עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by liortaib,

תגידו נגיד יש לי מסך 24 עם רצולוציה 1900x1200 וכרטיס מסך 4870 רציתי לשאול שאני יפעיל מישחק מסוים על רזולציה של המסך עצמו אוטומטית או שעל כמה הכרטיס מסך יכול להריץ את המישחק?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by @guitarsuite@,

שלום! התקנתי היום את המשחק וכשניסתי להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הבאה: ההערה כתובה בקובץ במצורף [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by miki891,

אני אוהב לשחק nba live 2006 - 2007 חדש.יש בו חידושים. גרפיקה טובה מאוד. שיחקתי משחק טוב עם חברים. אבל יש לי בעיה קטנה מאוד במשחק. באמצע משחק אני רוצה להחליף שחקן בספסל. אני לא מוצא איך מחליפים שחקן בספסל באמצע משחק? ובנוסף איפה אפשר לימצוא טלאי ליגה ישראלית כמו למשל מכבי ת"א ועוד...למשחק nba live 2007? ב- nba live 2006 יש טלאי ליגה ישראלית, אבל אין לי טלאי ליגה ישראלית ב- nba live 2007. מאיפה? אני בדקתי באתר חוברת שלי אני לא מצאתי באתר שלהם. בברכה חג שמח מיכאל

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  4. חשוב לי לציין ליפני יש לי מחשב בינוני לא חזק... AMD 4200 X1950 GT SUPER 512MB 2 GB RAM עכשיו לבעיה כול המשחקים בויסטה עולים אצלי יופי טופי... אבל מה תמיד שאני משחק FIFA 2007 המשחק זוחל מאוד הוא בקושי זז יש ירידה דרסטיתת בקצב הפריימים.. יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה למה זה מערכת הפעלה טובה אבל למה דווקא במשחק הזה זה עושה בעיות..?

5. Started by elad76,

בCOH פועל לי כאילו יש לי מחשב P4 עם GRFOECE 4 וזיכרון 256MB לוקח לכל משימה להיטען חמש דקות..עם אני רוצה לחזור לMAIN MENU לוקח לי 2דקות אני מפעיל את המשחק על רזולוציה 1024 על 768 על הגדרות מקסימום. כשאני נכנס למצב גף שלישי(שאני מתקרב לשחקן ורואה את השמיים מולי) המשחק נהיה איטי 20FPS אבל זה קורה רק כשאני מזיז עם העכבר את המסך...אם אני הסתכל על אותו הדבר בלי לזוז זה יעלה ל35... כשאני רואה סרטונים במשחקים הם זזים לאט ונקטעים באמצע... קיצר פועל קקה. ובF.E.A.R יש לי תקיעטת כאלה כשאני זז מתי שאני מפעיל FSAAX4 וזה קורה כשאני פותח דלדתות יורה במתכת מסתכל על הרבה טקסטורות... COD2 פועל לי מציון HL2E1 פועל מציון PREY פועל לי מציון למה אלה לא??

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by DAVIDKI19,

כדי לשחק עם אחי.... משחקי ספורט פעולה אולי משהו מעניין עוד יש ועוד שאלה אפשר איכשהו לחבר 2 מקלדות כדי שנוכל לשחק שתינו במקלדות....???

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. Started by *Roe.S,

שלום, חוץ מ F.E.A.R הגירסא הראשונה ישנים עוד משחקים... אני צריך שתגידו לי מזה כל משחק ומה יצא אחרי מה... אז יש את F.E.A.R "הרגיל"- הראשון והמקורי combat - משחק הרשת של fear ומה אלה: ??? Extraction Point Perseus Mandate ויש עוד?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by ActiveBass,

אהלן כולם, פרסמתי את השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית", ולא הצליחו לעזור לי שם (אמרו לי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך) וזה לא עזר. ננסה גם כאן. בזמנו שיחקתי בלי בעיה ב PES 5, עד שיום אחד, עם הפעלת המשחק, אחרי השלב של המסכים הראשוניים (KONAMI, ADIDAS וכו'), נהיה מסך שחור, לא שומע סאונד, והיישום הופך ל" Not Responding ". אני לא זוכר שעשיתי שינוי במחשב שעלול היה לגרום לזה. עם יציאת PES 6 הסרתי את 5, התקנתי את 6, ואותה בעייה בדיוק. מערכת - P4 2.6 Celleron, 512 RAM, כרטיס מסך Gforce 6600 LE עם הדרייבר הכי מעודכן שיש - של Winfast. יש רעיונות? ממש בא לי לשחק בזה... :-\

