עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by aviv512,

לפי מה שהבנתי זה משחק ש EA מתכוונים להוציא השנה (2006), המשחק די מזכיר את באטלפילד 2 אך מתרחש בעתיד , ראיתי גם שיש מוד חדש ששמו the titen mod!!! נראה אדירררר בניגוד למוד הרגיל שכולנו מכירים ה conquest , צריך להשתלט על בסיסים שכל כמה דקות יורים טילים נגיד הטיטן שלך ולפי מה שהבנתי אחרי שמציליחים לחדור דרך השכבת מגן של הטיטן ניתן להרוס אותו על ידי השמדת הכור , לי נראה פשוט מדהים אני 99 אחוז קונה את המשחק, מה אתם אומרים אם אתם לא כלכך יודעים במה מדובר צפו בסרטון ראיון מהאתר של גיימספוט -(Battlefield 2142 E3 2006 Stage-Show Demonstration) הנה קישור - http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/media.html תהנו!!! :cool2: 8)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. האם יש סרבר PVE שיש בו אוכלוסיה גדולה מאוד של שחקני הורד? כרגע אני באליינס בסילברמון יש לי פלאשבקים כל הזמן וזה גורם לי להתגעגע להורד אבל יש בעיה בשרת סילברמון אוכלוסיית השחקנים בהורד מאוד מאוד קטנה ותמיד אין הרבה שחקנים שירצו לעשות את הקווסט או הדבר או מה שלא יהיה כמות החפצים בAH מאוד פיצית, בקושי יש נשקים טובים במחירים טובים אולי אי פעם במיליון שנה היחס שחקנים בין הורד לאליינס שם זה 1הורד ל3.5 אליינס שזה מטורף וגם בקושי בהורד שם יש איזה 2-3 גילדות רציניות שעושות ריידס ועם תנאי קבלה מטורפים ואנשים מפגרים וילדותיים שמתווכחים על כל דבר אז מה שאני מחפש סרבר PVE עם הורד שיש לו מלא מלא חפצים בAH כל הזמן ומלא שחקני הורד אם אפשר הפוך מהמצב בסילברמון שלהורד יהיה יחס גדול יותר וה…

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by razoli,

כל פעם שאני לוחץ על מקש ימני בעכבר לכוון את הנשק/ כש אני נכנס לרכב במצב חצוני (זווית צפיה של נהיגה) הוא כל הזמן מסתובב מישהוא קרה לו? או יודע למה ואיך לפתור??

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  4. http://megagames.com/news/html/movies/nfscarbon-teasertrailer.shtml

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

חלק משרתי המשחקים עברו לGAMESPY, חלק שארו אצל MS.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by Asafalfa,

טוב לכל החולים אז חזרתי שוב למשחק ביגלל השיעמום בחפשש ... בקיצור אז ככה אני עובד עכשיו על ASSASSIN HC ואני חייב חייב עזרה... יש לי 10 נקודות על ה SKILL שלא הכנסתי עדיין מהסיבה שאני לא יודע עדיין מה אני עושה אותה .... עכשיו יש כמה אסטרטגיות אז אחד זה לעשות SHADOW , Claw Mastery MAX , venom max ... עכשיו למה ! טוב בדרך כלל ההSHADOW משתמש באותו SKILL שאני משתמש ו MAX VENOM זה רעל ... פשוט הרעל בדרגה גבוה יכול להוריד הרבה... עכשיו אני חושב בעיקר על רמת HELL איך ליהיות כמה שיותר רחוק מהסכנה !... עכשיו כמובן שיש את ה BLOCKING max CLAW MASTER ופיניקס שיכול לתת עבודה לא רעה אבל אז זה אומר שאני צריך להילחם אחד מול השני בברמה כמו HELL יש הרבה יצורים שיש להם KNOCK BACK וקסמים כאלה…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by DXT,

אם בפורום פה יש שחקני מאדן אז תגיבו פה שנוכל לארגן משחקים ביננו מדי פעם, ואם יהיו הרבה אולי גם לעשות ליגה (תלוי בהיענות כמובן). אני בכל מקרה משחק מאדן מ- 2004. כרגע בעונה שלישית עם האטלנטה פלקונס במאדן 2006. עונה ראשונה: זכייה בסופרבול עונה שניה: מקום שני ב- NFL (הפסדתי לאינדיאנפוליס קולטס) כרגע ב- off season של העונה השלישית וקצת בפיגור תקציבי... ;D

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by HiperPsY,

http://megagames.com/news/html/pc/gtaivimageahoax.shtml

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. http://www.businessweek.com/innovate/content/jun2006/id20060622_036076.htm?chan=tc?campaign_id=rss_tech

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by redti,

אהלן שבת שלום, יש לי פיפא 2006 מקורי לא חושב שזה משנה בעניין שלי.. אני רוצה לשחק משחק מכוון כלומר direct ip נגד חבר אך האי פי שמופיע לי הוא 192.1.100.168 משהו כזה.. זה האיפי של הרשת שלי מסוג d-link רציתי לדעת אם אפשר בעקיפין להוריד איכשהו את החסימה של הרשת בלי לנתק אותה ושיופיע לי האי פי האמיתי שלי ואז אני גם כנראה אוכל לשחק עם חברי ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by hardware maniac,

שלום,התקנתי את המשחק(גם הרגיל הוא אמיתי וגם חבילת ההרחבה נקנתה בכסף) ולאחר ההתקנה המשחק אינו עולה[שניהם].ההתקנה עוברת חלק בשניהם. ניתן לציין שזהו מחשב חדש שעליו לא עובד המשחק ועל הישן שלי הוא עבד. המחשב הישן שלי: P4 2.6 512RAM GeForce5700FX *את החדש אתם יכולם לראות בצד במפרט. אני חושש שזה נובע מהמעבד 3800 כפול הליבה שלי אך איני בטוח כלל. אשמח לעזרה.תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by R9547655G,

Hi Everyone i need help in far cry. im stuck on the level "Archive" With The Invisible Monsters "Trygens". There is a lab and and a somekind of lift i donno You Brake the glass and fall down there you must to move the barrels from the pice of wood and dive underwater there you must to swim in the canal and get to other room where 2 Doctors are dead. in this room i cant see any Doors Open Or Any cards to open the doors. WTF I SHOUD DO?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by -ox-,

המידע הראשוני על המשחק החדש http://www.totalvideogames.com/news/Need_for_Speed:_Carbon_-_First_Info_10130_5971_0.htm כרגע אין לי כח לפרט למי שאוהב את הסדרה שיכנס ויקרא..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by homart,

אני יודע שזה משחק ישן אבל התחלתי לשחק בו לא מזמן ונתקעתי. יש איזה אתר שמראה לאן להמשיך או אולי יש כאן איזה מישהו שיכול לעזור???

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/pc/driving/outrun2006coast2coast/index.html אני מאוד מקווה שהמישחק יהיה טוב לא שיחקתי בגירסאות לקונסולות אבל מישחק מרוצים של סגה נישמע טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כי לא הצלחתי ההוראות נורא מסובכות...

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by GodOfGames,

הורדתי את הדמו ועובד לי חלק,אם אני קונה את המשחק המקורי הוא גם יעבוד חלק?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by DS,

אני רוצה לקנות כשייהייה לי כסף. אני רוצה לקנות בגלל המשחק THE WARRIORS. כרגע שיחקתי אצל חבר. אה ויש לי עוד שאלה: אם יהייה לי את THE WARRIORS ל XBOX ואני אקנה את 360 זה יעבוד עליו? תודה לעונים

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by avivlevy,

נתקעתי בשלב 7 בהתחלה - אחרי שעולים במעלית ואז הולכים קצט לאיזה חדר ויש טלפון מצלצל אבל אני לא מוצא את הטלפון! (אם זה מה שאני צריך לעשות?)

20. פירקתי פה את כולם אין שוטר או אף אחד אני יכול ללכת לכל מקום בחופשיות אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות! המשימות אומרות למצוא מקרופילים בתוך תכשיטים אבל אין לי מושג איפה זה ! סרקתי יותר משעה את כל הבית וכל אזור אחר ! משהו יכול להגיד לי איך להגיע למיקרופולים בהסבר מפורט?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. אז ככה... קניתי דרך amazon.com מספר משחקים, ואני די מרוצה ממה שיצא בסופו של דבר. אז קודם כל, קצת הסברים... הסבר קצר על mustop, למי שלא מכיר... זהו אתר שמאפשר להשיג כתובת פיקטיבית בארה"ב, לשם ניתן לשלוח דברים שמגיעים בעצם אליהם - והם דואגים למשלוח לארץ, תמורת עמלה מסויימת. למי שמעניין אותו מה סכום העמלה, אז ממה שאני זוכר זה 12$ בסיסיים על המשלוח ועוד 5$ לכל קילוגרם, או לכל 6 ליטרים של חבילה - מה שיש יותר. מעבר לזה, הם אמורים לשלם אוטומטית את המסים הדרושים וכל זה (בעצם, כשזה קשור למחשבים זה רק מע"מ נדמה לי). הרכישה מהאתר בארה"ב נעשית ככל רכישה ישירה - ועל כן יש צורך בכרטיס אשראי בי"ל (או פיתרון אחר, אם אתם מכירים. בכל מקרה משלמים על הסחורה ישירות לחנות). הסבר קצר עליי …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by [NOS],

אתמול התחלתי לשחק במאפיה ונתקעתי במשימה שאני לא מצליח לעבור ... זה אחר הראשונות, אחרי שגונבית את האוטו הגדול הצהוב ... משימה שצריך קודם להרביץ לפרחחים עם אלת בייסבול ואז עם אקדח... אבל השותף שלי תמיד נכנס לתווך אש ומת ... איך עוברים את זה ?? אהה וגם אני חייב צ'יטים למשחק ... בעיקר של נשקים ... מי יכול להסביר לי מה ואיך ? עריכה : עברתי את המשימה הזאת אבל עכשיו אני בבית מלון , אחרי שהרגתי את כולם , איך אני גונב את המסמכים ??

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by avivlevy,

קניתי את המשחק המלא לפני כמה ימים והוא פשוט חייה לא מפסיק לשחק בו!!! אבל בעשה שאין לי רזולוציה 1024*1280 מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by overload,

כל גיימר בעולם רוצה לשחק בHL2 או FAR CRY או DOOM3 עם מישקפי virtual reality שיתנו לו להרגיש במשחק, נכון? אז למה אף חברה לא מפתחת את הטכנולוגייה? למה לוג'יטק חבראות כאלה לא מנסות אפילו להיכנס לתחום. אני יודע שיש כמה דגמים של VR היום. http://www.vrealities.com/main.html אבל למה אף אחד לא קונה את זה (אני יודע שהמחיר בשמיים, אבל זה בגלל שאין תחרות)? מישהו יודע מה הבעיות של הטכנולוגייה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Trol,

אני נמצא בעיר San Fierro, ואני הגעתי למשימות של Wooze(אני חושב שככה השם שלו, זה מופיע במפה באות W), אחרי מספר משימות אני מגיע לשם שוב, וכשאני נכנס לעיגול האדום בכדי לעשות את המשימה זה מכניס אותי לסרטון, ובסרטון הבוס הזה שואל אותו (Carl) אם הוא יודע לשחות, והוא עונה לו לא, יוצא מהסרטון ואומר לי שאני צריך ללמוד לשחות יותר טוב, ואין לי מושג איך ללמוד לשחות, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני העלתי את המצבים ככה: http://img479.imageshack.us/img479/3863/239jj.jpg

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים