עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Danny_The_King,

שלום יש פה מישהו שמשחק תמשחק רשת Last Chaos הוא בסיגנון של ליון אייג' 2... יש לי שם דמות..שאני מפתח.. קצת פרשתי בגלל שהמחשב שלי נהרס ואני מחכה למחשב חדש ואז אני יוכל לחזור.. רק רוצה לדעת אם יש מישהו שמשחק בזה בשביל שיהיה איתי ישראלי שיצא לקרבות וזה להחליף נשקים איתו. לעזור לו..במידה והוא יותר חלש.. לקבל עזרה במידה ואני יותר חלש.. ראיתי אולי 2 ישראלים משחקים בזה אבל הם נעלמו לי.. אגב יש 2 שרתים גדולים שכל אחד מחולק ל-4 קטנים הגדולים זה ארה"ב והשני מלזיה.. אני בזה של מלזיה עם כל הסינים.. הם יותר נחמדים מהאמריקאים... אתר הבית : http://www.lastchaos.com.my/index.php משחק פצצתי.. ממכר.. וארוך רצח..יותר קשה לעלות רמות מאשר בליון אייג'.. אבל חוץ מזה הכל בול אותו ד…

2. יש לי אזושהי בעייה מעצבנת בקוד 4 ... אני מתחבר לשרת במשחק ואחת הבעיות שנוצרות היא שברגע שאני מתחבר ונכנס למשחק הוא מעיף אותי וכותב: Chapi punkbuster permanent ban issued on this game server.... אני לא מבין למה הוא עושה לי באנים כל הזמן... הפאנקבאסטר שלי מעודכן (ופועל) ואנלא מצליח להיכנס לשרתים ואם אני כן מצליח אז בשנייה שאני נכנס הוא מעיף אותי וכותב server disconnected ... מאוד מוזר

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by langa,

קניתי גיים פד פשוט וחברתי אותו והגדרתי אותו בווינדוס. משום מה המשחק לא מזהה את הגיים פד. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by Mesatla,

אצלי נפל הסטים אני לא יכול לעשות כלום גם אצל כל החברים שלי נפל גם לכם נפל?? מתברר שבכל העולם זה ככה http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=684843 כבר 20 דקות

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by adlanm,

משחקים טובים אפשר לעשות dual view לכל משחק, או לפחות לחלק? למשל, דום

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by RonCohen,

איך אני משחק בRainBow Six Vegas 2 בספליט סקרין אני זוכר שראיתי שאפשר

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. שךום לכולם אני רוצה לשחק נגד אחי ברשת האינטרנט ורציתי לשאול אם זה אפשרי בחיבור אינטרנט לשחק אחד נגד השני במשחק הגדול הזה לשנניו יש אותו אינטרנט כבלים ואין לנו יותר את המודמים הישנים 33660 האם זה אפשרי מישהו מכיר דרך?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. בואו לשפוט כיצד נראה משחק ההגנבות החדש כשהוא מופעל בהגדרות המירביות שלו, וגם איך הוא משחק, במסגרת מבחני הבטא עבורו שהסתיימו בשבוע שעבר בדומה ל-Tom Clancy's The Division, גם כותר ה-Hitman החדש של Square Enix סיים לאחרונה שלב מבחני בטא – בדרך להשקה קרובה בחודש הבא. גם אם לא הזדמן לכם להתנסות בבחינות המקדימות של הכותר המסקרן בעצמכם, אל חשש – ברשת פורסמו מגוון צילומי מסך וסרטונים מתוכו, אשר מאפשרים להתרשם מהמשחקיות וגם ממנוע ה-Glacier 2 המעודכן שלו. בנוסף, ערוץ ה-YouTube העונה לשם Candyland סיפק השוואות בין גירסת הבטא של Hitman למחשבים האישיים לזו שהייתה זמינה בקונסולת ה-PlayStation 4, ובין רמות ההגדרות הגראפיות השונות שהיו זמינות בגירסת ה-PC. לטעמנו, מ…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

שלומות, בגלל בעיות של חוסר מקום(שמשגעות לי את השכל) בהארד דיסק אני מוכרח להסיר את C&C 3.. לצערי, זה קצת קשה.. אני מפעיל את הUninstaller המובנה של C&C 3 והכל "עובד" בסדר עד שאני לוחץ על הכפתור Remove, ואז הUninstaller פשוט... נתקע ולא מסיר כלום... Help? תודה מראש לעוזרים

10. Started by Matrix-Hacker,

שלום לכולם התקנתי היום את המשחק Black and white כי רציתי לשחק בו שוב ואחרי ההתקנה כאשר אני מריץ את המשחק החלון של המשחק נפתח ונראה כאילו המשחק עובד אבל אז המשחק חוזר לווינדוס . נזכרתי שזה גם קרה לי בפעם קודמת שניסיתי להתקין ואמרו לי שיש פאץ' שמסדר את זה עשיתי חיפושים ולא מצאתי שום דבר שעוזר - אתם יכולים לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם !!! אני מחפש שלט ל-Playstation 2 , שיוכל להתחבר למחשב ב-USB וגם ל-Playstation2 . קיים דבר כזה ?? או שאולי יש ממיר מ-USB לכניסה של Playstaion 2 (או ההיפך ... ) ??? ד"א , מישהו יודע איך קוראים לכניסה של Playstation2 ? . : תודה !!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by sorwo,

מישהו יכול להמליץ לי על MMORPG חינמי

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  13. חבר'ה, מכיוון שמבחר המשחקים הנורמלים כלא גדול במיוחד, אני מצפה למשחים הבאים אבל אין לי מושג מתי הם יוצאים... אם תוכלו להביא תאריך, זה יהיה סבבה... אז המשחקים הם: DRIVER 3 NFSU2 Colin Mcrae Rally 2005 HF2 (!) NBA 2005 זהו בערך... אם אני אזכר העוד משחק אני אעדכן

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. Started by Elite_Sniper,

אני לא מוצא את זה ...

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Danger Zone 2 נותן לכם סיבה לרסק מכוניות ולייצר כמה שיותר נזק - ממש כמו אחד ממצבי המשחק האהובים ביותר של הסדרה המצליחה מימי ה-PlayStation 2 לכתבה

16. ממה יכולה להיות הבעיה המשחק רץ חלק אין קירוטע אחד אבל לפעמים הוא פשוט קופא אי אפשר לצאת למנהל המשימות ולעשות סיים משימה או סיים תהליך המוזיקה ממשיכה אבל חייבים לעשות ריסט צריך לבטל או להפעיל את ה- MIPMAP וה-frame limiter ?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. תנו לי קישורים או אתרים ושמות של משחקים... תודה לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. בבקשה תעזרו לי להבין איך משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!

19. Started by חשיש,

אני באחוז 26 ואני לא רואה על המפה עוד משימות לעשות אני מסתובב שם שעות אבל לא מוצא כלום (אבל המוסכים כן מסומנים) מישהוא יכול לעזור לי???????

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by redti,

I CANT INSTALL THE GAME OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup I NEED HELP

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by Mentally ill,

אמריקאז ארמי פשוט שטן שלא נברא משהו יותר גרוע ממנו, אי אפשר להסירו - מנסיון להסיר, נתקע השלב בו אמור להיות מוסר המשחק. ניסיתי לחפש הסרה שונה ,או להסיר דרך Adia32 ,אך עדיין אותה בעיה. אמרתי - נגדיל ראש, הפעלתי במצב בטוח - אותו דבר. הברירת מחדל לפי דעתי,היא למחוק אותו ידנית,ואז להסיר את ה-DLL-ים שלו, אבל אין לי מושג איך עושים דבר כזה אפשר עזרה נוספת אולי? תודה רבה לכל מי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by valorien,

אנשים טובים שלום לכולם. לאחד החברים שלי יש מסיבה מחר ותיכננו להביא לו את WORLD OF WARCRAFT כי הוא חולה על המשחק. לצערנו גילינו היום שלאף אחד בארץ אין את המשחק - לאף חנות! אני מבקש מכל מי שיודע על מקום שניתן לקנות בו (חנות אמיתית או ברשת) לעזור. אנחנו רוצים לקנות את הגירסה האירופאית ובדקנו אפילו באתר בריטי אחד אבל לא היה להם במלאי - מישהו יכול להפנות אותי בטובו למקום שמוכר את הגירסה האירופאית ושיש סיכוי שהמשלוח לארץ יהיה זריז יחסית? תודה רבה לכולם.

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

חשבתי לארגן פה איזה PCW בסרבר ריק (רק משתמשי HWzone). מי שרוצה שייכתוב פה את הכינוי שלו בסורס+הכינוי שלו בפרינדס של steam. מומלץ גם מסנג'ר ואייסי אם אפשרי. יום שבת זה נראה לי הכי טוב בשביל לעשות PCW. תודה לכם, Born2kilL

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by benor,

חבר שלי לא מצליח לכוון שם את המקשים, הוא לא מצליח לזוז רק בג'ויסטיק יש לכם אוליי מושג איך מכוונים שם?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by athi,

במשחק Top Spin 2 אפשר לשחק רק עים העכבר או שאפשר עים החצים או האותיות? ;D

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.