עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עד לא מזמן תמיד שיחקתי בשילוב הזה בטנקים וזה היה קטלני נגד חי"ר, הייתי מחליף בין שניהם וקצב האש היה מטורף, לאחרונה כשאני עובר מאחד לשני צריך לחכות המון זמן עד שאפשר לירות. זה רק אצלי או שהם שינו את זה בכוונה?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c-far-cry-4-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%9b%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93/

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  4. Fourteen ways to spot a Call of Duty player in Battlefield 3 Other than by looking at the bottom of the leaderboardsקצת ישן, אבל מי שעדיין לא קרא, יש שם כמה משפטים די טובים

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  5. חבר'ה, מכיוון שמבחר המשחקים הנורמלים כלא גדול במיוחד, אני מצפה למשחים הבאים אבל אין לי מושג מתי הם יוצאים... אם תוכלו להביא תאריך, זה יהיה סבבה... אז המשחקים הם: DRIVER 3 NFSU2 Colin Mcrae Rally 2005 HF2 (!) NBA 2005 זהו בערך... אם אני אזכר העוד משחק אני אעדכן

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  6. Started by piro,

אני צריך המלצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. שלום! טוב, קצת אחרי שקיבלתי את הרחפת, התקדמתי, ואז תיקנתי את הרמפה עם הבקבוקים, התקדמתי עוד קצת ואז הגעתי לשטח קצת יותר פתוח, שמולי יש שער שבדיוק סגרו לי אותו... ויש מין מבצר כזה מולי. אני נכנס אליו, הורג את כולם, ויוצא החוצה חזרה, בינתיים המסוק ה BZ הזה רוצח אותי... ואז אני מתקדם במקום והדרך היחידה שלי היא לחזור לרחפת. אני אמור למצוא משהו שפותח את אחד השערים, אבל לא מצאתי כלום, סתם ירד לי חיים... מה אני אמור לעשות? זה מתג מסויים או מה? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש משחק טוב!מה שלא קרה לאחרונה המשחקים שנהיניתי מהם יחסית לאחרונה הם דום 3 HALF LIFE 2 E51 יש לכם להמליץ לי על משחקים טובים בסגנון?

9. Started by itamarg11,

אתמול קניתי את המשחק counter strike source ... מישהו יכול להביא לי סרברים ישראליים לשחק בהם ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  10. Started by deso,

נתקעתי באפוזפוזנל (מה אני מדבר אל עצמי???!?$?!#~# אף אחד לא מבין אותך ) חח, בכל מקרה מי שיכול לעזור איך אני עובר בדרך השלישית את פוזמק באפוזפוזנל? אחרי שגזמתי את השיח ו"הסוואתי" את עצמי, מה הלאה?? נראה לי המשחק מלא באגים! ובאולימפיידת הזקנים, איך אני עובר את הקבלה?משהו בלוקרים??? באגים!!! תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  11. התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה הורדתי Steam ומה עכשיו להתקין ואיזה שם משתמש לרשום

12. Started by xcalibur,

למיטב זכרוני עד לפני כמה חודשים הייתי מקבל פינגים של 10-20 לשרתים הישראלים. עכשיו הכל בסביבות ה-70 או 80. משהו קרה לאחרונה?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by blackorder,

אני צריך הצעות למשחקים אחד מול השני ברשת הביתית שיתאימו למחשבים ישנים (פנטיום 4)

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  14. Started by itaim,

ממליצים על הסימולטור? מי שמשחק בזה הרבה בבקשה שישלח לי הודעה פרטית יש לי כמה שאלות

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by overload,

התקנתי את המשחק. המשחק רץ על איזה 50FPS בהגדרות נמוכות הבעיה היא שכמה שאני מעלה יותר את ההגדרות יש יותר ויותר ארטיפאקס ובאגים. אף פעם לא שמעתי על משחר שעושה ארטיפקס בהגדרות גבוהות בלבד, כל המשחקים האחרים פועלים יופי ואין OC ד"א. זה קורה לעוד אנשים? (קטליסט 5.7)

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by spike77707,

האמת התלבטתי אם לשאול את זה בפורום חומרה או פה והחלטתי פה כי זאת חומרה שהיא dedicated למשחקים(לא כמו עכברים, לדוגמא, שרק חלק מהם למשחקים ספציפית) רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה. זה נראה ממש טוב ומגניב ונראה שהולכת להיות תמיכה בהרבה משחקים בעתיד מה שגם הסרטון עם PORTAL 2 נראה פשוט מעולה וכיף. למישהו יש/ניסה ויכול לתת עדות? תודה.

17. Started by callMeAl,

החיילים בצוות לא עושים מה שאומרים להם. אני פוקד עליהם ב-MOVE לנקודה מסוימת והם הולכים להתאבד מול מכונת יריה ואחד מהם עושה טובה ועומד במסתור ועוד אומר שהגיע עד שבא לי לירות בו בעצמי ברצינות, זה המשחק הראשון ששמתי על המחשב החדש והוא מרשים גרפית אבל מבחינת "אינטליגנציה מלאכותית" הוא לא שונה בכלום ממשחקי 3D של סוף שנות ה-90. יש למישהו המלצה על משחק דומה עם אינטליגנציה מלאכותית משופרת, גם על חשבון המילה האחרונה בגרפיקה? נ.ב: אחרי משחק נוסף, אחד החיילים "נתקע" בתוך ערימת אבנים ולא מסוגל לצאת בשום דרך

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  18. הי אנשים מה שלומכם?! החלטנו לעשות לכם טורניר לרמות הנמוכות לאחר הצלחת הטורניר של קבוצת NOM הקרידיט כולו מגיע להם אין ספק. כמו כן אני רוצה להודות לנועם על השיחה הארוכה שפשוט אמר לי תעשה, תמיד טוב לעזור לרמות הנמוכות אז הנה אנחנו עוזרים! אנשים כל פעם הפרסים ישתנו, אם תהיה הענות גדולה הפרסים יעלו ונכניס גם פרסים ממש רציניים. המטרה לשמור על כמויות גדולות של שחקנים בכל טורניר. ראו כרך הטורניר הכללי של IGA שבזכותכם הבאנו את SteelSeries כדי שתחלק לכם השחקנים פרסים שווים! ההרשמה לטורניר לליגות: ברונז, סילבר, גולד ופלאט בלבד. והוא יערך אי"ה ביום רביעי הקרוב! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/i0b נהנה ביחד! אז ניפגש ברביעי אה?!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by motogt,

לפני כמה שנים (8-10) אני זוכר שהיה משחק שחמט קלאסי בגרפיקה של דוס. שאם אני לא טועה אי אפשר היה לנצח אותו. איפה אפשר למצוא את המשחק הזה? לינק לPS של המשחק: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/ChessTemRegular.jpg

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  20. Started by INFERNO,

מי שרוצה לשחק נגדי .. 114800158

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  21. משחק הפעולה הפרהיסטורי של יוביסופט מגיע בשבוע הבא, והטריילר החדש שלו מציג את הנשקים שיעמדו לרשותכם Far Cry Primal הוא אחד המשחקים המסקרנים ביותר של שנת 2016 מבחינתנו, ולא קשה להבין למה – אחרי הכל, לא בכל יום אנחנו רואים מותג מוכר מחברה גדולה שעושה שינוי משמעותי כל כך, וקופץ מהעולם המודרני אל ימי קדם, לתקופה שרואים וחווים לעיתים נדירות בלבד ביקום הגיימינג. אם לא תהיה דחייה של הדקה ה-91, המשחק החדש עתיד להגיע לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בעוד שבוע בדיוק, ב-23 בפברואר – ואל פלטפורמת ה-Uplay של המפיצה יוביסופט במחשבים האישיים בעוד שבועיים, ב-1 במרץ 2016. עד שזה יקרה, היוצרים דואגים לשמור על רמת העניין שלנו עם סרטון משחקיות עדכני, שמציג ומסביר על …

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. שלום מותקן אצלי sims 2 התקנתי את חבילת ההרחבה Sims 2 Pets עולה הסירטון אבל לאחר זמן מה עולה ההודעה: http://img49.imageshack.us/img49/5263/1489150614971492at8.jpg אני לא יודע מה הבעיה תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by zwex35,

היי,הורדתי לא מזמן NBA2K10 ואני לא יודע איך להתקין אותו.. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by adlanm,

משחקים טובים אפשר לעשות dual view לכל משחק, או לפחות לחלק? למשל, דום

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  25. יש לי 2 משתמשים של הסטים אחד CS רגיל והשני CSS אפשר לעשות משניהם אחד של הכל??

• 10 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים