משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
Star Ruler 2 הוא משחק 4X די כיפי שהתחלתי לשחק לאחרונה. ה-OSD של MSI AB עובד אצלי ומראה ניצול CPU של כל הליבות (במקרה שלי עם 5960X הוא מראה 16). שמתי לב שבשלבים מאוחרים של המשחק, כשבמחשב לא רץ כלום, המעבד מגיע למעל 50% על כל ליבה (והוא מומהר ל-4.6GHZ). נראה שכשרוצים, אפשר לפתח משחקים שינצלו יותר מ-4 ליבות...
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אנשים אני יודע שאני חולה סימולטורים למרות שהסימולטור אחרון ששיחקתי היה לפני כמה שנים F-22. אני רוצה משחק רציני בעל גרפיקה מצויינת(ולא שנראה כמו איזה גרפיקה מצויירת) וחווית טיסה. מה אתם מציעים???????
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בסרברים ישראליים (גם באלה של hwzone וגם באחרים) יש לי פינג בסביבות 70-80. עכשיו זה מובן כי לפי מה שהבנתי הסרברים בבאטלפילד הם סרברים יעודיים, והסרברים של הארץ ממוקמים בגרמניה. העניין הוא שכשאני נכנס לסרבר ישראלי אני רואה שכל השחקנים שם משחקים ב20-30 פינג, ייתכן שאלה שחקנים ישראלים? איך יכול להיות שהפינג שלי כל כך גבוה ביחס אליהם אם ככה?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לכבוד 15 שנה לסדרת Elder Scrolls בתסדה משחררת את המשחק השני בסדרה להורדה חינמית. http://www.gamespot.com/news/blogs/sidebar/909182374/26951804/elder-scrolls-ii-daggerfall-now-free.html
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
גם אזרחי וגם קרבי, אחד מכל סוג אם אפשר לא מצאתי שום משחק שבאמת שווה. אני מקבל בקרוב סוף סוף ג'ויסטיק נורמלי (Logitech wingman attack 3) וצריך משחקים טובים אזרחי חשבתי על microsoft flight simulator 2004 אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי לסימולטור מטוסי קרב S: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחכה כבר...בערך שנה למשחק. סוף סוף יצא והוא נראה לי ממש טוב לפי הדמו, אני מרוצה משחק טקטיקה צבאית ללוחמה בשטח בנוי (וואו איזה מושג מפוצץ), אתם מפקדים על התקדמות של פלוגות חיילים אמריקאים בעירק ומנקים את הרחובות ביסודיות ;D הבעיה היחידה שמצאתי במשחק היא המצלמה שלפעמים (נדיר אבל קורה) עושה בעית עם הזוויות שלה ושאי אפשר להתרחק- אפשר רק לעשות זום. הגרפיקה אולי לא מדבימה אבל הדגש הוא על עיצוב שלבים, למי שיש כרטיס DX 8 יש כמה כפקטים נחמדים שמוסיפים לאווירה אבל חוצ מזה כלום מיוחד בגרפיקה, שלא תבינו לא נכון- הגרפיקה טובה. שליטה, מעולה+ כל מה שצריך זה כמה פקודות דרך העכבר, ולהחליף נשקים וחברי צוות במקלדת, הכי פשוט בעולם! ד"א המלא יוצא לPC השבוע. הנה כל המידע על המשח…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי CRYSIS WARHEAD, האם זה המשחק השלם או הרחבה או משהו? מצטער על הנוביות /:
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
<<<<<יש לי את המפרט בצד, איזה משחקים יעבדו עליו סבבה עם עשיתי OC למעבד ולכרטיס אם יש משחקים כמו CS אני ישמח
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הורדתי את הדמו . . . ( קובץ ראר ) . בתוך הוינראר זה מראה מלא תיקיות של המשחק ואין קובץ setup . אז העתקתי לשולחן עבודה . . . ואני לא מוצא דרך להפעיל את המשחק . . . אם משהו יודע ויכול לעזור לי אודה לו מאוד !
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני הורידת מפות למשחק Battlefield 2 אני מתקין אותם אני יכנס למשחק שחק במפות החדשות זה מתחיל לעלות את מפה אבל באמצע הוא יצא ממשחק לשולחן העבודה מה בעיה שאני לא יכול לשחק במפות החדשות???
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקום ממנו לרכוש את המשחק BAD COMPANY 2 במחיר הכי זול ומה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסה LIMIT האם עדיף לקנות אותה כי לא ראתי שמוכרים אותה פה בארץ אשמח על כל עזרה ויעוץ ....
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מדובר על משחק בסביבת דוס שראיתי לפני כ-7!!! שנים.(כנראה שהוא ישן עוד יותר). מדובר על משחק המכיל משחקי חשיבה שאחד מהם(היחיד שאני זוכר) הוא שאתה מקבל אוסף של צורות ואתה צריך להרכיב אותן לצורה אחת מסוימת(רמת הקושי די גבוהה). אם מישהו חושב שיודע על מה לעזאזל אני מדבר, אשמח לתגובות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש למישהו walkthrough של commandos 3??
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות בהתקנת משחקים . אני לא יודע אם יש מישהו שנתקל בזה אבל במשחק Unreal The Awakening אחרי שהורדתי וצרבתי את ה-ISO התחלתי להתקין את המשחק וכשהמחשב ביקש את הדיסק השני הוא נתקע והודיע לי על Catastrofical Error ויצא מההתקנה ( לא פחות ולא יותר) במשחק C&C Generals הוא מתחיל להתקין בסדר עד שהוא מגיע לקובץ די גדול שפשוט הוא מוחק אותו ומתחיל מהתחלה והוא לא מסיים את ההתקנה . את שני המשחקים הורדתי ב- IMESH ושניהם נראים לי משחקים מלאים לגמרי ושצריכים לעבוד . אם מישהו יודע למה או נתקל בזה שיעזור לי בבקשה !!!
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את ה xbox 360 במחיר של 3000 שח כולל הכל האם זה כדאי והאם יש מספיק משחקים או שקיים ציפ לקונסולה?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה, הרבה זמן שאני שומע על Hamachi ובהיותי סקרן החלטתי לבדוק אותה עם כמה חברים. העלנו Hamachi התחברנו לאותה רשת והעלנו את המשחק , אבהמה לא רואים אחד את השני, אז נזכרתי ששמתי Patch ואכן הסתבר שהם לא שמו ... אחרי כשעה, הורידו את ה-Patch, התקינו אותו (לאחר סיבוכים מסויימים) ו... עדיין לא רואים אחד את השני, הם השניים רואים אחד את השני ואילו אני לא רואה אותם בשום אופן, לא משנה מה, בהתחלה לא ראיתי פינגים מהם, אז הורדנו את ה-Firewall ויש פינגים אבל עדיין אין משחק.... אז מה למעשה אני שואל: 1. מישהו כאן נתקל באותה בעיה? ואם כן האם מכיר פיתרון? 2. ייתכן שהגירסה שלהם שונה משלי למרות שה-Patch עבד להם? (אחרי שינויי רג'יסטרי שכן המשחק לא היה קיים להם במערכת בצורה הנכונה) 3. טיפים כ…
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי היה אצלי היום והחליט לעשות לי אופטימיזציה להגדרות.. דבר ראשון שהוא שינה זה ה vsync שיש על זה אשכול כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=18405 אני אשמח לדעת איך אתם משחקים. הדבר השני והמשמעותי באשכול הזה זה המושגים הבאים, הוא נכנס לי לקונסול ושינה כמה דברים אשמח לדעת מה פירוש הדברים הללו ומה ההגדרה המתאים לדעתם (אני על P2 350 GF2MX400, כבלים). rate, היה 5000 הוא שם 9999. cl_updaterate, היה 20 הוא שם 30. cl_cmdrate, היה 30 השאיר 30. מאוד מסקרן אותי, תודה מראש על התשובות! =]
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זה מה שאני מקבל כשאני ניגש ל BFHQ... בטח מדובר בעוד פריצה זדונית וזה רק עניין של זמן עד שיפתרו גם אותה. http://img124.imageshack.us/my.php?image=fkdup1jz.png
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
-
התקנתי את המשחק שבגירסת PROPER-ViTALiTY שמתי את הפאץ החדש 1.01 שמתי קראק של PROPER-ViTALiTY שאני נכנס למשחק לסינגל פלייר במשימה הראשנה זה נתקע ויש קראש, יענו DONT SEND מחקתי והתקנתי את הAGIEA הזה לא עוזר מה לעשות?להוריד את הRAZOR?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האפיסוד הראשוןן היהה טובב אבלל קצרר מאודד בע... מתי השני אמור לצאתת איןן לי סבלנות לחכות !@ ראיתי תטריילר שלו נראה חזק.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הראשון במקום כזה שהולכים אליו ישר אחרי הGRAVITY GUN ואני נוגע בגדר ומתחשמל אז אני לא מבין איך אני אמור לעבור אותה .... סגרתי כבר את כל הברזים האפשריים... תעזרו לי זה דחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://img123.exs.cx/my.php?loc=img123ℑ=untitled6ls.jpg שאני משחק בenemy teritory אני כול הזמן נזרק החוצה
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-