משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
לא שיש הבדל משמעותי אבל לכל אלא שרוצים עוד איזה כמה FPS ב GTA אולי זה יעזור מעצבן שבכל הבדיקות תמיד שוכחים את NOD32 למרות שבהמון מבחנים הם לוקחים מקומות ראשונים. בכל מקרה ההבדל הוא די זניח אבל נראה שקספרסיקי מקום אחרון וביט דפנדר מקום ראשון. ------------- קישור לכתבה המלאה: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2336629,00.asp
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
הצילו- אני מיואש לא מצליח כבר שלוש שעות לעבור את HELL. אני תקוע אחרי שניתקתי את הליזרים, ועליתי במעלית, ואז הבחורה אומרת שצריך דרך אחרת. לא מוצא. סמי.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני בא להתקין ויש תבעיה הזאת ניסתי לשנות תהגדות ל 16BIT וזה לא הצליח מישהו יודע מה הבעיה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הוא הולך להיות עם גרפיקה כמו HL2 ו-DOOM3 ? טכנולוגיה מתקדמת וכל זה ?
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חוץ ממני ומIDANP (אני מקום 2 בארץ ועידן מקום 3 בארץ... כאשר אנחנו בין ה40 הטובים בעולם(אני בין ה10... ) סתם מעניין אותי למה אני רוצה עוד שותפים למשחק הזה... משחק חזק ביותר... ניתן להורדה מהאתר הרשמי : www.trackmanianations.com
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מצפים בקוצר רוח למשחק הפעולה הגדול הבא של אקטיוויז'ן? החשיפה תגיע היום אנחנו מתקרבים בצעדים גדולים אל תערוכת E3 הגדולה לשנת 2016, ונראה שגם קצב ההכרזות על כותרים חדשים מתגבר במקביל – והיום אנחנו אמורים לקבל את הפרטים הראשונים על הפרק הבא בסדרת Call of Duty הבלתי נגמרת, בשידור ישיר דרך פלטפורת ה-Twitch. לפי כל הסימנים ברשת, הפרק החדש במותג ישא את השם Infinite Warfare, ויהווה נסיון נוסף להמציא מחדש את הגישה והעלילה של הסדרה – כשאל כיסא המפתחת חוזר סטודיו Infinity Ward (שיצר את Call of Duty במקור, לפני שרוב הוותיקים בו עזבו והקימו את Respawn), שנתיים אחרי Ghosts המאכזב עד מאוד. גולת הכותרת השנה, כך נראה, תהיה גירסה מחודשת ומעודכת ל-Modern Warfare המקורי…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לי יש 2000 ועובד מצויין אך האם XP או 98SE יותר טובות
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
באזור ה 80 אחוז אחרי שהמכשף העיף אותי קיבינימט הבחורה נעלמה לי ואני נכנס בדלת ויוצא מדלת וזה לא נגמר פה ושם אני תופס איזה דלת שלא מחזירה אותי לדלת הראשונה ואני שומע את הבחורה ברקע צועקת "הנה אני" מה לעזאזל???? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש עם Radeon 9700 טוב ונעבור לנושא הוא התקין עליו XP ואין לו Diretctx 8.1B זה נכון שחלק מהמשחקים החדשים לא יכולים לעלות בלעדיו? והוא לא יכול להתקין אותו כי צריך להתקין SP1 ומניסיון שלי זה רק דפק לי את מערכת ההפעלה ועשה מלא בעיות.... ועוד דבר זה חשוב הDirectx 8.1B יש הבדל גדול בינו לבין זה שטמוע כבר במערכת ההפעלה?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני נמצא אצל בן דוד שלי יש לו הלף לייף 2 וקאונטר סטרייק סורס אבל אין לו 1.6 הוא התקין סטים והכול, אני הרבה זמן לא התעסקתי עם זה אז השאלה שלי היא מאיפה אני מוריד את 1.6 ואיך אני מתקין אותו?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אחוות המתנקשים של יוביסופט חוזרת לאחר מנוחה ארוכה מהרגיל - ותדרוש חומרה מודרנית למדי בכדי לפעול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
אתם יכולים להזכיר לי כתובות של אתרים עם משחקים קלאסיים זה היה לי ב favorites ואיבדתי את זה...
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מחפשים שחקנים לא רעים לקבוצה. לא את הטופ של הטופ, ולא שחקנים מתחילים לגמרי. אלא ממוצעים שיהיה כיף לשחק איתם. כמו שהשם אומר לוחמי הסופש זה אירוני ונכון כי אני עובד רוב השבוע אבל עדיין בכל יום יש לי כמה שעות לשחק אז אנחנו מחפשים שחקנים חשוב שיהיו בוגרים, ופעילים יחסית. עומדים להרשם לכל הקאפים ככה שתציעו את עצמכם כאן.
