עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מה אתם חושבים? באמת מת? אין יותר מה לחדש? אחרי שWARCRAFT3 שהיה אמור להיות היורש של של STARCRAFT האגדי איכזב, לא יצאו כמעט משחקים חדשים בסגנון. אני כמובן שלא מחשיב את משחקי שר הטבעות, שהם גרועים בעליל, או את WARHAMMER40K שלמרבה הצער לא תפס קהל. נניח שאני מתכנן לפתח משחק MMO בסגנון, מה הייתם רוצים שיהיה בו? מה לא? (MMO=massive online multiplayrer)

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by dvvon,

יש לי מחשב עם 256 זיכרון וג'יפורס 4 MX תמליצו לי על משחקים יפים וחדשים שיכולים לעבוד בו נ.ב המונדיאל יפעל במחשב?

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by PROSK8,

אני מהשבכותרת לא זוכרזוכר מV עושים במשחק משבכו,רת כשאני כבר עברתי 64 אחוז מה עושים אחרי זה כדאי לעבור תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248738,00.html

5. יש לי דיירקס הכי חדש 9.0C עכשיו יש לי בעיה עם 2 משחקים EA המונדיאל והNFS החדש... שמעו מה קורה המשחק נפתח אני עושה אינסטל אחר כך אני מכניס את הקוד הוא שואל אותי אם אני רוצה דיירקס אני עונה לו לא ואז כלום לא קורה ההתקנה אמורה להתיל אבל זה לא קורה.. אין מצב שהתקנתי את המשחק קודם הוינדוס חדשדש :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by tombcatz,

טוב,מכיוון ואף אחד לא דיבר פה על המשחק,חשבתי לפתוח דיון ראשי על המשחק למי שידע או לא ידע,המשחק יצא וניתן להשגה... קצת מידע על המשחק: המשחק פותח ע"י Monolith [היוצרת של F.E.A.R]. בדומה לאחיו הגדול,FEAR,גם Condemned הוא משחק אימה מגוף ראשון המשחק מבוסס על המנוע הגראפי של FEAR עם שיפורים מאסיביים ויצא לפני כמה חודשים לXBOX360,ועכשיו,לאחר המתנה ארוכה-הוא גם יצא בגירסאת המחשב. במשחק אנחנו מגלמים סוכן בשם אית'ן אשר עובד במחלק הרצח של הFBI,ובזמן התחקותנו אחר רוצח סדרתי בשם THE MATCH MAKER משהו משתבש כהוגן,ומשם העלילה רק הולכת ומסתבכת בהתאם למסורת משחקי האימה המדב"יים. בניגוד לF.E.A.R,המשחק הזה מתבסס יותר על סביבות יותר אורבניות,אימה יותר כבדה,ומשחקיות סטייל CSI במקרים מסוימים. ב…

• 90 תגובות
    • 8.9k צפיות
  7. Started by Roshos,

האם ידוע על NFS חדש שאמור לצאת? ואם כן איפה אני יכול למצוא מידע עליו? (...לא בדיוק מתמצא באתר של ea)

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. כל המשחקים היפים שאהבנו הכל!!! אפילו COD3 יהיה בלעדי ל קונסולות HALF LIFE 3 יהיה ל קונסולות הכל עובר לשם אין PC למה??????? :'( :'( :'(

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by DS,

הכוונה לשאלה זה: אם אני משתמש בצ'יטים אני גיימר גרוע? עד עכשיו אני לא זוכר משחק שלא עברתי בלי צ'יטים :'( אבל אני רוצה להיות טוב באמת. אני רוצה לשחק עוד פעם ב SA ולעבור אותו בלי צ'יטים אה ואם נגיד במשחק אני אחפף איזה משימה או 2 עם צ'יטים זה נקרא שאני גרוע? :-\

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by g191181,

כאשר אני משחק הרבה זמן פתאום התמונה קופאת ואז אחרי כמה זמן הוא עובר לווינדוס עם הודעה ש nv4_disp הפסיק לעבוד נורמלי מה זה אומר ??? הצבעים של השולחן העבודה פתאום רק 16 במקום 32 וצריך לעשות למחשב ריסטרט בשביל לחזור למצב תקין. מה לעשות ???

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. שלום, אז ככה יש לי HD מחורבן של 40GB ואני מנסה לחסוך במקום, עכשיו ראיתי שהשמירה של הסיסמ 2 לוקח מעל 400MB ואני לא רוצה למחוק את זה לאחותי אז אני שואל האם אפשר להעביר אותו לכונן המשני שלי במקום זה של הWIN? האם זה יגרום בעיות? :s05:

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  12. Started by GbeTech,

היי אפשר לקבל המלצות למשחקי Space Simulator? אתם יודעים, שיש יקום ענק כזה, ספינות וכד'. עדיף עם עלילה טובה (כמו Freelancer הישן). תודה

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  13. אם מישהו בבקשה יכעול לעזור לי להבביא לי הורדה של אנריל טורנמינט 2004 בכמה שפחות חלקים בגרסה בטוחה שלא יהיה וירוסים זה יעזור לי מאוד כי אני ממש רוצה את המשחק הזה אז בבקשה תביאו לי קישורים למשחק הזה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by DS,

מנכ"ל Activision(החברה המפתחת של CoD) הודיעה ש CoD 3 ייצא רק ל Wii ל PS3 ולאקס 360 הוא הודיע כי המכירות היו טובות אך ל360 המכירות היו מצוינות וזו הסיבה Gamer חבל........ טוב אולי יהייה לי תקציב לויי

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  15. היי! יש ברשותי אקסבוקס שמחובר לרשת, לפי דעתי הוא מחובר על 10MBPS , איפה אני בודק את ההגדרה הזו ואם יש צורך משנה ל100MBPS? תודה!

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה במשחק NBA 2006 אני התקנתי פאץ של יורוליג במשחק ואני לא יודע איך לבטל אותו ולהחזיר את זה למצב הקודם אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה לתת לי שיטה להחזיר את זה למה שזה היה אז שבבקשה ירשום פה אני גם רוצה אם מישהו בבקשה מוכן לרשום לי אתר שבו אפשר להוריד פאצים של עידכון רגיל NBA 2006 שיהיה כמו עכשיו לדוגמא שהרגיל היה לי בNBA סטיב נאש בדאלאס אז אני רוצה שהוא יהיה כמו באמת בפיניקס אז בבקשה גם תעזרו לי בזה זה מאוד חשוב ואני צריך את זה כמה שיותר מהר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  17. יש לי מחשב חדש בן שבוע , זה המפרט: AMD 3800+X2 GAINWARD 7900 GT 256MB TWINMOSS 2X1GB ASUS A8N-E ACE 580W MAXTOR MAXLINE 3 250GB הצלחתי לשחק פעם או פעמיים ספלינטר סל אפילו על הגרפיקה הגבוהה ביותר, אבל משום מה ניסיתי שוב במשך כמה פעמים אחר כך והמחשב נתקע כבר במסך הפתיחה. לא שיניתי שום הגדרות במחשב. מה שכן משום מה המשחק כותב שחסר לי את הדבר הבא (שאין לי מושג מה הוא) POWER OF TWO TENDER TARGET SUPPOT. WTF זה??? יש למישהו מושג אם זה באג במשחק או משהו? או שמשהו אצלי לא בסדר...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הי נכון באובליביון, כשלוחצים טאב, זה מחולק עפ"י קטגוריות? אחת זה איש כזה, אחת זה נוצה, סכין ועוד משהו... מה כל אחת אומרת? תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  19. ראיתי באיזה חנות ולפי מה שהם אומרים 2.01 יותר טוב מ 1.51,אז זה איזה שהוא שידרוג ל 1.5 או שלא להתעסק עם זה, בכ"א קרובת משפחה שלי קנתה 2.01 ובדיסק שהיא קיבלה הופיעה שנה גירסה ל 2 (אני מקווה שלא ל 2.01 והם לא רשמו עד הסוף)

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by sdfzxc,

בעקבות הדיון הפילוסופי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=180185.0 שזה להרבה תגובות, רציתי לדעת, האם אתם אי פעם מסיימים משחקים ? אם כן, כמה אחוז מהמשחקים שאתם משחקים אתם מסיימים ? אם לא, מה זה אומר על האופי של הבן אדם? האם אם אתם כל משחק, אחרי 5 דקות מוחקים אותו?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  21. ??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. תעזרו לי בבקשה מי שיודע איך להפעיל את הmultiplayer ב GTA SA אני מנסה תמיד אבל לא מצליח אולי אתם יודעים איפה להוריד כאילו אני כבר הורדתי אני שאול עם אולי יש לכם איזה מהשו אחר :nixweiss: מחכה לתשובה !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by Pease Brother,

יש לי בעיה שם בשרת ISRAELI RANKED SERVER היום בבוקר ובצהרים הצלחתי לשחק אבל אכשיו? הוא נעלם לי מה FEVORITS או שהו מופיע באדום ואני לא יכול להכנס למה זה? :'(

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  24. ראיתי שיש דמו ל-D&D ON יצרתי חשבון אבל אני לא מוצא קישור להורדה בחינם (לא של FileNet( ואשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  25. יש לי את המשחק סימס 2 שצריך להפעיל אותו דרך DAEMON הצלחתי להפעיל אותו פעם אחת וכשיצאתי לא הצלחתי להפעיל אותו שוב..... איך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים