עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכם אני בן 24, מזמן לא שיחקתי משחקי מחשב, אבל כשהייתי קטן יותר הייתי מכור. לדוגמא : הגעתי למקום רביעי כמה פעמים בטורנירים החודשיים של WESTWOOD ברד אלרט 1 , עוד כשהיה לי חיבור DIALUP לאינטרנט. (עדיין יש לי את RA1 המקורי..) אהבתי מאוד גם את warcraft2 ומאוד מאוד את starcraft & broodwar - אני רוצה להכנס עכשיו לעולם של דיאבלו (את 1 גמרתי במשחק יחיד, הייתי משחק עם חברים, כל פעם מישהו אחר, בגיל 16-17 זה היה אדיר..) כן, אז דיאבלו 2 עכשיו, כי מכרתי את הפנטיום 3 שלי וקניתי מחשב נורמלי (אני יודע שהוא יחסית ישן, 2001 וכל זה, אבל אני מת לשחק בו, וראיתי שהוא אלמותי ואפילו יצא עדכון לא מזמן, כבוד ! RA1 מת ואין עדכונים המון זמן... חיפשתי בנרות) כמה שאלות, תסלחו לי מר…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by eyal00,

המפרט בצד המשחק אמור לרוץ אצלי טוב לא? ההגדרות שאני משחק 1024X768 לא כולל פילטרים... מה יכול להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by ronbubl,

אינני יודע אם זהו הפורום המתאים, אך אני מחפש אם ישנה דרך להתקין את אחד ממשחקי HOMM (עדיף את 3) על ה - IPAD2. נא לא להציע תחליפים כגון PALM HEROES או לחילופין MIGHT AND MAGIC HEROES KINGDOMS (אשר בהתחלה מאוד התלהבתי עד שהבנתי שזה מצריך חיבור לרשת והמשחק מבוגג ובצרפתית או משהו לפי הביקורות). PLS HELP

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. Started by rezorax,

http://img55.imageshack.us/img55/1770/15mw.jpg נתקעתי בשלב הזה כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!! :-\ מה עושים אחרי שאתה מקבל את הדבר הזה ששולט בחרקים ;D

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by shauli,

שלום לפי מה שהבנתי Counter-Strike זה משחק אינטרנטי בסגנון מלחמתי. ראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה יפה וכ'ו... האם המשחק הזה הוא חופשי ומותר להוריד אותו או שצריך לשלם דמי מנוי? אתם ממצליצים להוריד? ואם הוא חוקי, מאיפה אפשר להוריד את הגירסא הכי מתקדמת? בתודה, שאולי

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by junior_mg,

חברים שלי התחילו לשלוח לי אתמול לינקים לקריסיס המלא ורציתי לשאול האם הוא באמת כבר יצא לשוק ?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by eyalha,

עוד מעט אני קונה מחשב.. 8800GTS 640, E6600.. מחשב חזק מאד.. המחשב שיש לי עכשיו בקושי מריץ פיפא.. כך שיצא שכל המשחקים שאני משחק הם משחקים מאד מאד קלים.. (אם הייתי מנסה להתקין עליו משחק יחסית כבד הדיסק היה יוצא מהכונן וצוחק על המחשב ) אז אני צריך המלצות למשחקים טובים שיגרמו לי להנות מהמחשב.. (אין לי העדפה לז'אנר כלשהו.. כי כמעט ולא שיחקתי על המחשב.., כעיקרון אני אוהב משחקים של ספורט כי אלה היחידים ששיחקתי בהם אבל אני פתוח להמלצות מכל ז'אנר שהוא!.. (ד"א יש לי גיים פאד, הגה, ג'ויסטיק ואפילו שלט של טיסנים חח) ) תודה!

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  8. משחק האקשן-תפקידים מבית Guerrilla Games הוא אחד מאותם משחקים מיוחדים שכבר מהרגע הראשון בהם אתם מבינים כי מצפה לכם חוויה יוצאת דופן שתזכרו לעוד הרבה זמן לכתבה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. Started by artur2,

למישהו יש אימולטור שעובד טוב?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. איך אני יכול להחליף את השמות של הסימים שלי בסימס 2

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. היי... בן-דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לoc, והוא רוצה AMD הוא רוצה לקנות את הTr xp-120 , איך אני יכול לדעת לאיזה לוחות הxp120 מתאים? תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תודה.....אבל כבר מצאתי תשובה...

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by Funkyzord,

האם בסרטים אתם רואים ריבועים?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  13. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת למה יורד ה-FPS כאשר אני משחק עם המון שחקנים (64) ושאני משחק עם קצת שחקנים זה עובד לי חלק לחלוטין, מה אני צריך לשפר או לשנות כדי שזה יעבוד לי חלק על 64 שחקנים? שמתי לב שזה עובד ככה בבאטלפילד העתידי דמו... עריכה: לפי דעתי זה לא בעיה של כרטיס מסך זיכרון זה לא הבעיה אני חושב כי יש לי 2GB, אז מה לדעתם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. לאורך שנים רבות שומר הידאו קוג'ימה אמונים לסוני וקונסולות הפלייסטיישן שלה. היוצר האגדי של סדרת הפעולה וההתחמקות המצליחה Metal Gear בחר להשיק את כל אחד ממשחקי הסדרה האחרונים על קונסולה מבית סוני תחילה, ורק לאחר מכן על פלטפורמות אחרות. האם דור הקונסולות הבא עומד לשנות את דעתו של קוג'ימה? מה פתאום! מסתבר כי אהבתו לטכנולוגיה של סוני חזקה מאי-פעם. 'הפלייסטיישן 3 היא כמו אולם קולנוע... עם צליל מעולה ותמונה ענקית', מספר קוג'ימה בראיון למגזין המשחקים היפני Ge-Maga. 'ה-Xbox 360 היא כמו לראות סרט בבית, בנגן ה-DVD... וה-Wii היא כמו סתם לראות טלוויזיה'. אאוץ'! בכך לא נסתיימה ההתעללות של קוג'ימה ב-Wii. 'מבחינת פונקציות, מדובר בקונסולה המבוססת על רעיונות מיושנים', קבע הבחור, אך מיהר ל…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

כנראה שהסוף לסדרת המשחקים המצוינת הזאת עוד רחוק מלהיות סוף http://silenthill5.net/

16. Started by Alexkmr,

יש קהילה למשחק Company of Heroe?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. Started by אבי11,

אני מחפש את המדריך של המשחק Legand of Zelda the minish cap

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by bluemail,

איזה משחקים שיצאו לאחרונה כבר לא עובדים על GF2 ???

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  19. ברשת מדווחים כי כותרים בולטים כגון Doom, Just Cause 3 ו-Rise of the Tomb Raider ניתנים כעת להפעלה עבור אלו שלא רכשו אותם לכתבה

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by guyhhh,

בסוף הקריירה בלי לסיים את כל הצ'אלנג'ים, כתבו לי שפתחתי את האוודי ועוד חמש מכוניות, את החמש מכוניות ראיתי את האוודי לא. וגם בצ'אלנג'ס ובסצנה הראשונה של המשחק יש BMW - אין את זה גם אחר כך? אני מתכוון מתי שהוא לא אמורים לפתוח BMW?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by tom123,

שאני יקנה אותו אני יקבל שובר לHL2???

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by eladbu,

???איפה תיקיית שמירת המשחקים???

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. טוב אז אני מאוד מתעניין בטיסה וכל זה אז רציתי לקנות משחק של סימלוטור משהו טוב עכשיו אני שונא לשחק בסינגל אני משחק בכל משחק רק במולטיפלייר אז אני רציתי לדעת איזה משחקים משחקים היום ברשת ואם תוכלו לתת לי כמה לינקים לאתרים של סימולטורים ... אני מבקש אתרים ישראלים תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by IlanF,

אני מנסה לשחק ברשת, מכניס אימייל וססמא ולוחץ LOGIN, הוא אומר לי שיש גרסה חדשה. לחצתי שיתקין, אבל אחרי כמה זמן המסך ניהיה שחור ולא ראו כלום חוץ מהסמן של העכבר. הורדתי את הפאטץ' מהאתר, אבל המשחק עדיין אומר שאני צריך להתקין את הפאטץ' הזה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by dan1711,

שלום,הסוני 3 של בני הוא מארה"ב, את המשחק שבנדון רכשנו מהאי בי .לפני מספר שבועות רכשנו לו "עולם" במחק והוא לא יכול להכנס אליו.פנינו לסוני ישראל שם נאמר לנו שזה בגלל שהמשחק לא נרכש בארץ.מה ניתן לעשות?תודה רבה דן.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.