עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני רוצה המלצה למשחק בסגנון הכי קרוב ל Age of Mythology רק חדש יותר.. נמאס לי לשחק ב Age of Mythology כבר חרשתי עליו,אבל מה..הוא משחק לפנים ממש נחמד,פשוט,מהנה,הרבה יותר טוב מהרבה משחקי אסטרטגיה שיצאו בשנים האחרונות.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  2. Started by spon83,

בשבוע שעבר נתקלתי במשחק מהראשונים שקניתי... Jane's: (ATF) advanced tactical fighter התקנתי אותו על המחשב שלי (תחת windows xp sp1) אבל הוא לא רץ!!! הוא אומר לי שיש בעיות ושאין לא מספיק זיכרון להפעיל את המשחק!! למרות שבמחשב הישן (pentium 1) היו 32MB זיכרון!!! ועכשיו יש (Pentium 3 + 192mb)! האם בכלל יש אפשרות להריץ אותו??? תודה למגיבים... ימים טובים של נוסטלגיה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  3. היי כמה שאני לא מחפש, נראה כאילו יש הגבלות בארץ על קניית משחקים יותר ממה שיש על סמים (יותר קל לקנות סמים ONLINE או פורנו או כל דבר אחר, מאשר לקנות משחקים) כל אתר שאני מנסה, חוץ מלארה"ב וקנדה, מסרבים בתוקף למכור לישראל יש למישהו פתרונות? אתרים שכן מוכרים משחקים ככה שאוכל להוריד ONLINE ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. עד לא מזמן תמיד שיחקתי בשילוב הזה בטנקים וזה היה קטלני נגד חי"ר, הייתי מחליף בין שניהם וקצב האש היה מטורף, לאחרונה כשאני עובר מאחד לשני צריך לחכות המון זמן עד שאפשר לירות. זה רק אצלי או שהם שינו את זה בכוונה?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by aviel3634,

טוב אז ככה אני לא יודע אם כולכם מכירים את המשחק BF3 אבל אני מניח שרובכם מכירים ואולי משחקים אז אני עושה סדרות של זה בערוץ שלי וגם מונטאג'ים , הפעם החלטתי לעשות משהו עם הקהילה הישראלית ולפתח אותה בטיפה , ביקשתי מהשחקנים הישראלים לשלוח לי קליפים טובים שלהם מהמשחק ואני יצור סרטון אחד שלם במחוות תודה לכל הסאבים שלי ולכל התומכים שלי כי באמת הקהל הישראלי הקהל הכי טוב אני בקושי נתקל באנשים שנותנים לי תגובות רעות בלי סיבה ודברים כאלה אני מקווה שתאהבו את זה ואם כן ואתם לא מכירים את המשחק ואהבתם אתם מוזמנים לקנות את המשחק כי באמת אני אוהב את המשחק הזה ואם אני לא טועה מוכרים אותו עכשיו בהנחה באוריג'ין, בלי הרבה דיבורים קחו לכם משו לנשנש ותהנו מהצפייה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם הוציאו פאץ כלשהו ל NBA LIVE 2006 שיתן לשנות את כל המקשים, כי כרגע מה שקורה זה שיש מקשים שמותאמים ל PS2 ואי אפשר להשתמש בהם במחשב, אי אפשר לעשות אלי אופ עם הקרש כי צריך מקש שבעצם לא קיים במקלדת כי הוא מותאם ל PS2 בכל מקרה בדרך כלל מוציאים כל שנה עידכון שנותן לשנות את כל המקשים, מישהו יודע אם יצא ? תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. איך לעזאזל הם עושים את זה........... לרילודד הפיתרונות...

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by The_Byter,

שלום. אני מחפש משחק שאינני יודע את שמו :\ במשחק ישנם שני שכנים שאחד מהם הוא השחקן והמטרה היא לעצבן את השכן שלך... המסך מחולק לשניי מסכים (אחד עליון והשני תחתון), נראה מאוד חמוד וכייפי. מישהו אולי ראה ? שמע ? יכול לעזור ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. אני תקוע בשלב שבו אני אמור למנוע מהמורדים לעבור דרך הפורטל ע"י חדירה תת- קרקעית לבסיס שלהם... העניין הוא שלפני שאני מספיק לזוז הם מכסחים לי ת'צורה... לא משנה כמה תותחים בניתי בבסיס וכמה חיילים אני מנסה לשלוח אליהם לבסיס, הם פשוט תוקפים אותי מכל עבר ומחסלים אותי. מה אני צריך לעשות כדי לסיים את השלב הזה ולחזור להלחם בג'וקים או מה שלא יהיה בשלב הבא?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by ofirsa,

IDF Clubs כתובת השרת : 212.235.52.50:29137 שם השרת : IDF HideNseek Only Rooftops Fast dll מספר שחקנים : 12 סוג השרת : Hidenseek תומך במשחק : cs 1.6 ----------------------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:23200 שם השרת : IDF HideNseek Only Floppytown Fast dll מספר שחקנים : 12 סוג השרת : Hidenseek תומך במשחק : cs 1.6 ------------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:51233 שם השרת : IDF Auto Mix Fast DL מספר שחקנים : 10 סוג השרת : Mix תומך במשחק : cs 1.6 --------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:18289 שם השרת : IDF DodgeBall Fast DL מספר שחקנים : 12 ס…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. אחד המשחקים המרשימים והמתקדמים ביותר בשוק יפסיק להיות בלעדי לחלונות 10 ולחנות של מיקרוסופט בקרוב לכתבה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by constantine16,

http://www.gametrailers.com/player/23841.html

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  13. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/4445a8d8-67ce-4537-8f78-9509d486f84b.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 4 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינות סאטלות? יש משהו שתמיד רצינו לשאול את ההלגאסט: "תגידו, העיניים האדומות זה מעייפות?" כן, לוני כבר שיחק בקילזון 3, וכן, הוא סיים את האמאמא שלו ונהנה מכל רגע, לפרק הזה מצורפת חינם סקירה מלאה למשחק המדובר של השנה. בנוסף יש לנו ביקרות על משחקים ודמואים נוספים (The Shoot ,Lucidity, Stacking), הרבה חדשות (ה-PSN הישראלי, סוני מאיימת בבאנים, מפות הרחבה ל-HALO, אינפאמוס 2 ועוד...), פינה נוספת של המלצות סרטים ו-Flickchart (מאחר וקיבלנו ביקורות שוות בעד ונגד אנחנו מעלים סקר לאתר - http://fanboys.co.il -…

14. רציתי לדעת כמה עולה כבל מאריך לג'ויסטיק של פליסטיישן ואיפה אפשר לקנות אותו בהכי זול? נ.ב. זה כבל מאריך לפליסטיישן 1.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by pooowa,

תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

אני בשלב 6 ואני בהתחלה מדבר עם החברה שלו בטלפון ואחרי זה אני צריך למצוא את הילד שלו אתופי קטן עכשיו ירדתי מתחת לאדמה ואז למערה ועכשיו אני מוצא אותו בסוף המערה אני רואה סרטון כזה ואז יש איתו מפלצות ואז הוא נעלם מה אני עושה עכשיו לאיפה הוא נעלם?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

כמו tekken לסוני שאפשר לשחק בהם עם גי'יסטיקים של xbox360, תודה.

18. Started by overload,

התקנתי את המשחק. המשחק רץ על איזה 50FPS בהגדרות נמוכות הבעיה היא שכמה שאני מעלה יותר את ההגדרות יש יותר ויותר ארטיפאקס ובאגים. אף פעם לא שמעתי על משחר שעושה ארטיפקס בהגדרות גבוהות בלבד, כל המשחקים האחרים פועלים יופי ואין OC ד"א. זה קורה לעוד אנשים? (קטליסט 5.7)

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by ban26,

שמתחילים את המשחא המשימה הרשונה זה להרוג איזה עכבר הקיצר ירדתי לשם הרגתי עכבר קטן הכל סבבה פתאום מופיע עכבר ענק איך הורגים אותו

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by Shoko,

יש אותו גם למחשב או שזה כותר רק לפלייסטיישן ?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  21. Started by KermitShor,

בחלק האחרון של המשחק act 5 מצאתי 4 "מכשירי ביות" ירוקים שפתחו אזור בונוס קיצר יש שם אדם שרוצה שאני ימצא לו את השירון שלו זה השירון של Iron Man שאספתי במשך כל המשחק? זה השירוין שהוא אמור לקבל ממני?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, וגם הטריינרים לא עובדים אלא רק מקריסים את המשחק. אנא עזרתכם HF

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by afekchaos,

רוצה לדעת איך משחקים בניד פור ספיד החדש עם חברים. ניסיתי קצת לא הצלחתי תעזרו בקשה מה צריך להוריד או לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  24. הי אנשים מה שלומכם?! החלטנו לעשות לכם טורניר לרמות הנמוכות לאחר הצלחת הטורניר של קבוצת NOM הקרידיט כולו מגיע להם אין ספק. כמו כן אני רוצה להודות לנועם על השיחה הארוכה שפשוט אמר לי תעשה, תמיד טוב לעזור לרמות הנמוכות אז הנה אנחנו עוזרים! אנשים כל פעם הפרסים ישתנו, אם תהיה הענות גדולה הפרסים יעלו ונכניס גם פרסים ממש רציניים. המטרה לשמור על כמויות גדולות של שחקנים בכל טורניר. ראו כרך הטורניר הכללי של IGA שבזכותכם הבאנו את SteelSeries כדי שתחלק לכם השחקנים פרסים שווים! ההרשמה לטורניר לליגות: ברונז, סילבר, גולד ופלאט בלבד. והוא יערך אי"ה ביום רביעי הקרוב! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/i0b נהנה ביחד! אז ניפגש ברביעי אה?!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by pop144,

תשמעו המערכת שלי היא e6300 1.86ghz 1GB DDR2 667MHZ GEFORCE 8800GTS 640MB כשאני משחק FEAR על רזוולוציה 1600 על 1200 אז יש קטעים שהמשחק רץ טוב ויש קטעים שהוא רץ ב-SLOW וזה לא הגיוני מישהו יכול להגיד לי מה ניתן לעשות?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים