עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה הורדתי Steam ומה עכשיו להתקין ואיזה שם משתמש לרשום

2. Started by blackorder,

אני צריך הצעות למשחקים אחד מול השני ברשת הביתית שיתאימו למחשבים ישנים (פנטיום 4)

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  3. Started by rezorax,

http://img55.imageshack.us/img55/1770/15mw.jpg נתקעתי בשלב הזה כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!! :-\ מה עושים אחרי שאתה מקבל את הדבר הזה ששולט בחרקים ;D

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by Qrex,

חברה מישהוא יודע איך עוברים את השלב הראשון בIRON STORM?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  5. שלום מותקן אצלי sims 2 התקנתי את חבילת ההרחבה Sims 2 Pets עולה הסירטון אבל לאחר זמן מה עולה ההודעה: http://img49.imageshack.us/img49/5263/1489150614971492at8.jpg אני לא יודע מה הבעיה תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by artur2,

למישהו יש אימולטור שעובד טוב?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  7. Started by zwex35,

היי,הורדתי לא מזמן NBA2K10 ואני לא יודע איך להתקין אותו.. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by Night,

אני מדבר על הגירסא הדקה של המכשיר.. תודה

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by אבי11,

אני מחפש את המדריך של המשחק Legand of Zelda the minish cap

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by yashal,

חשבתי, שאולי כדאי לפתוח אשכול שבו ישאלו את כל השאלות על הPSP ויקבלו תשובות. לי אישית אין PSP (כנראה יהיה בקרוב), אבל זהו דבר חיוני שאנשים יוכלו להתעניין ולשאול שאלות לגבי הקונסולה. בכל מקרה, אני שמח לחזור לכאן ולשלוח הודעות

11. Started by x-boy_24,

שלום . התקנתי את המשחק HITMAN2 לאח הקטן של חברה שלי . וקשה לו לשחק אז אמרתי לו שאני יביא לו ציטים חיפשתי באינטרנט ומצאתי ציטים שכותבים בקונסול, אבל אני לא מצליח לפתוח את הקונסול ראיתי שצריך לשנות משהו בקבצים של המשחק ולכתוב EnableConsole 1 אבל זה גם לא פותח את הקונסול . ושם טרינרים לא פועלים אז איך אני יכול להפעיל לו את הציטים . תודה מראש ?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by DiSc@MaN,

אנשים שמכירים את המשחק שימו לב לתמונה ההמצורפת. באג? הוא פשוט היה צריך להודיע לי שהמשחק הסתיים.. (יש לי אפשרות לסדר את הקלפים אבל לא להוריד עוד..)

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by tom123,

שאני יקנה אותו אני יקבל שובר לHL2???

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  14. 2.4 XP SP2 DX 90C שהמשחק התקין ..... R9550 128MB הורדתי את גרסת הדיוי די וגם את גרסת הדיסקים !!! בשניהם אותההבעיה !!! אני שם את המיני אימ'ג ...שהם אומרים לשים בדמון טולס 3.47 אני מעלה מקבל מסך שחור וזה חוזר ל ווינדוס !!! למה לעזזל ? כבר 5 פעמים התקנתי את זה ! שום דבר גם לא פועל ברקע.....שום פייר וול שום אנטיוירוס .....ביטלתי הכל כי חשבתי שאויל זה מפריע ... ? תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Pease Brother,

WHY ITS SO HARD TO INSTALL A PATCH I HAVE THE FULL VERSION 1.0 VERSION SO I DOWNLOAD THE 1.02 PATCH I INSTALL IT AND ITS WRITING TO ME PATCHING PLEAS WAIT I WAIT AND WAIT AND NOTHING ISNT HAPANING :'( :-[

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. טוב אז אני מאוד מתעניין בטיסה וכל זה אז רציתי לקנות משחק של סימלוטור משהו טוב עכשיו אני שונא לשחק בסינגל אני משחק בכל משחק רק במולטיפלייר אז אני רציתי לדעת איזה משחקים משחקים היום ברשת ואם תוכלו לתת לי כמה לינקים לאתרים של סימולטורים ... אני מבקש אתרים ישראלים תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by The_Byter,

שלום. אני מחפש משחק שאינני יודע את שמו :\ במשחק ישנם שני שכנים שאחד מהם הוא השחקן והמטרה היא לעצבן את השכן שלך... המסך מחולק לשניי מסכים (אחד עליון והשני תחתון), נראה מאוד חמוד וכייפי. מישהו אולי ראה ? שמע ? יכול לעזור ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. אני מחפש משחקים טובים (לא בהכרח חדשים) עם אפשרות ל-LAN, כדי לשחק עם חברים מהכיתה. עד עכשיו שיחקתי במשחקים: SOF II MP TEST, XIII MP DEMO אפשר גם להמליץ על משחקים מהרשימה הזאת: http://www.thealmightyguru.com/Games/Games-LAN.html

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  19. היי, שלוש שנים הייתי עסוק בלימודי תואר ראשון שלא ממש יצא לי לשחק במחשב שדרגתי את המחשב השבוע, ועכשיו אני יכול סוף סוף לשחק !! כעיקרון אני חובב אסטרטגיה STARCRAFT/CNC ושיחקתי ב RED ALERT 3 (למרות שבקושי סחב) קניתי את UNREAL TOURNY 3 (כי ממש אהבתי את 04) וגם שיחקית ב BURNOUT PARADISE כעיקרון ב ASSASIN'S CREED שיחקתי ב PS3, וכך גם ב PES, ו GUITAR HERO עכשיו הבנתי שיש PRINCE OF PERSIA 4 (אחרי הטרילוגיה) שאמור להיות כייפי ואשמח לקבל המלצות למשחקים טובים (ורק טובים!) מהשנים האחרונות ששווה לשחק בהם... אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה, אבל בכל זאת, אשמח להמלצות כעיקרון אני לא חובב FPS (מלבד UNREAL) וגם לא ממש של הרפתקאות משחקים כמו GOW (לסוני) או PRINCE OF PERSIA אני הכי אוה…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by IlanF,

אני מנסה לשחק ברשת, מכניס אימייל וססמא ולוחץ LOGIN, הוא אומר לי שיש גרסה חדשה. לחצתי שיתקין, אבל אחרי כמה זמן המסך ניהיה שחור ולא ראו כלום חוץ מהסמן של העכבר. הורדתי את הפאטץ' מהאתר, אבל המשחק עדיין אומר שאני צריך להתקין את הפאטץ' הזה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by inspire2006,

מה אני אמור לעשות? אי אי אפשר לעבור שם... http://img329.imageshack.us/img329/1205/15001500148815131501mn2.jpg תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. אין לי מושג מה מצפים ממני שם !! הבן ז*** הזה כל הזמן אומר לי: That's maybe your way, but not the Army way אנא עזרו לי. HF

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  23. אל ת'צחקו amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 מה צריך לשדרג בשביל שמשחקים כמו Boiling Point: Road to Hell Far Cry יעבדו בצורה חלקה וטובה

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by avivlevy,

הורדתי את הFEAR דמו, אבל אין לי שם רזולוציה של 1280*1024

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by eyal00,

המפרט בצד המשחק אמור לרוץ אצלי טוב לא? ההגדרות שאני משחק 1024X768 לא כולל פילטרים... מה יכול להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.