משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
נכון זה מרגיז ש"מאבדים" את ה-MANUAL של המשחק? האתר הזה אמור לעזור לכם בזה... http://www.replacementdocs.com
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש MADDEN 20 למחשב. זה פעם ראשונה שאני אשחק פוטבול האם זה קשה האם אפשר עם המקלדת או מומלץ שלט? ועוד..
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים? באמת מת? אין יותר מה לחדש? אחרי שWARCRAFT3 שהיה אמור להיות היורש של של STARCRAFT האגדי איכזב, לא יצאו כמעט משחקים חדשים בסגנון. אני כמובן שלא מחשיב את משחקי שר הטבעות, שהם גרועים בעליל, או את WARHAMMER40K שלמרבה הצער לא תפס קהל. נניח שאני מתכנן לפתח משחק MMO בסגנון, מה הייתם רוצים שיהיה בו? מה לא? (MMO=massive online multiplayrer)
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה רצינית המשחק שאני לא יכול להתחבר לאנשים במולטיפלייר אלא רק ליצור משחק!! אחים שלי עזרה דחוף מה אני עושה כדי להתחבר לאנשים??? יש לי את הפאטש החדש 1.02 או 1.2 לא זוכר, בכל זאת יש לי את האחרון שיצא... אני מצליח ליצור משחקים ואנשים מתחברים אלי אבל אני לא מצליח להתחבר לאנשים אחרים ב internet.. בבקשה עזרה דחוף תודה !
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות כל מני מדריכים של קהילות בחו"ל אבל זה לא ממש עובד... למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש משחק מסויים שראיתי אותו בזמן של האיפון הראשון שיש פצצות שנדלקות וצריך ללחוץ על פצצה אחר פצצה לפני שהיא מתפוצצת אני מחפש ךהוריד את המשחק הזה רק אני צריך את שמו. אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
ה AA בפיפא על הפנים וכשאני מפעיל AA מהדרייבר המשחק קופץ ומקרטע יש לי דריבר 162.18 לעוד מישהו זה קורה? אולי המשחק לא תומך בכלל ב AA אבל זה מעצבן כל פעם לפני שמשחקים לשנות את ההגדרות של הדרייבר...
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כמו שכולם יודעים בתקופה האחרונה יש ריבוי של משחקים המאפשרים משחק ברשת נגד אנשים אחרים,ולפעמים ישנה בעיה בלמצוא שחקנים לחלק מהמשחקים, לכן לדעתי חסר תרד שירכז את כל האנשים שמעוניינים לשחק ברשת אז כל מי שרוצה לשחק במשחק כלשהו שירשום פה באיזה משחק הוא רוצה לשחק וכיצד ניתן ליצור איתו קשר (icq,messenger,email )
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את המחשב Max Payne 3 מ Play Asia ובאתר שלהם אני רואה 2 גרסאות למשחק, אחת שעולה 35 דולר http://www.play-asia.com/Max_Payne_3_DVDROM/paOS-13-71-7s-49-en-70-4h1x.html ואחת שעולה 55 דולר http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-3eo0.html מה בדיוק ההבדלים ביניהם ?! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מי זוכר את משחקי סיזר 3? אחר כך היה פרעה וקלאופטרה... יש למישהו המלצה למשחקים חדשים יותר באותו סגנון של בניית עיר עתיקה וניהול מסחר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
סיימתי ת'משחק בפעם החמישית או השישית ואני צריך איזשהו צ'יט: יש את הצ'יט הזה שCJ יכול לירות מהמכונית כמו החברי כנופיה שלו. חיפשתי ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני בצאפטר 5 אם אני לא טועה ובדיוק חזרתי מחלק של קפיצה בן עמוד לעמוד ואז הייתי במערה ונלחמתי בכל מיני מפלצות ואז יצאתי משם הגעתי למקום שנמצא מול מקדש הגורלות הזה עם מקום לשמירה ואז יש גשר שמתחתיו לפי מה שאני רואה נמצא יצור עם כנפיים שהוא כנראה איקרוס ..אחד עם כנפיים שקראתי באינטרנט שצריך להיות סצנה ואז קרב נגדו בתהום ובסוף אני אמור לקחת לו את הכנפיים כדי להמשיך הלאה.אבל שום דבר לא קורה המוזיקה מתחילה להעצר ומה שראיתי מתחת לגשר נעלם לו ..אבל זהו ניסתי ללכת מצד לצד כל מיני דברים אבל זה לא פועל ואם אני נופל מהצוק ועושה חזור לנקודת השמירה האחרונה אז זה נתקע לי בטעינה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
הי חברים! טורניר ההתאחדות מספר 18 ביום רביעי בע"ה בשעה 20:30! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/h35 ושוב תהיה הגרלה לשחקנים שירשמו לטורניר (הפעם רק שחקנים שירשמו ויופיעו לטורניר ולא כתיבה בדף הפייסבוק שלנו!) כמו כן נוהל ה- Check-IN קיים ואנחנו שמחים מאוד שהוא כבר 2 טורנירים מנוהל כך. מקווים לראותכם, צוות ההתאחדות!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מחפשים שחקנים לא רעים לקבוצה. לא את הטופ של הטופ, ולא שחקנים מתחילים לגמרי. אלא ממוצעים שיהיה כיף לשחק איתם. כמו שהשם אומר לוחמי הסופש זה אירוני ונכון כי אני עובד רוב השבוע אבל עדיין בכל יום יש לי כמה שעות לשחק אז אנחנו מחפשים שחקנים חשוב שיהיו בוגרים, ופעילים יחסית. עומדים להרשם לכל הקאפים ככה שתציעו את עצמכם כאן.
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כרגע אני משחק בעיקר בBF2. עד כמה דומה \ שונה הסיגנון בCALL OF DUTY 4? יש עוד מישחקים בסיגנון של BF2 רק חדשים יותר? אותו רעיון של חוליות וVOIP וכאלה? עומר
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132773,00.html
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
טוב, אחרי שנגמרו הדמעות והסתיים יום האבל לזכר הרגעים המדהימים שהמשחק הזה סיפק, הנה כמה זכרונות מ CITY 17 . . . לזכור ולעולם לא לשכוח ! ! ! [glow=red,2,300]MSI 9800 PRO OC 430@400 + PIII 1133Mh"z@ 1300 1024X768 הגדרות גרפיקה בתוך המשחק מקסימליות בכל התחומים . [/glow] ======================================================================================== אני חוזר ליחידה שלי,כך שאם יהיו שאלות אוכל לענות רק בסופ"ש.יש לציין שאני צלם,כך שניסיתי לתפוס בתמונות זוויות "לא שגרתיות" אל תתפלאו אם לא תבינו מאיפה הבאתי את זה. שלכם, אלכס טורובסקי.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
התקנתי את המשחק המלא לפני כשעה,25 FPS קבוע בזמן GAMEPLAY, 75 קבוע בזמן סרטוני מעבר. מפרט בצד. האם ישנה בעיה אצלי? ********************* ד"א יש לי דריוור של NVIDIA גרסא 84.21,אני לא רוצה לעדכן דריוורים מכיוון שיש בעיה עם סדרה 9,הם לא מראים סרטוני סטרים טוב באינטרנט. + הDX התעדכן לי בזמן ההתקנה של המשחק-אז כנראה שזה לא בעית DX. עריכה:חח שחכתי לציין שהכל אצלי על HIGH ויש משהו אחד על MAXIMUM ושמתי אנטי אנלייס על 4x + 1280x1024.זתורמת שרשום לי בהגדרות Custom.(הגדרות שאני הכנתי).motionbluer=on.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא הבנתי את התרגילים שם..מישהו יכול להסביר לי? אני אני מצמיד כפתורים לתרגיל מסויים??
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
המשחק שהכי מזכיר את פורטל בלי להיות בכלל פורטל. (אותם יוצרים) משחק חכם ומהנה ביותר.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא יכול לשחק על פול סקריין ! אם אני לוחץ על להגדיל זה עושה מסך שחור עושה קפיצה כזאת לעוד מסך שחור וחוזר למצב של חלון מישהו יודע איך מסדרים את זה?? יש לי gf 2 ti דריברים 30.82 עריכה: לא משנה הצלחתי לסדר את זה ;D
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
....................והמנצחת היא Xbox360 באסה, חשבתי שה PS3 תקח משחקים בפיתוח עבור כל קונסולה משחקים בלעדיים לפי קונסולה ברישמה של ה 360 יש כמות לא קטנה של משחקי PC שנחשבים בלעדיים אליה כי לא יהיו אותם בקונסולה אחרת, מצד שני משחקים כמו Ninja Gaiden 2, שמי שישחק בראשון מבין למה מתכוונים פה ל PS3 יש בלעדיים כמו Devil May Cry 4 Metal Gear Solid 4 וגם לא המשכיים שאמורים להיות מעניינים כמו Heavenly Sword ואחרים אבל במצב הנוכחי אני רואה יתרון ל 360 עם הבלעדיים שלו כמו Halo 3 ונינג'ה גיידן 2 שכבר הזכרתי וכמובן Gears of war, שיוצא בשבוע השקת ה PS3 ואם הוא יענה על הציפיות הגבוהות מאוד ממנו אז בצירוף לשאר הבלעדיים, ה 360 נותן מלחמה חזקה לסוני
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-