משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך להפעיל את HITMAN BLOOD MONEY ב VISTA?
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא מבין. פעם, כשהייתי קטן, כשעוד שיחקנו ב-C&C, שהיה אחד ממשחקי הטסטרטגיה הגדולים מעולם, אהבתי מאוד את הז'אנר הזה. עכשיו, אני כבר לא מתחבר אליו. אבל למרות זאת, שיחקתי ב-WarCraft III שבהתחלה היה נראה כמו כל משחק אסטרטגיה סטנדרטי אחר. התחלתי לשחק, עברתי כמה שלבים, ואז הגיע הניצוץ הראשון. הניצוץ שבלט כ"כ! אי אפשר היה להתעלם ממנו למשך כל המשחק. הסרטונים. הם היו כל כך ריאליסטים! אני חייב להודות שאלה היו אחד הגורמים המרכזיים שאמרו לי: "יש עוד סרטונים בהמשך, בוא תגלה אותם". הסרטון האהוב עליי היה בסוף המשחק (כאשר *ספויילר* ארט'ס הורג את אבין המלך, מראים את הצל שלהם *סוף ספויילר*) וגם הסרטון עם המפלצת הענקית (שכחתי את שמה) עם העץ הענק. הסרטון עם האורקים במערה היה יפה ג…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי , היום התקנתי את WOW , יצרתי חשבון באתר אבל עוד לא הכנסתי פרטים של אשראי כדי לשלם.. לפני זה , בחרתי ב 10 ימים נסיון ל Burning Crusade ... לא יודע למה , פשוט לחצתי וזה כתב לי שהחשבון שלי עכשיו מותאם לשחק 10 ימים ב BC . בכל מקרה אין לי את זה על המחשב ואין לי כוונה להוריד את זה... הכנסתי פרטים של האשראי שלי , הכל עבר בהצלחה , הם מצידם כמובן חייבו אותי... עכשיו שאני בא להכנס במשחק , אני מכניס את ה user\pass וזה כותב לי שהחשבון שלי מותאים לשחק BC ושאין לי את זה על המחשב אז אני לא יכול לשחק. אני לא מבין את זה... החשבון שלי מותאם לשחק גם ב WOW הרגיל ללא ההרחבה.. אז למה זה לא נותן לי? איך אני מבטל את "ההטבה" הזאת של ה 10 ימים חינם? לא רוצה את זה :-\ תודה! עריכה : עכשיו שאנ…
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ענקית המשחקים Activision Blizzard מאבדת דמות מפתח נוספת - ג'ף קפלן, בעל היסטוריה עשירה בחברה ומי שהיה אחראי על Overwatch מאז צאתו ועד כה, הודיע רשמית על כך שסיים את תפקידו במערךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני לא מצליח להכנס למולטי של battlefield 2 , המשחק הוא משחק מקורי שנרכש ב STEAM , היום בבוקר אני מנסה להכנס למלוטי ללא הצלחה,רושם לי שהקוד או המייל לא נכונים וזה לאחר שאני כבר משחק במשחק למעלה מחודש, מה שמוזר זה שאני מצליח להכנס ולהתחבר לאתר של EA ולאתר של battlefield 2 וגם הצלחתי לשנות את הסיסמא באתר. מה יכולה להיות הבעיה ???
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
הבנתי שזה מוד כזה ל Quake 3 .. המשחק יפה ? יש מולטיפלייר ? איך הגרפיקה ? ואיך העלילה כמובן ? תודה מראש ! :-*
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מצפים בקוצר רוח למשחק הפעולה הגדול הבא של אקטיוויז'ן? החשיפה תגיע היום אנחנו מתקרבים בצעדים גדולים אל תערוכת E3 הגדולה לשנת 2016, ונראה שגם קצב ההכרזות על כותרים חדשים מתגבר במקביל – והיום אנחנו אמורים לקבל את הפרטים הראשונים על הפרק הבא בסדרת Call of Duty הבלתי נגמרת, בשידור ישיר דרך פלטפורת ה-Twitch. לפי כל הסימנים ברשת, הפרק החדש במותג ישא את השם Infinite Warfare, ויהווה נסיון נוסף להמציא מחדש את הגישה והעלילה של הסדרה – כשאל כיסא המפתחת חוזר סטודיו Infinity Ward (שיצר את Call of Duty במקור, לפני שרוב הוותיקים בו עזבו והקימו את Respawn), שנתיים אחרי Ghosts המאכזב עד מאוד. גולת הכותרת השנה, כך נראה, תהיה גירסה מחודשת ומעודכת ל-Modern Warfare המקורי…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קיצר יש לי איזה משימה שהמפקד שלי והבלונדה מביאים לי מטוס סילון ואני צריך לפוצץ שלוש טילים אני מפוצץ אותם אחרי זה הם אומרים לי משהו ומטחילה משימה אחרת משהו כמו המשך קיצר מראים לי את הנקודת הגעה למקום כמו תמיד הכוכב האדום הזה אז אני טס לכוכב וכשה אני מגיעה אני רואה שזה מטוס אני מגעיה אליו קרוב מאוד ומישם אני לא יודע מה לעשות כי מתחילים לפוצץ אותי ואני מת תעזרו לי ועוד משהו כשה אני נגיד מישתחרר מהמטוס שלי כידי לנסות להיטפס אים החוט הזה שיוצא מהרובה חשבתי שזה יעזור אבל עד שאני פותח תמצנח ויורה תחוט המטוס של האויב בורח בבקשה תעזרו ;D
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום שאני מנסה לשחק בSWAT 4 במולטיפלייר תמיד יש לי פינג גבוהה ויש לי תקיעות וניתוקים מהשרת שם. פיפא 2005 אני לא ממצליח לשחק עם חברים במוליטפלייר (לא בLAN) למה מה הבעיה? זה גם בעוד כמה משחקים אבל אני נותן דןגמא של משחקים שאני כל הזמן מנסה יש לי רשת אלחוטית ואני לא המחשב המרכזי...זה קשור? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על משחקים חדשים... תנו משחקים שאתם משחקים/שמעתם עליהם/חושבים שהם יהיו טובים. הקטגוריה לא משנה-פשוט תכתבו אותה ליד ותספרו טיפה על המשחק.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה ....אני מת לשחק במשחק אבל כשאני משחק הכל עובד טוב ויפה ואחרי 10 + דקות ניתקע לי המחשב...אותו דבר ההמשך של המשחק zero hour......ככה שזה אותה בעיה ...ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך איי טי איי רדון 9600 אבל זה לא עוזר ...גם וירוסים אין .... יש מצב שמישהו יכול לעזור לי בזה ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/252/880888 לא שאני מופתע, ממש לא. אבל אני לא מצליח למצוא שום אישור לזה, אפילו לא באתר הרשמי של המשחק או בליזזארד.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוקי עכשיו אני משחק מקס פיין 2 והגעתי לשלב שאני עם הבחורה בפעם הראשונה עכשיו אני במקום גבוהה ומישהו יורה עליו ואני לא יכול לירות עליו כי הוא מאחורי בניין מה לעשות? יש לי סנייפר ומלא נשקים אבל אין לי מה לעשות תודה!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9c%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-dos-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק שקיבלתי עם הכרטיס 6600GT, יש בעיה מוזרה של ערפל במשחק . אני כמעט ולא יכול לראות כלום שם. מה יכולה להיות הבעיה? (הדרייבר שעדכנתי הוא 71.25 )
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/channel/UCP6Slqr_P5c0w3oxWBAhEzg אני מקווה שאתם תאהבו ואם תרצו תנו איזה ססקריב ליק ככה בשביל לעזור לי להתקדם אני מקווה שתעכבו אחרי ותתנו איזה תגובה בשביל לעזור לי להבין מה לא עשיתי נכון במה אני צריך להשתפר ומה עשיתי טוב ונכון ואם אתם יכולים אני ממש מעדיף שגם תראו את הסירטון הראשון בשביל להבין הכל אני מבטיח לכם שאני רצני מאוד לגבי הערוץ הזה ורוצה להתקדם הרבה מאוד ואני בונה עליכם חב'רס אז יאאלה תעזרו לי ואני מודה מאוד לכל העוזרים הינה הסירטון שהוצאתי היום : https://www.youtube.com/watch?v=M8lnkP68nbA
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
משחק מטוסים קרבי מודרני. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בשבוע שבועיים הקרובים אני קונה מחשב חדש למשחקים(כ.מ 8800GT, 2GB זיכרון, 320 ג'יגה וכו') ואני רוצה לקנות איתו משחק שינצל את היכולות שלו ושיהיה כיף למשחק ברשת, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין COD4 ו-Crysis, אני חושב שבסופו של דבר את שניהם אני אקנה אבל בינתיים אני רוצה אחד שבאמת יהיה כיף ושיגרום לי להגיד "ואוו איזה כיף עם המחשב החדש..." אם יש לכם עוד הצעות למשחקים שכדאי לי לקנות אל תחששו להביע דעתכם. תודה :hi: :hi:.
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי WIN VISTA 32 . בנוסף יש לי GTA IV (מקורי) אני מנסה להתקין את המשחק ומקבל את השגיאה הבאה: http://img691.imageshack.us/img691/2406/39560473.jpg לחיצה על הקישור של מייקרוסופט לא מוביל לשום דבר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ניסיתי לקנות מהם את COD4 אבל כשאני עושה צ'קאאוט הוא מעיף לי אותו מהסלסלה ורושם לי שהמשחק מוגן איזור. רציתי לדעת האם יש לי אפשרות לעקוף את החסימה?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אחים שלי ! יש למישהו הצעות למשחקי מכות לPC משהו יפה בן זונה !
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק אז ההתקנה עוצרת ומופיע לי ההודעה הבאה: download failed. check your internet connection and try again מה צריך לעשות??
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ואם זה באמת 3 אז יש תיכנונים אחרי זה להמשך למשחק השלב עם המכונית ב EP2 בסוף היה ממש טוב, כל פעם הם מצליחים למצא רעיונות חדשים לא כמו 90% מה FPS שאתה סתם יורה כל הזמן, וממש העלילה פה היא חלק מהמשחק
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-