עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עלתה בי סקרנות ( ותהייה אם לקנות או לא ) , אז השאלה שלי , הצליחו לפרוץ את האבטחה של מיקרוסופט ?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by igal_nazar,

את המשחק אני מתחיל כשיש לי את המכונית bmw ואז אני מתחיל את ה career מנצח כמה תחרויות ואז כשזה מגיע לתחרות על הרכב (מי שמפסיד מאבד את הרכב ) אני תמיד מפסיד - כאילו שהמחשב רוצה שאני יפסיד תמיד... אחרי זה אני צריך לבחור מכונית אחת מבין 3 מכוניות גרועות ולהתחיל את ה black list ... עם המכונית הגרועה . ואם אני רוצה (אחרי שניצחתי וצברתי כסף) לקנות מכונית ולהמשיך איתה את התחרויות זה לא אפשרי ... תסבירו לי מה קורה במשחק הזה ומה אני צריך לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by ForresT,

נתקעתי בערפדית בסוף שלב 9.. למישהו יש טיפים איך לעבור אותה? תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. Started by Rage17,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במשחק וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. אני תקוע במשימה עבור הראש של הגילדת גנבים, Gray Fox .. () עכשיו הוא רוצה שאני אגנוב איזה משהו שנקרא Arrow of Extraction משהו כזה, עכשיו, ירדתי למחבוא הסודי שלו למטה והגעתי לדלת שצריך מפתח, אבל לא מצאתי את המפתח, מישהו יודע אולי איפה? או מה עושים מפה? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by exXxTreAm,

אז ככה, נתקעתי במשחק ואני כבר ימים מנסה להבין מה עושים שם, ולא עוזר כלום, פשוט לא יודע מה לעשות. אז ככה, אחרי שהגעתי ליפן, והגעתי למוזיאון של waticorp אז הלכתי לדבר עם האיש הזה שמאחורי הדלת הנעולה (נו אתם יודעים, זה שדיבר איתי שם על המכשירים המוזרים האלה שחולמים איתם) אחרי שדיברתי איתו וכל זה הוא אמר לי ללכת למטה לקומה הכי אחרונה, הלכתי, עכשיו המקום הזה זה מסדרון אחד עגול ויש במקום הזה מעבדות וspider אחד שהולך במסדרון, מה אני אמור לעשות בקטע הזה? כי אני לא יכול להיכנס לשום מעבדה וכלום. תודה למי שעוזר.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by GodOfGames,

http://www.overclock.co.il/gta זה GTA4 אתם חושבים? :s05: לא חושב... :-\

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by dor2092,

עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה המחשב, שהוא גם הבורא, השליט והשופט, והוא זה שממלא את עולם המשחק בדמויות מפחידות, במפלצות, בסכנות ובדמויות שלא ניתנות לשליטת השחקנים…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

אחרי שעוברים את סטייג' 1 עומד שם איזה גוליאן שלא נותן להמשיך לשחק ואני לא מבין מה הוא רוצה?! למשהו יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום, אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אפשר להעביר. ובכן, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לראוטר, בקיצור יש רשת. עכשיו, אני רוצה לעשות משחק בין שני המחשבים אבל לא דרך הDirect IP, כיוון שיש לאגים וזה לוקח יותר זמן. אז רציתי לשאול אם אפשר לעשות משחק בין שני המחשבים בלי לאגים שיעבוד חלק, אם מישהו מכיר את האופציה - אשמח לעזרה. אני לא חושב שהסברתי את עצמי כ"כ טוב, אבל מי שהבין אז אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. אם כן: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by kobibo,

איך משתמשים בנשק על כלי הרכב,אני נכנס לרכבים עם נשק קל עליהם ואו טנקים וכו' וחלק מהחוויה היא להשתמש בנשקים שברכבים. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

אז מה היה לנו? כרטיס יעודי לגראפיקה של משחקים - קיים צרוך עז ואמיתי לזה. כרטיס יעודי לפיזיקה - דעות חלוקות אבל מתקבל על הדעת. כרטיס רשת עם מעבד ו64 מגה זיכרון להעלמת לאג - נעשה מגוכך. http://www.tgdaily.com/2006/07/14/bigfoot_killer_nic/

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by AppleJack,

פתחתי רשת לישראלים בלבד ב-hamachi. שם הרשת: titan_isr סיסמא: hwzone כרגע ישנם 13 אנשים (כולל אותי) ברשת. כולם מוזמנים להצטרף ולשחק ביחד Titan Quest (או כל משחק אחר התומך LAN ) להורדת hamachi: www.hamachi.cc

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

הורדתי את דום בגירסה המלאה והחופשית שלו אפילו ה"קוד" עובד כמו שצריך. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם וגם וכרטיס קול חצי מקצועי של m-audio audiophile 192 בסטאפ של המשחק ניסיתי את כל הגדרות של הסאונד ושום דבר לא עובד ממש , גם בלוח האם(כמובן שהגדרתי בווינדוס בהתקני השמע עם איזה כרטיס לעבוד בשני המקרים) רק שבחרתי סאונד בלסטר שומעים את הסאונד של המלחמה (וללא מוזיקה) והסאונד ממש מקרטע עד כדי שאי אפשר לשחק אם יש למשהו פתרון מושלם אשמח תודה יהודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by tombcatz,

סליחה שאני פותח עוד דיון,אבל זה ממש קטסטרופלי איך לעזאזל יוצאים מDMC3????????? בתפריט הראשי אין כפתור EXIT,ושום כפתור במקלדת לא יוצא מהמשחק [ניסיתי את כולם] איך לעזאזל יוצאים??? ניסיתי גם דרך CTRL+ALT+DELETE וכמו כן דרך כפתור הSTART ודרך CTRL+ESC...אבל שום שילוב לא מצליח להוציא אותי לדסקטופ...הדרך היחידה לצאת מהמשחק זה לעשות ריסט למחשב :s05:

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=89288 מה זה אומר Command line ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by אוריפ,

היי! אחרי הרבה זמן שFEAR שכב לי על המדף, החלטתי שעם סיום הלימודים הגיע הזמן להתקין ולשחק בו. אני רוצה להפעיל את אופציית הEAXHD, שנתמכת ע"י כרטיס הקול שלי (2ZS), אך אי אפשר להפעילה (מצורפת תמונה). המשחק מקורי כמובן ומעודכן לגרסאתו האחרונה (1.06) וכך גם הדרייברים של כרטיס הקול. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by alex_2007,

:jump: ממש ממש שוה יש למה לחכות http://video.google.com/videoplay?docid=-3722549818862005349&q=nba+live+07 http://video.google.com/videoplay?docid=6152516830833306579&q=nba+live+2007

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כל סרבר שאני נכנס אליו יש תהודעה הזאת,מה זה? ואייך אני מעיף את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by ilaysk,

המשחק יוצא בקרוב (ודלף היום!) אז למי שכבר השיג את המשחק שיראה תמונות וביכלל מה אתם חושבים על המשחק

• 74 תגובות
    • 7.3k צפיות
  21. אהלן לכולם, אני כרגע על כמעט 48% מהמשחק. נשארו לי בליגה האירופאית את התחרויות האיטלקיות, הצרפתיות, והבריטיות למכוניות קלות (עד 100ק"ג). כמו כן, בליגת ה-pro's של המשחק נשארו לי רק התחרויות של ה-super cars אשר לצערי אסור להשתתף בהם עם מכוניות משופרות. יש למישהו הצעות למכוניות שיכולות להתאים לי (ושיודע שהן חזקות מספיק בשביל התחרויות האלה)? כל המכוניות שלי עכשיו (יש לי 30, כל השאר מכרתי) לא מתאימות, או בגלל שהן מכוניות מירוץ, או בגלל שהן לא מהמדינה הנכונה. תודה רבה, Anatoli.

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by 104952,

המכיוון שהמשחק פרוץ ואין לי CD KEY מקורי....איני יכול לשחק ברשת... היכן אני יכול להשיג סרברים פרוצים או סרברים שלא דורשים CD KEY מקורי?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. תראו אני מכניס את הדיסק מפעיל את ההתקנה ואני מכניס את הסריאל עושה נקסט ואז מאשר את ההצהרות האלה ואז הוא יוצא מההתקנה ויש חלון קטן שהוא כותב אין דיירקטס 9c במחשב שלך...ויש לי בדוק אפילו התקנתי מהדיסק שקיבלתי איתו בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שלום לכולם תראו אני קניתי את המשחק שבכותרת ממש קניתי אותו מקורי 200 שקל..באמת..עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה והתחלתי לשחק ויש לי בעיה עם הווליום כאילו הקול של המשחק עצמו עובד אבל כשאני לוחץ על חייל או מפקד הוא אמור להגיד משו תמיד זה ככה בכל משחקי האסטרטגיה...וכאן הוא לא אומר כלום!!! ר פשוט לא מדבר רק הקול של המשחק עובד וזהוווו לא עובד הקול שאם נגיד אני לוחץ על חייל אז הוא אומר משו...תראו אני ממש ממש ממש עצוב ומבואס כל כך ממש בא לי לבכות כי חיכיתי 3 חודשים למשחק הזה וסוף סוף שיש ל אותו הוא לא עובד לי כמו שצריך אז בבקשה איך אני מסדר את הבעיה עם הקול בבקשה תעזרו לי מה לעשות?? (יש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם כמו להרבה...עם directx 9 האחרון) בבקשה אם תעזרו אני כל כך יודה לכם אי…

• 9 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים