משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
Los Angeles, CA May 5th, 2006 Vivendi Games' Sierra Entertainment today announced that the first expansion pack for the award-winning PC title F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon), is currently in development and will be unveiled at the forthcoming Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles. F.E.A.R. Extraction Point kicks off where the original game ended with a bang. The First Encounter Assault Recon Team (F.E.A.R.) returns to battle the now free Alma and her paranormal minions across a destroyed city. New locations, weaponry and enemies combine to take the F.E.A.R. franchise to new levels of action and suspense. http://www.gamespot.com/pc/action/fearex…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אני יודע שקיימת פקודה שמקישים ב CONSOLE של המשחק שמראה את הקצב פריימים... מישהו יודע מה הפקודה ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום . תמיד חלמתי שהיה משחק כזה של הקבוצות באירופה ואינה עכשיו עשו פאאצ'ץ רק מה הבעיה שאני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יודע איפה מורידים פאצ'ץ ליורוליג? ל- nba live 2005 :smile1 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PSP מארה"ב... מישהו יודע או מכיר חנות שיש לה אתר בארה"ב (ואל תציעו לי EBAY) תודה לכל העונים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לשחק ב BF2 ו DOOM3 על MAC בגרפחקה הכי יפה כן. http://video.google.com/videoplay?docid=8761684797348166748&q=battlefield+2+mac http://video.google.com/videoplay?docid=-7410145490296122920&pl=true ראו עד הסוף שם מראים שהגרפיקה על NAX
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש את החנות הכי זולה בארץ, שאני אוכל לקנות דרכה משחקים. קניתי לפני חודש את BF2, ועכשיו הוא זרוק בצד כי הוא משחק דפוק. אז אני עומד לקנות את COD II, אבל אני רואה שהמחיר 250 ש"ח :-X. המשחק יצא לפני חצי שנה, והם עדיין דופקים במחירים :-\. יש סיכוי למחיר זול יותר בארץ :s05: ואני לא מדבר על הפרש של 10-20 שקל! אין לי בעיה להזמין גם מחו"ל (עם משלוח לארץ) אם זה יצא זול יותר.
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
איפו אוכל למצא סרטונים של BF2? בעיקר ארוכים מעל 1 MIN
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני חורש אצל חבר שלי על גוד אוף וור והמשחק הזה ממש ממכר אני מחפש למחשב משחק דומה ומבקש שתעזרו לי למצוא שמות אני מחפש משחק מעודן כזה ולא רובוטי. מעדיף להכות אנשים ומפלצות ופחות מכונות אני מחפש משחק שאני מתקדם לאורך השלבים ומתפתח (כמו שבגוד אוף וור אני מעלה את הנשקים שלי רמות) חשבתי על הנסיך הפרסי אבל אני מחפש אחר משו אחר (הסגנון טוב . הנסיך הפרסי פעם היה לי)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לאיזה שלב שאני אים האופנוע ים ויש כמו שער ענק כזה אני ניכנס לתוך הביניין כידי ליפתוח את השער אני עובר כמה חדרים והורג כמה חיילים ואז שאני מגעיה ליפתוח את השער הדבר הזה שמסובבים ופתוחים איתו את השער שבור ואין לי מוסג איך לעבור תעזרו לי בבקשה תודה לכל העוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר ל CD-KEY של BF2 אז ככה אים נגיד יש לי ACOUNT במחשב הישן ואני רוצה לשחק במחשב החדש אז האם אוכל לעזות זאת או שאצטרך למחוק נהנחשב הישן ואז לשחק? ???
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
למרות הכותרת, זה רק פוסט ביניים: Invoice No.********* Mr Nadav Geva 71 Yatziv St. 26241 Haifa Israel Tel. ************ Qty Item Price 1 Xbox 360 Rechargeable Battery Pack Compatible with Xbox360 Asia 10.90 1 The Elder Scrolls IV: Oblivion Compatible with Xbox360 Asia, NTSC J 39.90 1 Xbox 360 PRO System Asia 399.90 Sub-Total 450.70 Shipping (EMS Speedpost) 169.80 Total 620.50 All values USD Shipping date: 20. Apr, 2006 Payment on: 09. Apr, 2006 Received via: PayPal Reference No.: ************** Thank you for shopping at Play-Asia.com!
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי ,לא מזמן קיבלתי את השלט של XBOX 360 שהזמנתי מחו"ל ואני משחק איתו במחשב. יש לי בנוסף מכשיר שהוא מחבר שלט של PS1/2 למחשב ואני משתמש בו לשלט של PS1 שיש לי. יש לי את הדברים האלה כי אני רוצה לשחק במחשב משחקי חרבות וכאלה מגוף III ולרוע מזלי אין הרבה כאלה. אז אני אשמח אם משהוא יכול להמליץ לי על משחקים שמתאימים לשחק איתם בגיימפאדים ( בעיקר כאלה שגם יצאו לקונסולות ) למחשב כמובן, ואני אשמח עוד יותר אם תמליצו לי על משחקים שאפשר לשחק איתם עם גיימפאד לשני שחקנים נ.ב אל תמליצו לי על DEVIL MAY CRY3, ONIMUSHA 3 ו- CHAOS LEGION כי יש לי אותם ( חוץ מ-D.M.C3 ושהוא יצא אני אקנה ). גם אל תציאו לי משחקי ירויות גוף I כמו FEAR ו-COD כי זה לא מתאים ועדיף לשחק בהם עם מקלדת ועכבר. ואל ת…
-
- 49 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני חושב שהכי אהבתי את וורמס ארמגדון...בגלל החידוש שהוא הביא וסתם כי הוא העביר לי הרבה שיעורים בבצפר מה אתכם? איזה הכי אהבתם? אני אישית התאכזבתי מוורמס מייהם החדש, אני חושב שכל ה"קטע" במשחק זה שהוא בדו מימד...תלת מימד סתם הורס אותו... ועוד שאלה, מה עדיף מבין השניים וורמס ארמגדון או וורלד פארטי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בצ'פטר 2 אחרי שאני פורץ את ה EYE בדירה של החבר שלה. יש שם כזה עכביש שצלה את הקוף ואני לא יודע מה לעשות . איך להתקשר ל אובליביה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
i have some problems with this game: i have alot of lags my pc is old but in the demo it was fine no lags but in the full i have alot of lags.i install alot of patchs maybe that is the reson? so why is that in the demo i dont have lags and in the full i have lags ?
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול חזרתי אחרי תקופה ממשוכת לקאונטר סטרייק סורס עכשיו יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 6600 256 מב' אז אני יכול להריץ את המשחק על גרפיקה יחסית גבוהה ובלי HDR. אם אני מפעיל HDR (במפות שתומכות בזה) אז ה-FPS צונח ל-1-3 והכל מקרטע אז אם אני רוצה לשחק עם HDR אני צריך לשים בהגדרות את כל האופציות המומלצות שזה הרוב על בינוני והפילטר לא Anisotropic אלא Trilinear ו-Antialiasing מבוטל. אז מה לדעתכם נראה יותר יפה חזותית? HDR מלא והגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות או לעזוב את ה-HDR ולשים הכל על הגדרות גבוהות?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו חברה אתם יודעים אם נגיד איך יראה ה XBOX או ה PS יותר טוב? על מסך 21 " של MATZ או על מסך דק 19" למחשב
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך דרישות מערכת לFEAR שיעבוד על רזולציה גבוהה בלי תקיעות ,חלק יעני..תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כעיקרון אני מתחיל להשתעמם קצת בזמן האחרון, פרשתי זמנית מBF2 בגלל שמתי שאני משחק בזה אני לא שם לב לאיך הזמן עובד וזה גם לא נמאס אז בכלל אתה לא שם לב שאתה משחק 6 שעות באותו סרבר חחחח... וטומב רידיר החדש אני תקוע באיזה קטע.... מרוב שיעמום כבר סיימתי את COD2 שוב! כי כבר לא ידעתי מה לשחק והיותר גרוע מכך סיימתי את המשחק Crimsonland (חחח מצב קשה אה? ) כעיקרון אני מת משיעמום כבר מתי שיוצא לי להיות על המחשב - שזה להיות בבית אחרי שסיימתי את כל השיעורים וכל הבולשיט של הביצפר =\ ככה איזה משחק אקשן טוב לשחק פעם בכמה ימים ובסופי שבוע ואם זה יהיה משחק רב אמוני שהוא חינמי זה יהיה בכלל יותר טוב אז מה יש לכם להציעה ?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מישראל PSP שהוא קנה מארה"ב והוא רוצה לקנות משחקים מישראל... האם הוא יכול לקנות משחקים מישראל???
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
השוואות,מחירים,והמלצות באופן כללי.תודה. BTW אין פה פורום גאדג'טים אז החלטתי לפרסם פה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בשלב הראשון אחרי המקום הזה שיש חדר מלא פחיות עם חומר דליק אז יש מקום עם מים ומלא צינורות מה אני עושה שם (תחף אני שם תמונה"( ????
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מתי אני מקבל את המסעדות הסיניות במשחק.. ראיתי אצל חבר שלי כבר קיבל מזמן ואני עדיין לא, מדוע ??
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-