עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by wArezm0n,

שלום אני חדש כאן. ברשותי עותק חוקי! של Battlefield Vietnam והתקליטורים לאט לאט מתחילים להשרט וברצוני לגבות את במשחק כVirtual CD. נסיתי כמה תוכנות שלא פעלו בשם Virtual CD,Alcohol 120%/52%,GameDrive 9 מה שמונע ממני לגבות את המשחק היא הגנה שיש על התקליטור ואני לאא רוצה שהתקליטור ישרט אז בבקשה הציעו לי פתרון תודה.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  2. השחקניות בשוק המציאות המדומה ממשיכות לחפש שיטות חדשות ומפתיעות להפוך את הנישה שלהם למשהו שמתאים ומעניין לכולם לכתבה

3. Started by tigerex,

מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by semiel,

שוקל לקנות את המשחק מישהו כבר ניסה או יש לו מושג אם שווה את זה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by xjj,

יש במחשב company of heroes גירסה 1.3.0 וכשאני מנסה לעדכן את זה זה מראה לי בעיה:

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. Started by liav12,

אחים שלי יש לי בעיה רצינית המשחק שאני לא יכול להתחבר לאנשים במולטיפלייר אלא רק ליצור משחק!! אחים שלי עזרה דחוף מה אני עושה כדי להתחבר לאנשים??? יש לי את הפאטש החדש 1.02 או 1.2 לא זוכר, בכל זאת יש לי את האחרון שיצא... אני מצליח ליצור משחקים ואנשים מתחברים אלי אבל אני לא מצליח להתחבר לאנשים אחרים ב internet.. בבקשה עזרה דחוף תודה !

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by avivlevy,

כשאני משחק אז הוא נתקע לי לצד ימין וכל הזמן זז ימינה, מה לעשות???

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  8. ה AA בפיפא על הפנים וכשאני מפעיל AA מהדרייבר המשחק קופץ ומקרטע יש לי דריבר 162.18 לעוד מישהו זה קורה? אולי המשחק לא תומך בכלל ב AA אבל זה מעצבן כל פעם לפני שמשחקים לשנות את ההגדרות של הדרייבר...

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by gadidi,

אני צריך שתמליצו לי על משחקים חדשים... תנו משחקים שאתם משחקים/שמעתם עליהם/חושבים שהם יהיו טובים. הקטגוריה לא משנה-פשוט תכתבו אותה ליד ותספרו טיפה על המשחק.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  10. לאיזה תיקיה אני אמור להתקין את הפאצ'ים???

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by amos700,

קדימה בוא נתחיל לשנות די עם הסוני עוברים לxbox360 הכי משתלם ויש כבר הרבה משחקים י די רוצים להנות מהחיים

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by erel95@walla.co.il,

אוקי עכשיו אני משחק מקס פיין 2 והגעתי לשלב שאני עם הבחורה בפעם הראשונה עכשיו אני במקום גבוהה ומישהו יורה עליו ואני לא יכול לירות עליו כי הוא מאחורי בניין מה לעשות? יש לי סנייפר ומלא נשקים אבל אין לי מה לעשות תודה!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by GameGems,

ביקורת: Transistor הסטודיו SuperGiant Games מוכיחים כבר בפעם השנייה שאפשר לחדש את שוק הגיימינג, ומוציאים משחק חדש מלא באישיות בשם Transistor. ב-Transistor אתם מגלמים את רד, זמרת מועדונים שאבדה את קולה, ומוצאת את עצמה מחזיקה בחרב ה-Transistor המסתורית במרדף אחרי חברי הCamerata שהפעילו את מה שנקרא "התהליך" - The Process שהרס את העיר והשתלט עליה. מערכת הקרב במשחק ייחודית ומשלבת מהלכים בזמן אמת לצד מהלכים במערכת תכנון מתקפות בשם ה-Turn(). המשחק זמין לPC ולPlayStation 4.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by __MIKO__,

אחרי שהתקנתי את המשחק שקיבלתי עם הכרטיס 6600GT, יש בעיה מוזרה של ערפל במשחק . אני כמעט ולא יכול לראות כלום שם. מה יכולה להיות הבעיה? (הדרייבר שעדכנתי הוא 71.25 )

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. עם אני קונה את החבילה עם הHORDE או עם הALLIENCE? זה משנה בכלל? או שזה אותו דבר...

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  16. כלומר מה שנקרא - Dual Screen ? ואם כן, מישהו יודע איך מפעילים את האפשרות? תודה HF

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  17. סיימתי את המשחק (ויש להוסיף שזה אחד המשחקים שהכי נהנתי מהם בשנתיים האחרונות) ונפתחו לי כמה פרקים,השאלה היא האם יש עוד מה לפתוח?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  18. מלא סרטים קצרים עם מידע על משחקים חדשים כמו X-MAN 2, ספידר מן2, הולו 2... 2 סרטים מומלצים: --שימו לב לסרט של הולו 2 איזה יופי של משחק! לא רק הגרפיקה מעולה גם הסביבה והמשחקיות, ממש מדהים. -- מידטאון מדנאס 3, סרט ממש ממש מצחיק, סרט קומי על האנשים של שמאחורי האנימציה של הדמויות, מומלץ ביותר. http://www.ifilm.com/?sctn=main&pg=videogames צריך להוריד את REAL ONE החדש .

