משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
זה משחק מולטיפלייר ברשת שמורידים למחשב (לא און ליין) בדו מימד מהצד בסגנון אנשי מקל עם נשקים כמו קלצ'ניקוב, רובה רימונים, רובה צלפים וכו'.. מישהו מכיר את השם של המשחק ? מצטער על הפוסט בפורום הלא נכון, מנהלים אתם יכולים להעביר
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מהו המשחק המומלץ כיום בסגנון DOOM2 ( כמובן עם גרפיקה עדכנית ). תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
כולנו שמענו על "דום", אפילו מי שלא שיחק בו. ויש לזה סיבה טובה - המשחק הזה עשה רעידת אדמה בתעשיית המשחקים. אני גאה ושמח להציג בפניכם את הסרטון הבא, שבו אנחנו נכנסים קצת להיסטוריה ומגלים למה DOOM היה כל כך משמעותי ומשפיע, ומה בדיוק הוא עשה. תהנו!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%9b%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש אפשרות של PLAY ONLINE כשאני לוצץ על זה נפתח לי איזה חלון(לא הבנתי מה כתוב שם) בקיצור זה לא עובד... יודעים איך לפתור??
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
על המשחק המשחק הוא משחק חדש בסדרת ריזידנט איוול המשחק יצא קודם כל לPS3 ול360 אבל לאחרונה יצא בגרסת הPC במסגרת "משחקים לחלונות" תיאור מפורט סדרדת ריזידנט איוול קיבלה שינוי רציני מאז שיצא המשחק הרבעי (אני מתכוון לפי המספר של הקופסה -יצאו יותר מ4 משחקי RE לפני זה ) מסדרת אימה היא אפכה יותר לסדרת אקשן וRE5 ממשיך בקוו הזה של יותר פעולה פחות פחד אלמנט נוסף שקיים בRE5 זה אפשרות קו אופ הבעיה שאין שחקן נוסף יש בוט במקום וזה מעצבן חוץ מזה להתקרב למערב המשחק אבל במקום לשמירות רגילות לשמירות אוטומטיות הגרפיקה עצמה עברה שיפור משמעותי (יחסית למשחק הרבעי ) ואין בעיה להשתמש בעכבר או מקלדת או גימפאד 360 הורדות לא ידוע לי כרגע על הורדות חוקיות למחשב דרישות מערכ…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/victor-vran-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%93%d7%99%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-tropico/
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה עושה לי את הבעיה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
משחק אימה אינדי חדש בפיתוח אתם כשחקנים נכנסים לנעליים של עיתונאי במטרה למצוא מספר קלטות ביער נטוש... כרגע יש 3 פרקים וכנראה שיתווספו עוד בהמשך. תנסו אולי תאהבו
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מראיין מצויין לאירוע ה-E3. http://www.youtube.com/user/AngryJoeShow
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הסירטון הכי אחרון שלי, תודה לכל מי שעזר בצילומים. תוכנות: Sony Vegas Pro 11.0 Adobe Photoshop CS3 Fraps 3.4.7 ZD Soft Vidoe Recoreder 4.1 שירים: August Burns Red - Carol of the bells Afroman - Because I got high צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://img55.imageshack.us/img55/1770/15mw.jpg נתקעתי בשלב הזה כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!! :-\ מה עושים אחרי שאתה מקבל את הדבר הזה ששולט בחרקים ;D
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
החיילים בצוות לא עושים מה שאומרים להם. אני פוקד עליהם ב-MOVE לנקודה מסוימת והם הולכים להתאבד מול מכונת יריה ואחד מהם עושה טובה ועומד במסתור ועוד אומר שהגיע עד שבא לי לירות בו בעצמי ברצינות, זה המשחק הראשון ששמתי על המחשב החדש והוא מרשים גרפית אבל מבחינת "אינטליגנציה מלאכותית" הוא לא שונה בכלום ממשחקי 3D של סוף שנות ה-90. יש למישהו המלצה על משחק דומה עם אינטליגנציה מלאכותית משופרת, גם על חשבון המילה האחרונה בגרפיקה? נ.ב: אחרי משחק נוסף, אחד החיילים "נתקע" בתוך ערימת אבנים ולא מסוגל לצאת בשום דרך
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב.. 8800GTS 640, E6600.. מחשב חזק מאד.. המחשב שיש לי עכשיו בקושי מריץ פיפא.. כך שיצא שכל המשחקים שאני משחק הם משחקים מאד מאד קלים.. (אם הייתי מנסה להתקין עליו משחק יחסית כבד הדיסק היה יוצא מהכונן וצוחק על המחשב ) אז אני צריך המלצות למשחקים טובים שיגרמו לי להנות מהמחשב.. (אין לי העדפה לז'אנר כלשהו.. כי כמעט ולא שיחקתי על המחשב.., כעיקרון אני אוהב משחקים של ספורט כי אלה היחידים ששיחקתי בהם אבל אני פתוח להמלצות מכל ז'אנר שהוא!.. (ד"א יש לי גיים פאד, הגה, ג'ויסטיק ואפילו שלט של טיסנים חח) ) תודה!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב ניסיתי לשנות רזולוציה וחבר יצא לי באמצע...... ועכשיו אני נכנס ויש לי מסך שחור יש איזושהי דרך לשנות את הרזזולוציה מבחוץ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפי הכותרת ותקנו אותי זה לא הורדות כמו משחקים כה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
היי,הורדתי לא מזמן NBA2K10 ואני לא יודע איך להתקין אותו.. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי את המחשק crysis warhead. המשחק עובד מצויין, גרפיקה עוצרת נשימה. אך יש לי בעיה אחת קטנה. אני לא יודע מה צריכים לעשות במשימה הראשונה, ובשאר המשימות. בבקשה תסבירו לי, ואל תעתיקו מויקפדיה או משהו. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode2ob/review.html?tag=tabs;reviews אם יש לכם קישור לכתבה עצמה אני בטוח שהרבה פה יישמחו..
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, הורדתי משחק נוסטלגי ישן ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל מסך דוס שחור לשנייה ואז הוא חוזר לשולחן העבודה. הורדתי מכמה מקומות ושחקתי עם הגדרות של קובץ ה- Exe שלו. אודה לסיוע. יש לי Xp. אגב, במחשבים אחרים הוא כן מצליח לעבוד...
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי את הפיפא 2005 וגם את הטלאי של הליגה הישראלית ויש בעיה אני לא רואה את הכדור אלה רק את הצל שלו מה עושים בבקשה מישו
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-