משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לזוז עם המקלדת אבא אפשרל הזיז את העכבר מה הבעייה? האם update יעזור?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאחד זורק עלי פצצות מהגג הירוק ואני לא יודע מה צריכים לעשות שם?
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי על המשחק PROJECT ENTROPIA? לפי מה שהבנתי זה משחק רשת המוני שמתצע בו סחר בחפצים ונדלן בכסף אמיתי, יש היום 180 אלף שחקנים והעולם הזה קיים מאז 1995 (!!). השבוע נקנה שם אי ב 25K דולר ( ), שהם רבע מליון דולר במשחק. אני מוריד עכשיו את המשחק מהאתר שלהם (שעתיים על 90KB/S). אני לא מבין מה בדיוק המטרה במשחק, והאם אפשר לשחק בלי כסף בעולם הזה. אם מישהו מכיר את המשחק אז בבקשה שיסביר קצת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar http://www.gamespot.com/betas/lord-of-the-rings-online/index.php&utm_source=EditorialUnits&utm_medium=TrackPix&utm_campaign=GameSpot_SignUp
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את המשחק BF2142 הכל היה חלק עד לפני חודשיים שכל שרת שאני נכנס הוא זורק אותי אחרי כמה שניות ורק פעם ב.. לא זורק. אני כבר לא יכול לשחק. בהודעה כתוב לי רק punkbuster. הורדתי את התוכנה עדכנתי ולא עזר. מחקתי את המשחק גם לא עזר. מה אני יכול לעשות חברה תעזרו ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפני כמה דקות התקנתי את far cry המלא והבעיה היא: אני מתחיל לשחק ולאחר איזה דקה שתיים של משחק המשחק פשוט נתקע ולא זז יותר (חשוב לציין שבזמן לפני שהוא נתקע הוא רץ חלק)ואם מנסים לעשות ALT+CTRL+DELETE ולצאת בחזקה לווינדוס אז המחשב מכבה את המסך וזהו אי אפשר לעשות יותר כלום עד שעושים ריסט. מישו אולי יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק והתקנתי.. והוא עובד סבבה.. רק שכמה שניות אחרי שאני מתחיל לשחק.. אז הוא מתחיל קצת לקרטע.. יש לי כרטיס מסך 6600.. יכול להיות שהוא לא מספיק למשחק<?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין משחק ישן שתומך בDX7 על XP והמשחק לא מצליח לעלות. בXP יש DX9 . מישהו מכיר פתרון לבעיה? :s05:
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך עוברים את השלב עם הזחילה ביער? כבר השתגעתי :jump1:
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי ושיחקתי בו לתומי באינטרנט עד שלפני כיומיים כונן הDVD שלי שבק חיים לרוע המזל עם הדיסק בפנים, אין לי עוד כונן במחשב ועד שאני יפתח לו את הצורה כדי להוציא את הדיסק ויקנה אחד חדש יקח עוד קצת זמן... לכן אני מחפש No-Cd למשחק בגרסה העדכנית 1.41 כדי שאני יוכל להנות מהרכישה שלי חיפשתי בכמה מקומות אך לא מצאתי , אם מישהו מכיר מקום שניתן למצוא בו דבר כזה אנא שלח לי לינק תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אל ת'צחקו amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 מה צריך לשדרג בשביל שמשחקים כמו Boiling Point: Road to Hell Far Cry יעבדו בצורה חלקה וטובה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם בNFS הזה אפשר לראות את תא הנוסעים כמו בNFS5 ? הייתי בודק בעצמי אבל איני מצליח להוריד את דמו.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה בזמן אמת שנבנה מתחילתו בהתבסס על תקן ה-DirectX 12 החדש ויספק לנו אלפי ועשרות אלפי יחידות לוחמות על המסך בכל רגע נתון, מקבל תאריך השקה סופי שנמצא ממש מעבר לפינה אחד ממשחקי ה-PC המעניינים ביותר בסביבה קיבל סוף סוף תאריך השקה רשמי – שאמור להיות גם ההזדמנות הטובה ביותר שלנו לחזות במלוא עוצמתו ויכולותיו של תקן ה-DirectX 12 החדש עבור מעבדים גראפיים. Ashes of the Singularity, משחק האסטרטגיה בזמן אמת מחברת Oxide Games מחברת Stardock Entertainment האמריקאית שיצרה סדרות מצליחות כמו Galactic Civilizations ו-Sins of a Solar Empire, יצא מתוכנית ה-Early Access של סטים ויושק באופן מלא ב-31 במרץ 2016 – כלומר בעוד פחות משבועיים, בתור אחד מהכותרים הראשונים אשר נבנו…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הורדתי משחק ישן והוא לא עובד לי איזה תוכנה אני צריך להוריד כדי שהוא יעבוד
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המפרט בצד המשחק אמור לרוץ אצלי טוב לא? ההגדרות שאני משחק 1024X768 לא כולל פילטרים... מה יכול להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המישחק הזה ? לאיזה סוג של מישחק הוא נחשב ? איך הוא לדעתכם ? יש לו מישחק המשך ?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חברה מישהוא יודע איך עוברים את השלב הראשון בIRON STORM?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
משהו מכיר משחק סימולטור טוב למחשב ? משהו בסגנון F-15 בזמנו או FALCON 4 ... למחשב ( אני לא צריך משהו כמו Flight Simulator ) אני צריך משהו קליל יותר אבל שיהיה למחשב ( לא חייב משהו חדש )
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, וגם הטריינרים לא עובדים אלא רק מקריסים את המשחק. אנא עזרתכם HF
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו שיחק בדמו? (פעם ריאשונה שאני רואה משחק עם הסמל של ATI ולא ניוודיה) אבל הוא מאוד איטי-לא מקרטע הוא רץ על 30-40 FPS אבל איטי! הקול שהמפלצות עושות(ריצה, יריה וכד') מהיר יותר מהתנועה שלהם! מישהו יודע משהו על זה?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הכוונה היא למחשב מפרט בצד אני מחפש משהו בסגנון gta או מרוץ מכוניות טוב. יש לי כבר את: carbon mw vice city et fifa07 nba07 חחח יאלה תריצו שמות כבר התחיל לשעמם לי במחשב
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פליי סטיישן 2 בארה"ב והשאלה שלי אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים בארץ? אם יש הבדל השיטת שידור לטלויזיה או לקריאת דיסקים כמו dvd? ואם יש הבדל האם הוא לא יעבוד פה? תודה בטעות פרסמתי את זה גם בציוד היקפי אז תסלחו לי....
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני חושד במעבד.. הוא די חלש אני חושב עשיתי לו OVER CLOCK מ200 ל229 ... ו ה FPS קפץ ... כנראה שסורס לא פועל טוב עם כפולי ליבה או שלא מספיק לו ליבה אחת של המעבד שלי ( 2500 ) המשחק דורש עצמו 2400 MHZ ... תכלס הוא פועל על ההגדרות הכי גבוהות ללא VIRTUAL SYNC ... וה FPS 100 ... או 90 לפעמים אני חושב שזה בגלל המעבד כי אם הייתי מחליף מעבד ליותר חזק ה FPS היה קופץ .... במשחקי כפולי ליבה ה FPS זז טוב ... כמו ב DIRT או LOST PLANET ... רק בסורס טיפה נמוך הכרטיס מסך שלי הוא X1950 RADEON...
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך אני מוכר שחקנים בפיפא 2007 בלי מנג'ר יש דרך לעשות את זה כול העוזר מבורך ;D
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש למישהו טיפים או משהו? אני משתגע... אני יודע את המקשים... אבל אני פשוט לא מסתדר עם זה? אני תמיד איך שהו מתרסק או שישר מפילים אותי אני מת להצליח..
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-