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  19. המוד המקורי הזה כבר כנראה זמן מה בשטח, כאשר לאחרונה שוחרר BETA 1.1. ניתן לשחק בחינם אם יש לכם HL2 או CSS וכו'... אני "גיליתי" אותו רק אתמול ופששש... ממש כיף ומצחיק. מי שאהב את "Rune: halls of valhalla" בטוח יאהב את זה. מדובר בקרבות של 3 קבוצות בו זמנית, עם משימות לגנוב זהב אחד מהשני וכו'. יש הרבה בלאגן, טקטיקות, קרבות מעניינים ואחלה גראפיקה. כרגע יש class אחד לכל קבוצה (2-3 נשקים ל-class), אבל עומדים להכנס עוד classes עם ההפצה של BETA 2 (שכבר הוכרזה לפני איזה חודש) + שיפורים למערכת הקרבות וכו'. (ובכלל עוד הרבה יותר תוספות צפויות לבוא) ניתן לראות תמונות של BETA2 בעמוד הראשי של אתר הבית - יש למה לצפות ! http://www.pvkii.com/ הורדה של BETA 1.1 מכאן: http://www…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  20. שיוריד עכשיו!!! איזה דמו ענק, חבל שנגמר מהר כל כך בדוק אני קונה תמשחק כשייצא אגב, שימו לב לדרישות המערכת וגודל ההורדה(1.6GB הקובץ) הנה לינק להורדה למנויים בויגיימס http://www.vgames.co.il/website/vgames_download_page.asp?platform=PC&seqDownloadID=24053&seqDownloadTypeID=1

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by Or ei,

אני לא יכול לשחק על פול סקריין ! אם אני לוחץ על להגדיל זה עושה מסך שחור עושה קפיצה כזאת לעוד מסך שחור וחוזר למצב של חלון מישהו יודע איך מסדרים את זה?? יש לי gf 2 ti דריברים 30.82 עריכה: לא משנה הצלחתי לסדר את זה ;D

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. אני לא מבין. פעם, כשהייתי קטן, כשעוד שיחקנו ב-C&C, שהיה אחד ממשחקי הטסטרטגיה הגדולים מעולם, אהבתי מאוד את הז'אנר הזה. עכשיו, אני כבר לא מתחבר אליו. אבל למרות זאת, שיחקתי ב-WarCraft III שבהתחלה היה נראה כמו כל משחק אסטרטגיה סטנדרטי אחר. התחלתי לשחק, עברתי כמה שלבים, ואז הגיע הניצוץ הראשון. הניצוץ שבלט כ"כ! אי אפשר היה להתעלם ממנו למשך כל המשחק. הסרטונים. הם היו כל כך ריאליסטים! אני חייב להודות שאלה היו אחד הגורמים המרכזיים שאמרו לי: "יש עוד סרטונים בהמשך, בוא תגלה אותם". הסרטון האהוב עליי היה בסוף המשחק (כאשר *ספויילר* ארט'ס הורג את אבין המלך, מראים את הצל שלהם *סוף ספויילר*) וגם הסרטון עם המפלצת הענקית (שכחתי את שמה) עם העץ הענק. הסרטון עם האורקים במערה היה יפה ג…

23. Started by IG,

משחק ברוסית, וזה לא טעות... אמור להיות משחק נחמד+. אם מישהו שיחק, אני מעוניין לשמוע את דעתכם http://sanitars.games.1c.ru/?action=describe

24. חבר שלי הגיע עכשיו וסיפר שקנו לו פלייסטיישן 2 בארצות הברית - האם הוא לא יוכל לשחק שום משחק שאפשר לקנות בארץ? (כנראה הוא יקבל NTSC) ואם לא מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה (אם הוא לא יספיק לבטל) - האם צ'יפ יכול לפתור את זה? אני מצטער אם שאלו את זה 10000 פעם אבל עשיתי חיפוש (מהיר) ולא ראיתי את זה והוא קצת לחוץ אם צריך לבטל.... תודה.

25. בהתחלה כשמתקינים את המשחק, כשהוא יוצר את "רשיון הנהיגה" שלך הוא שואל אם יש לך מצלמת אינטרנט כדי להוסיף את הפנים שלך לרשיון הנהיגה. בזמנו כשהתקנתי את המשחק, המצלמה שלי לא היתה מותקנת. עכשיו התקנתי אותה ואני רוצה להוסיף את הפרצוף היפה שלי לרשיון הנהיגה מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.