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני לא משוכנע לאיזה פורום מתאימה הבעיה הזאת משום שאני לא ידוע מה הגורם לה... אז אם הפורום הלא נכון, אנא העבירו את ההודעה ואני מתנצל... בכל מקרה: הבעיה שלי היא שלא משנה איזה משחק אני מפעיל, המשחק ירוץ מספר דקות (ספורות) ואז המחשב יקרתע ויתקע לחלוטין! אני יכול להפעיל את המחשב שבוע שלם על הורדות ותוכנות כבדות, והמחשב לא יתקע, אך כל משחק שאני מנסה להפעיל תוקע את המחשב... יש לי geforce 4 mx 440 והדרייבר האחרון של nvidia שהוא 45.23, וזה לא שינה כלום, ברשותי גם directx 9.0b שלא מראה שום בעיות...אני לא מבין מה יכולה להיות הבעייה, למשל את unreal tournament 2003 שלפני שנה שיחקתי בלי בעיות ועכשיו נתקע כל פעם שאני מפעיל כמו משחקים אחרים... הבעיה הופיעה גם כשניסיתי לשחק postal…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לאחר כחצי דקה עד דקה של משחק ברשת, זה יוצא לי מהסרבר ואני מקבל את ההודעה הבאה: למשהו יש מושג איך אפשר לפתור תבעיה הזאת ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כבר לא אקסקלוסיבי ל PS3 ....... יוביסופט הודיעו רשמית שזה גם מגיע ל 360 Ubisoft Announces Assassin's Creed For Xbox 360, Not PS3 Exclusive http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9645 :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הקונסולה הניידת PSP. האם אני יכול לצרוב שירים על דיסק UMD וה-PSP יקרא את השירים?
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
משחק ברוסית, וזה לא טעות... אמור להיות משחק נחמד+. אם מישהו שיחק, אני מעוניין לשמוע את דעתכם http://sanitars.games.1c.ru/?action=describe
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
חנות ה-GOG מציעה עשרות משחקים חדשים וישנים בהנחות יפות, רק למשך היממה וחצי הקרובות מחפשים להתחדש בכותרים עדכניים למחשב האישי שלכם?מומלץ מאוד שתעיפו מבט על הסייל של חנות ה-GOG שמתקיים ברגעים אלו, כסיומת חגיגית למבצעים אשר באו בטיפטופים במשך כל השבוע החולף – וכעת זמינים כולם יחד ל-34 שעות אחרונות, עד סופו של יום ראשון, ה-1 במאי. גולת הכותרת מבין כל הדילים הנוכחיים הוא משחק הזומבים הנהדר Dying Light, שזמין בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו במחיר של 40 דולר – זאת ללא שום מנגנוני הגנות קבצים. מגיפת זומבים רצחניים מעולם לא נראתה טוב יותר כמו כן, ניתן לרכוש חבילה של משחק הפעולה האותנטי Mount & Blade, יחד עם כל ארבעת ההרחבו…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מגיע לסוף ואומרים לי -- seize the supertanker זה המנוף הזה או מה ? כי אם זה זה , זה לא נותן לי לעלות לשם .. לא יודע מה עושים זה כבר סוף המשימה על בטוח כי הרגתי כבר את כולם ודיברתי למברט.. וזהו תעזרו לי בבקשה !
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא אומר שהמשחקים רצים לו מהר מידי. לדוגמא קונטר סטרייק מקורי רץ לו חלק וקונטר סטרייק פרוץ רץ מהר מהרגיל. יש לו כרטיס מסך GeForce 6200 ומעבד +AMD Athlon 64 x2 3800. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הקונסולה המובילה בדור החדש של מיקרוסופט מקבלת מחיר יום אחרי חשיפת האחות הקטנה - 500 דולר בארה"ב ו-500 יורו באירופה, עם הזמנות מוקדמות החל מהחודש הנוכחילכתבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חח קיצר שיחקתי הגעתי למשימה שאני הורג את אח של מורלו .. ב Lost Heaven Port הרגתי את כולם .. הסתובבתי במקום 70 פעם וכלום
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ה AA בפיפא על הפנים וכשאני מפעיל AA מהדרייבר המשחק קופץ ומקרטע יש לי דריבר 162.18 לעוד מישהו זה קורה? אולי המשחק לא תומך בכלל ב AA אבל זה מעצבן כל פעם לפני שמשחקים לשנות את ההגדרות של הדרייבר...
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-