עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stingeR-,

כאשר אני מעלה את המשחק הוא עושה לי מסך אפור ואז מסך לבן ופשוט לא עובד... וקינפגתי כבר את הCONFIG של ה DOOM... מה הבעיה כאן ? למה התפריט והקונסול לא עולים ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  2. התקנתי Simcity 4 על המחשב ואחרי מספר דקות המשחק מאתחל את המחשב. אחרי ש-Windows xp עולה אני מקבל הודעה "חלונות XP התאושש מבעיה חמורה". מפרט: AXP 3200 1GB RAM GeForce 5900XT יודעים איך אפשר לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  3. Started by pop153,

נתקעתי במשימה ב-infernal אני לא מצליח לעבור אותה הנה תמונה שתראו:http://www.img-il.com/file.php?file=m0yjglzrwztk.jpg נכנסתי לטירה הזו היה סרטון מצאתי משהו ועכשיו הוא אומר שאני יעשה סריקה באיזה בית אני לא יודע כל כך מה לעשות עכשיו עם תוכלו תעזרו לי תחזירו תשובה

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכרטיס רשת ושיתוף קבצים של ווינדוס XP אני רוצה להתקין בשניהם NBA 2005 ולשחק אחד נגד השני, איך אני מגדיר את ההגדרות הנדרשות כדי לשחק.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by piro,

אני צריך המלצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  6. יש לי את הכרטיס 6800GT ומחיפוש ראיתי שלא רק לי יש את הבעיה הזאת אז מישהו אמר לו להוריד את ה-Patch 1.3. פתחתי נושא חדש כדי לשאול אם כדאי להוריד את זה או שאולי יצא פאץ' יותר חדש???? תודה לעוזרים ואם אפשר קישור לפאץ' אז זה יהיה מצוין!!!! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by רון88,

אהבתם? מרגיש לי כמו משחק שאני אוהב לשחק בו

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  8. קודם כל, למי שאהב את star control או למי שסתם אוהב לטוס בין גלקסיות ולנחות על כל כוכב, להילחם בחלליות אחרות, לסחור בשביל כסף ועוד הרבה.... גרפיקה טובה, ממשק נוח, ארוך וקשה (סוטה). משחק מהנה במיוחד. מומלץ ולמי שכבר מכיר, אני יוצא מכל קרב בעין ושן....כיצד אפשר להרוויח כסף טוב ומהר?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by Bartleby,

יש לי: פנטיום 4 2.8 256*2 DDR 3200/400 6800 Ultra כרטיס קול מובנה. המשחק מקרטע אפילו כשכל ההגדרות על LOW. התקנתי את הפאץ' הכי אחרון (1.03) והמשחק עדיין מקרטע. לפני הכרטיס מסך הנוכחי היה לי רדאון 9600 פרו והמשחק לא קרטע בכלל על הגדרות מקסימליות. מה קורה כאן? נ.ב. הדרייברים מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by A_MuMu,

שלום, ראיתי שמישהו הזכיר חיילים וחרדים בפרומו של Pandora וכשראיתי אותו גם מצאתי את זה: התמונה הפוכה לטובת הכתב ראי וכתוב שם "נמרוד מאוטנר" חנות המפעל. מרשים. הפרומו מציין שחלק מהמשחק יהיה בירושלים. מישהו מכיר את סיפור הרקע?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by Crash5,

כאשר אני נכנס לתפריט של הגדרות הגרפיקה ומעלה את רמת ה Level Of Details לרמה המקסימלית המשחק הופך להיות כולו חשוך ושחור מלבד רק אורות הרכב בו אני נוסע וכמה מנורות רחוב. כאשר רמת ה Level Of Details נמצאת במצב ברירת המחדל אין כל בעיה. צירפתי תמונת מסך הממחישה את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by amir.o,

אני משחק במשחק הזה , הכל טוב ויפה אחרי כמה דקות משחק האנשים פשוט נעלמים ,ומה שנשאר זה רק הבגדים שלהם כל מה שרואים זה בגדים זזים,בלי גוף . מישהו נתקל בתופעה ? הדרייברים של הכרטיס מסך הם 41.09 צירפתי תמונה כדי שתראו

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  13. הקונסולה הביתית של סוני, בגירסתה הדקה, כבר לא זמינה אך ורק בשחור ובלבן לכתבה

14. אני מתקין את המשחק אבל יש לי בעיה שהוא עולה לא רואים במסך טוב.. יש איזה דרך להגדיר לו את האפשרויות של הכרטיס מסך? אי אפשר לראות את המשחק הכל מפוקסל.... תודה על העזרה ???

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  15. אינספור שמועות וחלומות מתגשמים בבת אחת עם ההכרזה עם גרסה מחודשת של משחק האקשן-תפקידים האלמותי - עבור המחשבים האישיים וקונסולות של שלשות המתחרות הגדולותלכתבה

16. אורח Si-Nom

כשאני מנסה להתקין את ה PATCH של VC זה כותב לי את הודעת השגיאה. האם צריך מישחק מקורי כדאי לשחק באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by Qrex,

חברה מישהוא יודע איך עוברים את השלב הראשון בIRON STORM?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by yon.dh,

שלום לכולם רציתי לדעת על הבוסטרר פק של bf2 - euro force... הקיצר מה שרציתי לדעת אם צריך לקנות את זה או שאפשר להוריד את זה חינם וזה פשוט מוסיף לך 3 מפות נשקים ורכבים ועוד צבא אחד???? בתודה yon.dh נ.ב - שאלה שלא קשורה למישהו מפה יש את הכינוי galglatz (לא בטוח שככה רושמים ) כאילו גלגלצ והוא שיחק היום בשרת של delta?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. Started by evy,

חבר'ה הורדתי את האלף לייף 2 עם הקופון שקיבלתי בכרטיס מסך...עכשיו הורדתי אותו דרך הסטים ועכשיו אני לא יודע איפה הוא נמצא על המחשב שלי...אולי אתם יודעים ותעזרו לי?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by sargent bilko,

אם יש פה מישהו כזה אני אשמח לשמוע!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by alonkl,

אני קונה את הכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB אני רוצה כמה משחקים בגרפיקה מעולה לנסות אותו.. עדיפות למירוצים ופעולה... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by boogala,

קניתי מקס פיין שתיים, ויש בעיות. בהתחלה עבד יופי, עד שניהיה באג, אבל לא זו הבעיה. עשיתי התקנה מחדש, וזה אומר לי שאין לי DIRECTX תשע, וזה למה זה לא עולה. הורדתי, וזה לא עולה עדיין. עשיתי מיליון פעם התקנה מחדש, וגם הורדתי בערך עשרים פעם. זה לא עולה. יש לי WINDOWS 98 ופנטיום 4. יש הצעות? היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by RonCohen,

איך אני משחק בRainBow Six Vegas 2 בספליט סקרין אני זוכר שראיתי שאפשר

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  24. דיין לא בזבזתם את כל המזומנים שלכם? הנה כמה הצעות משחקים משתלמות שכדאי לכם לשמוע עליהן מבצעי האביב בחנות האונליין Green Man Gaming, עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים, ממשיכים גם כעת עם חלק נוסף – שמתמקד בכותריהן של המפיצות Square Enix, Devolver Digital, Codemasters ועוד. בואו לגלות האם יש כאן משהו שקורץ בדיוק עבורכם. כמו קודם, גם כעת שימוש בקוד הקופון 'SPRING20' יקנה לכם 20 אחוזי הנחה נוספים על כל רכישה בעלות כוללת של מעל ל-10 דולרים – והנחה זו היא שהופכת את ההצעות למשתלמות באמת, על כן בהמשך נציין את המחירים אשר לוקחים בחשבון את ההצעה הזו. אצל Square Enix היפנית ניתן לרכוש את Just Cause 3 העדכני והאיכותי במחיר של 32.2 דולר, את משחק ההרפתקאות Life is Strang…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by waizman,

אני נמצא על איזה צינור תלוי מהתקרה, מימיני יש לי אוייב, משמאלי את התותח הזה. כל פעם שאני שולף אקדח או נשק אחר המשחק נתקע... זה שלב כזה שהכל אדים וצריך להשתמש בראייה הטרמית כדי להתקדם... מצורפות תמונות:

• 5 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים