עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The Dom,

מישהו יודע איזו פקודה בקונסול אני כותב כדי: לתת לעצמי נשק מסוים ותחמושת לשגר את עצמי (ב- create server)

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by evy,

חבר'ה הורדתי את האלף לייף 2 עם הקופון שקיבלתי בכרטיס מסך...עכשיו הורדתי אותו דרך הסטים ועכשיו אני לא יודע איפה הוא נמצא על המחשב שלי...אולי אתם יודעים ותעזרו לי?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

שבוע טוב, האם יש מידע חדש אם המשחק HAZE יצא לPC? או שגורלו נגזר להיות משחק קונסולה בלבד?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  4. האם משחקים חדשים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים (לעומת 5.1 )?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. היה לי פעם אתר מזה טוב עם כל העטיפות משוןם מה הוא נעלם לי

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. יש למישהו מושג? הביאו לי מחו"ל את ה- international והוא ביפנית זה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  7. Started by ktanta harta,

בהגדרות סאונד כתוב שהוא תומך בAC3 אבל כתוב בצריך כרטיס כמו הסאונד סטורם של NVIDIA שיודע לקודד AC3 לבד כדי להפעיל אותו, אבל אני מחבר את הHTPC עם כרטיס פוריסימו 3 דרך S/PDIF לרסיבר ואני רוצה שהוא יקודד את הAC3, איך אני עושה את זה? בתודה מראש אביב

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by אבי11,

אני מחפש את המשחק שנקרא sheep dog and wolf. אשמח אם מישהו יכול לתת לי מידע היכן ניתן לרכוש אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  9. עד עכשיו שיחקתי ב NFSMW הרגיל ב XBOX ועכשיו יש לי את ה BLACK EDITION רציתי לדעת אם הקבצי שמירה הם תאמים ואפשר להעביר אותם ל BLACK EDITION ואם בכלל ההבדלי בגירסאות המישחק משמעותיים שכדי להתעסק עם זה?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. אחד המשחקים המצליחים ביותר בדור הנוכחי יזכה לגרסה מתקדמת יותר ב-Xbox Series X, ב-PlayStation 5 וגם במחשבים האישיים - ויוענק חינם לכל מי שרכשו אותו בגלגול הנוכחי לכתבה

11. Started by sam300,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  12. שלום לכולם תראו אני קניתי את המשחק שבכותרת ממש קניתי אותו מקורי 200 שקל..באמת..עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה והתחלתי לשחק ויש לי בעיה עם הווליום כאילו הקול של המשחק עצמו עובד אבל כשאני לוחץ על חייל או מפקד הוא אמור להגיד משו תמיד זה ככה בכל משחקי האסטרטגיה...וכאן הוא לא אומר כלום!!! ר פשוט לא מדבר רק הקול של המשחק עובד וזהוווו לא עובד הקול שאם נגיד אני לוחץ על חייל אז הוא אומר משו...תראו אני ממש ממש ממש עצוב ומבואס כל כך ממש בא לי לבכות כי חיכיתי 3 חודשים למשחק הזה וסוף סוף שיש ל אותו הוא לא עובד לי כמו שצריך אז בבקשה איך אני מסדר את הבעיה עם הקול בבקשה תעזרו לי מה לעשות?? (יש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם כמו להרבה...עם directx 9 האחרון) בבקשה אם תעזרו אני כל כך יודה לכם אי…

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by noam_m,

הרבה זמן לא עשיתי את זה.. אבל נהיה לי חשק בזכות כמה אנשים טובים, והיה ריפליי ממש טוב.. אז הנה: אני קצת חלוד, ואשמח לביקורת בונה!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by pop153,

נתקעתי במשימה ב-infernal אני לא מצליח לעבור אותה הנה תמונה שתראו:http://www.img-il.com/file.php?file=m0yjglzrwztk.jpg נכנסתי לטירה הזו היה סרטון מצאתי משהו ועכשיו הוא אומר שאני יעשה סריקה באיזה בית אני לא יודע כל כך מה לעשות עכשיו עם תוכלו תעזרו לי תחזירו תשובה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by zombie,

כשאני ניכנס לאפשרויות ומנסה לשים רזולוציה 1280x1024 זה ביכלל לא מופיע לי.....מה עושים?יש לי מחשב חזק שצריך להריץ את זה על גראפיקה הכי גבוהה ומסך 19

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  16. היי קניתי את המשחק המקורי UT2004 והכול עבד טוב ופתאום ביומיים האחרונים הרבה פעמיים המשחק נתקע פשוט באמצע וזהו איפשר אפילו להוריד אותו למטה אני עושה RESTART וזהו..והמשחק עובד חלק חוץ חוץ מזה , התקנתי את הפאטץ' הכי חדש.. והמפרט שלי הוא: Amd athlon 64 512mb ram radeon 9600 xt מה הבעיה? :-\

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  17. התקנתי את חבילת ההרחבה שמתי את כל הפאצים הקיימים ובתזוזה בתוך המשחק הכל זז לאט כל יריה לוקחת כמה שניות ואני ממש מתעצבן זה כבר כמה זמן ככה ואי אפשר לשחק נורמלי מה זה לפי דעתכם?? המחשב שלי:מעבד פנטיום 4 1.4 gb זכרון 256 rdram pc800 כרטיס מסך אסוס gf4 64 mb ddr (הדריברים האחרונים מותקנים כבר) בבקשה עזרה כי אני פשוט לא מסוגל לשחק ככה זה מביא לי את הסעיף!!! תודה גל

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by the king2006,

שלום ... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד משחקים קטנים כאלה שאפשר לשים לילדים קטנים במחשב החינמיים האלה כמו ( טרזן , גאז ) דברים כאלה .. תודהה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by avivlevy,

הורדתי את הFEAR דמו, אבל אין לי שם רזולוציה של 1280*1024

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by dudimalka,

חברה יש לי תקלה במשחק לאחר הורדתי והתקנתי אותו הפעלתי אותו הכל עלה יפה ואז יש את הסרטון פתיחה של המשחק הבעיה היא שאחרי הסרטון המסך שחור ואין כלום המחשב לא חושב אפילו מה הבעיה? שיחקתי בקרייסיס הקודם אז למה יש לי בעיה עכשיו?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by Load,

אולי למישהו זה קרה או שמישהו מבין מה זה ההודעת שגיאה הזו, שאני מקבל בGTA3 וVICE CITY כשאני מפעיל אותם, אין לי מושג מה זה ,חייב עזרה תודה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. מקווה שהדיון במקום הנכון כי זה בהחלט קשור למשחקים אני ועוד 3 חברים פתחנו ערוץ חדש של גיימינג נשמח אם תעזרו לנו להתקדם, אז פרגנו לנו בלייק ותרשמו! בקרוב יעלו סרטונים נוספים... https://www.youtube.com/channel/UCkDZyZe-EkVWh9e62YDJYjAתודה רבה!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. תשמעו אני כבר מיואש ! אתם לא מאמינים.. הורדתי לפני שבוע-שבועיים את המשחק CZ .. עכשיו אני בא לשחק בו ברשת אבל משום מה הפינג שלי גבוהה.. למה? =כובע! מה שהכי מוזר הוא שלפני חצי שנה שיחקתי במשחק והוא פעל מצויין הפינג שלי היה בסדר גמור! ועשיתי הכול כדי שזה יחזור להיות נורמלי! סריקות ספייוואר, אנטיוירוס (למרות שזה לא נראה לי הם), פאטצ'ים , חשוב לי לציין שאין שום תוכנות פתוחות כאשר אני משחק.. בסוף לא ידעתי כבר מה לעשות אז התקשרתי לספק אינטרנת שלי נטוויזן ונציגת שירות אמרה לי שנטוויזן לא הכי טובה במשחקי רשת יענו הפינגים גבוהה כאשר משחקים ברשת.. אבל לפני חצי שנה זה היה בסדר!!! קיצר חברה אני לא יודע מה לעשות .. להחליף ספק אינטרנת למרות שאני לא בטוח שזה זה!!! למי שיש הצעות בבקשה תעז…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  24. קפצתי לביקור באתר של Rockstar Games כדי להתעדכן בקשר למשחק החדש בפיתוח Bully ופתאום קלטה עיני לינק ל-Rockstar Classics ולאחר שנכנסתי נדהמתי - Rockstar מאפשרת להוריד למחשב שלכם, בחינם את GTA המקורי ואת המשכו GTA2. כמו כן אפשר להוריד שם איזה משחק לא מוכר בשם Wild Metal. כל מה שצריך לעשות זה להירשם וההורדה תתחיל! תהנו מהקלאסיקות http://www.rockstargames.com/classics/wmc.html

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  25. :yelclap: :yelclap: Street Fighter IV !!! למחשב!! הייתם מאמינים? כי אני לא! קראתי היום שCapcom חושפת באופן רשמי את הידיעה המשמחת ! המשחק שכולנו חיכנו לו - הלהיט של משחקי המכות שחוזר אחרי הרבה שנים , והפעם באופן מאוד מפתיע ומשמח לגרסת המחשב האישי (בנוסף לPS3, ול XBOX 360) זאת היא ההודעה הרשמית ! : http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189749&skip=yes

• 2 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.