עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by naorai,

אני מתקין אותו עכשיו ולא יכולתי לחכות אז הנה: (תמונה מההתקנה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by LIOR42,

איך רצים מהר כאילו דופקים ספרינט

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש ואני רוצה משחק שיראה לי למה המחשב מסוגל... כרטיס מסך 1950p איזה שמחק אתם ממליצים לי לשחק שינצל את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום אני זוכר שפעם היתה אפשרות לשחק בNFSU2 ברשת דרך IP והיה צריך תוכנה משהו יכול להביא לי אותה או לפחות את שמה ואם יש דרך חדשה ויותר נוכה אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. היי... בן-דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לoc, והוא רוצה AMD הוא רוצה לקנות את הTr xp-120 , איך אני יכול לדעת לאיזה לוחות הxp120 מתאים? תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תודה.....אבל כבר מצאתי תשובה...

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

^^^^ ? ד"א יש אפשרות להוציא את הקלים ממשהו שבחרתי[נגיד איזה קסם] ושזה יהפוך בחזרה לסקילים?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by RonCohen,

איך אני משחק בRainBow Six Vegas 2 בספליט סקרין אני זוכר שראיתי שאפשר

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  8. יש לי 2 משתמשים של הסטים אחד CS רגיל והשני CSS אפשר לעשות משניהם אחד של הכל??

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

ואם כן מתי יגיע לארץ??...ומתי יצא?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. Started by eladbu,

או קי אז יש לי AREA51 הגעתי לאיזה שלב שאני פשוט לא מצליח לעבור זהו שלב יחסית התחלתי שבו נשארנו רק 3 לאחר שאחד בוטר בזוועתיות ואז נכנסים לתוך חדר(אחרי העכבישים)ואחד החברה שלוח אותי למצוא כרטיס A1 אם אני לא טועה.אז סרקתי את כל המקום גם מצאתי איזה יד קטועה שאני מנסה להניח אותה על הזיהוי כף יד הדלת לא נפתחת!שמתי לב שבחדר יש 2 מקומות להניח את היד ניסיתי את שתיהים אך ללא הועיל! אז מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  11. היי חברים . אני מעוניין לשחק את BF2 ברשת, והיות והסכום הכספי הוא לא עניין של מה בכך בשבילי, אני רוצה לשחק קצת לפני שאני אבצע את הרכישה. אם יש כאן בחור ששיחק מספיק, נהנה מהמשחק, רוצה לאפשר לחבר אחר (אני) להנות, ומעוניין להשאיל את הסריאל שלו (רק לתקופה של שבוע-שבועיים), אני אודה לו . עדיף שתאפשרו לסריאל שלכם להיות בשימוש, למלא את ייעודו, מאשר להתייבש בהארדרייב שלכם . אל תתנו לו למות ! המשך יום נעים לכולם ! 8)

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  12. אני פשוט לא סובל גרפיקה ללא aa ,אולי בכל זאת יש אפשרות ל aa ואני לא מוצא?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by netanel38121,

פשוט מאוד המשחק הזה לא יכול לעבוד על מחשב שמותקנת בו SP2 הוא עובד רק עם SP1 ולכן אי אפשר להפעיל אותו. (הוא מיועד רק לסוני) אז הפיתרון הוא פשוט להתקין Patch מיוחד ל SP2 שאפשר להוריד אותו מכאן http://forum.softpedia.com/index.php?act=Attach&type=post&id=59223אחרי זה תתקינו את המשחק שימו את הPatch בתקייה של המשחק ואז תתקינו את הPatch הPatch זה הסמל של המשחק בלבד וזה השם שלו MKT - XP Patch עכשיו אחרי שעשיתם את זה תלכו לקובץ ההפעלה של המשחקMKTRILW לחצן ימני מאפיינים תאימות ותשימו אותו על Windows 2000 חשוב להדגיש כי המשחק חייב להיות מותקן בכונן C לא מומלץ להתעסק עם ההגדרות של ההתקנה ולשנות את מיקום ההתקנה. שיהיה בהצלחה והכי חשוב תהנו. אם יש שאלות תשאלו ואשמח לעזור.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by nore0,

איך עושים הזמנה ??? כמה עולה משלוח וכו'

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. Started by itaysk,

שתי בעיות בעצם: 1. עם חבר שלי כל פעם שאנחנו מנסים לשחק הוא אומר שהגרסא שלנו לא אותו דבר ולשתינו יש 1.0 2. כל פעם שאני עושה CREATE GAME האינטרנט מתנתק ???

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

http://en.wikipedia.org/wiki/LHX_Attack_Chopper http://www.old-games.org/games/lhx אחד המשחקים החרושים שלי בתור ילד עובד טוב מאוד ב XP בויסטה צריך לאפשר ל CMD להיות FULL SCREEN עדיף להשתמש בכרטיס קול אונבורד כי היו לי בעיות עם הכרטיס קול ה PCI שלי . יש לי בעיה אני זוכר למשל שהאפאצי היה מגיע ל 200 קמ"ש אבל אני מצליח להגיע רק ל 160 אני זוכר שצריך להדליק מבער אחורי בשביל זה אבל עם איזה כפתור ? לא מצאתי את הכפתור הזה .

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  17. Started by michael1232,

שלום לכם רציתי לדעת איפה נשמר הפרופיל של שחקן האופליין ב-Windows Live תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. Started by Y.R,

חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש וקיבל איתו את המשחק Prince of Persia: The sands of time אצלו זה פועל מצויין אבל ניסיתי להתקין אותו אצלי ובסוף ההתקנה המחשב מודיע שחסר הקובץ E:/autorun/Pop_GFX/back1.bmp יש למשהו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by overload,

התקנתי את המשחק. המשחק רץ על איזה 50FPS בהגדרות נמוכות הבעיה היא שכמה שאני מעלה יותר את ההגדרות יש יותר ויותר ארטיפאקס ובאגים. אף פעם לא שמעתי על משחר שעושה ארטיפקס בהגדרות גבוהות בלבד, כל המשחקים האחרים פועלים יופי ואין OC ד"א. זה קורה לעוד אנשים? (קטליסט 5.7)

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Ivan Crazy,

משום מה אני לא מקבל שום טלפונים מאנשים כדי לקבל משימה ולפי מה שהבנתי צריך לקבל טלפון מפיל קסידי אחרי שדידת הבנק אבל משום אני לא מקבל טלפון מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by darkdude,

בשלב YOU BETTER WATCH OUT... כשאני זורק מטבע או משתיל פצצה המשחק פשוט ניסגר. מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by shauli,

שלום לפי מה שהבנתי Counter-Strike זה משחק אינטרנטי בסגנון מלחמתי. ראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה יפה וכ'ו... האם המשחק הזה הוא חופשי ומותר להוריד אותו או שצריך לשלם דמי מנוי? אתם ממצליצים להוריד? ואם הוא חוקי, מאיפה אפשר להוריד את הגירסא הכי מתקדמת? בתודה, שאולי

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by Shtupel,

תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by MeTaL_SnAkE,

מי שיכול לתת.. אודה לו מאוד.. וגם אשחק איתו אם ירצה כי אני ממש לא נוב כשזה מגיע למשחקים.. ^^ תודה לעוזרים.. !

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  25. העונה השלישית של משחק דפדפן שרי מלחמה כבר יצאה!כל החדשים למיניהם וסתם כל מי שרוצה לשחק בעונה השלישית מוזמן להצטרף עכשיו! משחק דפדפן שרי מלחמה:http://www.warlords.co.il/את עזר למשחק דפדפן שרי מלחמה:http://gamerstartplay.blogspot.com/

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.