עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Or94,

טוב באשכול אחר שאלתי את זה אבל כדי לעשות סדר אני אשאל את זה פה: יש לי מגבר עם רמקולים 5.1 שתומכים בדולבי דיגיטל והם מחוברים למחשב מדיה סנטר שלי. הורדתי COD5 שזה משחק שאמור לתמוך בדולבי דיגיטל אבל משום מה כשנכנסים למשחק המגבר לא עובר למצב דולבי דיגיטל. מה עושים? ניסיתי לשנות את ההגדרות ובהגדרות כתוב שכדי לשנות את הspeaker config צריך לשנות בהגדרות של הווינדוז אבל בהגדרות של הווינדוז לא הצלחתי לשנות את הdevice הדיפולטי ל5.1. איך עושים זאת? יש לי ווינדוז ויסטה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. אני רוצה להזמין מראש את plants vs zombies garden warfare 2 זה עולה 60 יורו אני לא מתכוון לקנות ביורו יש לי כרטיס ויזה נטען דולרי ובטח לא בשביל 60... האם עדיין אפשר לקנות עם VPN באיזה צורה בדולרים ושיעלה לי פחות? כמה יעלה לי המשחק הזה בשיטה הזאת. ואם אפשר מדריך. והאם יש אפשרות שזה יסבך אותי ימחקו לי את המשחק או החשבון וגם האם המשחק יהיה בספרדית או משהו? התחלתי להתעסק עם VPN מקסיקני הגעתי לסל קניות עם המשחק ב 39.99 דולר אבל אני לא מאשר כי הכל בספרדית וגם לא ברור לי שזה משוייך לי לחשבון אוריגין הקיים איך זה עובד קנייה באוריגין? אני מקבל קוד לאימייל שאיתו קניתי? ואז מאקטב אותו באוריגין שלי? מ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by Zeev86,

http://store.steampowered.com/app/65800 משחק Tower Defense \ RPG חדש יצא היום באתרי הורדות דיגיטלים מובילים כמו steam, d2d, gamersgate. המשחק נותן לנו לשחק עם ארבע דמויות: קוסם, אביר, קשת, נזיר. כשלכל אחד יש את היכולות שלו (2 במספר), וה"מגדלים" נפרדים לכל דמות. ניתן לשחק בSingle Player אבל המשחק ברובו בנוי לCOOP עד ארבע שחקנים. בינתיים המשחק מאוד כיפי, די מאתגר ברמות הגבוהות, השלבים עוצבו לא רע, גראפיקה שמזכירה את Borderlands / TF2. למי ששיחק בגרסת האנדרויאד/אייפון, יש שיפור ניכר בגראפיקה ומשחקיות. הקהילה גדולה, אפילו גדולה מדי בכך שגרמה לקריסת שרתים ביומו הראשון של יציאת המשחק (כבר יצא עדכון שאמור לתקן את הבעיה). אבל כשהשרתים אונליין, עושים lobby חדש ותוך שניות מצ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by slim_shady,

כשאני מנסה להכנס לא משנה לאיזה שרת אני לא מצליח, כשאני נכנס לשרת ובוחר קבוצה עוברות כמה שניות\דקה ואז המסך ניהיה שחור ואני חוזר לתפריט הראשי. עכשיו יש רק שרת אחד שאני מצליח להכנס אליו בלי בעיות וזה שרת של חבר שלי שאני מתחבר אליו עם כתובת איי.פי. עכשיו הספקתי לתפוס את ההודעה שאני מקבל שניה לפני שהמסך ניהיה שחור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by niv0us,

קיבלתי מחבר את המשחק: RAINBOW SIX - VEGAS. עכשיו מצורפת Requirements Tool שמשווה את דרישות המשחק למה שיש לך על המחשב. לי יש MSI RADEON 9800 PRO PLUS והמשחק דורש לפחות X1600 או את ה 6600 שניהם עם 128. עכשיו שאני מעלה את המשחק הוא נתקלע לי באיזהו שלב ב LOADINg. האם זה יכול להיות בגלל זה? עוד שני פונקציות שמופיעות שהמחשב שלי לא מתאים הן: SADER MODEL, FLOATING POINT BLEND. מה הם שני הדברים האלה, ואיפה אני יכול לעדכן אותם? המון תודה, ניב..

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

למישהו יש פרטים על דאוס אקס 3? אומרים שהוא עומד לצאת בקרוב אבל אני לא מוצא עליו כמעט כלום למי שיש בבקשה שיתרום

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by mz155,

במהלך המשחק.. אני לא יכול לעבור את ה30FPS .. כאילו המקסימום שלו זה 30.. רוב המשחק הוא על 30.. לפעמים יורד קצת וחוזר אבל המקסימום זה 30.. אבל בתפריט הראשי המקסימום זה 60FPS.. איך אפשר לעשות שגם במהלך המשחק המקסימום יהיה 60?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by 3pac,

יש איזה מוד או פאץ' שמאפשר להריץ את המשחק על רזולוציות של מסך רחב (1600X900 ,1440X900) ?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. אני רוצה לשחק על הגרפיקה כי יפה\גבוהה מה אני צריך לסמן או object scarring ---ON\OFF post prossecing---------on\off מה לעשות OFF ומה ON בשביל הגרפיקה כי טובה?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by Pika007,

גם אזרחי וגם קרבי, אחד מכל סוג אם אפשר לא מצאתי שום משחק שבאמת שווה. אני מקבל בקרוב סוף סוף ג'ויסטיק נורמלי (Logitech wingman attack 3) וצריך משחקים טובים אזרחי חשבתי על microsoft flight simulator 2004 אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי לסימולטור מטוסי קרב S: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כל סרבר שאני נכנס אליו יש תהודעה הזאת,מה זה? ואייך אני מעיף את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by alfus73,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

שלום, אני בדרך כלל משחק בשרתים של אינטרנט זהב, אבל בחלק מהמפות כמו Inferno ו Arcane Temple אני מתחיל לשחק וזהו אני פשוט עומד שם ולא יכול לעשות כלום והאקדח יורה מעצמו אבל התחמושת לא נגמרת. ואם זה משנה קניתי את הגרסה של G.O.T.Y.E לפני כמה חודשים. מישהו יכול להסביר למה זה קורה לי?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by bigofir,

אני רציתי לשאול אם יש רום למשחק GTA VICE וגם מתי הוא יצא ל-PC ? תודה מראש, bigofir !

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! הורדתי את הדמו . . . ( קובץ ראר ) . בתוך הוינראר זה מראה מלא תיקיות של המשחק ואין קובץ setup . אז העתקתי לשולחן עבודה . . . ואני לא מוצא דרך להפעיל את המשחק . . . אם משהו יודע ויכול לעזור לי אודה לו מאוד !

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by proview,

הורדתי gta sa ושאני מנסה להכנס למשחק הוא פשוט לא עושה כלום אני לוחץ פעמיים ויש שעון חול ואחרי זה כלום לא קורה יש לי xp אם אתם יודעים מה הבעיה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. עד עכשיו ניסיתי את Mideast crisis שהיה עמוס בבאגים ובכלליות משעמם מאד ואת Shockwave mod שהוא פשוט מצויין. מהם המודים שאתם ממליצים עליהם?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by MoAv,

יש לי 2 בעיות בהתקנת משחקים . אני לא יודע אם יש מישהו שנתקל בזה אבל במשחק Unreal The Awakening אחרי שהורדתי וצרבתי את ה-ISO התחלתי להתקין את המשחק וכשהמחשב ביקש את הדיסק השני הוא נתקע והודיע לי על Catastrofical Error ויצא מההתקנה ( לא פחות ולא יותר) במשחק C&C Generals הוא מתחיל להתקין בסדר עד שהוא מגיע לקובץ די גדול שפשוט הוא מוחק אותו ומתחיל מהתחלה והוא לא מסיים את ההתקנה . את שני המשחקים הורדתי ב- IMESH ושניהם נראים לי משחקים מלאים לגמרי ושצריכים לעבוד . אם מישהו יודע למה או נתקל בזה שיעזור לי בבקשה !!!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by miki891,

אני אוהב לשחק nba live 2006 - 2007 חדש.יש בו חידושים. גרפיקה טובה מאוד. שיחקתי משחק טוב עם חברים. אבל יש לי בעיה קטנה מאוד במשחק. באמצע משחק אני רוצה להחליף שחקן בספסל. אני לא מוצא איך מחליפים שחקן בספסל באמצע משחק? ובנוסף איפה אפשר לימצוא טלאי ליגה ישראלית כמו למשל מכבי ת"א ועוד...למשחק nba live 2007? ב- nba live 2006 יש טלאי ליגה ישראלית, אבל אין לי טלאי ליגה ישראלית ב- nba live 2007. מאיפה? אני בדקתי באתר חוברת שלי אני לא מצאתי באתר שלהם. בברכה חג שמח מיכאל

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. חנות הצד השלישי הפופולרית חוזרת להציע הנחות בלתי מבוטלות על משחקים חדשים, וגם על כאלה שעדיין לא הושקו תחילת שנת 2016 סיפקה לנו כמות מרשימה בהחלט של משחקים איכותיים, והמשך הדרך אמור להיות מלהיב עוד יותר. אם עדיין לא החלטתם במה הכי כדאי להשקיע את המזומנים שלכם – המבצע הנוכחי בחנות ה-GMG עשוי לסייע לכם לעשות את הבחירה הנכונה. באיזור ה-VIP של החנות (שההרשמה אליו היא חינמית לחלוטין, כזכור), מוצעים כעת צמד הכותרים הטריים XCOM 2 ו-Street Fighter V במחירי מבצע של 46.2 דולר ו-45 דולר בהתאמה, כאשר גם גירסאות ה-Digital Deluxe Edition שלהם, שכוללות כמה וכמה בונוסים לאספנים ומעריצים, נמכרות במחירים מוזלים של 57.7 דולר עבור XCOM 2 ו-67.5 דולר ל-Street Fighter. אם יש לכם חיבה …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

אני מעוניין לקנות ps2 העניין הוא שה dvd מחובר ל av אז לאן לחבר את ps ? תודה. יש לי שורת חיבורים פנויה .(אדום צהוב לבן.)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. אני רוצה לשחק אחד נגד השני ברשת בבית(יש לי רשת צקן N , וארבעה מחשבים).. יש איזה משחק כמו "Crysis" שאפשר לשחק אחד נגד השני ברשת הבייתית(לא דרך האינטרנט)?? יש לי את "Crysis 2" ולא ראיתי שם אופצייה כזאת..

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by ActiveBass,

אהלן כולם, פרסמתי את השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית", ולא הצליחו לעזור לי שם (אמרו לי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך) וזה לא עזר. ננסה גם כאן. בזמנו שיחקתי בלי בעיה ב PES 5, עד שיום אחד, עם הפעלת המשחק, אחרי השלב של המסכים הראשוניים (KONAMI, ADIDAS וכו'), נהיה מסך שחור, לא שומע סאונד, והיישום הופך ל" Not Responding ". אני לא זוכר שעשיתי שינוי במחשב שעלול היה לגרום לזה. עם יציאת PES 6 הסרתי את 5, התקנתי את 6, ואותה בעייה בדיוק. מערכת - P4 2.6 Celleron, 512 RAM, כרטיס מסך Gforce 6600 LE עם הדרייבר הכי מעודכן שיש - של Winfast. יש רעיונות? ממש בא לי לשחק בזה... :-\

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by amit27,

אני תקוע בשלב שבא אלייך מסוק ומתחיל לירות ויש משאית באמצע ,אז רציתי לדעת איך אפשר להרוג אותו?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  25. אשמח שמישהו ישלח לי KEY/משתמש למשחק. אני מת לשחק, אתם לא יודעים כמה!! תודה למי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.