עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לאורך שנים רבות שומר הידאו קוג'ימה אמונים לסוני וקונסולות הפלייסטיישן שלה. היוצר האגדי של סדרת הפעולה וההתחמקות המצליחה Metal Gear בחר להשיק את כל אחד ממשחקי הסדרה האחרונים על קונסולה מבית סוני תחילה, ורק לאחר מכן על פלטפורמות אחרות. האם דור הקונסולות הבא עומד לשנות את דעתו של קוג'ימה? מה פתאום! מסתבר כי אהבתו לטכנולוגיה של סוני חזקה מאי-פעם. 'הפלייסטיישן 3 היא כמו אולם קולנוע... עם צליל מעולה ותמונה ענקית', מספר קוג'ימה בראיון למגזין המשחקים היפני Ge-Maga. 'ה-Xbox 360 היא כמו לראות סרט בבית, בנגן ה-DVD... וה-Wii היא כמו סתם לראות טלוויזיה'. אאוץ'! בכך לא נסתיימה ההתעללות של קוג'ימה ב-Wii. 'מבחינת פונקציות, מדובר בקונסולה המבוססת על רעיונות מיושנים', קבע הבחור, אך מיהר ל…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by itsik2525,

מישהו יודע מה יהיו הדרישות מערכת שלו

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by HaVoC_850,

שני דיסקים בהם מלא קבצים מפוצלים בגודל שווה איך אני הופך את המידע הזה לשימושי תמונה מצורפת *** תמונה לא נכונה הכנסתי שם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  4. לבחר שלי יש מחשב ישן והא מת לשחק במשחק .. 850 מגה הרץ RIVA TNT2 256 RAM קיצר הואמת לשחק בו וצועק עליי כבר שאני יפעיל לו אותו .. תגידו לי מה לעשות ? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by GRiM,

התקנתי את המשחק, הכל נראה בסדר וללא שום שגיאות. כשאני פותח את המשחק, הוא מתחיל לעלות ורואים את קו הטעינה האדום למטה, כשהוא מגיע בערך לרבע טעינה - המשחק נסגר וחוזר למערכת ההפעלה, ללא שום שגיאות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by lmlm,

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12448 לא יודע מה איתכם.. אבל זה עבר כל גבול (500 ש"ח בארץ למשחק זה מאוד מוגזם)

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by taimor,

פעם היה לי את הPT (PristonTale) עכשיו יש רק את הברזיאלי אבל אני לא אוהב אותו =\ מה יש לכם להציע? =\ =\ = \= \ =\ =\

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by KOBRA CHOPER,

1 quasiton gta4 will came out for xbox360 and ps3? what with the pc?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  9. "אנו מאמינים שהפלייסטיישן 3 תאפשר למשתמשים שלנו לשחק במשחקים, לצפות בסרטים, לעיין באינטרנט ולהשתמש בשאר הפונקציות שהמחשבים מציעים כיום", אמר ראש מחלקת הפיתוח של סוני יו"ר מיקרוסופט, ביל גייטס, פקפק לאחרונה בנחיצות של בקר משחקים עם חיישן תנועה, אשר משולב בקונסולת הפלייסטיישן 3 החדשה של סוני ו-Wii של נינטנדו. "יש מקום לחידושים, אבל הזזת השלט לכל עבר לא תועיל לרוב הגיימרים. זה מעצבן כי לפעמים אתה לא רוצה לטוס למטה, אלא רק רוצה להניח את השלט". נינטנדו, מצדה, תקפה את סוני והאשימה אותה בהעתקה. "אם להביט על ההיסטוריה, כל החידושים הגיעו מאיתנו", טען דיוויד ירינטון, הבוס של נינטנדו אירופה, "אני יודע שלסוני היו כל מיני בעיות עם הרטט, ולכן הם נאלצו להסתדר בלעדיו. זה קרה בגלל שהם …

• 115 תגובות
    • 10.2k צפיות
  10. לפני מס' ימים התחלתי לדמיין לי כמה נחמד היה אם היו עושים גרסאת FPS חדשה של המשחק Another World... היום חיפשתי את המשחק ככה בשביל הזכרונות היפים ונתקלתי בגרסא מחודשת ל-XP עם רזולוציות לבחירה, סאונד ב-OGG והכי חשוב -> אותו המשחק בדיוק (הגרסא יצאה השנה - 2006) למי שלא מכיר ( ) מדובר במשחק קלאסי אשר יצא ב-1991 למע' הפעלה DOS. לאחר מכן עבר פורט לכל קונסולה אפשרית. המשחק פותח במשך שנתיים (מאז 1989) ע"י אדם בודד בשם Eric Chahi המשחק מדורג כמשחק מס' 1 שיצא אי פעם ל-DOS. אני אישית הייתי משחק בו בגיל 10 בערך (בשנה שיצא המשחק כמובן ) ועד היום אני מקבל צמרמורת כשאני רק שומע את שם המשחק. Another World הינו המשחק הראשון שהשתמש בפוליגונים ב-2D, והציג אנימציה "חלקה" ומש…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by FatallChill,

אני לא מצליח להפעיל את הקונסול במשחק וגם לא את הצ'טים יש למישהו מושג מה צריך לעשות? זה עבד מצויין ב 1.1 (כתבתי את הדברים שצריך בקובץ ה INI)

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. אז קודם כל, אני אסביר את השאלה, אומר את דעתי ומה אני חושב שיקרה בנוגע לסוגייה. השאלה היא מאוד פשוטה: מי ינצח במאבק על השליטה בתחום הגיימינג: המחשב או קונסולות המשחק? בשנים האחרונות אפשר לראות כיצד יותר ויותר משחקים מיוצרים באופן בלעדי לקונסולות המשחק בעוד שהמחשב נשאר מאחור מבחינת כמות המשחקים. אין לי עובדה לתת לכם למה אנשים מעדיפים קונסולות על-גבי מחשבים (בעולם המערבי). אני רק יודע שזה קורה ועלתה בי המחשבה "מה עומד לקרות עם המחשבים?". למעןם האמת, התווכחתי על זה עם חבר שלי. עכשיו אני אעבור לדעתי האישית: אני חושב שאנשים פוחדים ממחשב כי הוא "מסובך". קחו למשל אנשים מבוגרים שאין להם ראש להתחיל להתעסק עם מחשבים - הקונסולות פותרות להם את הבעיה - מכניסים את הדיסק ומתחילים לשח…

• 61 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by redti,

אהלן.. רציתי לדעת אם מישהו פה בפורום הצליח לשחק generals או הראשון או zero hour עם חבר דרך הdirect ip ושיש לו או לחבר שלו רשת שלא מבוססת על חייגן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aviv512,

http://www.gamespot.com/search.html?qs=crysis⊂=m&stype=11&type=11 נראה טוב גרפיקה מדהימה אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by hosham,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי את המשחק בקובץ RAR שאחרי EXTRACT ישנה תיקיה שאני מפעיל את המשחק דרך קובץ MS-DOS,המפרט בצד,דרייברים 84.21 ומערכת הפעלה מאתמול...</p><p>המשחק נתקע לי כל הזמן,טמפ' של כרטיס מסך 45 מעלות ומעבד 39.</p><p>מישהו מכיר את הבעיה הזאת בסוג התקנה הזה של המשחק?</p><p>יש פתרונות?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  16. בגלל הזמן החופשי שיש לי ועודף חשיבה, החלטתי לשאול אותכם המומחים- מהי מערכת המחשב האידאלית כיום מבחינת מחיר שכוללת אורך חיים לטווח הארוך ביותר למשחקים. אם אני לוקח מחשב ממוצע פלוס, נניח AMD 3000 עם 6600GT הוא יחזיק עוד שנה שנתיים עד שמשחקים יפסיקו לסחוב ברמה סבירה למה שעכשיו? אם ככה, האם זה אורך החיים של מחשב ממוצע שכזה ואויל עדיף ישר לקנות מחשב יקר אבל שמחזיק להרבה יותר זמן? לדוגמא מחשב כמו AMD 3800 X2 עם 7800GTX יחזיק נניח 3 שנים? זרקו הערכות, מערכות וטווח זמן סביר לדעתכם.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני לא האבתי לישמוע על שלט פשוט יותר שנינטנדו התחילה לדבר על זה (לפני המצגת) וב360 זה ניראה רעיון מטומטם כי הוא כבר מספיק זמן בשוק ולשנות שליטה באופן משמעותי יבלבל תשוק אומנם סוני הצליחה בזה אם הPS1 אבל זה דפק לקוחות ישנים שבחלק מהמישחקים היו חיבים דול שוק אני גם מאוד מקווה שהם לא יחכו תנונצקו מספיק סוני עשו חצי חיכוי עריכה- http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97906

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הייתה לי שמירה ש SAN ANDREAS, עברתי דיי הרבה. היום מצאתי ברשת שמירה של 100% מהמשחק. שיחקתי בשמירה, ובטעות שמרתי אותה על השמירה שלי (מתוך ההרגל) :'( :'( :'( :'( :'( האם אפשר לשחזר איכשהו?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by tombcatz,

Episode 2 will also introduce a new, ramming, vehicle created by the woodsmen, a further revamped version of the gravity gun and a new weapon known as the strider-buster. The gameplay will introduce large scale battles which will involve large numbers of enemies and allies. The article also claims that the new episode will feature the most challenging physics puzzle yet while a surprise will also be included in the form of a new multiplayer game that will ship with Episode 2. It is rumored the new game may be the long awaited Team Fortress 2, set during the seven hour war. That final segment is however, guesswork as Valve has kept work on TF2 a closely guarded secret. ו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם... יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס למשחק או בא לפתוח אותו וישר נסגר אני מסתכל בניהול משימות ואז אני רואה שהוא נפתח לשניה ואז נעלם *הסרתי והתקנתי חדש *מחקתי כל דבר שקשור למשחק אפילו מהרגסטרי *עשיתי אתמול ריפט לווינדוס (לא ביגלל זה) ועדיין לא עובד *והוא תמיד אבל ופיתאום לא עובד *הורדתי את המשחק שוב לא אותו קובץ בדיוק ממקום אחר ועדיין אותו בעיה *אין לי ווירוסים משהו יכול לעזור לי ?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  21. פשוט כנסו לאתר ואתם לא תבינו איזה משחק ענק זה הולך להיות- http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2089 יש במשחק פשוט כל מה שאפשר לחלום עליו, גרפיקה מרהיבה, נשקים מגניבים, כשפים שולטים, אופן לחימה מטריף, משחקיות וטקטיקת משחק, ואי אפשר להתעלם מהסביבה והאויבים החייתיים שיש שם, תהיו בטוחים שאני קונה את המשחק ישר כשזה מגיע לחנויות ;D פשוט אי אפשר לתאר במילים את ההתרשמות שלי, אתם חייבים להיכנס לאתר ולראות בעצמכם

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sheff2k1,

יש דרך לשנות את המקשים במשחק? חיפשתי בתפריטים ולא מצאתי כלום. כל גרסה אותו סיפור: EA מתסבכים את הפונקציונאליות של המשחק

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כמה ימים הדקנתי את המשחק החדש אובליביין כדי שהתרשם מהביצועים שהמחשב החדש מסוגר להפיק, ובאמת הוא מריץ אותו על רמה ממש גבוהה בלי תקיעות או פרייזים, הבעייה היא שמדי פעם פתאום המשחק נעצר ויוצא, או פשוט עושה ריסטרט! מישהוא יודע למה הדבר הזה קורה?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by uzixsi,

נגיד הורדתי משחק ב-ntsc ל-ps2 יש אפשרות להמיר את זה איכשהוא שיהיה אפשר לשחק בזה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by The Man123,

יש לי בעיה בNFL STREET 2 מתי שאני משחק משחק ונגמר המשחק אז יש אחרי היציאה שלי מצב של טעינה ותמיד זה נתקע בטעינה ואני לא יודע מה לעשות למישהו יש פיתרון לבעיה הזאת אולי ? (נ.ב - זה קורה לי בכול המצבים של המשחק לא רק במשחק רגיל זה תמיד נתקע בטעינה!)

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים