עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by okpimp,

שלום, יש לי ווינדוס ויסטה, ניסיתי להתקין את GTA SA אבל כשאני מפעיל את הדיסק בדימון טולס, הווינדוס פותח חלון ושואל אם להפעיל את התוכנית, אני עונה כן, ולא קורא כלום. שום חלון לא נפתח. זה אומר שהמשחק לא עובד על ויסטה, או שיש דרך להפעיל אותו. אם ההודעה לא מתאימה לפה אז להעביר בבקשה כי לא ידעתי לאן היא הכי מתאימה. תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  2. חבילת משחקים חדשה עלתה למיזם הגיימינג-צדקה, הפעם בסימן כמה מהמשחקים הטובים ביותר שנוצרו מאז ומעולם ביקום של 'מלחמת הכוכבים' בשני העשורים הקודמים מיזם ה-Humble Bundle, שמשלב רכישת חבילות משחקים במחירים אטרקטיביים במיוחד יחד עם תרומה של חלק מההכנסות לארגוני צדקה בינלאומיים, החל להעלות הילוך בשבועות האחרונים – עם שתי חבילות משחקים שונות אשר נמכרות במקביל. זה גם מה שקורה נכון לעכשיו, כאשר לצד חבילת משחקי האינדי עליה סיפרנו לכם בשבוע שעבר נמכרת כעת חבילת משחקי 'מלחמת הכוכבים' השנייה במספר של Humble Bundle, עם דגש על כותרים שאמורים ליצור תחושות נוסטלגיות משמעותיות אצל אלו שאוהבים את המותג והחלו את מסורת הגיימינג שלהם בסוף המילניום הקודם. צרכנים אשר יבחרו לש…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  3. שלום , אז ככה אני עושה מסלול ולוקח מקום ראשון ואז עושה עוד מסלול... הולך ל " MANAGER" עושה SAVE ואז אני לא יכול לעשות עוד מסלול ....לא שומרר מה עושים!?!!?!

4. מי זוכר את משחקי סיזר 3? אחר כך היה פרעה וקלאופטרה... יש למישהו המלצה למשחקים חדשים יותר באותו סגנון של בניית עיר עתיקה וניהול מסחר? תודה.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש amd 3200+ giga byte k8ns כל משחק שאני מנסה להעלות יוצא ישר מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

http://www.youtube.com/channel/UCP6Slqr_P5c0w3oxWBAhEzg אני מקווה שאתם תאהבו ואם תרצו תנו איזה ססקריב ליק ככה בשביל לעזור לי להתקדם אני מקווה שתעכבו אחרי ותתנו איזה תגובה בשביל לעזור לי להבין מה לא עשיתי נכון במה אני צריך להשתפר ומה עשיתי טוב ונכון ואם אתם יכולים אני ממש מעדיף שגם תראו את הסירטון הראשון בשביל להבין הכל אני מבטיח לכם שאני רצני מאוד לגבי הערוץ הזה ורוצה להתקדם הרבה מאוד ואני בונה עליכם חב'רס אז יאאלה תעזרו לי ואני מודה מאוד לכל העוזרים הינה הסירטון שהוצאתי היום : https://www.youtube.com/watch?v=M8lnkP68nbA

7. Started by p_q,

1. שאני מנסה להתקין את: max payne 2 אז המחשב מגיע כמעט לסוף ההתקנה ואז מבקש קובץ בשם data4.cab שנימצא בדיסק מספר אפס ויש רק דיסק מספר אחד ושתיים, ושאני מנסה להתקין במחשב של חבר עם win xp המחשב מתקין טוב ואפשר לשחק(יש לי win98) 2. התקנתי את המשחק doom3 ב win xp ושאני מנסה לשחק המחשב מביא את ההודעה הזאת: DOOM 0.02 win-x86 Jul 23 2002 ...detecting CPU, found Intel Pentium III ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Documents and Settings\àøéä\Desktop/base ---------------------- idPacketServer::Kill: server thread not active idRenderer::Shutdown() Shutting down OpenGL subsystem ...shutting down QGL ==== Game Shutdown ==== ==== Map Shutdown ==== Clearing targets -------…

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by STRENGTH,

זה משחק מאד ישן אני יודע אבל סתם בא לי לשחק בו. אני תקוע בשלב של הדוקטור שלב 3 נראה לי ואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי למקום שצריך לקפוץ על צינורות ואני לא מבין מה עושים. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/final-fantasy-xiii-2-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. אהלן אני מחפש המלצה ל NFS הכי טוב לפי דעתכם שיעלה על X1950 512MB. (שאר המערכת מצויינת) אני מדבר על 1080p אם אפשר. כמו כן מבקש המלצה לCSI הכי טוב OVERALL שיצא לפי דעתכם (גרפיקה, קושי, וכו' )

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by Internal,

מי שלא מכיר את המשחק ולא שיחק בראשון פספס חח ג'אנר כמו קווסטים הטובים שהיו פעם בדו מימד ציבעוני ושמח (מונקי אילנד 3) מומלץ בחום...

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

נכון זה מרגיז ש"מאבדים" את ה-MANUAL של המשחק? האתר הזה אמור לעזור לכם בזה... http://www.replacementdocs.com

13. Started by Rhx,

אוקיי,אז ככה רציתי לדעת אם המחשב שלי יחזיק את המשחקים הבאים שאני כותב : BF2 HL2 DOOM3 ירצו לפחות על low-medium .. מפרט בחתימה תודה!

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by Tommy,

כבר לא אקסקלוסיבי ל PS3 ....... יוביסופט הודיעו רשמית שזה גם מגיע ל 360 Ubisoft Announces Assassin's Creed For Xbox 360, Not PS3 Exclusive http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9645 :xyxthumbs: :yelclap:

15. שלום לכולם אני הןרדתי תמשחק הזה ששמעתי שהוא משחק מאוד נחמד ודומה לGOW אז הורדתי אותו עכשיחו הורדתי קובץ פגום ואי אפשר להתקין אז אני רוצה שמ י שיחק במשחק הזה ויש לו ליניק טוב להורדה רק מטורנט שילשלח לי בפרטי או באשכול שהיה עם קראק טוב איתו או בנפרד תודה מראש מתן

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by zgd,

כ"כ הרבה משחקים כאלה יוצאים לאחרונה וכובשים את העולם... משחקים כדוגמת:Planetside, Neocron,Star wars:galaxies. לדעתי משחקים אלה הם ההמשך של משחקי המולטיפלייר בעולמנו. כ"כ הרבה אפשרויות ועולם ומלואו בכל משחק. הביעו דעתכם.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  17. יש לי עכשיו מחשב נורמלי יחסית לעומלת המחשב הקודם וחיכיתי אליו כל כך הרבה זמן כדי לשחק עליו טיפה משחקים וזה ביאס אותי כי כל העולם שמחק כזה ורק אני כמו איזה מסכן רק כי יש לי מחשב ענתיקה בקיצור המפרט לא כזה אדיר, אבל לפיו אולי תכולו להמליץ על איזה כל מיני משחקים שירוצו סביר יחסית, פה ושם קצת תקיעות לא אכפת לי..: פנטיום 4 כלשהו 2.66 GHz 512 MB 400 MHz איזשהו כרטיס מסך נראה לי ישן לאללה Geforce FX 5200 זהו.. אניט חושב שהמידע הזה מספיק אני עובד על מסך 19 אינץ' ברזולוציה 1280X1024, אני מן הסתם מעדיך שגם הרזולוציית משחק תקתרב כמה שיותר לזה אם אפשר אבל בטח להריץ דבר כזה בצרוה חלקה ל המחשב שלי זה נשמע כמעט בלתי אפשרי בקיצור תמליצו לי אם אפשר על כל מיני דברים.. גםד בריםכ אלה שלא שמע…

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Brothers in Arms Hell's Highway בעיה בהפעלה של המשחק, רושם שחסר לי NCUDA.DLL , יש לי כרטיס של ATI4850 . רוני

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by prelly,

הנושא אומר הכל אבל אני יסביר למי שצריך... מה שווה יותר xbox או ps2? מה שווה יותר לקנות. איפה יש יותר משחקים יפים... כל השטיות אני לא מבין כל כך היה נחמד אם מישהו יסביר לי על שניהם? אם אפשר לשחק ברשת (אינטרנט) עם אחד מהם וכל השטויות תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. למי שיש צ'יטים או קודים למשחק בבקשה שיביא לי או שייצור איתי קשר אייסיקיו : 344120184 אימייל : ruby.stalker@gmail.com

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  21. התקנתי Simcity 4 על המחשב ואחרי מספר דקות המשחק מאתחל את המחשב. אחרי ש-Windows xp עולה אני מקבל הודעה "חלונות XP התאושש מבעיה חמורה". מפרט: AXP 3200 1GB RAM GeForce 5900XT יודעים איך אפשר לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  22. Started by BreezeNET,

אני תקוע ב- Korean בשלב הראשון. אחרי שאני בונה את כל המבנים שצריך אני אמור להביא מס של אוכל לעם אחר ,אני לא הבנתי איך עושים את זה תודה.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by deso,

רציתי לדעת על מה המשחק של XIII,אם הוא ישן ומומלץ. תודה

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by mrraz,

אין לי בעיה של ביצועים או גימגומים המשחק עובד ממש מהר אבל מדי פעם הוא קופא וצריך ריסטארט יש לי רדיאון ATI מזכיר לי את הדמו שגם עשה צרות ועכשיו זה קורה בגירסת DVD זה קורה גם לכם ???

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by rani,

יש משחק מסויים שראיתי אותו בזמן של האיפון הראשון שיש פצצות שנדלקות וצריך ללחוץ על פצצה אחר פצצה לפני שהיא מתפוצצת אני מחפש ךהוריד את המשחק הזה רק אני צריך את שמו. אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.