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by amit27,

נכון יש את פצצה האחרונה ששמים אותה בתוך הספינה הענקית ,אז פיצצתי ,אבל אחר כך בא לי איזה מסוק ואני לא יודע מה לעשות (לא נראה לי שאפשר להרוג את זה שיורה במסוק) אז בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by taurus007,

את האמת, זה אחד מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי מישהו יודע האם יש משחק דומה לו שהוא יחסית חדש או משחק שיוצרים שהוא בערך כמו SPYCRAFT ועתיד לצאת ?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  11. עוד שאלה: איך אני יודע להעריך כרטיסי מסך? כלומר כרגע בשבילי הם רק אותיות באנגלית ומספרים, איך אני מסתכל על זה נכון?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. לפני כמה שנים שיחקתי במחשב של דוד של יאת המשחק הזה היו כמה מפות (לא היה מגוון גדול של מכוניות ומפות בכלל שהמשחק ישן) והיית בוחר מכוניות קרב ונשקים בהתחלה ואז היית צריך לשרוד את הקרב בין המכוניות. אם מישהו מכיר סגנון משחק כזה לא משנה אם זה מה שאני מתכוון אליו או לא מוזמן לכתוב כאן

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by ilay736,

המשחקים שהמשתמש סטים כולל הם: Rocket League Grand Theft Auto V Counter Strike - Global Offensive Gang Beasts Mr.Presidnt! Slime Rancher * יכול להיות שהGTA V לא יעבוד אבל לא בטוח תציעו מכיר המשתמש שלכם מס טלפון 0506658204 https://steamcommunity.com/profiles/76561198383099320

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. לילה טוב. אני מחפש משחק לאחיין שלי בנושא ספארטה. הוא שיחק ב-PS2 במשחק spartan: total warrior והוא נורא אהב את המשחק, אם מישהו יכול לעזור לי לחפש משחק בסגנון אני אשמח. נא להמליץ על משחק ל-PC או ל-PS2. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by vitalik49,

Pimp My Champ - Win Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. הייתי בכמה אתרים בכולם כתוב Q1. מישהו יודע מה התאריך המדויק?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  17. שלום , מישהו פה מכיר איזשהו אתר שמוכר בארץ או שולח לארץ את המטריקס אונלין ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  18. אני רוצה לשחק על הגרפיקה כי יפה\גבוהה מה אני צריך לסמן או object scarring ---ON\OFF post prossecing---------on\off מה לעשות OFF ומה ON בשביל הגרפיקה כי טובה?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by l_messi,

קראתי את המאמר הזה http://www.iopanel.net/p13195/ ורציתי לדעת אם אני רונה את אחד הכרטיסים האלו בארץ אני גם מקבל אותם או שצריך לקנות מהאתר שלהם או משהו?

20. Started by g@s,

יש לי GTX 560 TI ו מעבד I7 2600K יש לי לאגים שאני מריץ על אולטרה האם זה בגלל החומרה או בגלל בעיה אחרת בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by alexrta,

שלום לכולם! אתמול דלף הדמו של המשחק השלישי בסדרת SPLINTER CELL וכרגע ניתן להורדה רק בביטורנט. המשחק עצמו פשוט מדהים, הגראפיקה מדהימה והמשחק מהנה מאוד פשוט תורידו ותהנו! *צונזר לינק לא חוקי* מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום מכיוון שזה לא דמו רשמי אלא דמו שקיבל איזה מגאזין גרמני ומישהו הדליף אותו אז אני מאוד מקווה שזה חוקי.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. Started by דניאל נ,

המלצות למשחקים חדשים עם גראפיקה טובה לא משנה איזה ג'אנר

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by proview,

הורדתי gta sa ושאני מנסה להכנס למשחק הוא פשוט לא עושה כלום אני לוחץ פעמיים ויש שעון חול ואחרי זה כלום לא קורה יש לי xp אם אתם יודעים מה הבעיה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by cohenkobi1,

יש למישהו walkthrough של commandos 3??

25. היי, אני בשלב שני, כשצריך לברוח מהכלא. אני יוצא מהתא, מחסל את כל השוטרים, נכנס בכל המעברים וממשיך למדרגות שמובילות לקומה עליונה מקבילה לשורת התאים שממנה נחלצתי. הורג שם את כל הסוהרים, ו... אין דרך החוצה! אני חוזר כל פעם לנקודת ההתחלה בתא, ואז מופיע עוד סוהר או שניים במקום שכבר "טיהרתי". אני הורג אותם, חוזר על צעדי ושוב מוצא עוד סוהרים. הורג אותם, חוזר שנית לתא ושוב סוהרים, הורג אותם וחוזר חלילה! אפילו הרגתי את שאר האסירים ה"תמימים" שבחדר הגדול מרוב תסכול! איך יוצאים משם? TIA

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.