משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
לא שיחקתי הרבה זמן במשחק ומשום מה שנכנסתי אתמול והתחלתי לשחק כול הפקודות שהיו נמחקו. את הפקודות הבסיסיות של החלפת נשק מהירה והצגת הFPS עשיתי. מישהו גם אמר לי לעשות RATE 20000 וגם את זה עשיתי, אבל עדיין המשחק רץ פחות חלק ומהר ממה שהיה לפני שהפקודות נמחקו. איזה עוד פקודות אתם מכירים לשיפור המהירות והפחתת הלאגים?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התחלתי את המישחק ואני בתוך הבית . אחרי שהייתי בכל החדרים אני רוצה לצאת מהדלת הראשית אך הידית נעלמה ואין לי מושג איך לצאת מהבית.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק רשת!!. ההגבלות: הוא צריך לעבוד על Pentium 2 וwindows 98 , כי זה לחדר מחשבים עם רשת של 15 מחשבים ואנחנו רוצים איזה משחק רשת שנוכל לשחק ביחד כמה ילדים בשביל להעביר את הזמן.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
באתר של IGN פרסמו כמה סקרינים חדשים של המשחק המצופה הזה, והם פשוט מהממים, כולנו כבר ראינו את הסרטון של המשחק וכמה סקרינים מתוכו אבל יש שם כמה סקרינים שמעידים על איכויות פשוט אחרות, ללקק את האצבעות!(או לפחות את המסך ) לדוגמא: הנה לינק לכל הגלריה החדשה: http://media.pc.ign.com/media/694/694190/imgs_1.html
-
- 64 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
פיפא וורד קאפ עתיד לצאת בדיוק בזמנים אלה ממש .. זה עניין של שעות .. ! מה דעתכם על הדמו ... מה דעתכם על המשחק בכלל?! מה יהיה במלא .. האם הגרפיקה תשופר או שתישאר אותו הדבר .. מחכים למשחק. או לא מעניין אתכם אפילו .. סתם עוד אכזבה מ EA כל מה שצריך להיות בדיון .. !!
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
תיאור המסך (3): מתחיל בזה שסרג'נט OZ נוסע לאיזה מפגש עם מישהו, חוטפים אותו ואני צריך לחלץ אותו...תוקעים אותי באמצע המסך, יש 3 בניינים של כסף שאני צריך להשתלט עליהם, אבל כל אחד מפוצץ אויבים, אין לי מבחר בכלל של נשקים וצבא, בקיצור קשה קשה! מישהו משחק במשחק ויכול להדריך אותי איך לעבור את המסך? שמעתי גם שיש אנשים שמפרסמים מדריכים למשחקים, במדריכים מפורט כל מסך איך לעבור מה לעשות וכו'...מישהו מכיר אחד כזה ל-HIGH TREASON?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש סימולטור טיסה על מטוסי קרב וגם מטוסים מסחריים כגון בויינג ואיירבאס. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבדות לתיקון והתקנת שבב קורא צרובים לפלייסטיישן 1 (כן כן.. הישן ) תודה :]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המשחק עף בחזרה לווינדוס במקרה הטוב, ומאתחל את המחשב במקרה הרע... וגם אי אפשר להעלות משחק ששמרתי (עף החוצה). המחשב מספיק חזק והדרייברים מעודכנים. ממה שהספקתי לשחק די נהניתי, ואפילו התקנתי את heroes 3 המצוין שוב. מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? האם ידוע על עידכון לדמו שאמור לצאת בקרוב (יש לי את גירסת 0.9)?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
Midnight Club 3: DUB Edition Remix Midnight Club 3: DUB Edition מישהו יודע מה ההבדל בין שניהם?? תודה..
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כשאני מתקין והוא מגיע לתיקיה SUPPORT הוא נעצר ואומר לי הודעה שהוא לא מצליח לתרגם/לקרוא את הקובץ -כנראה כי שמו בגרמנית ומה שכתוב שם גרמנית. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום היום התחלתי לשחק ב Toca race driver 3, ושמתי לב שהמקשים לא כל כך מגיבים. כלומר אני לוחץ על גאז, ואז לזמן בין עשירית שנייה לשנייה הוא עושה מה שצריך ואז כאילו אני מפסיק ללחוץ. ככה זה גם בקשר לימין/שמאל/רוורס. אבל הבעיה רק בזמן מירוץ, לא נגיד בתפריט או משהו. איך אני מתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
דבר ראשון המחשב שלי אמור להריץ תמשחק בצורה מעולה. יש לי 512 DDR2 גיפורס- PX6600 256MB מעבד פנטיום 4 3000 קיצר המשחק פועל טוב חוץ מדבר אחד. יש לי בגרפיקה כל מיני ריבועים ורודים כאלה בדרכלל איפה שיש אפקט של אשן או אש. אממ ניסיתי להוריד ביכלל תגראפיקה להכי נמוך וזה עדיין אז זה לא בעיה של זה. התקנתי פעמיים ועדיין זה ככה. החלפתי קראק פעמיים וזה עדיין ככה. התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וזה עדיין ככה. התקנתי דיירקסט 9 וזה עדיין ככה. לא יודע מה לעשות. יש לך הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק- rainbow 6: lockdown ואני לא יודע למה אבל אני שומע הכול בסדר חוץ מאת עצמי, אני לא שומע את הנשקים שלי כאשר אני יורה בהם או זורק רימון וכאלה. רק אחרי כמה זמן ששיחקתי ( חשבתי שאולי הבעיה היא בשלב או משהו כזה ) אז שמתי לב ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש את הקול של הנשקים שלי, אין לי מושג למה זה ככה ואולי אני חושב שהמשחק חושב שיש ל רמקולים 5.1 או משהוא כזה אבל בכלל יש לי 2.1. גם בדקתי את ה-setting של ה-audio של המשחק ולא נראה לי שיש שם בעיה. ושוב אני חוזר שחוץ מאת עצמי אני שומע הכול מצוין. מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
???? תודה לכל העונים!!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כאילו אני לא מבין מה חדש בו??... הקטע שלו שהוא לPSP בלבד?...
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק התקנה התקנתי את הרגיל(האפשרות הראשונה 650 מגה...בלי ההרחבה סידיקיי מקורי אחריי שזה התקין הכנסתי את הדיסק של הפליי וזה רושם לי ככה: please make sure your diablo II play disk is in your cd-rom drive, then click on "retry"
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי במסגרת ההמלצות על משחקים(לאו דווקה בסטיקי) יש מקום למשחק online ! farcry למי ששיחק במשחק הרגיל יודע שזה משחק מעולה! יש online למשחק-מי אוהב את המשחק זה המקום בתור גיימר מכור(בצורה קשה לכל סוג של משחק) אני ממליץ בחום יש פוסט שמסביר פחות או יותר פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161173.0 ויש פורום במיוחד: http://www.satla-zone.net//vb/forumdisplay.php?f=182 דרושים גיימרים אמיתיים למשחק חזק!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, ניסינו 5 אנשים לשחק ב Age of Empires II Expansion: The Conquerors ב מולטיפלייר, בסוג התחברות מסוג: Internet TCP/IP Connection for direct play עכשיו זה עובד בשיטה שאחד עושה CREATE השאר עושים JOIN ל IP שהוא נותן לנו. לא הצלחנו לשחק מכיוון שנתקלנו בבעיה,שמחוברי DSL מצליחים לראות רק את המשחקים אשר נפתחו ע"י משתמשי DSL, ואלה של הכבלים רואים רק את המשחקים שנפתחו ע"י מחוברי כבלים. והפוך לא!כבלים לא רואים משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי DSL ו DSL לא רואה משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי כבלים... באמת מוזר... אני יודע שהכתובות ב DSL וכבלים שונות כמובן,והחלוקה היא אחרת לגמרי,אבל האם לא ניתן לשחק בצורה ישירה זו מבלי SERVER חיצוני באינטרנט....? האם מישהו שמע על …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הורדתי את המשחק NFL Street 2 לפלישטישן 2 אבל יש לי בעיה במשחק כול פעם שאתה גומר חלק במשחק כמו גמירת משחק רגיל לא עונה , וגם במצב עונה שאתה גומר את החלק הראשון במשחק עונה ואמור להמשיך המחשק נתקע מתי שהוא טוען ככה זה בכול דבר במשחק וזה לא עוזר לצרוב את זה כמה פעמים כי כבר ניסיתי את זה אבל זה לא פועל אז אני צריך עזרה אם למישהו יש רעיון למה זה לא פועל אז בבקשה שירשום פה כי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה אבל זה פשוט לא פועל טוב .
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משחק במשחק המדובר, ולמשהו כל פעם שאני משחק אני לא יכול לעבור את התקופה החמישית. פשוט לא מופיע לי הכפתור ב-town center. האם זה קשור לרמות שצריך להשיג או שיש פה משהו שאני לא מבין? אודה מאוד לעוזרים, Anatoli.
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן, אני חולה על המשחק הזה,סיימתי את 1 ו 2,ורק למען סדר העלילה רציתי להבין מי מהם הוא מי ואיך עומדים בסדר העלילה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הצלחתי לעבור קצת מהמשחק, אני חייב לציין שהוא אחד הטובים והמורכבים ששיחקתי בהם.. ושיחקתי בהרבה הגעתי לשלב שצריכים להעמיד 3 כלובים על 3 בלטות שהם ירדו ויפתחו לי שער... עכשיו יש במקום הזה שתי קומות, כלוב אחד למעלה ושתיים למטה.. איך אני מעלה את השתי כלובים שלמטה ?! אין רמפות אין כלום... רק מי שגם הגיע לזה יודע על מה אני מדבר... תודה לכם, ניאו עריכה : לא משנה חברים הצלחתי... תודה בכל זאת !!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-