משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם כשאני נכנס למשחק ובוחר את הרמה שאני רוצה,הוא פשוט לא רוצה להכנס ! הוא נשאר לי על התפריט ופשוט לא רוצה להכנס !. ברשותי וינדוס 7 ,וניסיתי לשנות דרך המאפיינים בלשונית compatibility למצב vista, לא עזר.. מישהו מכיר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הרשמים שלי דיי קצרים, כי שחקתי בו 40 שניות וראיתי שזה לא זה, אני לא מדבר על השליטה שאפילו לא נסיתי ללמוד אותה המשחק נראה פשוט רע, שחקתי אותו על HDTV והכל נראה עדיין פחות חד מה PC, הרבה פחות מפורט. נראה לי שהם הורידו המון טקסטורות בגלל שכדיי לשלוט על היחידות צריך לרחף כל הזמן על המפה ולשנות זוויות כל הזמן (עובד מאוד מהיר) לכן לא נראה שהיה ניתן לעשות את זה במהירות כזאת עם שמירה על אותה רמת גרפיקה. משום מה כל מראה כאילו "מטושטש", מוזר שיחקתי את זה באותה רזולוציה ששיחקתי ב PC (על אותו מסך גם) נחכה ל HALO 3
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה זה Trainer? אך מפעלים את Trainer זה: Command And Conquer Red Alert 3 Uprising PLUS 4 Trainer תודה!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אח שלי קנה את את C&C Kane Warth ושהוא מתקין ומנסה לעלות את זה הוא מקבל הודעה ש Tiberium Wars חייב להיות מותקן... מה שהוא קנה זה תוספת ? לא משחק בפני עצמו ?!
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זה שנים שלא שיחקתי ! אז חשבתי לראות איך זה רץ על 7800 ברזולוציה הכי גדולה שלו ... בקיצור !!! על התקנה הראשונה יש באגים !! ... זה מדהים אני םשוט נכנסתי ל SERVER התחלתי ללכת ופוף אני הולך במהירות האור נראה לי והירי שלי בכלל 30 כדור בשניה !~! ואז כולם קוראים לי CHEATER ... תגידו זה רק אני עם הבעיה ...:\ יש לציין שעשיתי נט גרף 2 וראיתי שזה החיבור שלי משתגע כאילו פינג טוב יש אבל יש סקלה כזו נוספת בקצה העליון שמשתגע לי שם כמו לא יודע מה ... בקיצור אנשים אתם יודעים איך לסדר את זה :\\?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש וקיבל איתו את המשחק Prince of Persia: The sands of time אצלו זה פועל מצויין אבל ניסיתי להתקין אותו אצלי ובסוף ההתקנה המחשב מודיע שחסר הקובץ E:/autorun/Pop_GFX/back1.bmp יש למשהו מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שיחקתי עכשיו פיפא והכנסתי שער מדהחם.. עכשיו אני רוצה לצלם בריפליי את הסרטון ולשמור במחשב איך אני עושה את זה? תודהה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זו ההודעת שגיה שאני מקבלת כשאני מנסה ללחוץ על הורדת המשחק. "Your system is currently not allowing access into our servers. Check your Firewall and/or security software settings and try again. Visit the help page or contact us at downloader@pandonetworks.com for further assistance. " [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את המישחק הזה ? לאיזה סוג של מישחק הוא נחשב ? איך הוא לדעתכם ? יש לו מישחק המשך ?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לספר מה קרה בהאלף לייף 1? ומה קורה בהאלף לייף 2? ומי אלו כל הדמויות? אם אפשר תכתבו הרבה כי לא אכפת לי לקרוא אפילו ספר(יצא אפילו ספר...) על הסיפור של האלף לייף תודה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק RED ALERT 2 יצא כבר 3 אבלל אני מחפש את 2 . מישהו יכול לומר לי איפה אפשר להשיג אותו ?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכם.. באיזה רמה התרגילים יותר קל לעשות אותם? כאילו ככל שהרמה יותר קשה, ככה התרגילים יותר קלים לביצוע? ואיך זה בדיוק כל הנושא הזה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק DEUS EX ואז קופצת לי הודעה בקשר לכרטיס מסך משהו שאני לא מבין מה המשצעות שלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
NBA LIVE 2008 מראה מסך שחור ויוצא לווינדוס . BIOSHOK - רץ ...רואים ת'סרט ההתחלתי ..ושהמשחק מתחיל רואים טקסטורות לא מובנות ! גם אין סמן של העכבר . גם ב MENU . Assassins.Creed - לא פועל - מראה מסך לבן - וחייבים לצאת לווינדוס כי לא קורה כלום . זה בגלל הכרטיס מסך ? GTO2 X850 או שזה רק UPDATES שצריך לעדכן כל משחק ? 10X
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-batman-arkham-%d7%91-10/
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
WHY ITS SO HARD TO INSTALL A PATCH I HAVE THE FULL VERSION 1.0 VERSION SO I DOWNLOAD THE 1.02 PATCH I INSTALL IT AND ITS WRITING TO ME PATCHING PLEAS WAIT I WAIT AND WAIT AND NOTHING ISNT HAPANING :'( :-[
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בגירה מערכות מחפשת בונה מודלים ובסיסי נתונים על מנוע קרייטק פרטי המשרה: gira Systems is looking for a freelancer or student CryENGINE graphical database developer. Requirements: • Proven experience in CryTek’s CryENGINE gaming engine • Knowledge in Python scripting • 3D Graphics – Autodesk 3DSMax, Blender • 2D Graphics – Gimp, Photoshop The position is for a specific project till May. Please send your CV to: Careers@bagirasys.com. דניאל 03-5505030 daniel.nir@bagirasys.com
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED ולאחרונה אני משחק בו. התקדמתי המון במשחק(כתוב בבית אצלי 50%) ואז בטעות באמצע המשחק בESC נלחץ לי NEW GAME וחשבתי שזה QUIT ועשיתי YES. ואז הלך לי כל הפרופיל. יש אפשרות להציל את זה? או שזה אבוד? אריאל
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחר שנים של דשדוש, בענקית הטכנולוגיה מקווים להחזיר לעצמם מעמד של מעצמת גיימינג עם רכישה של חמש מפתחות משחקים צעירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה דקות התקנתי את far cry המלא והבעיה היא: אני מתחיל לשחק ולאחר איזה דקה שתיים של משחק המשחק פשוט נתקע ולא זז יותר (חשוב לציין שבזמן לפני שהוא נתקע הוא רץ חלק)ואם מנסים לעשות ALT+CTRL+DELETE ולצאת בחזקה לווינדוס אז המחשב מכבה את המסך וזהו אי אפשר לעשות יותר כלום עד שעושים ריסט. מישו אולי יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
איך עוברים את השלב עם הזחילה ביער? כבר השתגעתי :jump1:
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-