משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני חושד במעבד.. הוא די חלש אני חושב עשיתי לו OVER CLOCK מ200 ל229 ... ו ה FPS קפץ ... כנראה שסורס לא פועל טוב עם כפולי ליבה או שלא מספיק לו ליבה אחת של המעבד שלי ( 2500 ) המשחק דורש עצמו 2400 MHZ ... תכלס הוא פועל על ההגדרות הכי גבוהות ללא VIRTUAL SYNC ... וה FPS 100 ... או 90 לפעמים אני חושב שזה בגלל המעבד כי אם הייתי מחליף מעבד ליותר חזק ה FPS היה קופץ .... במשחקי כפולי ליבה ה FPS זז טוב ... כמו ב DIRT או LOST PLANET ... רק בסורס טיפה נמוך הכרטיס מסך שלי הוא X1950 RADEON...
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש למישהו טיפים או משהו? אני משתגע... אני יודע את המקשים... אבל אני פשוט לא מסתדר עם זה? אני תמיד איך שהו מתרסק או שישר מפילים אותי אני מת להצליח..
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני לא מצחליח להוסיף סרברים למועדפים....אני לוחץ עלים ולוחץ שיעברו ואז הם לא מופעים שם....מה לעשות.?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode2ob/review.html?tag=tabs;reviews אם יש לכם קישור לכתבה עצמה אני בטוח שהרבה פה יישמחו..
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
זה משחק מולטיפלייר ברשת שמורידים למחשב (לא און ליין) בדו מימד מהצד בסגנון אנשי מקל עם נשקים כמו קלצ'ניקוב, רובה רימונים, רובה צלפים וכו'.. מישהו מכיר את השם של המשחק ? מצטער על הפוסט בפורום הלא נכון, מנהלים אתם יכולים להעביר
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי מה שהבנתי, שני המשחקים האלה דיי דומיים, בעיקר במולטי. אני רוצה לדעת מה עדיף לקנות מבינהם. אני אוהב משחקים שיש בהם אקשן, אבל גם חייבים חשיבה בביל לנצחת ולא פשוט לבנות מליון יחידות כמו בC&C ניסיתי את הדמו של wic, והמשחק נראה לי קצת בלאגניסטי. COH נראה לי עדיף, כי בוא באמת חייבים שיתוף פעולה והרבה חשיבה וטקטיקה כדאי לנצח, אבל הוא כבר דיי ישן ואני לא רוצה משחק עם גרפיקה מיושנת מדי.. אז מה עדיף: HOC או WIC? תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אחד המשחקים המצליחים ביותר בדור הנוכחי יזכה לגרסה מתקדמת יותר ב-Xbox Series X, ב-PlayStation 5 וגם במחשבים האישיים - ויוענק חינם לכל מי שרכשו אותו בגלגול הנוכחי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
כולנו שמענו על "דום", אפילו מי שלא שיחק בו. ויש לזה סיבה טובה - המשחק הזה עשה רעידת אדמה בתעשיית המשחקים. אני גאה ושמח להציג בפניכם את הסרטון הבא, שבו אנחנו נכנסים קצת להיסטוריה ומגלים למה DOOM היה כל כך משמעותי ומשפיע, ומה בדיוק הוא עשה. תהנו!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק בשביל לשחק ברשת אני מתלבט בין UT3 לבין Crysis בעיקר, אני שמעתי שהקהילה ב-Crysis לא משהו, האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא קצת מוזר (מזכיר לכם שיר) ...סתם... אני מעריץ משובע של משחקי קווסטים למינהם וכשגליתי שלאחד הקווסטים שאני הכי אוהב ומעריך (TLJ) יצא המשך ידעתי שאני חייב לשם את ידי על המשחק הזה... לפי כבערך 4 חודשים כשקיבלתי את המשחק הבנתי שבעצם אני לא מסוגל לשחק בו , עקב דרישות מערכת גבוהות ורק בשביל המשחק הזה בעצם החלטתי בחופשת הקיץ להשקיע כסף ולשדרג את המחשב עכשיו כ-4 חודשים אחרי וכיום יום אחרי שסיימתי את המשחק אני חייב לציין שההשקעה היתה שווה, אומנם סוף המשחק משאיר אותך עם פה פעור והרבה שאלות לא פתורות (שיפתרו כנראה במשחק השלישי) אך משחק זה החזיר לי את האמונה ביכולת של משחקי מחשב לסחוף ולרתק אותך לעולם אחר, בדיוק כפי שספר או סרט טוב עושים התחושה שאתה חלק אינטר…
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי על המשחק PROJECT ENTROPIA? לפי מה שהבנתי זה משחק רשת המוני שמתצע בו סחר בחפצים ונדלן בכסף אמיתי, יש היום 180 אלף שחקנים והעולם הזה קיים מאז 1995 (!!). השבוע נקנה שם אי ב 25K דולר ( ), שהם רבע מליון דולר במשחק. אני מוריד עכשיו את המשחק מהאתר שלהם (שעתיים על 90KB/S). אני לא מבין מה בדיוק המטרה במשחק, והאם אפשר לשחק בלי כסף בעולם הזה. אם מישהו מכיר את המשחק אז בבקשה שיסביר קצת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
HELP!!! כבר שבועיים אני מנסה לשחק בCOH אך ללא הצלחה יש לי P4 3.00 GYGA זיכרון 1024 7600 GT AGP הוא מעלה הכל בלי בעיה FEAR ,CARBON ,BF2 אבל בCOH משום מה אחרי כמה דקות המסך קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול.עשיתי הכל :עדכנתי דרייברים ,הורדתי רזולוציה ,ביטלתי הכל ברקע .......כלום לא עוזר!! אולי אתם יכולים????????? :kopfpatsch:
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפני כמה דקות התקנתי את far cry המלא והבעיה היא: אני מתחיל לשחק ולאחר איזה דקה שתיים של משחק המשחק פשוט נתקע ולא זז יותר (חשוב לציין שבזמן לפני שהוא נתקע הוא רץ חלק)ואם מנסים לעשות ALT+CTRL+DELETE ולצאת בחזקה לווינדוס אז המחשב מכבה את המסך וזהו אי אפשר לעשות יותר כלום עד שעושים ריסט. מישו אולי יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
זה עושה לי את הבעיה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ב FIFA STREET אחרי שעושים מלא תריגלים מקבלים כזה דבר שקוראים לו "shoot" וזה נותן םפצצה של בעיטה זוהרת כזאת עכשיו איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הכוונה למשחקים כמו Lego Star Wars II או Bionic Commando Rearmed. תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
משחק אימה אינדי חדש בפיתוח אתם כשחקנים נכנסים לנעליים של עיתונאי במטרה למצוא מספר קלטות ביער נטוש... כרגע יש 3 פרקים וכנראה שיתווספו עוד בהמשך. תנסו אולי תאהבו
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחכה לו בטירוף, יש כאלה אומרים שהוא יוצא במשהו ל 11 שזאת אומרת בחודש הבא ויש אומרים ב2005 בכלל
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מראיין מצויין לאירוע ה-E3. http://www.youtube.com/user/AngryJoeShow
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
החלק השני של המשחק האדיר הזה,איכות תמונה השתפרה המון מהחלק הראשון ערכתי את הסרטון בצורה יותר טובה,מקווה שתהנו חברים
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי ושיחקתי בו לתומי באינטרנט עד שלפני כיומיים כונן הDVD שלי שבק חיים לרוע המזל עם הדיסק בפנים, אין לי עוד כונן במחשב ועד שאני יפתח לו את הצורה כדי להוציא את הדיסק ויקנה אחד חדש יקח עוד קצת זמן... לכן אני מחפש No-Cd למשחק בגרסה העדכנית 1.41 כדי שאני יוכל להנות מהרכישה שלי חיפשתי בכמה מקומות אך לא מצאתי , אם מישהו מכיר מקום שניתן למצוא בו דבר כזה אנא שלח לי לינק תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הסירטון הכי אחרון שלי, תודה לכל מי שעזר בצילומים. תוכנות: Sony Vegas Pro 11.0 Adobe Photoshop CS3 Fraps 3.4.7 ZD Soft Vidoe Recoreder 4.1 שירים: August Burns Red - Carol of the bells Afroman - Because I got high צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-