משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה נשמר הפרופיל של שחקן האופליין ב-Windows Live תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה היא לא במהירות המחשב ... לוקח לזה 3 ..4...דקות עד שרואים את המסך הראשוני ! אבל ההרדיסק לא טוען או משהו ! ... ?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ממליצים על הסימולטור? מי שמשחק בזה הרבה בבקשה שישלח לי הודעה פרטית יש לי כמה שאלות
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק. המשחק רץ על איזה 50FPS בהגדרות נמוכות הבעיה היא שכמה שאני מעלה יותר את ההגדרות יש יותר ויותר ארטיפאקס ובאגים. אף פעם לא שמעתי על משחר שעושה ארטיפקס בהגדרות גבוהות בלבד, כל המשחקים האחרים פועלים יופי ואין OC ד"א. זה קורה לעוד אנשים? (קטליסט 5.7)
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק סוחר רכב נוסע קונה בית נוסע קונה רכב הולך בעזרת ה GPS לאן שהוא רוצה למרוץ ולא מצליח לשחק משם מה לעשות מישו נתקל בבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
הי אנשים מה שלומכם?! החלטנו לעשות לכם טורניר לרמות הנמוכות לאחר הצלחת הטורניר של קבוצת NOM הקרידיט כולו מגיע להם אין ספק. כמו כן אני רוצה להודות לנועם על השיחה הארוכה שפשוט אמר לי תעשה, תמיד טוב לעזור לרמות הנמוכות אז הנה אנחנו עוזרים! אנשים כל פעם הפרסים ישתנו, אם תהיה הענות גדולה הפרסים יעלו ונכניס גם פרסים ממש רציניים. המטרה לשמור על כמויות גדולות של שחקנים בכל טורניר. ראו כרך הטורניר הכללי של IGA שבזכותכם הבאנו את SteelSeries כדי שתחלק לכם השחקנים פרסים שווים! ההרשמה לטורניר לליגות: ברונז, סילבר, גולד ופלאט בלבד. והוא יערך אי"ה ביום רביעי הקרוב! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/i0b נהנה ביחד! אז ניפגש ברביעי אה?!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עברתי על האימייל שלי כי לא נכנסתי לשם כמה ימים וגיליתי שם הזמנה ל BETA ו CD KEY עדכונים נוספים כניראה רק מחר כי לא ניראה לי שזה יסיים בקרוב. אני מתקשה לסיים את ההתקנה, משהו לא יציב במיוחד :-X נ.ב. פותר לי את בעית המשחקים לחופש ;D עדכון ראשון: המשחק תומך רק ב IE7 ו FF2 (לי יש IE6 ו FF3 חחח) יכול להיות שבגלל זה ההתקנה לא עובדת, אני חוזר ל FF2 :'(
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה FPS יש לי תוך כדיי משחק איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי,יש לי את המשחק ,ואני לא מצליח לשלוט בכל השחקנים.....להעביר משחקן ושחקן זה מסמן לי רק שחקן אחד וזהו ושאר השחקנים משחקים אוטומטי איך מסדרים שזה יהיה רגיל בבקשה?ניסיתי בכל ההגדרות לא מצאתי כלום...
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
אני מסמנת את USE BLOOM EFFECT WHEN AVAILBLE לוחצת אישור ושוב אישור ואז חוזרת לבדוק אם הוא אישר ואני רואה שמה שסימנתי על USE BLOOM EFFECT WHEN AVAILBLE כבר לא מופיע הנה תמונה לפני כשאני מסמנת ואחרי כשאני לוחצת אישור: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ישנם 2 תיקיות של 2 דיסיקם , אבל באף אחת מהן אין איזה קובץ שהתוכנה DEAMON TOOLS יכולה להפעיל. אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה :'(
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האתר הרשמי של משחק הפעולה הפופולרי שינה את העיצוב שלו, ומצטרף אל רמזים קטנים אחרים מהתקופה האחרונה אשר מפיחים תקווה באפשרות של קאמבק טכנולוגי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
קצת פרטים ותמונות http://www.megagames.com/news/html/console/starwarsbattlefrontii-firstimagesdetails.shtml
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
או קי אז יש לי AREA51 הגעתי לאיזה שלב שאני פשוט לא מצליח לעבור זהו שלב יחסית התחלתי שבו נשארנו רק 3 לאחר שאחד בוטר בזוועתיות ואז נכנסים לתוך חדר(אחרי העכבישים)ואחד החברה שלוח אותי למצוא כרטיס A1 אם אני לא טועה.אז סרקתי את כל המקום גם מצאתי איזה יד קטועה שאני מנסה להניח אותה על הזיהוי כף יד הדלת לא נפתחת!שמתי לב שבחדר יש 2 מקומות להניח את היד ניסיתי את שתיהים אך ללא הועיל! אז מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אחרי שקיבלתי את הכרטיס החדש אני נדהם מכל צליל שהמערכת שלי מוציאה, החלטתי לנסות קצת משחקים תומכי תקן איכות THX. חיפשתי, ומצאתי ששני המשחקים הקודמים לNFS החדש תומכים THX בעוד שהחדש (Carbon) לא. האם אני טועה? והאם ההבדל יהיה כל כך משמעותי שאני אהנה הרבה פחות מהמשחק החדש?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
אני מתאר לעצמי שזה לא משחק פופולרי פה בפורומים והוא גם לא כ"כ חדש אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר (פרסמתי כבר שאלה בפורום הרשמי של המשחק). לא מזמן עברתי לXP וגם החלפתי כרטיס מסך לGF4 4200. אחרי שהתקנתי את הMYST, הוא התחיל לעשות בעיות. שמנסים להסתכל מסביב (הזזת העכבר) 360 מעלות, התמונה פתאום זזה מאוד לאט! לפעמים זה מיד בהתחלה, ולפעמים זה מתחיל בסדר ואז באיזשהוא שלב זה נתקע. זה קורה בהתקנה מלאה ורגילה ולא משנה באיזה סוג של האצה גרפית משתמשים, חומרה או תוכנה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, בד"כ אני נוטה לפתור את הבעיות שלי לבד ולשבור את הראש, אך הפעם אני באמת אובד עצות. מדובר במשחק ישן (עוד מהתקופה של windows 98 אם אני לא טועה) שנקרא Hype- the time quest. משחק פעולה ממש חמוד וילדותי. התחשק לי להתקין אותו שוב ולשחק בו, אבל לא משנה מה ניסיתי, המשחק פשוט לא יפעל! יש לי מערכת הפעלה Windows 7. ההתקנה עוברת, המשחק מתחיל להטען ופשוט נתקע באמצע פס הטעינה. ניסיתי להשתמש ב virtual pc והתקנתי windows 98 דרכו... לא עוזר- שם אני צריך למצוא דרייברים מיוחדים שמתאימים לכרטיס המסך וגם ישנים ותואמים את windows 98 וזה סיפור בלתי אפשרי כמעט. ניסיתי Dosbox- גם לא עובד דרכו. ניסיתי לשנות את ההגדרות של directX דרך הפקודה dxdiag- אבל אי אפשר לשנות את זה מסיבה לא בר…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן הכל !.....לא רוצה לעלות (בלי שום הודעה גם) פשוט לא עולה לוחצים הוא טוען שניה וזהו סוגר...(בדקתי בTASK MANEGER לוידוי) זו גרסת הדיסקים .
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני בחלק שבו אתה נמצא בביוב ואני פשוט לא יודע מה לעשות מישהו ששיחק במשחק נתקל בכזאת סיטואציה?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זה כמו וורקראפט 3 רק ברשת כזה.... www.kingsofchaos.com ד"א תצביעו בשבילי באתר שאני אוכל להתקדם... מי שנרשם שיכתוב את הלינק שלו גם שנוכל כולנו להצביע אחד לשני http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=x7tc3de9
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, כשאני מפעיל משחקים אז רובם נתקעים לאחר מספר דקות. והדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לאתחל מחדש..(לא רק המשחקים החדשים, אפילו gta 2..) לפני כמה שבועות התקינו לי מאוורר חדש על המעבד ולפני שבוע החלפתי כרטיס מסך... הרצתי גם את התכנה mem test וגם בה לא היו שגיאות המפרט שלי הוא כזה amd athlon xp 1800+ radeon 9550 128 mb 128 bit 256 mb במהירות 133 מגהרץ (זה מה שלוח תומך)... :-[ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
משחק מצויין או מורכב מדי, מעצבן מדי ומשעמם מהר...?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-