משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מה קורה? יש פה אנשים שמשחקים? רצוי 25+ מחפש אנשים ל Dous/Squads talk to me
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איסיקיו 164931364 msn sheff2k1@yahoo.com ישר אני מזהיר שאין לי שום patches(טלאים) ולא מתכוון להתקין אותם, לכן פנה רק אם המשחק שלך נקי
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג לגבי המשחק, אבל אני מאמין שעם קבוצה יהיה אפשרי ללמוד מהר יותר אם מישהו משחק בזה שיוסיף אותי לסקייפ liranm24
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אנשים שאוהבים לשחק קונקטטוסט עם 64 שחקים (לא מטרו), שמשחקים את ה OBJECTIVE בעזרת עבודת צוות. וחובה מיקרופון בבקשה כי אחרת זה לא ילך. יש גם B2K ואני לרוב משחק בשעות הלילה. מי שרוצה ומתאים לדרישה וחצי למעלה מוזמן להוסיף אותי בבטאל לוג http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Mr_Death_IL/stats/353079802/
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט שדומה לxpadder אבל קצת שונה: א. בניית תפריט למשחקים או תוכנות: למשל כדי לקשר בין תוכנה כמו steam big picture ו xbmc בלי לקום מהכורסה בשליטה מלאה של שלט xbox ב. כל מה שxpadder מציע + תמיכה במשחקי RPG במילים פשוטות יותר: שליטה מלאה במחשב בלי להעזר בעכבר, או במקלדת. יתרון הפרויקט על אחרים: חינם, ועם המון אפשרויות. אני מחפש אנשים עם xbox controller כדי שיעזרו לי לבחון את התוכנה ולמצוא באגים... אם מישהו מעוניין להתנדב לנסות את התוכנה מוזמן להשאיר פרטים פה או בהודעה פרטית (מייל או סטים שלו).. זה יעזור לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. פיתחתי תוכנה שמורידה מודים לGTA5. נכנסים לתוכנה, מורידים Script Hook עדכני, מוד/ים מהרשימה - ומריצים את המשחק. יש לי גרסה רגילה של Social Club והייתי מעוניין למצוא מתנדבים, בעלי עותק המשחק בSTEAM (אפשר גם בלי) שיעזרו לי לבחון את התוכנה. אני אדאג להוסיף את הבוחנים לרשימת קרדיטים בקובץ README ובABOUT של התוכנה. לתמונה לחצו על הקישור. קצת על מאפייני התוכנה: - רשימת המודים מתעדכנת מצד שרת (כלומר, כדי לראות מודים חדשים ברשימה, אין צורך לעדכן את התוכנה עצמה) - התוכנה עובדת על .net 4 ושוקלת 57 KB - הורדת המוד מתבצע על ידי לחיצה אחת (בהנחה שכבר הגדרתם את תיקיית המשחק) - לא מרוצים מהמוד? קליק אחד על Uninstall ואין שום זכר לתוסף שלא אהבתם. רוצים להיפטר מהמודים בכלל על מנת לשחק…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מי שמשחק שירשום כאן לפחות את הרמה שלו. מי שלא מכיר, אז זה משחק רשת חינמי, ברוסית. הסיפור מתרחש אחרי מלחמה גרעינית שלחריבה את העולם. השחקן הוא אדם שצובר ניסיון, לומד מקצוע, מרוויח כסף... יש המון אביזרים, כלי נשק וביגוד... אלפי אנשים מכל העולם, וכמה ישאלים אפילו הקימו עיר שלמה שהקלאן שלהם שלוט בה (יש אפשרות להשקיע כסף אמיתי שמוחלף לכסף של המשחק...) כדאי להיכנס לאתר ולקרוא הסבר טוב יותר... www.timezero.ru אני עכשו רמה 10, ובעוד שבוע אני מניח שאני כבר אהייה רמה 11...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהטופיק אומר אני מחפש אנשים לשחק איתם coh ברשת דרך hamachi אני לא כל כך טוב בזה אז עדיף מתחילים. צריך לפתוח לזה קהילה שנוכל לארגן משחקים בקלות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא את הדמו.. את המשחק המלא מ1998 מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
מישהוא מוכן למכור או למסור לךלידים טובות ונאמנות...או לצרוב או להעביר לי בדרך כלשהיא או למסור פרטים על מקום קניה יבורך
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
אני חושב שקוראים לו NBA Live Street (אני לא מתכוון ל-NBA Street 3 שלקונסולות) זה מוד ????????????????????????????????????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
למחשב ושיהיה אפשר להפעילו במסך מלא! זהה בדיוק למשחק הזה שנמצא פה http://www.webpacman.com/mspacman.htm רק שאני מחפש אחד במסך מלא
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מחפש את האתר שרושם את יציאת המשחקים הכי חדשים? היה לי אתר שבו רשום את כל הקבוצות שיחרור ובו למשל רילאודד הוציאו משחק מתי שהם משחררים זה רשום... תודה למי שיביא לי את האתר
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
(ea מפוצצים אז אי אפשר בכלל להוריד מהם) (3d gamer המשחק שלהם פגום משום מה)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את המוד שדובר עליו פה באתר ומשום מה אני לא מצליח יותר את הכתבה עליו דובר פה על מוד 4K שנבנה ע"י המעריצים ומציג את המשחק כפי שנראה בתערוכה בE3
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המישחק PAINKILLER עם חבילת ההרחבה שלו BATTLE OUT OF HELL??? בהרבה חנויות מישחקים לא ניתן להשיג את המישחק הזה.
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן בן דוד שלי התחיל לחפור לי שהוא רוצה לשחק במשחק דרגון בול זי ברשת שפעם היה לו ונמחק .אז ביררתי קצת וקוראים למשחק Bid For Power או אפילו הביא לי כסף ועברתי בכמה חנויות ולא מצאתי אותו ניסיתי להוריד וכלום לא עובד . אז אני פונה אילכם שתעזרו לי למצוא אותו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מחפש נואשות את המשחק Space jam אם אתם יודעים איך להשיג אותו אני אשמח לשמוע.....
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני חיפשתי בחנויות בארץ אבל נדה יש אולי חנויות נוספות באינטרנאט אולי גם מהעולם אבל שמקבלות כרטיס אשראי ישראלי
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני נזכר קצת בנוסטלגיות ודיי התגעגעתי למשחק הישן הזה, אני מדבר על דייב זה שהשחקן בו הולך עם שאטגאן צמוד כזה עם הזומבים וכו'.. מי שמכיר ויוכל לתת לינק (כמובן חוקי) אז אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים.. אני מחפש את המשחק הכי חזק שיש היום, המשחק שבשביל להפעיל את ההגדרות המקסימליות שלו צריך מחשב של חיל האוויר וזה בגלל שאבא שלי אמר שאני אביא לו את המשחק הכי חזק היום בשוק והוא יקנה לי מחשב שיחזיק את המשחק על הגדרות הכי גבוההות אז אני שואל אתכם אנשים אז תביאו את המשחק פשוט הכי הכי חזק שיש תודה חברה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר קרוב לחודש את המשחק סידני 2000 . נכון שחלק מכם יגידו שזה משחק ישן וגרוע אבל בכל זאת אני צריך אותו. תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש את המשחק שהיה לפני דיי הרבה שנים שבו אמורים להעביר מס' מסוים של גמדים ממקום למקום ,היה ניתן להגדיר מה תפקיד של כל גמד לדוגמא: אחד היה יכול לבנות מדרגות ,אחד אחר לחפור אחד נוסץ היה עוצר את כולם . לא זוכר איך קוראים לו אבל אודה לקישור אם ניתן .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-