משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
היי אולי זה קצת בורות אבל סליחה !! לא מזמן רכשתי כרטיס קול Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional שאני מאד מרוצה ממנו... יש משחקים שתומכים במיוחד בסוג זה של הכרטיס!! ויש שלא! שמתי לב שבהגדרות רבות של משחקים יש אופציה בסאונד של DEFAULT או OPEN AL מה אני צריך לשים?? או מה עדיף? ומה ההבדל בכלל?? יש פה עניין של הקלה על עומס של המחשב?? או שזה לא ממש קשור? (כי ראיתי שיש זכרון מובנה על הכרטיס)... מנהלים אני לא יודע אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית!! במידה וזה לא מתאים אז תעבירו
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה עושה punkbuster? שמתי לב שAC3 דורש אותו על מה הוא משפיע? אני מקבל שגיאה כלומר המשחק לא מצליח להתקין אותו בלי זה המשחק יכול לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זה rep שרשום מתי שאתה משחק באינטרנט זה כתוב בצד אז אני רוצה לדעת מה זה ואיך מעלים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למה משמש הSTEAM ? צריך להתקין אותו כמו דיירקטאיקס? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
-
כל הזמו אהי רואה שכתוב משחקי FPS בGAMER או בVGAMES ואני לא מבין למה אם ותכונים אז תסבירו לי מי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממשק בפולנית??? האם זה כל המשחק , דיאולוגים/שיחות והכל??? או שזה רק התפריט במשחק?????
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם הוא כמו דיאבלו? הרי זהו משחק תפקידים , אבל שמעתי שיחה של שני אנשים ואחד מהם אמר שאי אפשר בכלל להשאוות בין שני המשחקים כי זה סוג אחר לגמרי. מה השוני?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ראיתי באיזה חנות ולפי מה שהם אומרים 2.01 יותר טוב מ 1.51,אז זה איזה שהוא שידרוג ל 1.5 או שלא להתעסק עם זה, בכ"א קרובת משפחה שלי קנתה 2.01 ובדיסק שהיא קיבלה הופיעה שנה גירסה ל 2 (אני מקווה שלא ל 2.01 והם לא רשמו עד הסוף)
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מה זה ה-Punkbuster ב-Battlefield 2142 שמעיף אותי כל הזמן מסרבר? בתודה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ממתי יש שם כרישים ?! מה הוא עושה ?! זה לא קוד. (זה אצלי במחשב) עריכה: אני מעלה קובץ אבל הוא לא מעלה לי אותו אז הבאתי תתמונה בזיפ . בזיפ יש גם תמונה של צב ים וגם ראיתי דגים !
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אתמול שחקתי כמה שעות מלאתי את כל הכוכבים(שלושה כוכבים על הקסדה ) וקיבלתי שתי מדליות מישהו יודע מה זה המדליות האלה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=414 נראה מגניב, אבל לא הבנתי מה זה עושה.. 8)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מן האתר ואני לא יודע איך לשחק בזה מישהו בבקשה יכול להסביר איך משחקים ???
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
נכנסתי לסרבר לאחר שסרבר אחר קרס לי אני מחליף ל K Bullets ורואה את זה..הכוונת של הנשק הראשי גם השתנתה לי וחלק מהאנשים היו רמה 0 ולחלקם לא הופיע רמה בכלל WTF?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קיבלתי באן מאיזה שרת עם הסיבה הנ"ל, לא יודע אפילו מה זה אומר.. למישהו יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אני רואה משחקים והיוצרים אומרים שהם בשלב סופי ועושים לו פוליש? מה זה אומר???? ???
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כי זה לא נפתח ב winrar, איך אפשר לאחד אותם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים יפים (FPS או כ-ל אקשן אחר) שיחקתי ב cod 4 crysis stranglehold moh:a assasins creed יש עוד המלצה? כל דבר שיש בו אקשן... מפרט 4200x2 8800gt 512 2 gb זיכרון
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ציפיתי להרבה יותר. פתאום אני רואה את הפרצוף של החייל ההוא חשבתי משהו בהגדרות לא טוב, במריו ראו ברור יותר את הפנים של השחקנים. אבל גם כשהעליתי את הרזולוציה ל 1280x1024 וההגדרות על HIGH המשחק נראה גועל נפש, והמשחק בכלל גרוע יותר. Doom משחק חזק יותר =\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הוא דומה לקודמו Lost Planet: Extreme Condition מבחינת ה-Single Player עם קצת שיפורים או לחלוטין משחק חדש?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-