עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אוקי היי אנשים תוכלו להביא לי את הדרישוןת של ALAN WAKE והאם הוא יעבוד אצלי ? יש לי : INTEL C2D E6400 2.13GHZ 1GB Memory RAM DDR2 WinFast PX7600 GT 256mb

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  2. Started by arad gonen,

היי כולם הייתי רוצה שתגידו לי אם אתם יודעים משהוא על הGTA IV חוץ מהטריילרים שראיתי מזמן תענו מהררררר תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by ActiveBass,

אהלן כולם, פרסמתי את השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית", ולא הצליחו לעזור לי שם (אמרו לי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך) וזה לא עזר. ננסה גם כאן. בזמנו שיחקתי בלי בעיה ב PES 5, עד שיום אחד, עם הפעלת המשחק, אחרי השלב של המסכים הראשוניים (KONAMI, ADIDAS וכו'), נהיה מסך שחור, לא שומע סאונד, והיישום הופך ל" Not Responding ". אני לא זוכר שעשיתי שינוי במחשב שעלול היה לגרום לזה. עם יציאת PES 6 הסרתי את 5, התקנתי את 6, ואותה בעייה בדיוק. מערכת - P4 2.6 Celleron, 512 RAM, כרטיס מסך Gforce 6600 LE עם הדרייבר הכי מעודכן שיש - של Winfast. יש רעיונות? ממש בא לי לשחק בזה... :-\

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by dj_horse,

שלום קיימים אצלי במשחק שתי בעיות: הראשונה היא כול פעם שאני לוחץ על כפתור{g} לשחרור הנשק מהיד המשחק ניתקע ויוצא. הבעיה השניה היא שהחלק השמאלי של המסך כול כמה דקות מהבהב. האם תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  5. אני שובר ת'ראש בנסיון לחפש איפה פותחים לא מבין שם כלום. מי עוזר לי לנצח את המשחק הלוהט? תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. Started by פורטל,

הי אני לא בטוח שזה המקום לפרסם. בכל מקרה תראו את זה שחקני פורטל!: http://www.10gag.co.il/gag/27572

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  7. היי, מישהו שם לב לכך שלא ניתן לשחק FIFA 2006 ברשת בצורה נורמלית עם upload אופייני לארץ? (13-16k) במקרה הטוב - המשחק עולה ונתקע כל כמה שניות בצורה שכמובן לא ניתן לשחק. במקרה הרע - המשחק לא עולה. :-X למישהו יש מידע על המחדל הזה?

8. אני רוצה להזמין מראש את plants vs zombies garden warfare 2 זה עולה 60 יורו אני לא מתכוון לקנות ביורו יש לי כרטיס ויזה נטען דולרי ובטח לא בשביל 60... האם עדיין אפשר לקנות עם VPN באיזה צורה בדולרים ושיעלה לי פחות? כמה יעלה לי המשחק הזה בשיטה הזאת. ואם אפשר מדריך. והאם יש אפשרות שזה יסבך אותי ימחקו לי את המשחק או החשבון וגם האם המשחק יהיה בספרדית או משהו? התחלתי להתעסק עם VPN מקסיקני הגעתי לסל קניות עם המשחק ב 39.99 דולר אבל אני לא מאשר כי הכל בספרדית וגם לא ברור לי שזה משוייך לי לחשבון אוריגין הקיים איך זה עובד קנייה באוריגין? אני מקבל קוד לאימייל שאיתו קניתי? ואז מאקטב אותו באוריגין שלי? מ…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by ohadhaviv92,

PES 12 PC | unable to login. קניתי את המשחק התקנתי התקנתי את הפאצ עשיתי ONLINE ב SELEKTOR נכנס למשחק נכנס לONLINE עושה סיסמא ושם מתשמש ולא מתחבר לי כותב לי unable to login יש לי ספק hotbox התקשרתי לבשק אמרתי להם שלא עובד וזה פתחו לי פרוטים ניסו לכבות פירוול ואטי וירוס ניסו הכול שעתיים ולא עזר כולם עדיין לא עובד ורושם לי unable to login חיייבב עזרה בבקשה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by Roshos,

האם ידוע על NFS חדש שאמור לצאת? ואם כן איפה אני יכול למצוא מידע עליו? (...לא בדיוק מתמצא באתר של ea)

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני לוחץ על משחק מסויים כדי שהמחשב יתחיל להתקין ובאמצע הוא רושם שהשרת ש סטים לא יכול לעשות את זה עכשיו ואני צריך לנסות בעוד כמה דקות, גם אחרי כמה דקות יש את אותה בעיה. הנה: מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. need for speed underground?????????????????????? ????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  13. אנשים אני יודע שאני חולה סימולטורים למרות שהסימולטור אחרון ששיחקתי היה לפני כמה שנים F-22. אני רוצה משחק רציני בעל גרפיקה מצויינת(ולא שנראה כמו איזה גרפיקה מצויירת) וחווית טיסה. מה אתם מציעים???????

