משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות את ההגדרות של השליטה במשחק (מקלדת). אני לא מצליח בכלל! הוא לא נותן לי גישה לשנות את כפתורי המשחק (מסירה, בעיטה וכד'..) הוא תקוע על שלט של XBOX בבקשה תעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ישר שמתי לב שהבניינים שמהווים חלק מהתפאורה בחצי חיים 2 נראים קצת כמו מוסקבה... בשלב השלישי או רביעי נתקלתי בשני שלטים שכתובים ברוסית(מצורפים). מישהו יודע מה הסיפור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ככל שאני מתקדם אני שומר ושומר ואז אני יוצא מהמשחק וכשאני חוזר לשחק אני מתחיל מהעיר האחרונה שאליה הגעתי ולא מהמקום שבו שמרתי לאחרונה זה אמור להיות ככה?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כאילו אני לא מבין מה חדש בו??... הקטע שלו שהוא לPSP בלבד?...
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורומים ובכלל בדברים מסוג זה. אני פשוט אוהב לשחק וזהו כמעט ולא משתמש בשאר הדברים מסביב. מה גם שאני לא מוצא סיבה להיכנס לאתרים כאלו.... אבל יש לי חברים שלא מפסיקים להציק לי ולהגיד לי שאני חייב לבקר באתר שנקרא זרגלינג אתר ישראלי של סטארקראפט. בכתובת www.blizzard.co.il עכשיו אני לא מבין מה האנשים הללו ומה לעזאזל הם עושים- הרי הם לא יוצרים את המשחק. מה הקשר שלהם לבליזארד? ולמה בכלל צריך אותם? מותר להם בכלל לעשות כזה אתר? לא נרשמתי לשם רק כי אני מפחד, אני לא יודע מה ומי האנשים הללו? יש למישהו תשובות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, התחלתי לשחק מאקס-פיין והגעתי לשלב של הנמל, שצריך לקחת את האונייה של הרוסי... דבר אחד לא ברור לי במשחק הזה: יש לו עלילה טובה, בעיקר הקומיקסים שיש באמצע, אבל מעבר לזה אין בו הרבה. זה משחק עם עלילה טובה, רק שבאמצע יש קטעי קישור של קרבי יריות וקצת מחשבה לאן לקפוץ ולאן ללכת, אבל מעבר לזה אין הרבה במשחק. קרבי היריות והקטעים שהמשתתף לוקח בהם חלק נראים כמו קטעי קישור סתמיים, שכאילו נותנים לשחקן להשתתף בעלילה. אם שואלים אותי: אני לא יודע מה כל הרעש שעושים סביב הMax Payne הזה, לדעתי זה סתם סערה בכוס מים.
-
- 45 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי תמישחק רידיק והרזולוציה המקסימלית זה 800 600 זה אמור להיות ככה או שיש לי תקלה או לא יודע מה תודה לכול העונים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאתם מפעילים משחק חדש והוא שואל על איזו רמת קושי לשחק, באיזו אתם בוחרים? אני בהכי קשה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחקים כמעט לא מתחדשים ואם כן אז הם לא מנצלים בכל מקרה את הכרטיסים החדשים
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט פעמיים, לא קלטתי מה הקטע,הם מתים יותר מהר מה זה יורה כפול כדורים או משהו? מה הגאוניות פה בכלל http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360-hires/5082/Call-of-Duty-4-Multiplayer-Perk-3-Double-Tap-in-HD/
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש באנריל 2003 נשק כזה שיש אותו בשלב אחד רק אם אני לא טועה, הנשק הוא מן נשק לייזר כזה מהנשקים הנדירים, רק איך משתמשים בו? אני מכוון על מישהו יותר מכמה שניות ולא קורה לו כלום מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איזה עוד משחקי אסטרטגיה מומלצים חוץ מסופרים קומנדר יש ? ומה זה COH ? מה השם המלא ? והאם זה גם אסטרטגיה ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש משחק אסטרטגיה שהקיצור שלו הוא KAM , רציתי לדעת מה שמו המלא של המשחק :-* {חיפשתי כבר בגוגל} בתודה מראש, יאיר
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
משחק מכוניות צעצוע כאלה שעושים מרוציב באינטרנט מול אנשים אחרים מה השם שלו? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באמזון שאני מחשיב אותו אמין, יש מכירות מוקדמות ל 25/09 וברוב האתרים כתוב 1/12 25/12 וכו'.. מה התאריך האמיתי? עם כל הכבוד ל NFS SHIFT, שהוא מטורף, אני מאמין שהדירט 2 יהיה הרבה יותררר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלי בדריפט רגיל(לא בקניון) 222,000 אבל לא לצחוק אני לא חרש
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מדבר על משחקים שהשקיעו בהם והם מבוססים מנוע חזק וDX10 ולא סתם חרטא לילדים בני 7, בד"כ הם שוקלים מעל 5GB התקנה ויכולים להגיע ל10GB. משחקים לדוגמא Call of Duty 5 Empire Total War Bioshok Mass Effect Red Alert 3 GTA 4 Crysis Dead Space Prince of Persia כמה כסף משקיעות החברות המפתחות ממוצע במשחק? הדעות מנוגדות כי שמעתי ממקור אחד שמשקיעים מיליון או שתיים ומקור שני אומר שהשקיעו בכל משחק פה מאה מליון $
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר'ה אני באימונים של AA עם ה M16 צולף כמו תותח בכל מה שזז אולי מחטיא פעם פעמיים ובכל זאת המפקד השמוק הזה אומר לי שאני לא מספיק מוכן ושולח אותי לאימון חוזר!!! אז התעצבנתי יריתי בו ... שמו אותי טיפה בכלא ;D אבל איך עוברים את הקקה הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://gamershell.com/screenpop.php?id=161858 http://gamershell.com/screenpop.php?id=161857 http://gamershell.com/screenpop.php?id=161856 מה זה MOD או משהו? :-X
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הרבה זמן אני רואה הודעות של משחקים עם DLC או לא יודע מה.. מה זה תאכלס? בבקשה אני לא רוצה לינקים ל-WIKI וכדומה. אם אפשר להסביר לי בקצרה מה זה אני אשמח מאוד.
-
- 11 תגובות
- 27.1k צפיות
-
-
טוב זה נראה המקום המאתים ביותר לשאלה הזאתי. בזמן החארון אני משחק במשחקים אבל גם לומד עליהם קצת ונתקלתי במונח engine שפרושו מנוע בעיברית. עכשיו מה זה ה"מנוע" הזה ומה התפקידים שלו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-