עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MasterDK,

טוב זה נראה המקום המאתים ביותר לשאלה הזאתי. בזמן החארון אני משחק במשחקים אבל גם לומד עליהם קצת ונתקלתי במונח engine שפרושו מנוע בעיברית. עכשיו מה זה ה"מנוע" הזה ומה התפקידים שלו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by nore0,

מה ההגדרות האלה אומרות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nore0,

תודה לעונים

4. Started by kingpin,

יש תמיד בהגדרות של המישחקים כזה 1x 2x 3x 4x

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by nore0,

המהדורה השחורה מה זה אומר בכלל http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2682/Need-for-Speed-Most-Wanted-BLACK-EDITION

• 34 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. היי אולי זה קצת בורות אבל סליחה !! לא מזמן רכשתי כרטיס קול Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional שאני מאד מרוצה ממנו... יש משחקים שתומכים במיוחד בסוג זה של הכרטיס!! ויש שלא! שמתי לב שבהגדרות רבות של משחקים יש אופציה בסאונד של DEFAULT או OPEN AL מה אני צריך לשים?? או מה עדיף? ומה ההבדל בכלל?? יש פה עניין של הקלה על עומס של המחשב?? או שזה לא ממש קשור? (כי ראיתי שיש זכרון מובנה על הכרטיס)... מנהלים אני לא יודע אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית!! במידה וזה לא מתאים אז תעבירו

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by AmitDanan,

מה עושה punkbuster? שמתי לב שAC3 דורש אותו על מה הוא משפיע? אני מקבל שגיאה כלומר המשחק לא מצליח להתקין אותו בלי זה המשחק יכול לעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה rep שרשום מתי שאתה משחק באינטרנט זה כתוב בצד אז אני רוצה לדעת מה זה ואיך מעלים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by civic,

למה משמש הSTEAM ? צריך להתקין אותו כמו דיירקטאיקס? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  10. Started by AVI.S.T,

כל הזמו אהי רואה שכתוב משחקי FPS בGAMER או בVGAMES ואני לא מבין למה אם ותכונים אז תסבירו לי מי שיודע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ShrekHunter,

ממשק בפולנית??? האם זה כל המשחק , דיאולוגים/שיחות והכל??? או שזה רק התפריט במשחק?????

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by bck,

האם הוא כמו דיאבלו? הרי זהו משחק תפקידים , אבל שמעתי שיחה של שני אנשים ואחד מהם אמר שאי אפשר בכלל להשאוות בין שני המשחקים כי זה סוג אחר לגמרי. מה השוני?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  13. ראיתי באיזה חנות ולפי מה שהם אומרים 2.01 יותר טוב מ 1.51,אז זה איזה שהוא שידרוג ל 1.5 או שלא להתעסק עם זה, בכ"א קרובת משפחה שלי קנתה 2.01 ובדיסק שהיא קיבלה הופיעה שנה גירסה ל 2 (אני מקווה שלא ל 2.01 והם לא רשמו עד הסוף)

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. מה זה ה-Punkbuster ב-Battlefield 2142 שמעיף אותי כל הזמן מסרבר? בתודה, רועי.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

ממתי יש שם כרישים ?! מה הוא עושה ?! זה לא קוד. (זה אצלי במחשב) עריכה: אני מעלה קובץ אבל הוא לא מעלה לי אותו אז הבאתי תתמונה בזיפ . בזיפ יש גם תמונה של צב ים וגם ראיתי דגים !

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by sherlock1212,

אתמול שחקתי כמה שעות מלאתי את כל הכוכבים(שלושה כוכבים על הקסדה ) וקיבלתי שתי מדליות מישהו יודע מה זה המדליות האלה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by אלון פ,

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=414 נראה מגניב, אבל לא הבנתי מה זה עושה.. 8)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. Started by shimon956,

הורדתי את המשחק מן האתר ואני לא יודע איך לשחק בזה מישהו בבקשה יכול להסביר איך משחקים ???

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by ew89,

נכנסתי לסרבר לאחר שסרבר אחר קרס לי אני מחליף ל K Bullets ורואה את זה..הכוונת של הנשק הראשי גם השתנתה לי וחלק מהאנשים היו רמה 0 ולחלקם לא הופיע רמה בכלל WTF?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by naveh3,

לא הבנתי מה זה ווארז??????????????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by AvlK,

קיבלתי באן מאיזה שרת עם הסיבה הנ"ל, לא יודע אפילו מה זה אומר.. למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by n_aviv1,

^^

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by rroonnii,

חוץ מזה שחקנים בדרג הגובה .שכיף לצפות.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אני רואה משחקים והיוצרים אומרים שהם בשלב סופי ועושים לו פוליש? מה זה אומר???? ???

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.