משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אהלן אהלן לכולם.......1!!!!!!!!!!!!1 יש לי מחשב חזק שבניתי לעשות קצת מוזיקה יש לי טוב וחזק : AMD ATHLON 2600 512 זיכרון אבל יש לי כרטיס מסך מינימלי ביותר 128של MSI אני רוצה להתחיל לשחק קצת מישחקים ורוצה לשדרג (אם צריך) את המחשב בהתאם אשמח לעזרה תודה........מראששששששששש!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המפרט הזה יריץ אותו טוב? Gigabyte GA-7VAX AMD Athlon XP 1800 256MB DDR 333 Leadtek Ti 4,200 אם לא אני רוצה לדעת איזה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם מה צריך לדעת לפני שמתקינים את CRISIS ? על אילו הגדרות אני צריך לעבוד כדי שהמשחק ירוץ הכי טוב שיש ? והאם יש עדכונים כלשהם שצריך להוריד ולהתקין (אני מדבר על החלק הראשון של המשחק) תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי אני באמת שלא מבין את זה, יש לי מחשב-על (תסתכלו על החומרה שלי ) ועדיין אני לא מצליח להפעיל את המשחק על הגדרות טובות, אם אני משחק על מדיום ובלי AA, כי אם אני מעלה אחד מהם, המשחק מתחיל לקרטע!! יש פיתרון לזה? הרי ברור שזה לא אמור להיות כך, כי GEARS OF WAR נראה פצצה ורץ חלק חלק על ההגדרות הכי גבוהות!!
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מה לדעתכם צריך לעשות בשביל שזה יקרה ? נמאס לשחק בשרתים בחו"ל.. למשל בתור SNIPER אפילו עם LAG של 100-150 ונשק BARRET שעשיתי UNLOCKED, אני בקושי פוגע באנשים... האם צריך לבוא לתלונה להד ארצי ? ל EA עולמי ? האם צריך לעשות עצומה, או מה בדיוק.... אני מצפה מ EA (או הנציגות שלהם, הד ארצי במקרה זה), שישקיעו לפחות בשרת RANKED אחד בארץ... ואני בכלל לא מדבר על GAMER, עלאק מובילים את קהילת המשחקים בארץ... קיצר, מה אתם אמורים..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל את 2, הבעיה היא שאף פעם לא סיימתי את הראשון. מישהו יכול להסביר לי את העלילה של 1 ומה קורה בסוף? (הספקתי קצת אחרי שהמארינס מגיעים...) תודה רבה=]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיוק סיימתי את HL2, אחד המשחקים הכי טובים שראיתי, דומה מאוד לתלת-רגליים ולמטריקס... עד לפניי הפרק האחרון העלילה נראתה די פשוטה, אבל ברגע שהמנהיג הזה רוגע לעבור למימד אחר ומתי שהGMAN מופיע, כל מה שקרה עד אז לא מובן פתאום....
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הנה המייל המדובר : אז מצד אחד - יש כמעט חודש שאפשר לשחק חינם. מצד שני - השרתים נופלים בפברואר. אני חושב שזה קצת מדכא - מצד שני המשחק לא היה טוב במיוחד. נראה לי שקשה לעמוד בסטנדרטים של WOW.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כל גיימר בעולם רוצה לשחק בHL2 או FAR CRY או DOOM3 עם מישקפי virtual reality שיתנו לו להרגיש במשחק, נכון? אז למה אף חברה לא מפתחת את הטכנולוגייה? למה לוג'יטק חבראות כאלה לא מנסות אפילו להיכנס לתחום. אני יודע שיש כמה דגמים של VR היום. http://www.vrealities.com/main.html אבל למה אף אחד לא קונה את זה (אני יודע שהמחיר בשמיים, אבל זה בגלל שאין תחרות)? מישהו יודע מה הבעיות של הטכנולוגייה הזאת?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי את המשחק dark messiah of might and magic, לאחר התקנה של סינגל ומולטי דרך steam. נדהמתי לגלות שאין באריזה המקורית זכר למספר CD KEY. התקשרתי זועם לתמיכה, בחור ענה לי שכנראה אין צורך במספר...? לאחר ויכוח והפניה למשהו בכיר יותר, דרשו ממני כתובת מייל עם התחייבות לקבלת מספר- תוך יומיים, לבנתיים הבן שלי מתחרפן לי בכעס, ובצדק! קראתי בעוד פורומים בארץ שיש תופעה כזאת בהד-ארצי, מישהו פה גם נתקל בתופעה המעצבנת הזאת. בכל מקרה, עכשיו אני צריך להמתין ליום ראשון ע"מ להתקשר שוב לתמיכה. שורה תחתונה: תבדקו טוב, טוב...! משחקים של הד-ארצי, במיוחד סדרת Xtreme המוזלים.