עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ilaysk,

אני רוצה לדעת אך המשחק נגמר עם כל הדברים וכל ההפתעות

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by amit123,

חברה תראו...יש לי בעיה בהפעלת כמה משחקים(חשוב לציין שפעם הם עבדו לי...),כשאני נכנס למשחק הוא נתקע ממש בהתחלה(עוד לפני שהלוגואים של המפתחים והאלה אמורים להופיע..)ובטסק מנג'ר כתוב שהוא לא מגיב...ניסיתי לעדכן גרסאות...לבדוק ספייורים וכלום לא עוזר...זה ממש מוזר כי משחקים אחרים כן עובדים לי..(graw למשל...) בבקשה תעזרו!!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by SciFi7,

בקדחת הדמואים יצא הדמו של FEAR החדש, תהנו 765MB מקורות: http://www.nzone.com/object/nzone_fearpm_downloads.html http://www.gamershell.com/news/42351.html

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  4. Started by wtf,

היי,מאחר שאני נאלץ להכנס במצב בטוח אני רוצה לדעת איך אפשר להפעיל את המשחק במצב הבטוח? ראיתי שאפשרי וניסיתי לשנות את התאימות לwin xp sp2 ועדיין עושה לי את התקלה הזאת http://i1.ytimg.com/vi/ZzWvxZqt6ZU/maxresdefault.jpg

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by KoM,

התקנתי אצל אחותי במחשב וינדוסXP, ועכשיו היא מתלוננת שה-SIMCITY3000 שלה לא עולה, והוא באמת לא עולה, מתקינים תמשחק לוחצים על הפעלתו וכלום לא קורה, יש איזשהו תיקון למשחק כדי שיעבוד גם שם ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Rondh,

חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!

7. Started by zoyaniv,

שלום היום התקנתי את המשחק ושאני מעלה אותו אני לא רואה כתב בתפריטים ובמשחק רק ריבוע צהוב יש לי WINDOWS XP HEB ATHLON 1600+ VIA KT266A תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  8. Started by shefi,

מישהו יודעה איך לפתור את הבעיה של כריסות לדסקטוף בBF2 ? זה יוצה לדסקטוף או דופק לי RESTART אחרי restart פתחתי את הקבצי DMB וזה אומר לי שבעיה נוצרה בגלל קובץ ati2cqag.dll יש לי X800gto pci-ex תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  9. אחד ממשחקי הרשת הפחות מוכרים בישראל .. אבל גם הרבה יותר טוב מהשאר.. גרפיקה מדהימנ ריאליסטיות שלי מלאה מפות מדהימות... אנחנו קהילה יחסית קטנה שהתחילה להתפתח רק לפני 3 חודשים אבל כבר מונה 6 קלאנים ישראלים שמשחקים בליגה הישראלית ובליגת FCMP העולמית. לחלקנו יש עבר במששחקי רשת כמו CS,AA,SOF,MOH.... שעזבנו ל FarCry. בקרוב יעלה האתר שלנו ויהיו יותר פרטים. אנחנו מנסים לגייס כמה שיותר אנשים כדי לבנות ליגה ומהליגה לבנות נבחרת שתשחק בתחרויות בחו"ל יש לנו 4 שרתים מהחזקים בFCMP,יש לנו שרת Teamspeak. שרת FTP להורדות ישירות של מפות ועוד. אז לכל התותחים של משחקי הרשת השונים.. אם בא לכם לראות באמת משחק ברמה אז תבואו לנסות מי שרוצה לינקים ישירים להורדה והסבר על התקנה והכל ... ICQ 3…

• 174 תגובות
    • 14.4k צפיות
  10. שלום, רציתי לשעת אם אפשר לשחק בקארבון עם אנשים ברשת. שמעתי שיש איזשהו פאץ' שמאפשר זאת. תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by asafmanor,

לבן דוד שלי יש voodoo3 במחשב שלו: pentium 3 750mhz 128mb ram sdram האם המשחק gta3 אמור לעבוד אצלו? ??? האם יש fix כלשהו? תודה רבה, פרד פלינסטוון :asthanos:

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. יש לי את גרסת הדמו מולטיפלייר. sof2 mp test בקיצור אני עושה get new list כדי לקבל רשימת שרתים שאני אוכל לשחק בהם. אבל הוא לא נותן לי את הרשימה. חרשתי שעות על גוגל פתחתי פורטים בראוטר ובפיירואל של ויינדווס, לא עזר. נתקתי את המחשב מהראוטר וחיברתי אותו ישר למודם, לא עזר. כל החברים שלי מקבלים את רשימת השרתים וכן מצליחים לשחק, וניסיתי להוריד מחדש או להתקין פאטצ'ים וזה לא עבד. הנה קישור למשחק למי שרוצה להבין : http://soldieroffortune2.filefront.com/file/gofetch/ZmlsZWZyb250fHx8MjM3M3x8fFUyOXNaR2xsY2lCdlppQkdiM0owZFc1bElFbEpPaUJFYjNWaWJHVWdTR1ZzYVhnZ1RYVnNkR2x3YkdGNVpYSWdWR1Z6ZEE9PXx8fE1QIFRlc3R8fHwzMXx8fC9PZmZpY2lhbF9SZWxlYXNlcy9EZW1vfHx8c29mMl90ZXN0LmV4ZXx8fDY5NDA1MTIzNzMxNjE…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by -LosNir-,

היי! הוציאו מוד ל HL2 שמבוסס על הדגמה שהייתה ל EP3. המוד נקרא "Missing Information", והוא בעצם "מוד ל EP3". המוד הוא בתוך ה Borealis! הורדה: http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/download.html?sid=6145287 אני עכשיו מוריד אותו, על 10 אחוז

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by goma,

אני מבקש רק מי שחווה חלק מאפשרויות כאן שיצביע

• 71 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/ps2/action/okami/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs טוב סימתי את Okami משחק שניראה כמו האח המסומם של סידרת זלדה - בכל מקרה היו לי 2 תלונות על המשחק 1-המון טקסט בלי דיבוב בכלל גם לא דיבוב רק בחלקים חשובים כמו שיש בגרנדיה 1 לדוגמה בכלל בטקסט יש קול כמו במשחקי פלטפורמות לN64 שזה מעצבן ביותר 2-חלק מהבוסים מופעים יותר מידי פעמים לדוגמה באחד מהם נילחמים 3 פעמים בעלילה הראשית ובלי שינוים מורגשים וזה לא שאין מספיק בוסים יש מספיק רק האריכו תמשחק שבכל מיקרה מספיק ארוך באופן מלאכותי חוץ מזה לא כול כך אהבתי תגרפיקה אבל היא מיוחדת ותורמת הרבה לסגנון המשחק הליבה של המשחק מאוד דומה למשחקי זלדה וזה כאילו עשו משחק זלדה אל…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  16. מקורי כמובן שמור היטב כולל החוברות או מה שלא מקבלים איתו (אתם יכולים להבין שלא פתחתי אותו הרבה) בקושי שיחקו בו. אין לי דרישות ספציפיות לגבי המשחק שאני יחליף אותו תמורתו - תגידו, יראה מעניין, ניקח. או לחילפין למכור אותו למרות שהאופציה הראשונה עדיפה מבחינתי.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  17. אז ככה: 1) לפני שאני מתחיל לשחק יש סרט ואני פשוט לא מצליח להעביר אותם (לא משנה על מה שאני לוחץ!) ואז אני נאלץ לראות סרט של איזה 10 דקות לפני שאני מתחיל לשחק וזה ממש ממש מעצבן אז מישהו אולי יודע איך אפשר להעביר את הסרט או למישהו יש פיתרון אחר בשבילי? 2) בשלב הראשון אני מסתובב במקום הזה אני מצליח להרוג את כולם, אבל אין המשך כלשהוא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט לאחר התקנה של כל משחק מופיע לי ההודעה הבאה: כיצד אני פותר את הבעיה?... ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by ariebel,

אז ככה...אני תקוע בשלב הזה...שאתה רודף אחרי איזה כרכרה על סוסים ואז קופץ עליו האויב ונופל איתך לאיזה מקום עם זירה, את הזירה הזאת הוא מעלה באש מסביב ואתה נשאר להלחם עם שתי גורילות שמכה שלך לא מזיזה להן וכל מכה שלהם מורידה חצי מהבריאות. עכשיו...הבנתי את הדרך לעבור את זה אבל אני לא מספיק ליישם את זה, הם יותר מדי מהירים! אז ככה: א. אם יש לכם טיפים מיוחדים שלא עליתי עליהם...please! ב. אם יש לכם טריינר נוראמלי שעובד גם עם משחקים שמורים ולא עושה בעיות של Safe Mode, כי הורדתי כבר שלושה ואף אחד מהם לא עובד

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש עדיין אנשים בכלל שמשחקים ברשת באחד המשחקים בסדרה? (המשחקים בסדרה שלא צריך סידיקי בשביל לשחק ברשת).... ואם מישו מכיר משחקי רשת חינמיים בסגנון אני אשמח לדעת

21. אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון הנ"ל בדיוק ^^^ ,שהמשותף בינהם זה שצריך לבנות ולכבוש שטחים ולאסוף כסף . ולא כמו company of heroes ו w4000 {שגם יפים אבל לא בא לי על הסגנון הזה}שבשביל לעשות כסף צריך קודם לשלוט על הדגלים וכדומה וככה נוסף קרדיט ובזה אני בונה. האם יצאו משחקים כמו שכתבתי בכותרת? והאם אמור לצאת בזמן הקרוב או הרחוק עד כמה שידוע?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by edvin22,

שלום, אין לי תמונה של המשחק(משום מה, מצלם תמונה שחורה בשימוש כפתור פרינט סקרין) הבעייה שזה נראה כמו משחק פעולה משנת 97 (קשה לי לתאר) אני אציין רק שבבלק אופס לא היו בעיות, וגם בשאר המשחקים בסדרה. המפרט : i5 SB Z68 8 GB זיכרון 570 gtx dell 2312hm רזולוצייה:1920/1080 (שאלה כללית לידע, איך אני מגדיר רזולוצייה גבוהה מזו?, בהגדרות משחקים זה הכי גבוה) דרייבר: 285.62(האחרון) ויש 2 תמונות של ההגדרות דרך אנווידיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני משתגע כברר.. יש למישהו מושג איך עושים בתחרות הטבעות את התרגילים שבהם זורקים את הכדור על הקרש (או על הדברים שמצידי המגרש) ? הצלחתי לעשות את זה רק בפלייסטיישן אבל במחשב אני לא מצליח למרות שאני רואה כל הזמן שהמחשב עושה את זה... דוגמא: לזרוק את הכדור על הקרש ולרוץ ולהטביע לפני שהכדור נוחת על הרצפה. ועוד דוגמא למשהו שאני רוצה ולא מצליח לעשות: לנגוח את הכדור או לבעוט בכדור ואז להטביע... תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by rikus,

http://www.gamershell.com/news/44208.html לא מגוחך?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. Started by CZSDF,

יש למשיהו מושג על CALL OF DUTY 7 תמונות הוא משהו ועל BF 3

• 3 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.