עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zgd,

כ"כ הרבה משחקים כאלה יוצאים לאחרונה וכובשים את העולם... משחקים כדוגמת:Planetside, Neocron,Star wars:galaxies. לדעתי משחקים אלה הם ההמשך של משחקי המולטיפלייר בעולמנו. כ"כ הרבה אפשרויות ועולם ומלואו בכל משחק. הביעו דעתכם.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by bluemail,

איזה משחקים שיצאו לאחרונה כבר לא עובדים על GF2 ???

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by B.D.B,

[ltr]ok, basicly I'm looking for good games that can run on P3 933Mhz with 384mb/133mhz and GeForce 3 Ti 200. no more than 20mb in size, because it's only a lame 56kbps dailup, so no online games either. it's windows xp so no dos games. and if you know any split screen multiplayer games that will be awsome. any gener is good, but racing and shooting (side or fps) will be great. [/ltr]

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by mahno586,

סרטון חדש של המשחק state of decay מקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=BgB1ys4_Dp0

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by yashal,

חשבתי, שאולי כדאי לפתוח אשכול שבו ישאלו את כל השאלות על הPSP ויקבלו תשובות. לי אישית אין PSP (כנראה יהיה בקרוב), אבל זהו דבר חיוני שאנשים יוכלו להתעניין ולשאול שאלות לגבי הקונסולה. בכל מקרה, אני שמח לחזור לכאן ולשלוח הודעות

6. Started by BreezeNET,

אני תקוע ב- Korean בשלב הראשון. אחרי שאני בונה את כל המבנים שצריך אני אמור להביא מס של אוכל לעם אחר ,אני לא הבנתי איך עושים את זה תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. שלום רב, אם אני רוצה רשימה של משחקים שעובדים על מחשב מסויים לדוגמא כל המשחקים שעובדים על PII 500MHZ, יש איזה אתה שיכול להביא לי דברים כאלה?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by xjj,

יש במחשב company of heroes גירסה 1.3.0 וכשאני מנסה לעדכן את זה זה מראה לי בעיה:

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by AnTiSh0ck,

עם איזה דיירקטX המשחק אמור לעבוד ? 9c ? או שרק 10 ? ואיפה אפשר להוריד את גירסא 10? לא מצאתי אותה באתר של מיקרוסופט. הצלחתי להוריד רק את 9. תודה לעוזרים! מנהלים אם זה לא הפורום הנכון אודה אם תעבירו

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  10. התקנתי את חבילת ההרחבה שמתי את כל הפאצים הקיימים ובתזוזה בתוך המשחק הכל זז לאט כל יריה לוקחת כמה שניות ואני ממש מתעצבן זה כבר כמה זמן ככה ואי אפשר לשחק נורמלי מה זה לפי דעתכם?? המחשב שלי:מעבד פנטיום 4 1.4 gb זכרון 256 rdram pc800 כרטיס מסך אסוס gf4 64 mb ddr (הדריברים האחרונים מותקנים כבר) בבקשה עזרה כי אני פשוט לא מסוגל לשחק ככה זה מביא לי את הסעיף!!! תודה גל

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. חבילת הגיימינג החדשה באתר שמשלב משחקים בזול ותרומה לצדקה מציעה יותר מעשרה כותרים בולטים של המפיצה היפנית אם מבצעי סוף השבוע של Steam לא אטרקטיביים מספיק עבורכם, יכול להיות שחבילת ה-Humble Bundle הטרייה, אשר מתרכזת בכותריה המרכזיים של חברת Capcom, תעשה את העבודה – אחרי הכל, מחירים משתלמים שכאלה לא פוגשים בכל יום. כמו תמיד, גם הפעם חבילת המשחקים מתחלקת לשלושה: חבילת בסיס שתהיה זמינה לכל מי שיחליטו לשלם דולר אחד בודד או יותר, חבילת ביניים למי שישלמו סכום שגבוה מסכום הרכישה הממוצע, וחבילת מלאה לכל מי שישלמו סכום של 15 דולר או יותר – כ-57 ש"ח. Devil May Cry 4 Special Edition להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94-humbl…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. מאוד... יש לי בעבודה מחשב נייד, חלש, ואני רוצה המלצות למשחקים שירוצו עליו. בנתיים יש עליו: Heroes 3, diablo1+2, warcraft, red alert1 המפרט: P-III 850 MHZ 256 RAM INTEL GMA איזשהו כ.מ מובנה של אינטל... בקיצור... תודה!

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. אהבתי את המשחק הזה לאללה...

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by xXx Lid,

הייה לי שמירה במשחק והאבתי מאוד לשחק בו עד שקרס לי הווינדוס והייתי חייב לפרמט הווינדוס פשוט לא עלה ולא יכלתי לגבות את השמירה שלי ולצערי המשחק הייה מותקן בכונן C אני הייתי בשלב שאני נמצא בתוך חדר כזה ומפוצץ שם את המחשב ואז יוצא החוצה ובאים עלי פוול חיילים אז אני צריך שמירה מהשלב הזה בערך למרות שעברתי אותו קצת אז למשיש בבקשה שיתן לי כי אין לי כוח לעבור את המשחק שוב

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  15. לאיזה תיקיה אני אמור להתקין את הפאצ'ים???

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  16. מצאתי את זה: http://vge.editor.googlepages.com/ אבל זה לא עובד אצלי :'( עריכה: מצאתי שזה נשמר ב REG HKEY_LOCAL_MACHINE_\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\GAMEUX\ אבל אני לא מצליח לשנות שם שום דבר חשוב, מישהו יודע איך אפשר לשנות הקבוצה של המשחקים כדי שאז כל המשחקים שלי יופרדו מכל משחקי WIN הדי מיותרים?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  17. אני יודע שDX10 רלוונטי על ווינדוס ויסטה בלבד. עם זאת, ראיתי שבמשחק CRYSIS, למשל, ניתן לשחק גם עם ווינדוס XP. האם זה אומר שיהיה הבדל ברמת האפקטים וגרפיקה בלבד, או שגם הביצועים על אקספי יהיו נמוכים יותר? עד כמה ההבדל הגרפי הוא משמעותי? כמו כן, האם יש היום כבר משחקים שמחייבים שימוש בDX10, ולא יפעלו על DX9?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by galedri,

כשאני מתקין את המשחק אז ההתקנה עוצרת ומופיע לי ההודעה הבאה: download failed. check your internet connection and try again מה צריך לעשות??

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by raiman1,

מישהו יודע איך אפשר לעשות משחק באינטרנט אחד נגד השני????

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  20. משחק הפעולה הפרהיסטורי של יוביסופט מגיע בשבוע הבא, והטריילר החדש שלו מציג את הנשקים שיעמדו לרשותכם Far Cry Primal הוא אחד המשחקים המסקרנים ביותר של שנת 2016 מבחינתנו, ולא קשה להבין למה – אחרי הכל, לא בכל יום אנחנו רואים מותג מוכר מחברה גדולה שעושה שינוי משמעותי כל כך, וקופץ מהעולם המודרני אל ימי קדם, לתקופה שרואים וחווים לעיתים נדירות בלבד ביקום הגיימינג. אם לא תהיה דחייה של הדקה ה-91, המשחק החדש עתיד להגיע לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בעוד שבוע בדיוק, ב-23 בפברואר – ואל פלטפורמת ה-Uplay של המפיצה יוביסופט במחשבים האישיים בעוד שבועיים, ב-1 במרץ 2016. עד שזה יקרה, היוצרים דואגים לשמור על רמת העניין שלנו עם סרטון משחקיות עדכני, שמציג ומסביר על …

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by ag43,

מחפש משחקים עם סגנון לחימה כמו המשחקים לעיל. אשמח להמלצות. עריכה: למחשב שבמפרט בצד (כלומר לא משחקים מהשנה-שנתיים האחרונות)

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by gambit_elaad,

לכאלה שכבר אהבו אותו אמרו לי שהוא משחק די יפה ואפילו מוצלח ואני אוהב סגנון משחקים כאלה אך יש לי בעיה שאין לי מושג אך לשחק ??? למישהו יש מדריך בעברית או מישהו שמוכן לתת לי הדרכה איך אני מתחיל לשחק אני מאד ישמח לקבל תשובות!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ? יש למישו מושג לגבי המשחק קארמגדון החדש , אני לא שמעתי פרטים לגביו מאז המשחק השלישי TDR יש למישו מידע לגביו על החדש ? כי ראיתי בגיימספוט שהתאריך Q4 2005 לא הבנתי ממש מזה Q4 תגובות יתקבלו בברכה , תודה !

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by Night,

אני מדבר על הגירסא הדקה של המכשיר.. תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by OutRaGe,

אני מחפש תמשחק הזה שמישו או קבוצה כל שהיא פיתחה ששוקל בערך חצי מגה ופועל באיזה טכנולוגיה שלמרות הגודל שלו יש לו גרפיקה חזקה מאוד.. מישו יודע על מה אני מדבר ? אם כן אפשר לינק או משו ? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים