביב בחנות האונליין Green Man Gaming, עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים, ממשיכים גם כעת עם חלק נוסף – שמתמקד בכותריהן של המפיצות Square Enix, Devolver Digital, Codemasters ועוד. בואו לגלות האם יש כאן משהו שקורץ בדיוק עבורכם. כמו קודם, גם כעת שימוש בקוד הקופון 'SPRING20' יקנה לכם 20 אחוזי הנחה נוספים על כל רכישה בעלות כוללת של מעל ל-10 דולרים – והנחה זו היא שהופכת את ההצעות למשתלמות באמת, על כן בהמשך נציין את המחירים אשר לוקחים בחשבון את ההצעה הזו. אצל Square Enix היפנית ניתן לרכוש את Just Cause 3 העדכני והאיכותי במחיר של 32.2 דולר, את משחק ההרפתקאות Life is Strang…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by bigofir,

אני רציתי לשאול אם יש רום למשחק GTA VICE וגם מתי הוא יצא ל-PC ? תודה מראש, bigofir !

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  24. טוב, אין פיירוול , אין וירוסים אין בעייה בתקשורת ומוריד תקין מכל המקומות , , 1.5 ADSL, אבלללל אחרי 1-5 דקות של משחק הוא מודיע את ההודעה ויוצא מהשרת בלי שום סיבה .... מהה לעשות , הרצתי תיקון ל PB , וביטלתי VOIP, מעניין מה אני יכול לעשות , אני רוצה שזה יפעל תקין לפני שאני ישחק במקורי כי אחרת לא שווה ... P4 1.7 ATI 9800PRO 512 אין שום בעיה אחרת במשחק ,רץ חלק על מדיום ....

• 4 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים