משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! אני צריך שתציעו לי על משחק סימולטור יפה של מכוניות משחק טוב עם גרפיקה טובה תודה לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המשחק אצלי מותקן על D פירמטי את C אם אני מתקין שוב על D השמירות עוברות ? ואם לא איפה נשמר ברד אלרד ?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
באתר גיימר אפשר לעשות מנוי לעיתון ב240 שקל ולקבל את המשחק בחינם כולל משלוח! אין קאטץ' זה כדי לקדם משחקים בארץ!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אודה למי שירשום לי לינק לאתר כזה או לינק לאתר שיש בו שמירה אחרונה של המישחק GTA:S.A לשמירה קוראים: END OF THE LINE תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את המחשב Max Payne 3 מ Play Asia ובאתר שלהם אני רואה 2 גרסאות למשחק, אחת שעולה 35 דולר http://www.play-asia.com/Max_Payne_3_DVDROM/paOS-13-71-7s-49-en-70-4h1x.html ואחת שעולה 55 דולר http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-3eo0.html מה בדיוק ההבדלים ביניהם ?! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו פה עדיין משחק את המשחק הזה?? אני התמכרתי לRayman M כמעט סיימתי אותו תוך יומיים..טוב רק חצי שלם : חח אם מישהו פה שיחק, שיירשום את רשימת המשחקים שהוא שיחק מהסדרה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני נמצא בשלב החמישי אם אנני טועה ( במסיבת כריסמס בהרי האלפים ) וכאשר אני מנסה לקחת את התלבושת של אחד משומרי הראש שהרגתי המשחק מתעופף לוינדוס. לא תמיד זה קורה, אבל זה קורה רק שמנסים להחליף תלבושת עם אחד משומרי הראש. נראה כמו באג. אודה לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אני נוסע לסין בסוף החודש רציתי לדעת אם הסוני החדש יימכר שם בתקופה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
סיימתי ת'משחק בפעם החמישית או השישית ואני צריך איזשהו צ'יט: יש את הצ'יט הזה שCJ יכול לירות מהמכונית כמו החברי כנופיה שלו. חיפשתי ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
משחק הפעולה השאפתני יושק בעוד קצת יותר משבוע ומאותת לנו שהוא בשל ומוכן למשימה, לאחר בטא פתוחה מוצלחת ומצליחה חודש מרץ הגדול של המפיצה יוביסופט אוטוטו מתחיל, עם השקות של גירסת המחשב האישי ל-Far Cry Primal וחשוב עוד יותר – ההשקה של The Division, המשחק שמתיימר לחקות את ההצלחה האדירה של Destiny עם אקשן בשילוב אלמנטים מקוונים המוניים, קרוב לשלוש שנים לאחר שנחשף לראשונה. הרבה ביקורת הושמעה אודות The Division במהלך השנתיים האחרונות, כשגולשים ומתנסים מוקדמים רבים טענו שהכותר נראה הרבה פחות מתקדם ומרשים מהגירסה הראשונית ועוצרת הנשימה שהוצגה בתערוכת E3 2013. עם זאת, נראה שביוביסופט הצליחו לשפר את המצב באופן בלתי מבוטל – ובמבחני הבטא הפתוחים שנערכו לפני כשבוע התגובות כבר ה…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אני מחפש תמשחק הזה שמישו או קבוצה כל שהיא פיתחה ששוקל בערך חצי מגה ופועל באיזה טכנולוגיה שלמרות הגודל שלו יש לו גרפיקה חזקה מאוד.. מישו יודע על מה אני מדבר ? אם כן אפשר לינק או משו ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני נכנס לקאונטר סטרייק 1.6 וההרץ הוא 60... רציתי לדעת איך לשנות את זה ל100 או 85 . בכל מקרה בשולחן עבודה זה על 85 הרץ... הכרטיס מסך הוא Nvidia geforce 430 מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקס פי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ניד פור ספיד איזה חודש שיחקתי בו הסרתי אותו מהמחשב ואז רציתי שוב להתקין אותו זה סיים להתקין העתקתי קראק והוא לא עובד
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
התקנתי את המשחק ויש לי את הMDS אבל כשאני מנסה להפעיל את הMDS דרך הדימון טולס או אלכוהול או איסובסטר הוא פותח את הMDS אחרי שאני עושה MOUNT והוא מראה כאילו אין כלום, כאילו הקובץ ריק .. מה לעשות?? בדימון טולס לדוגמא הוא כותב FILE NOT ACSSESABLE... הצריבה לא בסדר...???(דיסק צרוב מחבר..), צריך אולי קראק???, לצרוב מחדש רק את הבין?? אני תקוע כבר מעל שבוע ואין לי מושג מה לעשות.. aldema_@walla.com
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה נתקלתי באתר הזה - http://www.gametap.com/play/gameDetails/000467250?launch=deluxe ניסיתי להתקין את התוכנה שהאתר מחייב להתקין אם WINE כי אני בלינוקס וזה כמאת עבד וחבל שזה לא עבד כי זה היה מוסיף ללינוקס המון משחקים טוב אולי מישהו ימצא דרך ... בכל מקרה למי שיש WIN יכול לנסות ולבדוק אני אולי מחר או עוד כמה ימים ינסה על ויסטה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
למישהוא יש פה geforce gts 8800 640mb והוא משחק oblivion ??...התחלתי על הגדרות הכי גבוהות אבל המשחק לא הולך חלק..יש קצת איטיות..זה בסדר בהתחשבות במפרט שלי...??
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב לפני שאני נותן את הביקורת אני רוצה להגיד כמה דברים ברורים כי בטח יש הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה פה 1-אני בודק את זה יחסית למה שיש בשוק היום ולא לפי מה שהיה שזה יצא לפני שנים 2-לי יש את הטעם שלי אז בבקשה תתיחסו לעובדות שאני כותב ולא לציון הסופי ואיך אני רואה את המשחק מבחינתי טוב אז ככה למי שלא מכיר METAL GEAR זאת סידרה שהתחילה לפני שנים עוד בתקופת ה8 ביט של הקונסולות זאת סידרה מאוד מוכרת בתחום הקונסולות והמשחקים בסדרה לרוב מקבלים ציון גבוה בביקורות וכמובן גם מוכרים טוב METAL GEAR SOLID הראשון התחיל בPS1 וקיבל מאז פורטים ואפילו רימיק אחד לפלטפורמות אחרות וMETAL GEAR SOILD 2 התחיל בPS2 וקיבל פורט לPC ואולי לXBOX1 אבל אני לא בטוח בזה הסידרה נחשבת התגנבות…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני בא להתקין ויש תבעיה הזאת ניסתי לשנות תהגדות ל 16BIT וזה לא הצליח מישהו יודע מה הבעיה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקנתי את enter the matrix אבל אני תמיד מקבל את השגיאה הזאת device not detected 2 what the fuck is that supposed to mean??
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי: פנטיום 4 2.8 256*2 DDR 3200/400 6800 Ultra כרטיס קול מובנה. המשחק מקרטע אפילו כשכל ההגדרות על LOW. התקנתי את הפאץ' הכי אחרון (1.03) והמשחק עדיין מקרטע. לפני הכרטיס מסך הנוכחי היה לי רדאון 9600 פרו והמשחק לא קרטע בכלל על הגדרות מקסימליות. מה קורה כאן? נ.ב. הדרייברים מעודכנים.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-