עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7399

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  2. ירידה חזקה בטעם טוב http://www.gametrailers.com/player/35146.html?type=flv why would a guy hide in a barrel? its even more stupid than hiding in a cardboard box...

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by MishaK,

זוכרים את המשחק Red Faction? משחק לא מהזקנים ביותר, כבן שנתיים בערך, אך לדעתי הביא איתו משהו שבהחלט לא רואים בכל משחק, או יותר נכון בשום משחק והוא מנוע ה-Geo Mod המאפשר להרוס בזמן אמת כ-99% מהסביבה שלנו. אם במשחקים אחרים כאשר אתם מתחבאים מאחורי קיר ויורים עליכם טילים שלא עושים כלום לקיר, הרי שעם ה-Geo Mod אין לכם ממש מקום להסתתר מכיוון שהטיל פשוט יעבור את הקיר ויפגע בכם... רילאיסטיות במיטבה. אם הייתם מחובבי המשחק, חדשות טובות לכם. חברת THQ החלה לפתח את משחק ההמשך גם ל-PC. בנתיים אין הרבה מידע על המשחק, אך תמונות יש בשפע. כמו כן גם שתי טריילרים מגרסת ה-X-Box של המשחק. תהנו

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  4. Started by GameGems,

מי הם האחראים ליצירת הבסיס שבזכותו כמעט לכל אחד מאיתנו יש כיום מערכת גיימינג אלקטרונית מתקדמת בביתו? את התשובות תגלו בפנים לכתבה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by galh,

מה קורה חברס? יש לי בעיה בשלב האחרון כאשר אתה מגיע לכזה עמק עם המון יצורים שמפגיזים אותי... הצלחתי פעם אחת להגיע לסוף אך אז הרגו אותי... למישהו שעבר יש טיפים?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by חגי,

שלום לכולם!!! אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכרטיס רשת ושיתוף קבצים של ווינדוס XP אני רוצה להתקין בשניהם NBA 2005 ולשחק אחד נגד השני, איך אני מגדיר את ההגדרות הנדרשות כדי לשחק.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. אני התקנתי ת'משחק STREET RACIN זה 2 דיסקים ואז בדיסק השני זה מסיים להתקין לי ואז זה מראה לי ת'שגיאה הזה: התמונה פה ... זה כבר המשחק השני שזה קורה לי.... אז מי שיודע מה \ למה \ איך \ עוזרים לי לתקן את זה שיתקין לי או להגיד לי מה הבעיה שיעזור לי... בבקשה תעזרו לי .... בבקשה...

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. https://wccftech.com/battlefield-2042-announced-coming-on-october-22nd-no-single-player/ https://www.vg247.com/2021/06/09/battlefield-2042-128-players-massive-maps-reveal/

10. Started by zachbachar,

יש לי בעיה שלא מצאתי לה שום פתרון אז החלטתי לשאול פה... כשאני מריץ את המשחק כל החלקים העליונים של העצים (יענו החלקים הירוקים הופכים לריבועים), והדרך היחדיה לסדר את זה היא ללכת להגדרות לעשות defult ואז להגדיר הכל מחדש... הבעיה השניה שלי היא שהמפה אחרי כמה דקות הופכות ליהיות מטושטשת בטירוף(אין סיכוי שככה זה אמור ליהיות...כי זה בהתחלה בסדר...), והדרך היחדיה לסדר את זה היא לצאת מהמשחק ולהתחיל הכל מההתחלה.... יש לי כ.מסך 3870x2,הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ואת הHOT FIX שATI הוציאו,ושום דבר לא עזר... [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:06:14 תמונה...: סורי על הדאבל...

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by ilay22,

כל כפתור שאני לוחץ, נלחץ בדיליי מטורף, ככה שאם אני הולך קדימה והצידה, ואז עוזב הוא ממשיך ללכת קדימה שעה, עוצר, ומתחיל ללכת הצידה שעה. אותו דבר בתפריטים, כל דבר שאני בוחר אני מחכה עד שילחץ, והשיא היה שהמשחב עושה את הצפצוף הזה שיש כשהוא תקוע ולוחצים על כפתור הרבה זמן.. ממש הזוי.. קרה למישהו? אגב, זה לא קרא בשום דבר מחוץ למשחק..

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by שחר רצאבי,

יש לי את המשחק על המחשב , המלא והוא עובד ואני משחק ב-SINGLE PLAYER כל מה שחסר לי זה ה-CD-KEY של באטלנט השאלה שלי כזאת -תקנו אותי אם אני טועה - הסידיקיי של באטלנט נמצא גם במארז של DIABLO 2 וגם ב-DIABLO 2 LOD. כל אחד מהם עולה לי 46 שקל , השאלה היא - אם אני קונה רק אחד מהם - בשביל הסידיקיי - אני אוכל לשחק? כי יש לי את המשחק מותקן על המחשב ועובד פיקס - רק בלי מולטיפלייר תקנו אותי אם אני טועה - בשביל לשחק ברשת ב-DIABLO 2 (בלי ההרחבה) אני אשתמש ב-CDKEY שאני מקבל בתוך הדיסק של DIABLO 2 ואם אני רוצה לשחק ב-DIABLO 2 LOD אני שם את הקוד שאני מקבל ב-LOD. בבקשה תגובות - ותודה על הקדשת הזמן חברים , עזרתם המון

13. Started by alexrta,

כל מה שצריך לעשות להיכנס לפה: http://www.fileplanet.com/betacenter/swat4/ למלות את הפרטים ולקבל CD-KEY וזאת בתנאי שיש לכם חשבון ב- FILEPLANET אם לא אז פשוט תפתחו אחד זה חינם! אני עכשיו מחכה להתחלת ההורדה שלי לצערי למי שיש את החשבון החינמי צריך לחכות עד ששרתי ה-PUBLIC יתפנו

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. לפניכן שיחקתי במשחק על ויסטה ועבד הכל כמו שצריך ברזולוציה הכי גבוהה -1920x1200 , כיוון שאין בתקופה הנוכחית משחקים טובים לשחק התקנתי את CRY SIS שוב פעם אך על W7 ומסתבר עכשיו שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגדיר זה 1600x1200 ,מה נסגר? מדוע זה לא נותן לי להגדיר לרזולוציה הטבעית של המסך? הערה:מאז המעבר ל W7 הרבה פעמיים יש בעיות במשחקים לעומת זאת כשהיה לי VISTA עבד הכל בלי בעיות.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by Zippo,

אוקי, דוד שלי קנה לי את המשחקים זו טייקון 2 ורולר קוסטר טייקון 3, בכל מקרה, יש לי בהם לאגים תמיד אחרי שאנ ימחתיל להתקדם קצת במשחק, וזה בגלל שעבדו עלי וקניתי ג'י פורס 5200, רציתי לשאול שאלה שקשורה ללאגים, ושאלה שקשורה לזו טייקון 2...: אם אני משדרג את הכרטיס מסך לג'י פורס 5700 256 מגה יהיהו לי לאגים במשחקים האלה? ולזו טייקון, אני משחק במשחק שאני מחתיל עם אין סוף כסף (אנלימיטד), קיצר יש חיות במשחק כרגיל, אבל אין הרבה, רציתי שלאול אם אפשר לגלות חיות, או שבאמת יש איזה רק 20 חיות?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. Started by AlexG Respect,

נכנס ל - Options כדי לשנות את הרזולוציה לגבוהה יותר ומרוב חוכמתי[ ] (למרות שאני יודע ש - 1280x1024 הוא המקסימום אצלי) שתי על רזולוציה משהו1600x.. עכשיו כשאני נכנס למשחק יש מסך שחור ורשם לי במרכז שהתדר גבוה מדי או משהו כזה ושאני ינסה רזולוציות אחרות.. למישה יש רעיון מה לעשות..

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אורח Si-Nom

כשאני מנסה להתקין את ה PATCH של VC זה כותב לי את הודעת השגיאה. האם צריך מישחק מקורי כדאי לשחק באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by KermitShor,

בחלק האחרון של המשחק act 5 מצאתי 4 "מכשירי ביות" ירוקים שפתחו אזור בונוס קיצר יש שם אדם שרוצה שאני ימצא לו את השירון שלו זה השירון של Iron Man שאספתי במשך כל המשחק? זה השירוין שהוא אמור לקבל ממני?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  19. HOMEWORLD 2 BATTLE REALMS שווים קניה? אני מחפש משחק אסטרטגיה הרבה זמן... שמעתי שאלה משחקים טובים,אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  20. לא שיחקתי הרבה זמן במשחק ומשום מה שנכנסתי אתמול והתחלתי לשחק כול הפקודות שהיו נמחקו. את הפקודות הבסיסיות של החלפת נשק מהירה והצגת הFPS עשיתי. מישהו גם אמר לי לעשות RATE 20000 וגם את זה עשיתי, אבל עדיין המשחק רץ פחות חלק ומהר ממה שהיה לפני שהפקודות נמחקו. איזה עוד פקודות אתם מכירים לשיפור המהירות והפחתת הלאגים?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by alon134,

היום הסתובבתי קצת באתר gamespot לראות מה חדש בעולם משחקי המחשב, ולפתע ראיתי בין המשחקים ברשימה Bad Boys 2 ! נכנסתי לקישור, ולא היה שם שום פירוט וסנאפ שוטס מהמשחק, רק רשום שחברת Empire Interactive עובדת על משחק נושא חדש על הסרט שלפי דעתי היה [glow=red,2,300]מעולה[/glow] !!! מישהו מכם ראה את זה!? נשמע מעניין! רשום שהמשחק מתרחש בגוף שלישי... תאריך הוצאת המשחק לא ידוע עדיין. ;D רגע אבל רשום ככה : Empire Interactive is working on a game based on the[glow=red,2,300] upcoming film [/glow] featuring Will Smith and Martin Lawrence. זה אומר שהכתבה פורסמה לפני שהסרט יצא לקולנוע בכלל, יכול להיות שבוטלה עשיית המשחק? או שזה נורמלי להוציא משחק נושא על סרט שכבר לא בקולנוע? לא מ…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by FIRE-KID,

שלום יש לי מספר שאלות בנוגע למשחק STALKER 1.האם במשך כל המשחק אני מקבל משימה מהאיש ההוא מתחת לאדמה עושה אותה חוזר אליו ועושה עוד אחת? 2.ראיתי שיש באפשרויות לשאול את האיש שנותן לך את המשימה "האם יש לך משימה בשבילי" וגם "אני צריך עבודה" מה ההבדל? יש טעם לעשות עבודות ולא משימות? 3.האם אפשר להקטין את הכוונה? היא פשוט עצומה (אולי משהו בקונסול..) 4.אין שמירה אוטומטית של המשחק? כי זה ממש מעצבן לשכוח לעשות סייב ב20 דק' ולהפסל ולעשות שוב את המשימה.. 5.האם אפשר לפתוח את התיק שיש בו פול דברים.. (ראיתי שעד עכשיו השתמשתי רק בנשקים תחבושת ומדקיט.. ויש עוד מלא חפצים.. מה עושים איתם? (לדוגמא מתי אני מזריק לעצמי סמים ואיך!?)-יש לי פולל נשקים בתיק איזה 14 אקחים 2 משיןגן נראה לי משהו כמו M…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by dj_horse,

אני משחק במשחק שהוא דרך אגב משחק טוב. רציתי לשאול למה באמצע המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב לי כול כמה דקות? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by redti,

תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

שלום, שאלה בכותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.