משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
World Of Warcraft בבקשההההההההה אני צריך את המישחק הזה מי יכול להביא לי אותו ? .. או על פאב או על HTTP תודה מראש לעוזרים ...
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
כל כפתור שאני לוחץ, נלחץ בדיליי מטורף, ככה שאם אני הולך קדימה והצידה, ואז עוזב הוא ממשיך ללכת קדימה שעה, עוצר, ומתחיל ללכת הצידה שעה. אותו דבר בתפריטים, כל דבר שאני בוחר אני מחכה עד שילחץ, והשיא היה שהמשחב עושה את הצפצוף הזה שיש כשהוא תקוע ולוחצים על כפתור הרבה זמן.. ממש הזוי.. קרה למישהו? אגב, זה לא קרא בשום דבר מחוץ למשחק..
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
כל מה שצריך לעשות להיכנס לפה: http://www.fileplanet.com/betacenter/swat4/ למלות את הפרטים ולקבל CD-KEY וזאת בתנאי שיש לכם חשבון ב- FILEPLANET אם לא אז פשוט תפתחו אחד זה חינם! אני עכשיו מחכה להתחלת ההורדה שלי לצערי למי שיש את החשבון החינמי צריך לחכות עד ששרתי ה-PUBLIC יתפנו
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers5 /g ames/americasarmy/aao_patch_200to210.exe use flashget )this is a patch ,no full version) enjoy
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
כאן ניתן למצוא מדריך המקיף את כל אופציות המשחק, החל מגרפיקה וכלה בפונקציות השליטה. מדריך מקיף אשר יתן לכם את האפשרות לסחוט את המקסימום מהדמו. תהנו, R.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נכנס ל - Options כדי לשנות את הרזולוציה לגבוהה יותר ומרוב חוכמתי[ ] (למרות שאני יודע ש - 1280x1024 הוא המקסימום אצלי) שתי על רזולוציה משהו1600x.. עכשיו כשאני נכנס למשחק יש מסך שחור ורשם לי במרכז שהתדר גבוה מדי או משהו כזה ושאני ינסה רזולוציות אחרות.. למישה יש רעיון מה לעשות..
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות דרך האתר הזה משחק- אתה משלם ומוריד - מספר הורדות בלתי מוגבל. אבל רציתי לדעת האם הוא בטוח?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
HOMEWORLD 2 BATTLE REALMS שווים קניה? אני מחפש משחק אסטרטגיה הרבה זמן... שמעתי שאלה משחקים טובים,אז מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד ? לקנות? בשביל לשחק את המשחק ברשת ואם יש לכם אתרים אז זה יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
אני רושם שאלה למה המנהלים מורידים לי אותה אני רוצה תקישור של המשחק Desperados בבקשה בפעם השניה!!!!! ואללה מי שיביא לי תמשחק אני יפצה אותו
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות (רשמתי את זה גם בתוכנה פשוט אני לא יודע איפה המקום המתאים כי זה משחק) תודה.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בהגדרות סאונד כתוב שהוא תומך בAC3 אבל כתוב בצריך כרטיס כמו הסאונד סטורם של NVIDIA שיודע לקודד AC3 לבד כדי להפעיל אותו, אבל אני מחבר את הHTPC עם כרטיס פוריסימו 3 דרך S/PDIF לרסיבר ואני רוצה שהוא יקודד את הAC3, איך אני עושה את זה? בתודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
פשוט ראיתי את המחשב לפני שהוא הבקיע שער הוא התחיל לדלג עם הרגליים משמחה. וחבר שלי סיפר לי שהשחקן שם את הכדור על הראש בדרך להבקעה אז למישהו יש מושג איך עושים את זה? נ.ב: מי שרוצה משחק איתי, מוזמן ליצור קשר 8)
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לכאלה שכבר אהבו אותו אמרו לי שהוא משחק די יפה ואפילו מוצלח ואני אוהב סגנון משחקים כאלה אך יש לי בעיה שאין לי מושג אך לשחק ??? למישהו יש מדריך בעברית או מישהו שמוכן לתת לי הדרכה איך אני מתחיל לשחק אני מאד ישמח לקבל תשובות!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני לא משוכנע לאיזה פורום מתאימה הבעיה הזאת משום שאני לא ידוע מה הגורם לה... אז אם הפורום הלא נכון, אנא העבירו את ההודעה ואני מתנצל... בכל מקרה: הבעיה שלי היא שלא משנה איזה משחק אני מפעיל, המשחק ירוץ מספר דקות (ספורות) ואז המחשב יקרתע ויתקע לחלוטין! אני יכול להפעיל את המחשב שבוע שלם על הורדות ותוכנות כבדות, והמחשב לא יתקע, אך כל משחק שאני מנסה להפעיל תוקע את המחשב... יש לי geforce 4 mx 440 והדרייבר האחרון של nvidia שהוא 45.23, וזה לא שינה כלום, ברשותי גם directx 9.0b שלא מראה שום בעיות...אני לא מבין מה יכולה להיות הבעייה, למשל את unreal tournament 2003 שלפני שנה שיחקתי בלי בעיות ועכשיו נתקע כל פעם שאני מפעיל כמו משחקים אחרים... הבעיה הופיעה גם כשניסיתי לשחק postal…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.vgames.co.il/article/6846.html למישהו יש הורדה יותר נורמאלית?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
זוכרים את המשחק Red Faction? משחק לא מהזקנים ביותר, כבן שנתיים בערך, אך לדעתי הביא איתו משהו שבהחלט לא רואים בכל משחק, או יותר נכון בשום משחק והוא מנוע ה-Geo Mod המאפשר להרוס בזמן אמת כ-99% מהסביבה שלנו. אם במשחקים אחרים כאשר אתם מתחבאים מאחורי קיר ויורים עליכם טילים שלא עושים כלום לקיר, הרי שעם ה-Geo Mod אין לכם ממש מקום להסתתר מכיוון שהטיל פשוט יעבור את הקיר ויפגע בכם... רילאיסטיות במיטבה. אם הייתם מחובבי המשחק, חדשות טובות לכם. חברת THQ החלה לפתח את משחק ההמשך גם ל-PC. בנתיים אין הרבה מידע על המשחק, אך תמונות יש בשפע. כמו כן גם שתי טריילרים מגרסת ה-X-Box של המשחק. תהנו
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מה קורה חברס? יש לי בעיה בשלב האחרון כאשר אתה מגיע לכזה עמק עם המון יצורים שמפגיזים אותי... הצלחתי פעם אחת להגיע לסוף אך אז הרגו אותי... למישהו שעבר יש טיפים?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-