משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://computers.walla.co.il/?w=/252/880888 לא שאני מופתע, ממש לא. אבל אני לא מצליח למצוא שום אישור לזה, אפילו לא באתר הרשמי של המשחק או בליזזארד.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני בשלב השני נראה לי...the fortress of doors והגעתי למן מקום כזה עם מן ידיות כאלה שצריך למשוך...ואני לא מצליח למשוך אותן יש ידית אחת בחלק העליון ו2 בחלק התחתון יש גם מכונה שם מוזרה כזאת...ובצד השני יש דלת שלא נפתחת והדרך נראת כמו שחמט כזה שמופיע מתחת לרגליים... מישהו יכול לעזר? ???
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני יודע שDX10 רלוונטי על ווינדוס ויסטה בלבד. עם זאת, ראיתי שבמשחק CRYSIS, למשל, ניתן לשחק גם עם ווינדוס XP. האם זה אומר שיהיה הבדל ברמת האפקטים וגרפיקה בלבד, או שגם הביצועים על אקספי יהיו נמוכים יותר? עד כמה ההבדל הגרפי הוא משמעותי? כמו כן, האם יש היום כבר משחקים שמחייבים שימוש בDX10, ולא יפעלו על DX9?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533M…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב אני ואנדריי הנסיך מחפשים שחקנים וכל המגניב של זה מי שחושב את עצמו גבר והNICKNAME שלו זה לא BULLET או SEEDY מוזמנים להגיב ולהגיש מועמדות לקלאן שידליק לכם את החופש (טל וטל אני מת עליכם ואני אוהב אותכם <3 <3 <3) גולן הוא האלוהים שלי. - - - תגובה אוחדה: - - - הדיון לא רלוונטי נמצאו אנשים .אפשר לסגור את הדיון
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל: אני רוצה לקנות את אחד הNeed for Speed ואני מיטלבת בין MOST WANTED לUNDERGROUND... אז מנסיון אישי: מה אתם מעדיפים? מה יותר "מעניין? אם יותר מכוניות? גרפיקה יותר טובה ומשוכללת.... תספרו תודה בהקדם
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי אני חייב PLEASE! ;D
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
יש לי 8800GT מעודכן עד העדכון שיצא לפני יומים, אין לו בעיות בקירור למי שיחשוב ששם מקור הבעיה, גרפיקה על הכי גבוה, רזולוציה הכי גבוהה, התוצאות מעפנות, המשחק פועל חלק ולא נתקע, אבל הגרפיקה מעפנה. בכוונה לא הקטנתי את הרזלוציה, רק אם תלחצו כדי להגדיל תבינו על מה אני מדבר הדגשתי בחצים את הבעיות של הצל, השתקפות, ANTI LASING, גם החריקה של הגלגלים מעפנה, תודה לעוזרים. http://img408.imageshack.us/img408/9276/71278022gl1.jpg
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סיימתי ת'משחק בפעם החמישית או השישית ואני צריך איזשהו צ'יט: יש את הצ'יט הזה שCJ יכול לירות מהמכונית כמו החברי כנופיה שלו. חיפשתי ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
להלן החוקים ללאן הקרוב, במידה ויש שאלות אתם מוזמנים לשאול על מנת למנוע אי נעימויות. נשקים: נשקי Assault: M4A1 M16A3 Scar-L MK14 Ak47 נשקי SMG: MP5 Ump45מקסימום של סנייפר אחד לקבוצה - L118A מקסימום של שוטגן אחד לקבוצה - SPAS 12/ Model 1887 אקדחים: USP P99 MP412 .44 Magnum Five Seven Desert Eagleרימוני פראג בלבד, רימוני פלאש וסמוק בלבד. בונוס מוות Revenged בלבד. *שימוש במיניגן אסור. *שימוש בפרקים אסור - האופציה מבוטלת ע"י קובץ החוקים. *נשקים אסורים מבוטלים ע"י קובץ החוקים. *קובץ החוקים יועלה לשרתים אשר עליהם תשחקו. מהלך המשחק וחוקים כללים: *בשלב הבתים, כל קבוצה תטייל וטו על מפה מסוימת עד שתשאר מפה אחת אותה ישחקו. *יתבצע סיבוב סכינים בו המנצחת תקבע באיזה צד להתחי…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעייה שלא נותנת לי לשחק באנריל און-ליין, לכל שרת שאני נכנס קופצת לי הודעה שהסי.די.קי שלי או לא נכון או שהוא בשימוש ע"י משתמש אחר, וכמובן שאין לי את המשחק המקורי, אז אולי יש לכם איזו דרך להציע לי שאפשר לשנות את הסי.די.קי באחד מן הקבצים של המשחק בלי להתקין אותו מחדש, אני יודה לכם, בבקשה תעזור לי אני חולה על המשחק הזה, אין לי כסף למקורי אז זה מה שיש לי מקווה שתעזרו למרות שה"בעייה" הזאת די תעצבן חלק מכם... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם משחקים חדשים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים (לעומת 5.1 )?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
bet on soldier: blood sport single-player demo http://dlx.gamespot.com/pc/betonsoldier/moreinfo_6132457.html?tag=boxcar_pc_download_image
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/strategy/blackwhite2/index.html אני אישית די מאוכזב מהכיוון שהם הולכים אליו - עושה רושם שזה הולך להיות עוד משחק אסטרטגיה. אבל נאמרו מספיק דברים טובים על פיטר מולינו, והוא הודה ברוב הטעויות שלו מהמשחק הקודם והבטיח שהוא באמת מקשיב לכל התגובות שהוא קיבל עליו, כך שאני בטוח שהמשחק יהיה טוב. עכשיו רק צריך לחכות שיהיה Release Date, כדי שאני אוכל להודיע לבוס שלי על חופש שאני רוצה לקחת ;D
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132773,00.html
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? יש למישו מושג לגבי המשחק קארמגדון החדש , אני לא שמעתי פרטים לגביו מאז המשחק השלישי TDR יש למישו מידע לגביו על החדש ? כי ראיתי בגיימספוט שהתאריך Q4 2005 לא הבנתי ממש מזה Q4 תגובות יתקבלו בברכה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם כל מי שרוצה לקנות משחקים מלאים מוזלים ילחץ על אתר הזה https://www.g2a.com/r/user-58f5a85d4c48f
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש תמשחק הזה שמישו או קבוצה כל שהיא פיתחה ששוקל בערך חצי מגה ופועל באיזה טכנולוגיה שלמרות הגודל שלו יש לו גרפיקה חזקה מאוד.. מישו יודע על מה אני מדבר ? אם כן אפשר לינק או משו ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מחפש שותף שישחק לא מי יודע מה רציני רק לחוות את התחרותיות נכון גם אני לא אוהב להפסיד אבל העיקר ההישתתפות (מה הבעיה גם בלנצח) מחכה בטים ספיק לבקשות או כאן.... ZaBaRi
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
לינק פ33, הכי מהיר שאפשר. רק ללחוץ DOWNLOAD NOW אם תוכנת ההורדה לא מזהה לכם את זה בהתחלה, תמתינו. זה קרה לי, כנראה בגלל עומס. כל מי שמחכה בפיילפלאנט, שיוריד מכאן, אין תור.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המשחק שהכי מזכיר את פורטל בלי להיות בכלל פורטל. (אותם יוצרים) משחק חכם ומהנה ביותר.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם ויסטה והתקנתי את המשחק קומנדוס 2 שנמצא ברשותי כמה שנים ועבד בXP השאלה איך אפשר לעשות שזה יעבוד בויסטה. השגיאה היא DIRECTX 5 NOT FOUND תודה לעוזרים! :-\
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם המשחק "Prototype" הבעיה היא שהסרטונים בזמן המשחק נתקעים בצורה לא נורמאלית! לדוגמה כשיש סרטון על העבר של השחקן הוא פשוט זז בתקיעות (הכוונה בעיקר לסאונד). מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? ניסיתי כבר לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
O.K אז כשאני נכנס לסרברים הוא יוצא ואומר ש... your counter-strike executable is out of date. counter-strike will now update to the current version אז אני לוחץ על או קי והוא מחפש דרך האינטרנט ואז הוא אומר לי שזה מעודכן אני לא יודע מה לעשות התקנתי כבר את המוד 1.5 וזה עדיין חוזר בבקשה תעזרו !!! ??? ??? הנה 3 פתגמים שכדי לשנן אותם : 1. אל תסתכל על הקנקן אלא על המלצרית שמגישה אותו 2. למד את כל החוקים ורק לאחר מכן תשבור כמה מהם 3. לפעמים הצדק הוא רק כוכב לכת
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-