עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 123haim10,

אני תקוע בשלב עם גאמביט. שצריך לעלות על השלבים האלה ואז יש מסוק שמתחיל לפוצץ את הלמעלה וצריך לברוח. וכשאני מגיע לסוף הוא אומר לי: You lost Gambit מה צריך לעשות?! '>http://www.siz.co.il/"] בבקשה תעזרו לי! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by Gal Magen,

לאחרונה החלטתי שאני רוצה להתחיל לשחק מעט, אני עובד על המחשב הביתי שלי וראיתי שיש מספר תוכנות / פלטפורמות להורדת משחקים כמו STEAM האם יש פלטפורמה מומלצת חוץ מ STEAM? אשמח לדעת גם למה בחרתם בתוכנה אחרת האם יש הבדלים המחירים של משחקים שונים בפלטפורמות השונות? ומה הכי כדאי מבחינה כלכלית? תודה

3. מחפש שותף שישחק לא מי יודע מה רציני רק לחוות את התחרותיות נכון גם אני לא אוהב להפסיד אבל העיקר ההישתתפות (מה הבעיה גם בלנצח) מחכה בטים ספיק לבקשות או כאן.... ZaBaRi

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

סיימתי גם את שלושת PRINCE OF PERSIA וגם את זה (זה למעשה כותר הTOMB RAIDER הראשון ששיחקתי ברצינות בחיים שלי (שיחקתי גם בראשון בראשון ב96 אבל לא זוכר ממנו כלום, לא עברתי שם אפילו מסך אחד) ) קיצרררר, לדעתי המשחק הזה לא נופל מהנסיך הפרסי, משחקים ממש ממש דומים, ההבל הוא שבמקום לראות פרסי אתלט עם עיניים כחולות, יש לכם בחורה חטובת מראה אקרובטית להפליא... אהה כן, ופה יש אקדחים, אבל בהמשך יש גם חרב ומפלצות כמו בPOP.. קיצר ממש דומים, ולדעתי זה מן חידוש מרענן לנסיך הפרסי. מומלץ +++++ אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בחיים שלי (הGTO2 סחב אותו על הגדרות ופילטרים הכי גבוהים ממש בקלות על FPS מעולה, ובלי שום אוברקלוק אגב ביטלתי אותו עקב החום בימים אלו)

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם ויסטה והתקנתי את המשחק קומנדוס 2 שנמצא ברשותי כמה שנים ועבד בXP השאלה איך אפשר לעשות שזה יעבוד בויסטה. השגיאה היא DIRECTX 5 NOT FOUND תודה לעוזרים! :-\

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. שאני מזיז את העכבר אז רואים את התפריט בקירטוע אולי דריברים

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by Holography,

אהלן פורום משחקים התקנתי היום GENERALS בציפיה שהמשחק ירוץ חלק ואכן רץ חלק אבל על 31FPS לא ניסיתי עדייןMP , אני משחק בSKRMISH על HIGH 1024 X 768 , איך אפשר לבטל את ה'מגביל' לFPS ? כי שהעלתי את המהירות עד הסוף זה הגיע ה85 FPS בכיף Amd Athlon64 3000+ Epox 8KDAJ 512MB ADATA 400MHZ 6800GT XFX מקווה שזה קשור לכאן. *תודה.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  8. המשחק מקורי ולא משו שהורדתי באינטרנט קודם כל חיפשתי כבר בפורום משו שיוכל לעזור ולא מצאתי אז ככה יש לי מחשב p4 2.8 Geil 512MB 400DDR X2 R9600 128M והתמונה מעצבנת דברים נעלמים וחוזרים וזה ממש מעצבן מה לעשות? אם תרצו אני יביא תמונות פשוט המחשב עבר פורמאט לפני שבועיים - 3 ולא התקנתי עוד פעם...

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  9. משחק חדש בסדרה הטקטית הוותיקה והאהודה נוחת בעוד כמה ימים - וזמין לרכישה מוקדמת כעת בעבור 40 שקלים או קצת פחות, שהם רק חצי מהעלות המיועדת המלאה לכתבה

10. שלום. אני לא מצליח להכנס למולטי של battlefield 2 , המשחק הוא משחק מקורי שנרכש ב STEAM , היום בבוקר אני מנסה להכנס למלוטי ללא הצלחה,רושם לי שהקוד או המייל לא נכונים וזה לאחר שאני כבר משחק במשחק למעלה מחודש, מה שמוזר זה שאני מצליח להכנס ולהתחבר לאתר של EA ולאתר של battlefield 2 וגם הצלחתי לשנות את הסיסמא באתר. מה יכולה להיות הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by Gamer4Life,

מישהו יודע מה מאפשר לקונסולה להיות יותר חזקה ממחשב (גרפיקה לא פחות מ 60 FPS)- לדוגמה,איך המעבד,הזכרונות וGPU עובדים ביחד?יותר טוב ממחשב?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  12. סומכים על טעמם של אחרים בתחום המשחקים? אוהבים הפתעות? תוכנית ה-Humble Monthly תספק לכם מגוון משחקים חדשים באופן מתמיד, בעבור 12 דולר לחודש לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-ה-humble-bundle-החדש-יספק-לכם-משחקים-בהפתעה-מ/

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. מישהו יכול להזכיר לי איך אני בודק fps באנריל 2003? אני לא רוצה תוכנה מסויימת כי יש לי fraps, אני רוצה את הפקודה שרושמים בתוך המשחק עצמו. מצטער שפתחתי נושא שלם בשביל שאלה קטנה אבל חיפשתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי תשובה. תודה מראש למי שעוזר!

14. אני חייב להגיד לכם המשחק הזה מדהים...........זה סימולטור טיסה.....אבל לא ממש סימולטור זה בסגנון יותר של ארקייד......אני משחק עם גוייסטיק והשליטה מאוד נוחה וקלה.......יש בהתחלה אימונים וזה מכניס אותך ממש למשחק הגרפיקה ממש נחמדה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות על 1024 *768 ואני חייב לומר האווירה והמוזיקה......ממש משחק מדהים ואני לא אוהב סימולטורים..בגלל שזה סגנון של שילוב של סימולטור ואקרייד זה הופך תמשחק למאוד כייפי אני רק במשימה הראשונה אחריי האימונים אבל הבנתי על מה מדובר.......מוממלץ בחום!!!!!!!! הדרישות: 1. The minimum system requirements for running Blazing Angels Squadrons of WWII are: Supported OS: Windows® XP Processor: 1.4 Ghz class processors RAM: 256 MB RAM Vide…

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by gadidi,

אני צריך שתמליצו לי על משחקים חדשים... תנו משחקים שאתם משחקים/שמעתם עליהם/חושבים שהם יהיו טובים. הקטגוריה לא משנה-פשוט תכתבו אותה ליד ותספרו טיפה על המשחק.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by dbx22,

התקנתי את המשחק lock on: modern air combat ואין בו קול! כשאני בתפריט הראשי יש קול יש מוזיקה ויש הכול וכשאני נכנס ומתחיל לשחק אין קול! לא שומעים כלום! תעזרו לי אנשים בבקשה....

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by kobibo,

אני נמצא בשלב החמישי אם אנני טועה ( במסיבת כריסמס בהרי האלפים ) וכאשר אני מנסה לקחת את התלבושת של אחד משומרי הראש שהרגתי המשחק מתעופף לוינדוס. לא תמיד זה קורה, אבל זה קורה רק שמנסים להחליף תלבושת עם אחד משומרי הראש. נראה כמו באג. אודה לעזרה.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by evy,

שמעו כשאני מנסה להפעיל את המשחק אז הוא רושם לי את ההודע הזאת..למה זה קורה? critical error (הכותרת) general protection fault history:configui<-initengine

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  19. אף כרטיס מסך שזמין בשוק אינו מסוגל לספק חוויית משחק איכותית ויציבה בכותר התפקידים המלהיב החדש - לפחות במצבו הטכני הנוכחילכתבה

20. Started by LazyBoy,

עוד טריק שיווקי בשביל לעשות כמה דולרים. http://www.gamespot.com/news/6186097.html?tag=latestnews;title;0 הם יערכו תחרויות מאורגנות (בתשלום) ויתנו לשחקנים להתחיל עם דמויות בדרגה 70 עם "epic equipment" והכל על מנת לערוך קרבות PVP. המנצחים בטורניר יזכו ב$75,000

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  21. זה אני או המחשב גרוטאה שלי?

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by XDude,

שלום, מה המצב? התקנתי את Battlefield 1942 ושמתי CRACK, עדכנתי הכל.. ושאני מנסה לעלות אותו הוא נותן מסך שחור ויוצא בחזרה לוינדוס! יש לי radeon 9700 דרייבר גירסה 3.6 , winXp , 512 זיכרון , DX9(לציין עוד משהו?) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  23. ראיתי שחלק מהמשחקים דורשים את ה Service Pack האחרון, במידה ואני אנסה להפעיל משחק עם windows 7 כאשר בדרישות שלו רשום windows 7 sp1 תהיה שגיאה או שזאת רק המלצה? - תודה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by LL@SS,

שלום חברים! אם אני לא טועה קראתי בכמה מקומות שאפשר לעשות כזה דבר, אני עובד עם WIN7 שמפעיל הכל תחת 10.1 ,תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  25. אהלן, בגדול NWN2 הוא משחק סביר (אבל די מעצבן), עם המון בעיות טכניות. חשבתי לתת לו עוד הזדמנות לאחר שיצאו לו מספר פאצים (נדמה לי 7) ובעוד שבועיים יוצאת לו חבילת הרחבה. מישהו יודע האם בעיות המצלמה/זמן טעינה/וכדומה נפתרו ע"י הפאצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים