משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני משחק במשחק המדובר, ולמשהו כל פעם שאני משחק אני לא יכול לעבור את התקופה החמישית. פשוט לא מופיע לי הכפתור ב-town center. האם זה קשור לרמות שצריך להשיג או שיש פה משהו שאני לא מבין? אודה מאוד לעוזרים, Anatoli.
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מישהו משתתף פה בניסוי של הבטה? יודע אולי שרתים שאפשר לשחק בבטה?( לא BATTLENET)
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעבור את משימה 4 לאחר שאני מואשם בבגידה? כל הזמן מפוצצים אותי האם יש איזושהיא דרך לברוח מהחלליות ולהציל את המדען הזקן בדרך לבריטוניה.אני עם החללית DEFENDER ???
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד בשביל לשאול אם מישהו נתקל בתופעה כזו גם. המשחק עובד אצלי באיטיות שלפי דעתי מוגזמת מדי... מפרט מחשב: amd athlon 1700+ gainward geforce 3 ti 200... אם תרצו אני יכול לכתוב עוד חלקים במפרט.. בכל מקרה מה לדעתכם הבעייה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החברה מבטיחה לפתח משחק RPG אמיתי בסגנון של פעם (נקודת מבט איזומטרית, חבורה, דיאולוגים עשירים) בעולם פוסט אפוקליפטי. מאחורי המשחק עומדים הכשרונות שהביאו לנו את Fallout 1 ומשחקי תפקידים איכותיים נוספים. המטרה המקורית הייתה 900,000$, אבל הם הצליחו לגייס נכון לרגע זה 1,100,000. ככל שהם יצליחו לגייס יותר כסף הפיתוח יהיה יותר איכותי. http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2 תחשבו שאני משוגע, אבל תרמתי להם 100$. שיפתחו משחק RPG אמיתי. נמאס מכל הזבל שיוצא בשנים האחרונות. שימו לב מי שתורם רק 15$ מקבל את המשחק בעותק דיגיטלי. מי שתורם יותר מקבל בונוסים משודרגים. לא שווה?
-
- 64 תגובות
- 35.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם 256 זיכרון וג'יפורס 4 MX תמליצו לי על משחקים יפים וחדשים שיכולים לעבוד בו נ.ב המונדיאל יפעל במחשב?
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום! קודם כל סליחה מראש אם רשמתי את האשכול בפרום הלא נכון אז אם אפשר לא לסגור אותו. הורדתי את המשחק Dragon Ball Xenoverse והתקנתי והכל אבל שאני נכנס למשחק אין קול בכלל- לא בסרטונים וגם לא במשחק עצמו. מחקתי והתקנתי שוב, וזה לא עזר. אפילו הורדתי מחדש את המשחק (הפעם גרסה אחרת- nosteam אם זה חשוב) ועדיין אין קול. בדקתי בהגדרות של המשחק והמחשב ועדיין אין קול. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/project-cars-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קבצי BIN ו CUE של המשחק התקנתי אותו בעזרת DT ועד כאן הכל סבבה עכשיו כדי להפעיל אותו אני צריך No Cd Crack והורדתי כזה (מקוה שהוא טוב), פתחתי אותו אל התקיה שבה התקנתי את המשחק, והפעלתי המשחק עבד יופי עד שהפעלתי מחדש את המחשב, אז הוא כתב לי להכניס את דיסק המשחק ניסיתי שוב לפתוח את הNo Cd וזה עדיין עשה את אותו דבר, יש רעיונות לפתרון? יש לכם אולי NO CD טוב בישבילי אשמח אם תשלחו לי לפרטי
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%a1-%d7%9c%d7%97%d7%92-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-gta-v-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-%d7%94-pc/
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, הנה תיאור הבעיה בשלבים: 1. קניתי את המשחק 24 ל- PS2. שיחקתי ושיחקתי, עד שהגעתי לשלב 22. סיימתי את שלב 22, הופיע אייקון השמירה לקראת שלב 23, המסך הבהב בצורה מוזרה, והמשחק קרס. לאחר מכן, כל השמירות נמחקו. 2. חשבתי שזו אולי בעיה בדיסק, אז שיכפלתי אותו. שיחקתי שוב עד לשם, ושוב זה קרה. 3. החלפתי עותק בחנות - זה קרה שוב! 4. שכרתי עותק מספריה וידאו (!!!) ושיחקתי עד לשם שוב - אך הפעם המסך נהיה כחול ואז קרס. כמובן שגם עכשיו כל השמירות נמחקו. מה זה לעזאזל יכול להיות?! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.humblebundle.com אז עוד "לא-באנדל" מוצע כעת למכירה. הוא כולל שלושה משחקים של Amanita Design מז'אנר הקווסט-פאזל "הצבע ולחץ": Samorost 2 ו-Machinarium שכבר נכללו בבאנדלים קודמים, ו-Botanicula החדש דנדש. בנוסף, למי שמשלם מעל הממוצע, מצורף עוד משחק פאזל בשם Windosill ועותק של סרט אנימציה בשם Kooky. שיחקתי בשני המשחקים של Amanita Design שצורפו לבאנדלים הקודמים והם מומלצים בחום למי שאוהב את הז'אנר - קווסטים עם דגש חזק על פאזלים (בדומה ל-Neverhood, למי שמכיר). ב-Samorost הראשון, שהוא משחק פלאש קצרצר, אפשר לשחק כאן.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי. פיתחתי תוכנה שמורידה מודים לGTA5. נכנסים לתוכנה, מורידים Script Hook עדכני, מוד/ים מהרשימה - ומריצים את המשחק. יש לי גרסה רגילה של Social Club והייתי מעוניין למצוא מתנדבים, בעלי עותק המשחק בSTEAM (אפשר גם בלי) שיעזרו לי לבחון את התוכנה. אני אדאג להוסיף את הבוחנים לרשימת קרדיטים בקובץ README ובABOUT של התוכנה. לתמונה לחצו על הקישור. קצת על מאפייני התוכנה: - רשימת המודים מתעדכנת מצד שרת (כלומר, כדי לראות מודים חדשים ברשימה, אין צורך לעדכן את התוכנה עצמה) - התוכנה עובדת על .net 4 ושוקלת 57 KB - הורדת המוד מתבצע על ידי לחיצה אחת (בהנחה שכבר הגדרתם את תיקיית המשחק) - לא מרוצים מהמוד? קליק אחד על Uninstall ואין שום זכר לתוסף שלא אהבתם. רוצים להיפטר מהמודים בכלל על מנת לשחק…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בואו להתעדכן בחדשות הגיימינג המרכזיות של השבוע החולף: Assassin\'s Creed מגיע לאנגליה, Rainbow Six Siege מקבל תאריך השקה, קונאמי מכריזה על כיוון חדש ומפתיע ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a9-%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למשחק בסגנון GTA למיניהם 3 VC וSA וIV החדש. יש לי DRIV3R כן אני יודע סתם משחק! אבל אני אוהב רק את הסגנון הזה ומירוצים. למישהו יש המלצה? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אתם מתכוונים לקנות תקוד החדש שייצא?וכמה אתם אומרים הוא יעלה?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב שלום לכל חברי הפורום. אני מבקש המלצה למשחק סימולטור. פעם שעברה ששיחקתי סימולטור זה היה המשחק F-22 ישן נושן...... חשוב לי מאוד גרפיקה ושהמשחק יכעל פעולות יפות כגון פיצוץ גשרים מפקדות קרבות אוויר וכדומה.. אם אתם מכיכירם איזה משחק חדש שיצא לאחרונה ומכיל את הנתונים האלה אמרו בבקשה אנא פרטו את הסיבה לבחירתכם במחשק שאני ידע מה לבחור.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלי בשום מקום אני מתגייס ב 18 במאי ואני ממש ממש רוצה לשחק ב battle.net לפני הגיוס. מצאתי את הדיסק של ההרחבה. אבל דרוש לי cdkey של המקורי. אז אם למישהו יש cdkey מקורי שהוא מוכן להביא אני מאד אודה לו. יש לי cdkey של counterstrike ושל never winter nights ל"החלפות".
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מצאתי אתר נוסטלגיה מצויין !!! עם כל המשחקי וידאו הישנים ,שרובנו גדלנו עליהם :yelclap: וזה בחינם הנה תהנו http://www.everyvideogame.com/
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעה שמהמשחק לא מעודכן אבל הוא עבד וגם כשאני עושה עידכון הוא רושם שאין, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ומלבד זמני הטעינה של המשחק (ועוד יש לי 2GB זיכרון )ישנם 2 דברים מרגיזים: 1. למה בתחילת המשחק למרות שאני בוחר נשק אני כל הזמן נאלץ שוב ושוב לבחור נשקים?(אני יכול להבין שאולי אני בוחר נשקים לכל הקבוצה אך זה נראה לי דיי מוגזם מכיון שהתהליך לוקח לא מעט זמן). 2. במידה ונהרגים יש מצב לבטל את הספירה לאחור עד ששוב מתחיל המשחק?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהוא משחק פה CS החדש?,רציתי לשאול איזה גירסה להוריד ואיזה קראקים צריך בישבילה..??
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
עדכון: סרטוני הוידאו המודלפים ממבחני האלפא הורדו בזריזות מ-YouTube, כצפוי, אך אם תרצו תוכלו למצוא קישורים לאתרי סרטונים אקזוטיים וכמו כן קישורים להורדה של אותם הסרטונים המדוברים בדיון הבא באתר NeoGAF. הכתבה המקורית: משחק הפעולה הטקטי בעולם פתוח המסקרן של המפיצה הצרפתית, שסבל ממספר דחיות, נראה לגמרי לא רע בסרטונים חדשים שמגיעים מתוך מבחני האלפא הסגורים שלו אחד הכותרים המבטיחים ביותר שהיה אמור ללוות את עונת סוף השנה הנוכחית עבור יוביסופט הוא Tom Clancy's The Division, כותר פעולה חדש בגוף שלישי מהמפתחת שהביאה לנו את World In Conflict המופלא, אך זה לא קרה. במפיצה הצרפתית הרגישו שהמשחק (אשר נחשף לראשונה עוד ב-2013) עדיין לא מוכן, והחליטו לדחות אותו בפעם השנייה, אל עב…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
קודם כל, אני חייב לומר, משחק ענק. שינויים ענקיים וגראפיקה מצויינת. שנית, מי ששיחק בוודאי הבין שבקריירה משחקים מאמן ושולטים על הרבה דברים שונים ומשונים. בכל מקרה, יש גם אפשרות לקבל נקודות שמאפשרות לשדרג את הציוד, החדר כושר, השיטת אימונים, הצוות של הקבוצה בקיצור, הכל כמעט. בעיה אחת, קשה מאוד לקבל אותם. שיחקתי כבר כ-5 משחקים וניצחתי בכולם, החתמתי שתי שחקנים וגרמתי לכל אחד מהם לוותר על כ-2 מיליון ירוקים מהמשכורת שהם דרשו, אבל עדיין לא קיבלתי אפילו נקודה אחת לשידרוג. מישהו מצא טריקים מעניינים או עוד דברים חיוניים לעשות בשביל הנקודות האלה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-