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משחק כבר שבוע במשחק ונראה לי שהוא מלא בכל מיני באגים, היום אני בא לעלות את המשחק והמשחק פשוט מסרב להעלות ואני מקבל איזו הודעת שגיאה,לא יודע מה קורה פה. דרך אגב מישהו יודע היכן נשמרים השלבים שכבר עברתי אני רוצה להסיר את המשחק ולהתקין מחדש ואין לי כוח להעבור שוב את אותם השלבים.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
המשחק הראשון היה ממש טוב , לא מבין למה הוא קיבל ביקורות לא טובות. לפני כמה זמן ראיתי ש-obsidian רוצים להפיק את השני, מישהו יודע מה קורה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני ממש חולה על המישחק אני חורש עד היום ב2K3 ואני דיי טוב אני חייב לדעת עם יצא דמו... זה המישחק היחיד שאני קונה בישביל הסיריאל כי זה כל המישחק!!! אני רוצה לדעת הכל אז תעדכנו בבקשה אני ממש רוצה דמו!!! בתודה THE GYVER
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
יש חדשות על תאריך יציאה\ דרישות מערכת\ תמונות\ טריילרים\ פריצות\ דרישות לשוחד מיני מהיוצרים?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי בחודש הבא אמור לצאת המשחק לשוק... עדיין אין DEMO בשום מקום והכל נראה לי רגוע מדי. מישהו יודע מתי יצא הדמו? מתי יצא בדיוק המשחק ? האם יש עיכובים כמו כל שנה או משהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
האם יש למישהו מושג מה קורה עם יציאתו של המשחק הבא בסידרה?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מישהו יודע עם הם מיתכוננים להוציא איזה משחק בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שנים כבר לא קונה משחקים בגלל כל אותם מנגנוני DRM ארורים אשר מחייבים גם אקטיבציה,גם חיבור תמידי לרשת כדי להשתמש בהם וגם מגבילים את מספר ההתקנות כך שמצבו של אותו לקוח פרייאר שטרח להגיע לחנות ובזבז על זה דלק ,זמן וטרחה וקנה כחוק את המשחק ,הינו נחות באופן אבסורדי מכל אותם אנשים (99 אחוז ) שהורידו אותו חינם אין כסף תוך פרק זמן קצר וללא כל מאמץ. למעשה כל אותם פריארים מעולם לא הפכו לבעלים האמיתיים של כל אותם תוכנות שהם רכשו במיטב כספם,משום שמרבית חברות המשחקים שפשטו רגל \ניבלעו על ידי חברות גדולות,לא טרחו לעשות את המינימום המתחייב מבחינה מוסרית וצרכנית למען הלקוחות הפריארים "ולשחרר" את כל אותם משחקים ממנגנוני ההגנה , לפני שהן נסגרות סופית. לי למשל יש מספר משחקים טובים מלפ…
-
- 86 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
למה לא יוצאים משחקים נורמלים כבר הרבה זמן? שמתם לב או שרק אני תקוע ב Command & Conquer 3 Kane's Wrath שנים.... מתי יוצאים משחקי אסטרטגיה טובים או מה יש לכם להמליץ על אלה שיצאו
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EY4iQ8OpZls ועוד סרטון אחר, תראו איזה פרסומת מגניבה של נינטנדו http://www.youtube.com/watch?v=O3oGylkA2S4
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כן חברה, אולי סוף סוף יהיה לנו RE4 מעולה למחשב? לפחות עם מנוע גרפי מעולה כמו ה-Source. הינה קצת פרטים על המשחק העתיד לבוא עלינו לטובה. http://www.blackwidowgames.com/ http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=16030 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-