עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ntl,

בתור אחד שלא שיחק ב-Myst 1 ו-2 ושיחק אולי ב-2 קווסטים בחיים שלו, אין לי מושג על המשחק הנ"ל... מישהו יכול להגיד לי איך המשחק? האם כדאי להשיג אותו?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

כנראה שהסוף לסדרת המשחקים המצוינת הזאת עוד רחוק מלהיות סוף http://silenthill5.net/

3. Started by demonshlomo,

אני מחפש נאשות אחרי חנות שמוכרת מדריכי אסטרטגיה (STRATEGY GUIDE) של משחקים בארץ... מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  4. מה המשחק האהוב שלכם?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by dani,

טוב אז ככה בעיקרון רציתי לקנות CS:CZ בכדי שאני יוכל להוריד את CS:Source אז בדקתי באתר של באג וראיתי שיש להם את ה Condition Zero... אוקיי אז הלכתי לבאג בקניון הרים בכפר סבא - לא היה להם... סבבה אז אמרתי לעצמי לפחות אני אקנה HL רגיל בשביל הסי די קי... הם הוציאו ממנו את הסידי !!! מה כתוב באתר של באג ציטוט "יש לכם כבר, אבל אין מספר סיריאלי? מתים לשחק קאונטר על האינטרנט". בגללם נסעתי עם האופניים עד לכפר סבא! כתוב על האריזה של האף לייף שהוא לא מיועד למשחק רשת - אז שאלתי את המוכר והוא אומר לי שלא מייצרים יותר סיריאלים. אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! אז ראיתי באמת שלא מייצרים רק אחרי שחזרתי למה לא כתוב באתר שלהם??????????????? באתר של פריק כתוב! אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! מ…

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. Started by daniel0089,

היי, לא ראיתי דיון ראשי אז אני שואל כאן... טב התחלתי לשחק והמשחק ממש טוב! רואים מצויין והוא בכלל לא כבד. אבל יש בעיה... אני לא מצליח לשמור (גם AutoSave המשחק ביטל, והאפשרות של לשמור ידנית באפור ואי אפשר ללחוץ עליה..) אשמח אם מישהו יסביר לי איך לתקן את זה כדי שאני יצליח לשמור. תודה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  7. ברשת מדווחים כי כותרים בולטים כגון Doom, Just Cause 3 ו-Rise of the Tomb Raider ניתנים כעת להפעלה עבור אלו שלא רכשו אותם לכתבה

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by overload,

מישהו מוכן להסביר לי על המשחק PROJECT ENTROPIA? לפי מה שהבנתי זה משחק רשת המוני שמתצע בו סחר בחפצים ונדלן בכסף אמיתי, יש היום 180 אלף שחקנים והעולם הזה קיים מאז 1995 (!!). השבוע נקנה שם אי ב 25K דולר ( ), שהם רבע מליון דולר במשחק. אני מוריד עכשיו את המשחק מהאתר שלהם (שעתיים על 90KB/S). אני לא מבין מה בדיוק המטרה במשחק, והאם אפשר לשחק בלי כסף בעולם הזה. אם מישהו מכיר את המשחק אז בבקשה שיסביר קצת. תודה.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by mrraz,

אין לי בעיה של ביצועים או גימגומים המשחק עובד ממש מהר אבל מדי פעם הוא קופא וצריך ריסטארט יש לי רדיאון ATI מזכיר לי את הדמו שגם עשה צרות ועכשיו זה קורה בגירסת DVD זה קורה גם לכם ???

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  10. למרות שאני שונא משחקים כיום בילדותי חרשתי על כל משחק והיה לי כל קונסולה כמעט. אז הנה למשוגעים לדבר אמולטורים(תוכנות אשר מחקות חומרה) של כל הקונסולות שהיו אי פעם. תהנו... http://www.arcadeathome.com/console.phtm וזה לPS2 http://www.arcadeathome.com/ps2.phtml וזה לPS1 http://www.arcadeathome.com/psx.phtml וזה לנינטנדו 64 http://www.arcadeathome.com/n64.phtmll

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  11. לי יש 2000 ועובד מצויין אך האם XP או 98SE יותר טובות

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  12. היי חבריה המחשב שלי, מעבד: i15 GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 D.DVI-I / HDMI / DP מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD מערכת הפעלה :windows 7 כשאני מפעיל את המשחק ,המשחק נזרק ורושם לי את ההודעה הבאה: GPU ATI Radeon HD 5700 Series are no tasyed. You Man Experience odd behavior. מה הבעיה ?מה עליי לעשות? תודה נ.ב לכרטיס מסך זה יש 2 כניסות 1, עם dvi והשניה מתחתיה dvi + hdmi יש חשיבות לאיזו כניסה אני מתחבר?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by Red Siskin,

משחק אימה אינדי חדש בפיתוח אתם כשחקנים נכנסים לנעליים של עיתונאי במטרה למצוא מספר קלטות ביער נטוש... כרגע יש 3 פרקים וכנראה שיתווספו עוד בהמשך. תנסו אולי תאהבו

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by Zipi-2,

כשאני נכנס למשחק (לא מיין מניו אלה כבר המשחק עצמו) ברגע שאני זז עם המסך (לכול כיוון לא משנה לאן) התמונות נראות כאילו עולות אחת על השניה זאת אומרת שאין חידוש פיקסלים לפי איך שזה נראה הנה תמונה אם אתם רואים את התמונה אז בצד ימין למטה אפשר לראות מן ערבוב מוזר של כול מיני דברים שונים ומשונים למישהו יש מושג מה לעשות? אני לא יודע אם זה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך או אולי חוסר התאמה של חומרה אין לי מושג הכרטיס מסך שלי זה gefore fx 5200 זכרון 256 ראם ומעבד 1.6 גיגה הרטז

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  15. single player: http://www.gamershell.com/news/39769.html תבחרו בשרת הישראלי למי שיש בעיות בשרתים לחו"ל...

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by Omerole,

כן...אכן לא עמדתי בפיתוי וקניתי לעצמי עותק.... התחלתי את המשימות ומאוד התבאסתי שאני לא מצליח לירות....האקדח פשוט לא מוכן לעשות כלום...אני יכול רק לשסף/לדקור/לרצוח אנשים מאחור אבל עם יש להם רובים זה מאוד קשה...(כן זה כן הכפתור בסטינגס אני לא טיפש עד כדי כך ) למישהו יש מושג למה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by benor,

חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש עם Radeon 9700 טוב ונעבור לנושא הוא התקין עליו XP ואין לו Diretctx 8.1B זה נכון שחלק מהמשחקים החדשים לא יכולים לעלות בלעדיו? והוא לא יכול להתקין אותו כי צריך להתקין SP1 ומניסיון שלי זה רק דפק לי את מערכת ההפעלה ועשה מלא בעיות.... ועוד דבר זה חשוב הDirectx 8.1B יש הבדל גדול בינו לבין זה שטמוע כבר במערכת ההפעלה?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by menyha,

אני משחק בפרו 2011 וגם 2013אני רוצה לפרמט את המחשב. אני רוצה אח"כ להתקין את המשחק עם כל ההגדרות. כיצד ניתן לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by syncush,

טוב אני ואנדריי הנסיך מחפשים שחקנים וכל המגניב של זה מי שחושב את עצמו גבר והNICKNAME שלו זה לא BULLET או SEEDY מוזמנים להגיב ולהגיש מועמדות לקלאן שידליק לכם את החופש (טל וטל אני מת עליכם ואני אוהב אותכם <3 <3 <3) גולן הוא האלוהים שלי. - - - תגובה אוחדה: - - - הדיון לא רלוונטי נמצאו אנשים .אפשר לסגור את הדיון

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by kobibo,

ישנו איזה אביזר שבאמצעתו ניתן לפרוץ מחשבים או כספות עם כל מיני מספרים שרצים,רצית לדעת כיצד לעבוד עם זה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by Yeshayhu Brill,

שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת משחק פעולה בגוף ראשון, לא כבד ובעל אפשרות למשחק מולטיפלייר במצב Local (מחשבים שיושבים על אותה רשת). כרגע אנחנו משחקים ב Cod 2 אבל הוא כבר ממש ישן ובחלק מהמחשבים החדשים כבר יש בעיות תאימות רציניות שלא נותנות להתעסק עם הגדרות הגרפיקה מבלי לתקוע את המחשב... קיצר מחפש משהו בסגנון הזה, ריאליסטי, עם דרישות מערכת מינימליות - וחינמי. אני מניח שמשהו בן 10 שנים יהיה סבבה. חשוב שתהיה אפשרות לחיבור מהיר ומקומי למשחקי death match או flags. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by fareedamr,

שלום האם יש ליגות בישראל ב CNC GENERALS? תודה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by X-BLADE,

שלום יש לי את המפרט הבא: Q6600 ABIT P35-E 2GB GSKILL BFG 8800GT OC2 אני משחק בקרייסיס עםההגדרות הבאות: הכל על H 8AA 1280X1024 וזה רץ לי חלק עם למעלה מ30 FPS. אני רוצה להעלות את ההגדרות [או לפחות חלק מהם] לVH אבל זה לא נותן לי ללחוץ על האפשרות הזו! למה? ואין משנים את זה? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by davokado,

שלום לכולם! אני משתמש ב-win 7 64bit וכאשר אני נכנס למשחק זה מראה לי הודעה שהמשחק לא תומך ב 64 bit. זאת ההודעה: ומייד כשאני לוחץ אישור עולה עוד הודעה: בבקשה עזרה!!!! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  25. Started by ~Bulldog~,

כרגע אני משחק בעיקר בBF2. עד כמה דומה \ שונה הסיגנון בCALL OF DUTY 4? יש עוד מישחקים בסיגנון של BF2 רק חדשים יותר? אותו רעיון של חוליות וVOIP וכאלה? עומר

• 7 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים