עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי רציתי לדעת עם מישהו מכיר את המשחק Guilty Gear XX: Reload - The Midnight Carnival והאם הוא משחק שווה? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by --Shadow--,

חבל שזה משוחרר רק ל XBOX , נראה ממש טוב: המשחק ישוחרר בקיץ הקרוב, מזכיר מאוד את Limbo

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by deso,

רציתי לדעת על מה המשחק של XIII,אם הוא ישן ומומלץ. תודה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  4. אורח Si-Nom

אני צריך שמות של מישחקים שבונים שם רכבות,מנהלים עסק של רכבות נוהגים בה או משהו דומה....... תודה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  5. היי לכולם אני יודע חלק הרוב מעדפים לקנות קרייסיס מקורית בגלל שרת ועולה המשחק 178 שח לפי באתר זאפ וכעת אני רואה שהתחילו להעלות מחיר תראו : :screwy: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 למה אני לא מבין למה העילו מחיר רק ביגלל שלמדינה אין מספיק כסף אוו שסתאם העילו מחיר ?! בתודה לעונים

6. Started by Guarding angel,

http://shadowrun.com/ עריכה: הלינק לדמו נעלם?! מחילה אפשר למחוק

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by liav12,

אחים שלי יש לי בעיה רצינית המשחק שאני לא יכול להתחבר לאנשים במולטיפלייר אלא רק ליצור משחק!! אחים שלי עזרה דחוף מה אני עושה כדי להתחבר לאנשים??? יש לי את הפאטש החדש 1.02 או 1.2 לא זוכר, בכל זאת יש לי את האחרון שיצא... אני מצליח ליצור משחקים ואנשים מתחברים אלי אבל אני לא מצליח להתחבר לאנשים אחרים ב internet.. בבקשה עזרה דחוף תודה !

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by demonshlomo,

באתר גיימר אפשר לעשות מנוי לעיתון ב240 שקל ולקבל את המשחק בחינם כולל משלוח! אין קאטץ' זה כדי לקדם משחקים בארץ!

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by dante123,

היי למישהו יש אתר\קובץ ראר גדול למדי שמכיל תמונות של משחקים שמתאימות לרזולוציה של מסך 19 אינץ' רחב?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  10. אודה למי שירשום לי לינק לאתר כזה או לינק לאתר שיש בו שמירה אחרונה של המישחק GTA:S.A לשמירה קוראים: END OF THE LINE תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by mathan,

התקנתי והפעלית את act of war direct action וכשנכנסתי למשחק הוא לא היה על מסך מלא... חשבתי שזה יעבור לו, אבל גם במזמן משחק, הוא לא על מסך מלא, ובהגדרות לא מצאתי כלום בקשר לגודל של המסך כמו שכתוב לי בחתימה, יש לי 6200 משודרג, וזה עובד חלק בהגדרות הגבוהות, אבל אני לא בטוח שזה שינה את ההגדרות, למרות שאמרתי לו-כי הוא לא על מסך מלא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? או שאולי הכרטיס שלי לא מספיק? כי הבנתי שזה משחק כבד.. או שבכלל המשחק הזה מוזר..והוא אמור לעבוד לא במסך מלא.. תודה מראש לעונים!

12. Started by gadidi,

אני צריך שתמליצו לי על משחקים חדשים... תנו משחקים שאתם משחקים/שמעתם עליהם/חושבים שהם יהיו טובים. הקטגוריה לא משנה-פשוט תכתבו אותה ליד ותספרו טיפה על המשחק.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  13. בבקשה עזרו לי אני חייב PLEASE! ;D

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  14. שלום, אנשים! חשבתי שזה יתאים יותר לחלק הזה של הפורום, מפני שפה כולם מתעסקים ומבינים טוב יותר בתוכן המשחקים, לעומת רוב הדיבורים שבפורום כרטיסי המסך. במחשב הקודם שלי, היה לי RADEON 1950 PRO, ואני די משוכנע שבשלבים שבהם נלחמתי בנמלים הגדולות הללו- ה-ANTLIONS...אז הן היו מבריקות כאלו.. כאילו היה עליהן איזה SHADER יפה, שהבריק בהשתקפות עם הסביבה. עכשיו יש לי NVIDIA GTX260...והכל נראה מדהים! חלק וחד יותר...א-ב-ל, אני לא רואה את ה SHADER הזה על הנמלים. אז אני מנסה להבין, האם דמיינתי שהיה כזה דבר עליהן? או שאני צודק, ושאולי ישנה בעיה [או שככה זה פשוט? כאילו ATI תומכים יותר ב-HL2 מאשר NVIDIA? ]. אני מתכוון לחיות הללו: http://www.wurb.com/stack/wp-content/uploads/2008/04/hl2-…

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by __MIKO__,

אחרי שהתקנתי את המשחק שקיבלתי עם הכרטיס 6600GT, יש בעיה מוזרה של ערפל במשחק . אני כמעט ולא יכול לראות כלום שם. מה יכולה להיות הבעיה? (הדרייבר שעדכנתי הוא 71.25 )

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  16. ראיתי שחלק מהמשחקים דורשים את ה Service Pack האחרון, במידה ואני אנסה להפעיל משחק עם windows 7 כאשר בדרישות שלו רשום windows 7 sp1 תהיה שגיאה או שזאת רק המלצה? - תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by alexrta,

אז ככה דבר ראשון המשחק עובד אצלי!!! ועובד בצורה שאפשר לשחק בה אבל רואים גועל נפש... עכשיו לשאלתי: באובג'קטיב שלוש אומרים לי להשיג 60% INFLUANCE ב-HQ QUARTERS 1. איך משיגים INFLUANCE!? 2. אייפה זה ה-HQ QUARTERS תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  18. הי חברים! טורניר ההתאחדות מספר 18 ביום רביעי בע"ה בשעה 20:30! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/h35 ושוב תהיה הגרלה לשחקנים שירשמו לטורניר (הפעם רק שחקנים שירשמו ויופיעו לטורניר ולא כתיבה בדף הפייסבוק שלנו!) כמו כן נוהל ה- Check-IN קיים ואנחנו שמחים מאוד שהוא כבר 2 טורנירים מנוהל כך. מקווים לראותכם, צוות ההתאחדות!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  19. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. חבר שלי המליץ לי על המשחק באונליין של ENEMY TERRITORY, מישהוא יכול לשלוח לי לינק להורדה ( זו כמובן הורדה חוקית )

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by ns,

שלום, אני נכנס לקאונטר סטרייק 1.6 וההרץ הוא 60... רציתי לדעת איך לשנות את זה ל100 או 85 . בכל מקרה בשולחן עבודה זה על 85 הרץ... הכרטיס מסך הוא Nvidia geforce 430 מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקס פי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by tmrm,

שלום, יש לי את הכסף והזמן ו.. אמ.. חבר שמשאיל לי משחקים.. המ.. ואני מטורף בעיקר על משחקי תפקידים, שיש בהמונים לps2.. השאלה היא כשיצא הps3 ממש לא יהיה לי כסף ועוד פחות זמן, לכן קונסולות הדור הבא בכלל לא באות בחשבון. השאלה עכשיו, האם בכל זאת שווה לי לקנות קונסולה מיושנת חומרתית? יש לקחת בחשבון שעל המשחקים לא אוציא כסף בגלל החבר שלי.. אני פונה אליכם כי נראה לי נחמד הרעיון לקנות פס2 עכשיו, אבל עכשיו אני בספק אחרי שהסתכלתי על תמונות מכמה משחקים חדשים יחסית ???

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by iDanVas,

מישהו יודע איך להפעיל את HITMAN BLOOD MONEY ב VISTA?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  24. יש לי עכשיו מחשב נורמלי יחסית לעומלת המחשב הקודם וחיכיתי אליו כל כך הרבה זמן כדי לשחק עליו טיפה משחקים וזה ביאס אותי כי כל העולם שמחק כזה ורק אני כמו איזה מסכן רק כי יש לי מחשב ענתיקה בקיצור המפרט לא כזה אדיר, אבל לפיו אולי תכולו להמליץ על איזה כל מיני משחקים שירוצו סביר יחסית, פה ושם קצת תקיעות לא אכפת לי..: פנטיום 4 כלשהו 2.66 GHz 512 MB 400 MHz איזשהו כרטיס מסך נראה לי ישן לאללה Geforce FX 5200 זהו.. אניט חושב שהמידע הזה מספיק אני עובד על מסך 19 אינץ' ברזולוציה 1280X1024, אני מן הסתם מעדיך שגם הרזולוציית משחק תקתרב כמה שיותר לזה אם אפשר אבל בטח להריץ דבר כזה בצרוה חלקה ל המחשב שלי זה נשמע כמעט בלתי אפשרי בקיצור תמליצו לי אם אפשר על כל מיני דברים.. גםד בריםכ אלה שלא שמע…

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by itai_1813,

יש לי בעיה עם שני המשחקים האחרונים בסרת ספלינטר סל, הם עובדים לי בצורה מוזרה - לאט מאוד אבל משום מה לא מקוטע פשוט ל-א-ט! אני לא חושב שלמחשב שלי אמורה להיות בעיה עם הרצת המשחק, זה החלקים החשובים במפרט: מעבד: amd 3800x2 כרטיס מסך: ati saphire x1950gt זיכרון פנימי: 2gb אם מישהו כבר שמע על הבעיה או יותר טוב, יודע איך לפתור אותה בבקשה להודיע.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים