עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sweet_Tooth,

אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by amit27,

נכון יש את פצצה האחרונה ששמים אותה בתוך הספינה הענקית ,אז פיצצתי ,אבל אחר כך בא לי איזה מסוק ואני לא יודע מה לעשות (לא נראה לי שאפשר להרוג את זה שיורה במסוק) אז בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  3. איך אני משנה את הריסוס צבע הזה במשחק לתמונות שאני בוחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  4. Started by Lanzar,

אח שלי קנה את את C&C Kane Warth ושהוא מתקין ומנסה לעלות את זה הוא מקבל הודעה ש Tiberium Wars חייב להיות מותקן... מה שהוא קנה זה תוספת ? לא משחק בפני עצמו ?!

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  5. יש לי בעיה ממש מוזרה.. נניח שיש במשחק 14 מפות .. עכשיו יש 7 מפות שתמיד עובדות לי טוב , ו7 מפות שתמיד עובדות לי ממש לא טוב .. לדוגמא : FAVLA , RUNTOWN SUB BASE המפה עם המסוק באמצע ועוד כמה.. עכשיו מה שמוזר מאוד זה שאין קשר לגרפיקה כי לא משנה מה ההגדות המפות האלה תמיד עובדות לא טוב .. , הכוונה פועלות לאט וקטוע כזה.. עכשיו אין קשר לפינג , כי זה קורה ככה תמיד באותן המפות ויתר המפות תמיד עובדות חלק על דירשות הגריפקה הכי גבוהות.. מה יכולה להיות הסיבה המוזרה הזאת שגורמת לבעיה הזאת ?? אולי למחוק את המפות ולהתקין אותן שוב ? ואיך עושים את זה ? תודה מקווה לעזרה.. מפרט מחשב : מעבד Q 9550 כרטיס מסך : HD 4870 ראם : 4 גיגה. ולא חושב שזה בעיה בFPS כי פעם המשחק היה עובד לי טוב ו…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by ForresT,

החלטתי להתקין שוב את המשחק ונתקעתי בול איפה שנתקעתי בפעם הקודמת..:ם the arena יש את הענק הזה עם הלשון,אני קופץ עליו ותמיד מפספס.. מה לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by junior_mg,

חברים שלי התחילו לשלוח לי אתמול לינקים לקריסיס המלא ורציתי לשאול האם הוא באמת כבר יצא לשוק ?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by R0ck,

http://hl2world.com/index.php משום מה, אני לא מתיימר להאמין לדברי השמן הזה, גייב ניואל... אבל משו חזק אמר לי שתמונת המצב תיהיה כזו. ההכרזה הרשמית על שחרור דום 3 תצא לאור ומיד לאחר מכן, בדרך מסתור, גם ההכרזה על HL 2.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by matanch,

אפשר סוף סוף להוריד

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כל סרבר שאני נכנס אליו יש תהודעה הזאת,מה זה? ואייך אני מעיף את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by alfus73,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by LIOR42,

איך רצים מהר כאילו דופקים ספרינט

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  13. רציתי לדעת אם זה אפשרי לשחק בסידיקיי של אליייף בלו שיפט בסטים אני מתכוון לקנות תבלו שיפט אז אני צריך לדעת

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by crak100,

שאלה איך אני בוחר נשקים במולטיפלייר ? לא מצאתי את האפשרות של "custom " כלומר נשקים מותאמים שלי... אשמח אם תתנו לי תשןבה תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. Started by מאפיונר,

אני ב83 אחוז ואין לי שום מרוץ עשיתי את כולם כול המרוצים מקום ראשון וכול הטרמפיסטים פרפקט ואין לי שום דבר לעשות מה עושים?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by mosh18,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו R6Vegas ,NFS most wanted ו-BioShock אני קואה את ההודעה הזאת ואז המשחק נסגר יש אייזושהי דרך לסדר בעיה זאת?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  17. למישהו זה גם קורה או קרה? או יודע מה הסיבה? תאמת פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב ובווינדוס הקודם גם נתקע לי איזה יום וחצי זה היה ואחרי זה אני לא זוכר אם ניסתי לשחק לפני הפירמוט. אז בקיצר היום בבוקר לא היה בעיה רק עכשיו יש. אולי זה בעיה של האינטרנט לפעמיים או אצל EA . נראה אם זה ימשיך ...

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by asafmor,

ההורים שלי מביאים לי מחול PS2 ורציתי לדעת איזה ציפ הכי כדאי לקנות ראיתי באינטרנט את ה DMS4 Pro שעולה כולה איזה 300 שקל בארה"ב עם משלוח והכל זה יצא איזה 450 נראה לי ורציתי לדעת אם האופציה לנגן DIVX מאפשרת לך לראות אותם עם תרגום? ועוד שאלה זה איפה אפשר להתקין את הצ'פ בארץ? או אם יש חנויות בארה"ב שעושות את זה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by mormorde,

בס"ד שלום לכולם, יש לי פיפא 22 ויש לי גם גויסטיק USB סטנדרטי לגמרי למחשב (חוטי) ומשום מה זה לא מזהה את זה.. זה חריג אצלי?? או שבפיפא 22 אי אפשר לשחק עם ג'ויסטיק?? מודה לכולם על התשובה

20. צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD ), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשוך מאוד... חשוב לציין כי יש סי…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

אני מעוניין לקנות ps2 העניין הוא שה dvd מחובר ל av אז לאן לחבר את ps ? תודה. יש לי שורת חיבורים פנויה .(אדום צהוב לבן.)

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by IT4Y,

שלום חברים,קוראים לי איתי, אני בן 20 ובעבר שיחקתי בעיקר MOBA כמו דוטא וליג, אך פרשתי וכרגע אני מחפש שותף לDivinity - original sin.אשמח אם תוסיפו אותי בסטים: http://steamcommunity.com/id/IT4Y/

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by stone cold,

פה יש תביקורת בגימספוט למי שרוצה http://www.gamespot.com/ps2/adventure/kingdomhearts/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs ותמונות קצת - טוב אני יודע שהביקורת מאוד מאוחרת אבל הרבה לא שיחקו במשחק הזה וחבל בכל מיקרה המשחק משלב דברים מהרבה סגנונות גם מפלטפורמות גם מRPG מערבים גם מRPG יפנים גם מיריות בקיצור הרבה דברים אבל בשורה התחתונה אחרי התחלה משעממת והרבה סרטונים המשחק מתחיל להיות יותר ויותר כיף ולקראת הסוף אפילו מאוד מאתגר הבעיות במשחק זה 2 דברים 1-העלילה בסגנון דיסני וכל המשחק מוצף בדברים של דיסני לי אישית זה לא הציק יותר מידי כמו שמשחקי מאריו לא מציקים לי בעניין התפאורה יותר מידי אבל יש אנשים שזה יכול להציק להם 2-יש לקראת הסוף יותר מי…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by GodOfGames,

הורדתי את הדמו ועובד לי חלק,אם אני קונה את המשחק המקורי הוא גם יעבוד חלק?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  25. בבקשה תעזרו לי להבין איך משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!

דיונים חדשים בפורומים