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by omerha,

הבעיה היא שהמשחק הולך ל VIRTUAL MEMORY במקום ל RAM שבדקתי באצע משחק הוא לקח 330MB של RAM ו- 900MB של VIRTUAL MEMORY זה גרם לי ללאגים מסריחים. יש איזה טוויק לסדר את זה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  15. מה אתם חושבים על ה360 האם טוב או רע? מה עם ה PS3 שווה את המחיר או לא? ואם מישהו רוצה להוסיף תמונה שלו משחק או משהו או יותר טוב סרטון אשמח לראות.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by g@s,

יש לי GTX 560 TI ו מעבד I7 2600K יש לי לאגים שאני מריץ על אולטרה האם זה בגלל החומרה או בגלל בעיה אחרת בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by boogala,

זה לא אקשן או פעולה, זה לוקח הרבה סבלנות. כדי להירשם לחצו http://www.darkthrone.com/ ואם אפשר גם פה http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V23415B23415J23535R23520H23475D23505 בשבילי

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by Shmoolik,

כל פעם שאני מתחיל משחק , אז אחרי שהסרט פתיחה נגמר , זה יוצא לי אוטומאטית לדסק-טופ , ואם נגיד אני באמצע הסרט פתיחה מפסיק אותו , אז המחשב נתקע לי. ניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס מסך ולא עזר לי כלום. אם מישהו נתקל בזה , ויודע איך לעזור , אז תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים אני חייב את עזרתכם! אני צריך שתעזרו לי למצוא שם של משחק גיפים דיי ישן שאפשר להעלות עם הגיפ על הרבה הרים גבוהים, ולנסוע איתו ממש בכל ההרים הגבוהים. אני כבר מחפש את המחשב הזה הרבה זמן ולא מוצא את השם שלו. מדובר במשחק של יותר מ 6,7,8, שנים. שיחקתי בו מלפני הרבה מאוד זמן ואני כבר לא זוכר. זה היה משחק נוסטלגי, משהו ממש כיף! אני כמעט בטוח שזה היה גיפים דיי קטנים. אם למישהו זה רומז משהו שיזרוק שם! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. הי תהיתי מה הדרך הכי מהירה לעשות כסף ב OBLIVION... יש כל מיני נשקים שאני רוצה לקנות ולעלות ברמות, וזה עולה די הרבה כסף. המליצו לי לעשות שיקויים ופרחים וכאלה, אבל זה לא ממש עובד. נרשמתי ל ARENA, וזה כסף די טוב - אבל קצת קשה. מה הדרך הכי טובה לעשות כסף? בקשר ל ARENA, אני תקוע שם בתאומות האלפיות. זה ממש קשה! לא רק שלא נראה לי שאוכל לחסל את הזאת עם החרב לבד, גם יש את הסנייפרית הזאת בצד שאי אפשר להתקרב אליה ANY IDEAS?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by cohenkobi1,

יש למישהו walkthrough של commandos 3??

22. Started by razoli,

http://www.theonion.com/content/node/55794

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  23. היי, אני בשלב שני, כשצריך לברוח מהכלא. אני יוצא מהתא, מחסל את כל השוטרים, נכנס בכל המעברים וממשיך למדרגות שמובילות לקומה עליונה מקבילה לשורת התאים שממנה נחלצתי. הורג שם את כל הסוהרים, ו... אין דרך החוצה! אני חוזר כל פעם לנקודת ההתחלה בתא, ואז מופיע עוד סוהר או שניים במקום שכבר "טיהרתי". אני הורג אותם, חוזר על צעדי ושוב מוצא עוד סוהרים. הורג אותם, חוזר שנית לתא ושוב סוהרים, הורג אותם וחוזר חלילה! אפילו הרגתי את שאר האסירים ה"תמימים" שבחדר הגדול מרוב תסכול! איך יוצאים משם? TIA

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by DRz,

שלום, יש לי בעיה באנדרגרונד, אני לא יודע עם זה קרה לאחרים אבל באמצע המשחק (אחרי שקניתי מכונית) אני מקבל הודעה בSMS שRachel רוצה את המכונית שלה בחזרה אחרת אין מרוצים, עכשיו אין לי מושג מה היא רוצה, ניסיתי להחזיר לה 2 מכוניות שהיו לי, אבל כלום לא עוזר. נראה לי שהיא מתכוונת ל350Z שמקבלים בהתחלה, אבל החזרתי אותה :\ מישהו נתקל בבעיה ? ויכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by JimmaH,

אני נכנס לסרבר ואחרי כמה שניות זה יוצא ונתקע ואומר משהו VPU יש לי ati radeon 9600 pro זה קרא לי גם ב Call of duty ואז שיצא דריבר חדש זה עבד לי ועכשיו אותו דבר עם ut2004 לעוד משהו עם radeon זה קורה?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.