משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להתקין את ה PATCH של VC זה כותב לי את הודעת השגיאה. האם צריך מישחק מקורי כדאי לשחק באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
פתאום קלטתי שאני לא ממש יודע :-X מה סדר השחרורים? או המיקום שזה מתחיל, תלוי איפה פותח המשחק? וכמה זמן בד"כ עובר בין יבשת ליבשת... תודה
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי במשחק הכל טוב ויפה.. אני נכנס היום והמשחק נפתח בחלון רגיל ואני לא יכול לעשות אותו שיהיה בחלון מלא ניסיתי בהגדרות לא עובד וגם התקנתי מחדש לא עובד.. בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קודם כל, אני מתקין את המשחק, אך ורק כדי לבדוק, עד כמה הוא גרוע... אני יודע שהוא גרוע אני פשוט רוצה לראות... אחרי שהבהרתי את זה ניגש לבעיה... אוקי אז פעלתי לפי הפעולות שכתובות בתקיית הפאטץ' והגעתי למסך של בחירת האפשרויות: לשחק במשחק, לבחור התקנה, ועוד שניים.. בקיצור, ניסיתי לבחור התקנה (הרי המשחק לא מותקן), והוא נותן לי שגיאה: Installation cannot be customized after game installation has been initiated. אז ניסיתי את האפשרות הראשונה, של לשחק, ושוב עולה לי שגיאה: {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה RegGetValueA של ההליך בספריית הקישור הדינאמי ADVAPI32. בקיצור, מישהו מכיר? יש פפיתרון? נ.ב ראיתי שמשהו כתב על זה, אפילו בעמוד הזה, אבל לא ניתנה לו תשובה, ול…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בתי ראתה אצל חברות את SIMS3 ומאז מבקשת ש"אקנה" לה אותו. כל ניסיונה בתחום מסתכם בקצת MOGOBE וכמובן WEBKINZ המקולל. מתוך דאגה כנה לרגשותיה הרכים - מה צפוי לה ברחבי SIMS3 מניסיונכם? האם לאשר או להחרים? יש לדבר הזה מולטי? כי אין לי כל כוונה לאפשר זאת, לפחות לא בהתחלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני בחלק השני של המשחק והלכתי הרבה במדבר והגעתי למן בן אדם גוסס כזה שאמר ליח להביא לו מים, אני הולך לאיפה שהמים ויש שם מן טבעת כזאתי זוכרת בכחול...הבעיה היא שאין כלום שם...אין מים היה לי תבאג הזה פעם שעברה ששיחקתי ואיך שהו אמרו לי פה לסדר אותו...רק שאני לא זוכר למשימה קוראים path to ivren pass או משהו כזה...
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה...אני תקוע בשלב הזה...שאתה רודף אחרי איזה כרכרה על סוסים ואז קופץ עליו האויב ונופל איתך לאיזה מקום עם זירה, את הזירה הזאת הוא מעלה באש מסביב ואתה נשאר להלחם עם שתי גורילות שמכה שלך לא מזיזה להן וכל מכה שלהם מורידה חצי מהבריאות. עכשיו...הבנתי את הדרך לעבור את זה אבל אני לא מספיק ליישם את זה, הם יותר מדי מהירים! אז ככה: א. אם יש לכם טיפים מיוחדים שלא עליתי עליהם...please! ב. אם יש לכם טריינר נוראמלי שעובד גם עם משחקים שמורים ולא עושה בעיות של Safe Mode, כי הורדתי כבר שלושה ואף אחד מהם לא עובד
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/article/6846.html למישהו יש הורדה יותר נורמאלית?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי מה שהבנתי, שני המשחקים האלה דיי דומיים, בעיקר במולטי. אני רוצה לדעת מה עדיף לקנות מבינהם. אני אוהב משחקים שיש בהם אקשן, אבל גם חייבים חשיבה בביל לנצחת ולא פשוט לבנות מליון יחידות כמו בC&C ניסיתי את הדמו של wic, והמשחק נראה לי קצת בלאגניסטי. COH נראה לי עדיף, כי בוא באמת חייבים שיתוף פעולה והרבה חשיבה וטקטיקה כדאי לנצח, אבל הוא כבר דיי ישן ואני לא רוצה משחק עם גרפיקה מיושנת מדי.. אז מה עדיף: HOC או WIC? תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום.. יש לי COD4 ורציתי לשחק עם חבר שלי באינטרנט. הוא נכנס לשרת מסויים ואמר לי להיכנס, אני מנסה ואז זה אומר לי את זה: "The server is for low ping players only". ובדקתי ויש לי שם בערך 300 פינג. עכשיו מה הבעיה, שכל הסרברים שלי ככה! זה מ-200 עד ל-450!!! ואצל חבר שלי זה בערך 125, והוא משחק חלק... וגם ב-BF2 זה מעצבן כי אני יכול ללכת ולירות על מישהו שנה פתאום הוא הורג אותי בירייה, ואני בודק ויש לו 15 פינג... יש לציין שאני בנטוויז'ן עם תשתית בזק. גם לכם יש את הפינגים האלה? א רק אלה מנטוויז'ן? תודה על התשובות...
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את המשחק הישראלי BALLERIUM שנקלע לקשיים כספיים בעת פיתוחו. צוות המפתחים צריכים עזרה בעניינים כמו שרתים למשחק, באנרים וכו'. תיכנסו לאתר www.ballerium.com לעוד אינפורמציה. תודה רבה לכל מי שיעזור. ד.א. אני BETATESTER שם.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
1. איפה נמצאים קבצי השמירות (הם לא תחת המסמכים שלי) 2. אחרי שסיימתי את המשחק הוא לא נותן לי להכנס ל"קסטומייז רייד" למכוניות שניצחתי איתם לדוגמא, שיחקתי עם הניסן סקייליין, ובמרוצים האחרונים (110) צבעתי אותה קצת אחרי שסיימתי את המשחק נכנסתי לONLINE והצבעים שעשיתי נשמרו, אבל לא מצאתי שום מקום לשנות את הצבעים האלה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי על המשחק PROJECT ENTROPIA? לפי מה שהבנתי זה משחק רשת המוני שמתצע בו סחר בחפצים ונדלן בכסף אמיתי, יש היום 180 אלף שחקנים והעולם הזה קיים מאז 1995 (!!). השבוע נקנה שם אי ב 25K דולר ( ), שהם רבע מליון דולר במשחק. אני מוריד עכשיו את המשחק מהאתר שלהם (שעתיים על 90KB/S). אני לא מבין מה בדיוק המטרה במשחק, והאם אפשר לשחק בלי כסף בעולם הזה. אם מישהו מכיר את המשחק אז בבקשה שיסביר קצת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה הצ'יט שיש לעשות על מנת לקבל תת מקלע עגול? ב- VICE CITY היו מקבלים אותו כשרושמים - NUTTER TOOLS. תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הנה לכם משחק טוב ברשת והוא חינם כל מה שצריך לעשות זה להכנס לאתר ולעשות id להוריד את המשחק ולשחק בכיף הנה האתר www.gunbound.net
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה עושה לי את הבעיה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/4445a8d8-67ce-4537-8f78-9509d486f84b.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 4 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינות סאטלות? יש משהו שתמיד רצינו לשאול את ההלגאסט: "תגידו, העיניים האדומות זה מעייפות?" כן, לוני כבר שיחק בקילזון 3, וכן, הוא סיים את האמאמא שלו ונהנה מכל רגע, לפרק הזה מצורפת חינם סקירה מלאה למשחק המדובר של השנה. בנוסף יש לנו ביקרות על משחקים ודמואים נוספים (The Shoot ,Lucidity, Stacking), הרבה חדשות (ה-PSN הישראלי, סוני מאיימת בבאנים, מפות הרחבה ל-HALO, אינפאמוס 2 ועוד...), פינה נוספת של המלצות סרטים ו-Flickchart (מאחר וקיבלנו ביקורות שוות בעד ונגד אנחנו מעלים סקר לאתר - http://fanboys.co.il -…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך פותחים את המקום שסגור בזכוכית...הכוונה לבינין שקרוב לכלוב הציפורים...בבניין הזה יש משימה לעשות ואני פשוט לא יודע איך להכנס לשם.... אז איך?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי ושיחקתי בו לתומי באינטרנט עד שלפני כיומיים כונן הDVD שלי שבק חיים לרוע המזל עם הדיסק בפנים, אין לי עוד כונן במחשב ועד שאני יפתח לו את הצורה כדי להוציא את הדיסק ויקנה אחד חדש יקח עוד קצת זמן... לכן אני מחפש No-Cd למשחק בגרסה העדכנית 1.41 כדי שאני יוכל להנות מהרכישה שלי חיפשתי בכמה מקומות אך לא מצאתי , אם מישהו מכיר מקום שניתן למצוא בו דבר כזה אנא שלח לי לינק תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
זה כמו וורקראפט 3 רק ברשת כזה.... www.kingsofchaos.com ד"א תצביעו בשבילי באתר שאני אוכל להתקדם... מי שנרשם שיכתוב את הלינק שלו גם שנוכל כולנו להצביע אחד לשני http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=x7tc3de9
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הסירטון הכי אחרון שלי, תודה לכל מי שעזר בצילומים. תוכנות: Sony Vegas Pro 11.0 Adobe Photoshop CS3 Fraps 3.4.7 ZD Soft Vidoe Recoreder 4.1 שירים: August Burns Red - Carol of the bells Afroman - Because I got high צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
כמו tekken לסוני שאפשר לשחק בהם עם גי'יסטיקים של xbox360, תודה.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקינים את המוד המדהים הזה?תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-