עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yoni_h,

התקנתי עכשיו את פיפא 14 ואני שם לב שהשחקנים הרבה יותר איטיים ומגיבים באיטיות מאשר בפיפא 13. זה ממש מציק, אי אפשר לשחק ככה! זו בעייה בהגדרות או שלכולם זה ככה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. מה לעי דעתכם יהיה המשחק היפה ביותר

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  3. כבר סיימתי בעבר את DS2 אבל מחקתי את הגיבור והכל אז איך אני מתחילה לשחק ישר מ Broken world ? אני יודעת שיש איזו תוכנה\ציט שמעלה את הרמות של הגיבור או משהו כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  4. Started by bm1125,

אני מתלבט אם לקנות את day of defeat source או את הרגיל. איפה יש לדעתכם יותר שחקנים ? איפה יש יותר סרברים ישראליים (אם בכלל) ? תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by ג.יפית,

יש לי כסף לבזבז על משחק,ואני מחפש מולטי טוב,ני יודע שיש פה בפורום פאנבויז של שתיי המשחקים... כן נכון BBC2 יצא לא מזמן,ויש סביבו עדיין הייפ,אבל בסוף מרץ יוצאת חבילת הרבה ל MW2,אני רוצה משחק עם הרבה שעות במולטי. איזה משחק מומלץ יותר?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by ns,

מה אתם חושב שהי טוב??? :AR15: אני חושב Counter strike :AR15:

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  7. המחשב שלי, נייד: lenovo T60 T5600 @1.83Ghz 1GB of Ram : מה משחק הפעולה הכי חדש שירוץ על המחשב שלי? אני לא מצפה פה לcrysis או משו.. אבל לפחות hitman... תגידו לי שמות של משחקים, אני מאוד ישמח. תודה! =)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by marking,

אם יש עוד משחקים תגידו אני הערוך! (אבל רק משחקים טובים) אני בנתיים אוהב הכי הרבה את MOHAA, יש הרבה ישראים שמשחקים בזה, גרפיקה טובה, סאונד איכותי, משחק פשוט בין המצבי במשחק הרגילים... החיסרון היחיד הוא שאין שרתים...

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by ns,

מה לדעתכם משחק הרשת הטוב מכולם? :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by amit27,

half life 2 או far cry

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

מה נותן הדבר הזה בעצם? אני משחרר איתו עוד דברים? עוד אתגרים שצריך לעבור? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. או שזה בכלל לסתם מירוצים רנדומאליים?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by davidcohen,

שלום! מה נסגר בסוף עם Soldier of Fortune הוא יוצא למחשב או לא ? ואם כן באיזה תאריך?! תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. Started by CyberBot,

ה"ג'נרלס 2"היה צריך לצאת ב31 יש למישהו מידע ? מאוד מחכה למשחק הזה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by yakir4u,

מחקתי היום את המשחק אחרי שהוא עיצבן אותי והתקנתי מחדש לראות אם הבאגים זה בצד שלי או במשחק השבור הזה ועכשיו אני רואה שהוא מוריד לי את ההרחבה השלישית - - - תגובה אוחדה: - - - טוב עכשיו אני רואה שבאמת יצא ההרחבה החדשה חח אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by חשיש,

מתי הוא חוזר???? ??? : :s05: שרך אגב חבר שלי אמר לי שאם אני רוצה להוסיף ידנית אני צריך להוסיף ולעשות ריסטרט למחשב וזה לא עובד אולי משהוא אחר? ???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. יצא כבר ?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  18. ולא שמענו על הכרזה של SWAT 5 או משהו דומה לצעירים שלא מכירים, זו היתה סידרה משטרתית טקטית מעולה סוג של ריינבו-סיקס עד lockdown העלוב. האחרון יצא באפריל 2005 בשם SWAT 4 ולמיטב זיכרוני די הצליח. יש חדש?

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by naki,

יש מצב שהם שוב דחו את התאריך?.. בסטים הורידו את התאריך... ואללה רוקסטר האלה לא מפספסים שום הזדמנות לחבוט בפלטפורמת ה pc

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by JJ20,

אתמול חזרתי אחרי תקופה ממשוכת לקאונטר סטרייק סורס עכשיו יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 6600 256 מב' אז אני יכול להריץ את המשחק על גרפיקה יחסית גבוהה ובלי HDR. אם אני מפעיל HDR (במפות שתומכות בזה) אז ה-FPS צונח ל-1-3 והכל מקרטע אז אם אני רוצה לשחק עם HDR אני צריך לשים בהגדרות את כל האופציות המומלצות שזה הרוב על בינוני והפילטר לא Anisotropic אלא Trilinear ו-Antialiasing מבוטל. אז מה לדעתכם נראה יותר יפה חזותית? HDR מלא והגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות או לעזוב את ה-HDR ולשים הכל על הגדרות גבוהות?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני אישית תמיד רציתי לשאול את זה.....

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by theone89,

אחרי שסטים לא מסכים להעביר לי את הקוד הסודי לאימייל אחר נמאס לי, עכשיו אני חושב מה לעשות מה הכי כדאי לעשות ? לקנות את הMW2 עוד פעם ולעבור מחדש בכל זאת משחק מעולה ? או לקנות את הBO ? שחקתי בBO בסינגל אבל המשחק ממש אבל ממש גרוע, מה אתם אומרים שווה לקנות את הBO ? יותר שווה מי MW2 ? קונה מי כאן עם זה חשוב http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=2467 ואת הMW2 אני יכול לקנות ב150 שקל, מה לדעתכם עדיף ? כמו כן יש לי כבר את המשחקים הבאים: MEDAL OF HONOR החדש BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 כמו ששמת לב אני קונה בשביל לשחק נטו בMULTIPLAYER.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ראשית עליי לציין שאני לא גיימר ונמאס לי ממשחקים מהר מאוד. אבל יש לי אח קטן בכיתה ב 'שהוא ירצה לשחק . יש לי שני אופציות : 1.אני מחפש לעצמי נייד לשימושים אופיס אינטרנט +תוכנות ללימוד שפות +משחקים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9185--- זה המחשב. במידה ומחשב, אני כנראה יקח גם שלט אקסבוקס . 2.או אקסבוקס 360 + מחשב נייד שיריץ רק אופיס ואינטרנט בעיקר, + יכולת לתכונות ללימוד שפות . תודה,

24. Started by asaorgad,

מה עדיף למשחקים XBOX360 או מחשב ב3000 ? אני לא משחק ברוזלוציות גבוהת בשני הדברים..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים