משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני באחוז 26 ואני לא רואה על המפה עוד משימות לעשות אני מסתובב שם שעות אבל לא מוצא כלום (אבל המוסכים כן מסומנים) מישהוא יכול לעזור לי???????
-
- 12 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הכוונה למשחקים כמו Lego Star Wars II או Bionic Commando Rearmed. תודה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, כשאני מפעיל משחקים אז רובם נתקעים לאחר מספר דקות. והדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לאתחל מחדש..(לא רק המשחקים החדשים, אפילו gta 2..) לפני כמה שבועות התקינו לי מאוורר חדש על המעבד ולפני שבוע החלפתי כרטיס מסך... הרצתי גם את התכנה mem test וגם בה לא היו שגיאות המפרט שלי הוא כזה amd athlon xp 1800+ radeon 9550 128 mb 128 bit 256 mb במהירות 133 מגהרץ (זה מה שלוח תומך)... :-[ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התחלתי לשחק בו והוא משחק די נחמד, אבל הקטע הוא שאין כתוביות, ז"א יותר קל לי להבין עם כתוביות איך אפשר לשים כתוביות? לא ראיתי בהגדרות
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק ברשת בשרתים פרוצים? מי שמשחק שירשום איזה גרסה המשחק שלו.. ושיתן תשרתים כי לי יש רק 2 שעובדים.. השאר רושמים שיש לי פינג גבוה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם בNFS הזה אפשר לראות את תא הנוסעים כמו בNFS5 ? הייתי בודק בעצמי אבל איני מצליח להוריד את דמו.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום בעקבות תארד של מישהו ששיחק GTA זה עשה לי לשחק גם עכשיו כשאני משחק אני לא שומע את המכוניות נוסעות וגם שמדברים איתי אני לא שומע כמו בטלפון או במשימה איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התחלתי לשחק BF2 ואין שם 1280/1024! וזה ממש לא כיף! עכשיו אני יודע שאפשר להגדיר שתיהיה רזולוציה כזאת אבל אני לא יודע איך.... איך אני יודע שאפשר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.msg1694490#msg1694490 עכשיו לא הבנתי איפה מה הקטע של ה+MENU 1.... איך אני מגיעה להז? ומה זה VideoSettings.setResolution?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי אזושהי בעייה מעצבנת בקוד 4 ... אני מתחבר לשרת במשחק ואחת הבעיות שנוצרות היא שברגע שאני מתחבר ונכנס למשחק הוא מעיף אותי וכותב: Chapi punkbuster permanent ban issued on this game server.... אני לא מבין למה הוא עושה לי באנים כל הזמן... הפאנקבאסטר שלי מעודכן (ופועל) ואנלא מצליח להיכנס לשרתים ואם אני כן מצליח אז בשנייה שאני נכנס הוא מעיף אותי וכותב server disconnected ... מאוד מוזר
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
משחק הפעולה הפרהיסטורי של יוביסופט מגיע בשבוע הבא, והטריילר החדש שלו מציג את הנשקים שיעמדו לרשותכם Far Cry Primal הוא אחד המשחקים המסקרנים ביותר של שנת 2016 מבחינתנו, ולא קשה להבין למה – אחרי הכל, לא בכל יום אנחנו רואים מותג מוכר מחברה גדולה שעושה שינוי משמעותי כל כך, וקופץ מהעולם המודרני אל ימי קדם, לתקופה שרואים וחווים לעיתים נדירות בלבד ביקום הגיימינג. אם לא תהיה דחייה של הדקה ה-91, המשחק החדש עתיד להגיע לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בעוד שבוע בדיוק, ב-23 בפברואר – ואל פלטפורמת ה-Uplay של המפיצה יוביסופט במחשבים האישיים בעוד שבועיים, ב-1 במרץ 2016. עד שזה יקרה, היוצרים דואגים לשמור על רמת העניין שלנו עם סרטון משחקיות עדכני, שמציג ומסביר על …
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר כבר להוריד את המשחק הזה בחינם אבל אני לא מוצא אף אתר שאפשר להוריד ממנו ניסיתי מכמה אתרים אבל זה עבד. ניסיתי גם מהאתר http://oldies.org.il/ לא הצליח
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
זאתי תקופה שהם היו צריכים כבר להוציא תמונות של המשחק החדש או לכתוב משהו יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם ! איזה כיף לבשר הודעות כאלו, אני שמח לבשר שחברת CoolerMaster מאמצת מהיום באופן רישמי את קבוצת Pw-Gaming החברה תתמוך בקבוצה ובשחקניה מהיום והלאה בכל פעילויות הקבוצה אני שמחים לצרף גורם כל כך חזק ודומיננטי כשותף בגיימינג שלנו ומקווים לייצג אותם, את עצמנו ואתכם בצורה הכי טובה שרק אפשר! בקרוב מאוד בשורות משמחות נוספות! יובל.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
שלום אני זוכר שפעם היתה אפשרות לשחק בNFSU2 ברשת דרך IP והיה צריך תוכנה משהו יכול להביא לי אותה או לפחות את שמה ואם יש דרך חדשה ויותר נוכה אני ישמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חברים אני טיפה בבעיה: אני פותח שרת DEDICATED זה נותן לי IP רק של LAN .. ואי אפשר להתחבר מ INTERNET .. וכן עשיתי SV_LAN 0 מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רכשתי Empire Total War. להפתעתי הרבה גיליתי שאני חייב להתקין גם Steam. אני לא סובל את התוכנה, אבל זרמתי. בהתחלה נאלצתי להתקין Steam. אחר כך נאלצתי להמתין עשר דקות עד שהוא יסיים את העדכון. בהמשך נאלצתי ליצור חשבון. ברגע שהגעתי כבר למסך התקנה גילתי ש-Steam מחייב אותי להתקין את המשחק על C. לי אין מקום על C, אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? מצאתי בסוף פיתרון. אז עכשיו, אחר כל הכאב ראש, חזרתי לבית אחרי העבודה כדי סוף כל סוף להתקין את המשחק ולשחק. אז קיוויתי. מסתבר שאני לא יכול לסיים את ההתקנה כי כבודו שלא מצליח להיכנס לחשבון שלי ב-Steam. אם זה הכאב ראש שצריך לעבור בן אדם שרכש משחק מקורי אני מצטער שקניתי אותו. הייתי יכול להוריד תוך מספר שעות מ-Torrentleech, לשים Crack ונגמר הסיפור…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
טוב, אחרי שנגמרו הדמעות והסתיים יום האבל לזכר הרגעים המדהימים שהמשחק הזה סיפק, הנה כמה זכרונות מ CITY 17 . . . לזכור ולעולם לא לשכוח ! ! ! [glow=red,2,300]MSI 9800 PRO OC 430@400 + PIII 1133Mh"z@ 1300 1024X768 הגדרות גרפיקה בתוך המשחק מקסימליות בכל התחומים . [/glow] ======================================================================================== אני חוזר ליחידה שלי,כך שאם יהיו שאלות אוכל לענות רק בסופ"ש.יש לציין שאני צלם,כך שניסיתי לתפוס בתמונות זוויות "לא שגרתיות" אל תתפלאו אם לא תבינו מאיפה הבאתי את זה. שלכם, אלכס טורובסקי.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=37861
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלומות, בגלל בעיות של חוסר מקום(שמשגעות לי את השכל) בהארד דיסק אני מוכרח להסיר את C&C 3.. לצערי, זה קצת קשה.. אני מפעיל את הUninstaller המובנה של C&C 3 והכל "עובד" בסדר עד שאני לוחץ על הכפתור Remove, ואז הUninstaller פשוט... נתקע ולא מסיר כלום... Help? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD ), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשוך מאוד... חשוב לציין כי יש סי…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המשחק רץ מהר מידי איך אפשר לתקן? האם בגלל הDUAL CORE?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
2 ג`יגה של מידע הורדו אמש משרתיה של Ubisoft הצרפתית, בין היתר סרטונים, תמונות וקטעי אומנות, שחושפים כותרים שעד היום לא ידענו על קיומם. למרבה הפלא, הקבצים הכבדים האלה לא נגנבו משרתי החברה במבצע פריצה מתוחכם של האקר, אלא שכבו בנינוחות על שרת ה- FTP של החברה, שהוצע בשוגג לכל מי שניסה להקליד את הכתובת ftp.ubi.com. כאמור, השרת הכיל הוכחות חותכות לקיומם של משחקים שעדיין לא הוכרזו בצורה רשמית. בין השאר ניתן למצוא ברשימה הארוכה את Splinter Cell החמישי, כותר חדש בסדרת הנסיך הפרסי ומשחק המשך ל- Far Cry המהולל. לצערנו, אין באפשרותנו להציג בפניכם את נכסי הקובץ, אך אתם מוזמנים להכנס לפורום של Gaming Age, בו יש דיון ארוך על הנושא. חברת הפיתוח הבינה שהיא לא יכולה להכחיש את הביזיון שהתר…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שנים שיחקתי במשחק James bond Nightfire, אחלה משחק. מאז לא התעדכנתי בנוגע לסדרה. האם יצאו עוד משחקים מהסדרה?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-