עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by HiperPsY,

אנשים כמו שאתם יודעים עוד מאט מגיע לחנויות Heroes of Might and Magic V מי שעוד לא התנסה בדמו המדהים הנה קישור : http://ftp.ubi.com/emea/homm5/demo/homm5_demo.exe ללא ספק זהו המישחק טוב בסידרה. GAMER : " במשך שנים רבות חיכינו לכותר חדש בסדרת האסטרטגיה Heroes of might and magic, ומסתבר שבקרוב יגיע הקץ להמתנה. חברת יוביסופט יצאה היום בהודעה, על פיה הושלם פיתוחו של Heroes of Might and Magic 5. הכותר כבר הועבר לשכפול המוני, ויגיע לחנויות בריטניה ב-19 במאי. כמה ימים לאחר מכן, יגיע המשחק גם לארצנו."

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by GuroMan1,

סליחה

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  3. שלום לכולם ! אני מחפש איזה טריינר או משהו למשחק שיהיה שמה אפשרות לעבור משימה... יענו הכוונה שאתה מתחיל משימה ואז אתה מפעיל את זה ואז כאילו עברת את המשימה שיהיה כתוב mission passed וכל זה... יש לי שמירה של כל המשימות המגניבות במשחק אבל היא נדפקה ואני לא רוצה להתחיל לשחק מהתחלה תודה רבה לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Pease Brother,

אמרו לי שיש 4 שרתים ישראלים ואחד הוא RANCKED אז אתם יכולים להגיד לי את השם שלו ואת ה IP אם אתם יכולים :-\

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. שאני בא להפעיל את המשחק Blazing Angels Squadrons of WWII זה אומר לי שגיאה שהיישום x3daudio1_0.dll לא נמצא שאלתי היא האם למישהו יש את הקובץ או יודע מה אפשר לעשות בשביל שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

לא משנה הסתדרתי (:

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by Mindistortion,

שלום לכולם.... אני בטוח שכולם זוכרים את המשחק מקס פיין הראשון (אני ביליתי שעות רבות עם המשחק בגיל 9 עם חברים) לקחתי את העותק מחבר ילדות (בשביל הנוסטלגיה) והמשחק לא פועל... אני פותח את המשחק ומופיעה לי האייקון של מקס פיין (המלבן הקטן הזה) ומשמה זה נעלה ולא ממשיך. אני משאר שזה כי המשחק לא אמור לעבוד על XP יש איזו דרך לתקן את זה? יש איזה פאטצ'? תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by andarianlb,

היי לכולם, אני וחברים שלי החלטנו לארגן LAN PARTY בערך כל חודש חודשיים בגלל שפשוט אין מספיק כאלה בארץ! מדובר ב LANים קטנים עם שאיפה לגדול... www.purelan.net

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by GAI2003,

שלום רב, יש לי בעייה במשחק, תמיד כשאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות של משחק, המשחק יוצא לי (נופל) ועל המסך אני מקבל את ההודעה הבאה: No Label Crash Time: 04/28/06 15:54:52 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (8421) UserName: MASTER ComputerName: 0SXXJOM9MJKICUI Application location: D:\משחקים\Sierra\SWAT 4\Content\System\ SWAT Build Number: 34688 Access Violation caused General protection fault! History: ASwatRagdollPawn::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick [(NetMode=0)] <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo […

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by Pease Brother,

אז ככה:"יש לי BF2 ה DEMO ואני משחק בדרך כלל בשרתים אם פינג נמוך 70-100 אבל אחרי כמה דקות או שניות הפינג פשוט קופץ ל- 180-203 כיביתי את כל התוכנות אפילו את ה ANTU VIRUS הכל רק את הנחוץ השארתי יכול להיות ש זה בגלל ש המערכת שלי חלשה יחסית אח ויש לי 012 נת ו L2TP :'(

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by Pease Brother,

למה הפינג ב BF2 לא נכון?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. מי שעוד לא שמע.... בקיץ עומד לצאת תוספת למשחק הכי טוב השנה... והם עומדים להוסיף איזה 6 עמים... :smile1: אני הייתי מוסיף את : ישראל ויקינג הולנד יוון יפן (אני לא בטוח אם יש את העם הזה כבר) מדינה דרום אפריקאית

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. יש למשהו המלצה למשחק קווסט?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by TeaTime,

שיחקתי היום PES5 וזה בדיוק אותו משחק כמו 4! התפריטים השליטה המשחק- הכל א לא היה סרט פתיחה שונה תפריט פתיחה שונה והכיתוב PES5 בהתחלה הייתה יכול להשבע שזה אותו משחק

• 73 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by bobby323,

משחק חדש ל PC של bioware the witcher, לא שמעתי עליו קודם http://www.gametrailers.com/player.php?id=7317&type=mov ד"א כל הסרט הוא מתוך מנוע המשחק! מבחינת הקרבות אין מה להשוות ל oblivion,תהנו

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by razoli,

http://www.gamershell.com/download_13278.shtml משחק המשך לסידרה המצליחה Heroes of Might and Magic יצא בקרוב (נשלח להעתקה) יצא ב2 גירסאות המפיץ אינו עוד 3DO אלה UBISOFT ומעדבהי הגרפיקה היא חברה רוסית חדשה: Nival הגרפיקה מאוד דומה ל WORCRAFT3 וגם בחלקו לעיצוב של AGE OF MITOLEGY יש ממלכות חדשות אני מורח להסיג אוץו כשיצא רישמית אתה רשמי: http://www.mightandmagic.com/HeroesV/uk/home.php

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by HyperBlasT,

שלום לכולם. אני משחק בקאונטר סטרייק 1.6 ולאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת, בכל פעם שאני נכנס לסרבר כלשהוא (פרוץ כמובן) יש לי זמן מוגבל ובלתי ידוע שבו המשחק מוציא אותי, ללא אזהרה, ללא הודעת שגיאה, פשוט מוציא אותי למסך הראשי של המשחק.. זה יכול לקרות אחרי חצי דקה שאני נכנס למשחק, אחרי 5 דקות, ואפילו בכמה שניות הראשונות. יש לציין שניסיתי למחוק את המשחק דרך הוספה\הסרה ולאחר מכן התקנתי מחדש ובכל זאת הבעיה נמשכת. האם יש דרך לסדר את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by IG,

הנוסטאלגייה.... שאלה ראשונה: האם המשחקים האלה ניתנים להורדה חינם בצורה חוקית? שאלה שנייה: מאיפה? (לא אתרי שיתוף שדורשים הורדה של הפאיירוול...) אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא אז לא להגיב פה בבקשה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by DJDAVID,

שיחקתי עכשיו פיפא והכנסתי שער מדהחם.. עכשיו אני רוצה לצלם בריפליי את הסרטון ולשמור במחשב איך אני עושה את זה? תודהה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by WarMachine,

לפני כמה ימים (או שאולי היום) יצא סרטון לGOW2 והוא נראה פשוט מדהים, גרפיקה שבהחלט מראה שיש לPS2 הזקנה מה להציע, משחקיות כמו שרק GOW יכול לתת, בקיצור תאווה לעיניים, לא יכול כבר לחכות למה שבעיניי (ובעיני רבים) הוא משחק הPS2 הטוב בכל הזמנים אפשר לראות את הסרטון כאן:http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6148146&pid=932295 כעת למשחק הבא, Prey. משחק שמפותח לX360 ולPC כבר כמה שנים טובות, מבית 3DRealms (מישהו אמר מקס פיין? דיוק ניוקם דיליי פוראבר?), משחק FPS מדע בדיוני, די ביזארי האמת, אבל לפי כל הכתבות והדעות עליו הוא הולך להיות הדבר הבא למחשב האישי, קצבי, נראה טוב, ובעיקר מיהנה. נצטרך לחכות(כנראה לא הרבה) ולראות אם אכן הוא יהיה כזה, אבל מה שבטוח הוא …

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by anri,

נתקעתי בקטע שההוא עם המסוק לקח לי את כל הנשק ואת הכל . ואז הוא זורק אותי במפל שם עם כל המפלצות עם רובה מסכן אחד....קיצר אני לא מצליח לעבור את זה כבר הרבה מאוד זמן אז רציתי שמישהו יתן לי עזרה איך לעבור את זה או שיתן לי צ'יטים והסבר איך להפעיל אותם אם אפשר... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. למה יש לי פינג טוב אבל הרבה לאגים? הפינג מתחת ל 100 יש לי 1.5 INTEL 384 RAM FX 5700 ואני משחק ב BF2 עם פינג טוב וFULL לאגים למה.?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by timac,

איך קוראים לאתר הזה שהוא מעדכן את המשחקים האחרונים שיצאו??? הוא מראה ברשימה את כל המשחקים שיצאו החדשים.. תודה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242687,00.html אני קניתי בזמנו תPS1 באלף שקל כולל ציפ וזיכרון ובמחיר הזה הוא היה שווה תכסף כרגע אני מחכה שהPS2 יתקרב למחיר ה1000 שקל +ציפ כי במיקרה שהרוולושן יגיעה מאוחר או שיהיה יקר מידי בהתחלה PS2 +ציפ במחיר טוב יכול לעביר לי הרבה זמן (אני אוהב RPG בסיגנון יפני\מישחקי מכות\מירוצים\פלטפורמות וכו) טוב אני אוהב הרבה סוגי מישחקים ותסיגנונות שצינתי אין הרבה במחשב

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Ran B,

שלום לכולם ! התקנתי את המשחק fahrenheit והתחלתי לשחק. למי שמכיר ושיחק או יודע פשוט, בהתחלה רואה סרט נחמד כזה שרואים אותו הוזה משהו כנראה ורוצח מישהו בשירותים. ואז המשחק מתחיל. אני יכול ללכת בחדר של השירותים ואם אני מתקרב נניח לכיור אז יש לי למעלה 3 איקונים כאלה כנראה של אפשרויות. ניסתי ללחוץ על כל מקש אפשרי כדאי שהוא נגיד ישתוף ידים, לא יודע מה. שום מקש לא עושה כלום! נכנסתי לאפשרויות מקשים וראיתי איזה מקשים מכוונים שם, אבל אין שם שום פונקציה לכוון מקש שקובע לעשות משהו. יש רק לזוז עם החצים ולהזיז את התמונת מצלמה. אז איך לעזאזל משחקים? מה אני עושה? אני תקוע בחדר לוחץ על כל המקשים לא עושה כלום, ואז אחרי איזה 10 דקות ככה השוטר הולך לשירותים ותופס אותי ואז יש לי פשוט…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים