עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אין מהלך יותר קטלני מזה, אם הוא מתוזמן כראוי הוא גורם ליריב לסחרחורת, מה שכן לא הכי קל לבצע אותו עם שלט... האמת יש גם את המהלך של סקורפיון ששולח כידון ומושך את היריב, וזה מאוד יעיל, get over here

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. שלום לכולם ! לאחרונה חזרתי לשחק קצת במחשב ... תקופה כזאת... והמשחק האחרון שאני משחק בו הוא MAX PAYNE 3 . למרות שהוא לא כזה חדש, דיי נדהמתי מהגרפיקה שלו . לא ראיתי עוד שום משחק עם גרפיקה כל כך טובה, מבחינת תנועה/טקסטורות/תאורה . אז עניין אותי לדעת מה לדעתכם המשחק עם הגרפיקה הכי טובה כיום? הבחירה שלי היא MAX PAYNE . (ושיחקתי ב 2033, CRYSIS, BF,A.CREED וכו') מה אתם אומרים ?

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. סליחה אם כבר נפתח דיון כזה בעבר... אבל לא ממש בא לי להתחיל לחרוש את כל היסטוריית הפורום. אז מה לדעתכם הוא משחק האסטרטגיה הטוב בכל הזמנים? לי יש כמה: World In Conflict Command and Conquer על כל כותריו Company of Heroes אה וכמובן איך אפשר לשכוח את Age of Empires הראשון. לא שיחקתי בדי הרבה משחקי אסטרטגיה שאמורים להיות מעולים כמו CIVILIZATION וכאלה אז אל תתפלאו שהם לא מופיעים ברשימתי הצנועה... נ.ב: אם מישהו חשב בכלל להגיד SIMS הוא יכול לדחוף את התגובה שלו ל***. (וזה בכלל לא אסטרטגיה... אולי SIMCITY אבל לא ממש)

• 64 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. זה שלי - גם השיר מדהים! שתפו...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. זה קשור למשחקים כי זה מנוע לש משחק מה זה המנוע הזה שאתם מדברים עליו עם הגרפיקה הבלתי יאומנת ? פשוט אןי יל מושג על מה מדברםי בכמה הגרפיקה שלו חזקה משל doom3 ? תודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by andrey12341,

ומתי?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by a12beat,

אהה הויכוח הנצחי westwood או blizzard . :AR15: (באותו נושא amd או intel ) (microsoft או unix ) (star trek או star wars )

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by weamir,

אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by Xilver,

אני מחפש משחק יריות טוב שיגרום לי לשחק בו שעות על גבי שעות... בינתיים R6V שיעמם אותי עד מוות, CS 1.6 בהתחלה מלהיב כי אתה משתפר עם הזמן, אבל אחרי חודש ומשהו זה כבר משעמם. קיצר, אני חשבתי על COD2 אבל אולי יש לכם משחק טוב יותר להמליץ (אם הוא משחק עם גראפיקה חדשנית זה בכלל מעולה). ובבקשה בלי תגובות של חכה לקרייסיס!!

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני מחפש לרכוש משחק כדורגל ואני רוצה חוות דעת לגבי המשחקים השונים. רצוי שהגרפיקה תהיה אמיתית וגם המשחק עצמו (החלטות שופט וכזה). המלצות?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  11. כמו בכותרת ואני חייב להגיד שמשחק מחשב הראשון ששיחקתי בחיי היה משחק הרפתקאות מלא אקשן חסר מעצורים תןך שימוש במנוע גרפי מתקדם שרץ מצויין על ה-386 שלי והמשחק הוא: דייב :o :o :o

• 45 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. כחלק ממאמצי השיווק של חברות המשחקים, תפקיד האריזה הוא מאוד מאוד חשוב יש בו לפעמים את הכוח לגרום לגיימר פוטנציאלי לקנות או לא לקנות את המשחק ב-20 שנים האחרונות ענף הגיימינג התפתח מאוד מבחינה גרפית אך העטיפות תמיד היו מרהיבות ואמנותיות זה דומה כמעט לתקליט/דיסק שהעטיפה נחקקת בזיכרון לנצח. מענין לראות את הטעם שלכם ,אז מהי העטיפה הכי טובה/יפה/אומנותית לדעתכם? (שכל אחד יבחר אחת ויציג תמונה כמובן) אתחיל באחת שעד היום אני לא שוכח והיא כבר בת 17

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. אני נורא התאכזבתי NFS קרבון גם מבחינת גרפיקה וגם המשחקיות והעלילה מעפנה ממה שקראתי עד עכשיו בפורום המשחק הכי שווה הוא טסט דרייבר הזה שכולכם מדברי ם עליו פה בפורום אז מה את אומרים..מבחינת גרפיקה ומשחקיות מה המשחק הכי טוב שיש כיום? (מירוצים כמובן) שווה לקנות את המשחק הזה? (לא להוריד :)

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  14. מהו המשחק הטוב ביותר מז'אנר המירוצים (כולל ראלי) ששיחקתם בו עד היום ? אם התחשבות בגראפיקה ובריאליזם ? NFS6 היה חמוד למשל, לא יותר מזה, קודמיו היו יותר יפים (לאותה תקופה כמובן) בקרוב אני אנסה את מייקרוסופט ראלי צ'לנג' ואת קולין מקריי 3 ואז אולי אני אוכל לשפוט...

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. מהו לדעתכם? מצטער אם שכחתי כמה משחקים, אבל נראה לי ש-6 הנ"ל הם הנפוצים ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש משחק פעולה (לא בסגנון cod כי המפה גדולהמדי) כמו שהיה בזמנו unreal לשחק ברשת 1על1.. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אני מחפש משהו מדהים שיהיה לי כיף נורא לשחק בערב ככה איזה שעה להרגע. שאמצא מלא אנשים (כולל קהילה מישראל וגם בחול), גרפיקה טובה, ובעיקר משחקיות ממש כייפית ומהנה! מה אתם אומרים? שיחקתי ב LEFT 4 DEAD ולא התלהבתי (זומבים מפגרים ומשחקיות שמזכירה משחק מלפני כמה שנים טובות), מה אתם אומרים? מה יש שממש כדאי לי לנסות ואהנה ממנו להרבה זמן???

• 67 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. Started by WHITE_ZOMBIE4,

אני אומר שvice city שיחק אותה מה דעתכם?

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, פעם רשמו את זה בפורום ושכחתי, זה מיועד לכאלה שהכרטיס מסך שלהם לא מסוגל לסחוב את ההגדרות של האנטי הלייסינג במשחק.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by tulicooli,

מהו קלאן ובמה הוא עוזר???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yuraxp,

מתי המשחק צפוי לצאת?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by N.S,

לדעתי 1.5 הכי טובה משלושתם

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  23. שלווםם, קניתי לפני כחודש את WOW EUROPE (בלי הרחבות) ואני רוצה להמשיך לשחק. החלטתי לקנות את החבילה של השלושה חודשים, אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי . שמעתי על כל מיני כרטיסים שמוציאים בדואר שמאפשרים לעשות את זה.. אפשר עליהם מידע ? נ.ב- אשמח לקבל עזרה מאנשים שעושים את זה באמת ולא יודעים בערך איך עושים את זה , כי לפי מה שהבנתי ה-WOW לוקח תשלום מידיי חודש והכרטיסים שאפשר לעשות מאפשרים רק תשלום אחד .. אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rban45,

לא בטוח שאני בפורום הנכון. המפרט שלי הוא כזה. Pentium 4 HT 3.4GHz 2x 512 SDRAM DDR GeForce 7600 GT 256mb DDR3 משחקים חדשים (כגון Rainbow Six Vegas או Transformers) מקרטעים ביותר גם באפשרויות הכי נמוכות. ותהיתי, *האם יש בעיה במחשב שלי *או האם הרחבת זכרון ל2 גיגה תעזור. *או שמא פשוט כרטיס המסך שלי מיושן (מה שיהיה מאוד מבאס). תודה מראש, בן אדם שמקווה שהוא לא עשה השקעה גרועה.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

לדעתי הכי טובה של 98 זאת פיפה הכי מציאותית והכי מעניינת רק צריך להחליף שם גרפיקה .....

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים