משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי, אנחנו, קבוצת READY4ACTION נרשמנו ללאן מחר. בהתחלה היה לנו רוסט ואז שינינו אותו. עוד לא אישרתם את השינוי אני פשוט לא מוצא את הנושא הקודם שפתחנו. בקיצור הרוסטר למחר הוא: Fury, n1ne, Angelfire, medabot, brutality שלא יהיו פאדיחות או משהו. תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש. hd 4850 e8400 4 gb ram. עכשיו יש לי בעיה בכמה משחקים מסוימים שהייתי מצפה מהמחשב שלי להריץ על מקסימום (מסך 22"הרזולציה של המשחקים 1680 כפול 1050). המשחקים שהיה לי בהם בעיות הם crysis שהצלחתי להריץ רק על med-high וfar cry 2 שהצלחתי משהו כמו high עכשיו אני לא מבין למה זה ככה כי המחשב שלי אמור להריץ את הדברים האלו בקלות אם מישהו יודע למה זה יעזור.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
*כותרת* מי יכול לתת לי קישורים לטופ 10 של שני האתרים? אני מתכוון לשנת 2007. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם: * במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'. * שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב. * עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD? * ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי הה…
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
Pimp My Champ - Win Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם ידוע על NFS חדש שאמור לצאת? ואם כן איפה אני יכול למצוא מידע עליו? (...לא בדיוק מתמצא באתר של ea)
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הייתי בכמה אתרים בכולם כתוב Q1. מישהו יודע מה התאריך המדויק?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום , מישהו פה מכיר איזשהו אתר שמוכר בארץ או שולח לארץ את המטריקס אונלין ?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רק עכשיו שמעתי עליו (הייתה תמונה שלו באריזה של כרטיס המסך שלי), זה משחק שיצא עוד שנה, FPS עם רובוטים/מפלצות. מישהו שמע על המשחק? הנה מספר סרטונים, ממליץ בחום לראות את שני חלקי ה Developer Walkthrough (בעיקר השני). חוץ מהאנגלית של המספר, זה ממש נראה טוב, בעיקר הנשקים. http://www.gametrailers.com/game/5434.html
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לחובבי הז'אנר ;D משחק יריות קל משקל להורדה http://www.gamershell.com/news_78748.html
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהיטמן החדש המשחק בגרסה המקורית (1.0) עשה לי בעיות החל מהשלב עם הכוכב פורנו,ולא ידעתי מה לעשות ולכן התקנתי את PATCH 1.1... עכשיו אני אידיוט ובטעות מחקתי את השמירות ולכן נאלצתי להתחיל מחדש.. אמרתי בסדר נתחיל מחדש אבל הופ איך שאני מסיים את השלב הראשון המשחק קורס.. כמו כן ניסיתי גם עם צ'יטים לעבור את השלב מיד אך שוב המשחק קורס ומופיעה הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיאלץ להיסגר. בקיצור,למישהו קרה? והאם יש לכם עצה מה לעשות ? :'( אני מת על המשחק הזה.. הוא פשוט מדהים.. אני חייב לסיים אותו!
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ה FPS שלי ממש ממש נמוך על הגדרות 1280X1024 הכל מבוטל והוא 30 FPS SHADOWS מבוטל VSYNC מבוטל הכל .. ו30 FPS למה זה ....? עדכנתי את כל הדרייברים העדכניים.. משחקים אחרים ה FPS בסדר רק זה נמוך
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לשחק בסידיקיי של אליייף בלו שיפט בסטים אני מתכוון לקנות תבלו שיפט אז אני צריך לדעת
-
קראתי את המאמר הזה http://www.iopanel.net/p13195/ ורציתי לדעת אם אני רונה את אחד הכרטיסים האלו בארץ אני גם מקבל אותם או שצריך לקנות מהאתר שלהם או משהו?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי GTX 560 TI ו מעבד I7 2600K יש לי לאגים שאני מריץ על אולטרה האם זה בגלל החומרה או בגלל בעיה אחרת בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שאלה איך אני בוחר נשקים במולטיפלייר ? לא מצאתי את האפשרות של "custom " כלומר נשקים מותאמים שלי... אשמח אם תתנו לי תשןבה תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל משחק , אז אחרי שהסרט פתיחה נגמר , זה יוצא לי אוטומאטית לדסק-טופ , ואם נגיד אני באמצע הסרט פתיחה מפסיק אותו , אז המחשב נתקע לי. ניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס מסך ולא עזר לי כלום. אם מישהו נתקל בזה , ויודע איך לעזור , אז תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
במשחק LOTR-BFME2 [המשחק אסטרטגיה] בסוף המשחק יש ציונים, שניים מהציונים הם strategic skill ו-tactic skill והציונים שם די הזויים מה שמעלה את השאלה המתבקשת מה הם אומרים בכלל? עפ"י מה הם משתנים ובמה הם תלויים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתקין את הפיפא 2005 וה-cd key משום מה לא טוב,אז אם למישהו יש את ה-cd keY שירשום לי אותו פה. תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ויודע אם יש לו תוספות או משהו?? כי המשחק ממש חמוד עם גרפיקה ממש חמודה!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום למי שיש משחקי רשת RPG להמליץ אני השמח לשמוע! Wow לא להמליץ כי לדעתי השרתים הפרטיים עדין לא מספיק טובים. MU רק עם יש לכם סרבר טוב אם כלכלה טובה ו EXP לא מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
Splinter Cell : Chaos Theory מי משחק? ומה הכינוי שלו? הכינוי שלי במשחק: XPHUNTER אני בטוח שהרבה מכירים אותי כי פתחתי שרת מעל 20 פעמים. קבלו תמונה שצילמתי היום מהמשחק היתי SPY נגד 2 MERC ב- DM עמדתי על ה- LEDGE ותפסתי MERC שבידיוק עמד למעלה ואז בידיוק בשניות האחרונות של המשחק אני משכתי אותו למטה ובידיוק הMERC השני היה בצד ופוצץ את שנינו עם רימון ד''א הודעה ראשונה שלי בפורום
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://img123.exs.cx/my.php?loc=img123ℑ=untitled6ls.jpg שאני משחק בenemy teritory אני כול הזמן נזרק החוצה
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-